2012 Şubat Anneleri

ben lcw den elbise aldım hemideeee 19 liraya
ilk kez bu kadar ucuza bişi almanın mutluluğu içerisindeyim
hemde çok şık
bende ten rengi hamile çorabı alıcam

Günaydın kızlar...
Gerçekten yoğun geçiriyorum zamanlarımı..
İşten sonrada ev bakıyoruz eşimle...
sonra 1. sınıf malum benim oğlan...
Çocuklar boş bırakmıyor..
Tepikoğlana randevum 5 kasımda
Arefe günü....
Bayramda giremeyebilirim..
Gezmelerdeyiz...
Herkesin şimdiden bayramı kutlu olsun kızlar...

ayyy keşke bizde şu an 35 haftalık hamile olsakta burda konuşuyor olsak

bizede çok bişey kalmadı hayatım azcık kaldı.demin yazan arkadaşla aynı topikteydik dediği gibi leader'de vardı hatta o bizden erken hamile kalmıştı dün gibi sanki arkasından 3 ay sonrada biz kaldık işte.zaman akıyor cidden bizede bişey kalmadı şöyle düşünürsek

çok ii almışsın gule gule gıy canım nasıl bısey ınce kalın? uzun kısa?

ince gibi şifon kolları ama güzel
ben kolay kolay beğenmem herşeyi ama bu güzel
hatta 55 e bir tane daha elbise aldım ama spor öteki daha şık ve güzel

günaydınnn
bayramda kimse giremez herhalde
seninde bayramın kutlu olsun cnm

ayy bana sanki zaman geçmiyor gibi aslı yaa

ayy canım sen 4üz mü bekliyorsun maşallah yaaa rabbim nazardan sakınsın..birde oğlun var sanırım 4üzlerin cinsiyetleri belli oldumu peki?

ayy bana sanki zaman geçmiyor gibi aslı yaa[/QUOTE]

bizler zamanın içinde olduğumuz için geçmiyor gibi geliyor gerçektende ama hep şöyle olur ya hadi bir komşu hamile kalır ayy 9 ay nasılda hızlı geçti deriz ona sorsan asır gibi gelmiştir o zaman yada askere gidenlerdede olur bu..biz yaşadığımızdan geçmiyor gibi geliyor hayatım:)))ama gerçektende çok az kaldı kokularını duymaya inşallah

ayy bana sanki zaman geçmiyor gibi aslı yaa

bizler zamanın içinde olduğumuz için geçmiyor gibi geliyor gerçektende ama hep şöyle olur ya hadi bir komşu hamile kalır ayy 9 ay nasılda hızlı geçti deriz ona sorsan asır gibi gelmiştir o zaman yada askere gidenlerdede olur bu..biz yaşadığımızdan geçmiyor gibi geliyor hayatım:)))ama gerçektende çok az kaldı kokularını duymaya inşallah[/QUOTE]

bende korkular başladı valla erken doğum olursa diye

niye cevap vermiyorsunuz hanımefendiye??? buranın amacı sorulan her soruya bilgin olmadığı zaman bile atlayıp trt spiker ses tonuyla ve ciddiyetiyle cevap vermek değil mi? bu sitenin böyle bi şartı olduğundan bahsetmediler mi hiç size???

teee allam yaa!!! niye gruplaşıyorsunuz kızım? neden ayrım yapıyorsunuz? neden herkesi sevgiyle kucaklamıyorsunuz?

bakın hanımefendi mağdur olmuş, üzülmüş yazık değil mi?

Canım.. Muhtemelen evet pek kimse giremez..
Akraba gezmeleri yoruyor beni bayağı...
Şehir dışında iki gün yer ayırdık
Bayram sonrası..
Çocukları da yardımcıya bırakacağım o günlerde...
Sen nasılsın bebişler kızlar nasıl?
İsim bulabildin mi?
Ben hala bulamadım..
Hiç bir isim ona yakışmıyor...
Dede Korkut misali ismini kendi koysun:)))

ayy canım sen 4üz mü bekliyorsun maşallah yaaa rabbim nazardan sakınsın..birde oğlun var sanırım 4üzlerin cinsiyetleri belli oldumu peki?

Merhaba canım...
Amin canım Allah senin bebeklerini de korusun..
Benim 4. bebeğim canım..
Oğlum, kızım, kızım ve bu kezde bir oğlum olacak inşallah...
Oğlum ticker yaparken yanımdaydı ve bunu beğendi..
O sebeple koyduk bunu....
Senin bebeğinin cinsiyeti belli mi?
Şeker yüklemesi yaptırdınız mı?

günayydın kızlar nasılsınız bugünün konusu nedir aslım orda ismimi gördüm kimmiş o eski topikten olan

ince gibi şifon kolları ama güzel
ben kolay kolay beğenmem herşeyi ama bu güzel
hatta 55 e bir tane daha elbise aldım ama spor öteki daha şık ve güzel

LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Elbise - BLACK PRINTED

bundan mı elbisen? bende de var aynısı bayramlık giyecem. eheheh. ama hala çorap konusunda şüphelerim var. ten rengi mi? taş rengi (krem de olası) muz çorap mı giyeceğimi bilemedim.

Merhaba canım...
Amin canım Allah senin bebeklerini de korusun..
Benim 4. bebeğim canım..
Oğlum, kızım, kızım ve bu kezde bir oğlum olacak inşallah...
Oğlum ticker yaparken yanımdaydı ve bunu beğendi..
O sebeple koyduk bunu....
Senin bebeğinin cinsiyeti belli mi?
Şeker yüklemesi yaptırdınız mı?
[/QUOTE]

ayyy tatlım ne bileyim bende 4üz sandım:))allah bağışlasın gerçekten hepsini sizlere.hayırlu uzun ömür nasip etsin..evet benim kızım olacak inşallah..yok canım ben sizlerde 3-4 hafta gerideyim sonradan katıldım zaten..benim şeker yüklemem 28 kasımda

çok komikk aysebahar 4üz düşünebiliyormusun

Canımsın ya
Evet 7 bebek bende düşünemiyorum...:))

kız aslı aysebaharın yazısından nasıl da çıkardın 4 üz beklediğini

Tickerden canım:))
ayy ne bileyim kızz 4 bebeyide görünce bezelye içinde öyle sandım safmıyım neyim zoaman ben:)))

Estağfurullah canım ya..
Yazmıştım önceden görmemişsin..
Tanımayan öyle sanıyor..:))

günayydın kızlar nasılsınız bugünün konusu nedir aslım orda ismimi gördüm kimmiş o eski topikten olan

Günaydın leader...
Benim müdür yine beni çağırıyor kızlar...
İşleri halledip gelebilirsem geliyorum...:)

günaydın; bugün konumuz yok bebişim. bugün görevimiz var. görevimiz; topiğe gelip soru soranların sorularını anında cevaplamak. böyle bi misyonumuz var artık. hı hı evet!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…