2012 Şubat Anneleri

kızlar umarım hepiniz iyisinizdir........bugün dr gittim bebeğim 24 haftalık 664 gr biraz zayıfmı dr normal dedi ama bide tersmiş küçük hanım oynamayada basladı artık çok şükür hissediyorum ay çok güzel bir duyguymuş allah herkeze yasatsın.......
bu arada toklumşekerim 93 çıktı açlık 90 cıktı herşey normal dediler diyetten dolayı 2 kilo vermişim bide olsun bebek iyi olsunda ama insan yinede merak ediyor işte

ewet cewap alamama bende de çok oluyor 10 soru soruyorsam 2 cevap belki alabiliyorum
Ewet farkındayım zaten CEVAP ALAMAYANLAR adına yazdım ,çünki fena bir gruplaşma var ve hiç yokuz gibi davranılması sinir bozucu olabiliyor..Benim doğum yapan arkadaşlarım genelde gecelik tercih etmeyi öneriyor,ama giderken hem gecelık,hem pijama almanı öneririm.Genelde böyle yapıyorlar.Gecelik de önden düğmeli olsun dedi yenş doğum yapan arkadaşım ,çünki sık sık emzirmen için göğsünü açman gerekecek ya..

Ama sen de okursan ben hem sana tekrar tesekkur ettım,hem de her zaman bana cevap weren nadır ınsanlardan oldugunu da söyledım .Ben sadece aynı durumda oldugumuz birçok kişinin toplandıgı bu forumda gruplaşma olmasından rahatsızım .Sonucta bız de 4.ayımızda falan gırdık daha hamılelıgı yarılamadan gırdık ,2 aydır hep aynı kişiler,aynı muhabbetler ve hıc cevap werılmemesı artık bır yere kadar..aysebahar da cevaplıyordu,o da gitti..Önemlı olan kımlerın cevapladıgı cevaplamadıgı da degıl arada sorunun kaynaması ve baskalarının da görememesı ..Ben sonucta ne cevaplar geldı dıye heyecanla bır bakıyorum tek veya ıkı cevap o kadar...Amaan neyse boswer ,ben senı ıyı bılıyorum ..Sadece bundan rahatsızlıgımı dıle getırdım ,gercekten bugunum sorumu aramakla gectı cunkı bosa gıttı ..

Diyet neden yapıyorsun kı?Kilo vermesen bebek için daha iyi olmaz mı?Kilonu koruman yetecektir.Şeker de iyiymiş,hayırlı olsun.Benim kızım da tersti ama geçen gün düzdü.Doktor daha çoook hareket edecek,takma kafanı dedi.Rahatladım.Sen de rahat ol ..
BBLAU bu arada dediğin gibi yapmaya çalışacağım haklısın,ne diye zaman kaybedeyim ki..Okumadan dalacağım ,zaten sınav zamanlarımız yoğun olurum ,çok da girmem..HAYATIM sen cevabı sonradan aldın ewet ,tam da dediğim gibi 5-6 cevap aldın ve bir fikir oluştu kafanda değil mi?20 kişinin gün içinde devamlı yazıstığı bir sitede 4-5 kısının bıle cevaplamaması veya kişiye göre muamele yapmaları hiç de hoş değil..Çocuk yok burada..Herkese eşit davranılmalı ya da yeni gelenler ayrı bir ŞUBAT annelerı forum acalım daha ıyı ..?

Selam kızlar.

Gorumcem bizde kalıyor 1 haftadır esi gece ise gidiyor evde tek kalmıyım diye.
Benim de girmeye fırsatım olmuyo. Umarım herkes iyidir gecmise bakamadım bayaaaa uzun geldi gozume.

Bugun seker yuklemesi yapıldı. Ac karnına 75 sekerli sudan 1 saat sonra 133 cıktı. Doktor temiz sonuclar dedi.
Cok sukur bir sıkıntı cıkmadı bunu da atlattık.

günaydın kızlarrrrrrrr

günaydınn çok şükür yazabiliyorum uzun zamandır sadece okumaya calısıyorum bılgısayar basında calısmadıgım ıcın sadece evde bos zamanlarımda bakabılıyorum oda cok zor ıste nasılsınız gorusmeyelı
ya gecenlerde uzucu bır olay vardı arkadasın rısklı bır gebelıgı vardı ne oldu acaba ıyımı??

günaydın hoşgeldin canım
kohogulu nu diyorsun bu hafta hiç yazmadı
umarım güzel haberler alır

günaydınnn canımmmm..hepinizede günaydın kızlarr

günaydın aslıcım

günaydınnn canımmmm..hepinizede günaydın kızlarr

canım hamilemisin sen,umarım karıştırmıyorumdur,sarı kıvır kıvır saçlarının olduğu bi resmin vardı,erken gebelik belirtilerinin olduğu sayfada yazışıyoduk,hayırlı olsun bebişin biz de sonlara geldik,36. haftamıza girdik 1 ay kaldı

sinem bu yazıyı çoooooookk beğendi. arada geyikte yapıyoruz hamileyiz gülüyoruz çok eğleniyoruz bazen hazırlıklar hakkında konuşuyoruz. sadece gerekli konuları konuşsak günde 2 sayfa anca ilerler(siyaset meydanında değiliz dediğin gibi) ayrıca saçma sapan konular sözü baya ağır olmuş yani bana çok ağır geldi. cevap alamadığımız zamanlarda daha yumuşak daha sevimli ve üst üste bir iki mesaj yazsak eminim tüm arkadaşlar cevap yazar. yani sana katılıyorum arkadaşım. duygularımı yazmışsın zaten

Bennebıleyım;

Dun cok asabılesmıssın
Aslında haklısın, sorulan bır cok soru havada kalıyor.
Ama ben sunu dusunuyorum o zaman.
'Kımse bana yanıt vermek zorunda degıl'
Bırde bazı soruların cevabı burada olmayabılır.
Mesela ben bılmedıgım konularda yorum yapmıyorum.
'Ben bunu bılmıyorum' dıye yazmaya da gerek gormuyorum.
Karsı tarafın, 'bılse yazardı' dıye dusunmesını beklıyorum.

kızlar doğum için pijama gecelik fln ne almayı düşünüyorsunuz?

Ben hem gecelık hem pıjama dusunuyordum ama, gecen gorumcem gecelıgın cok kullanıslı olmadıgı soyledı.
Sanırım ben ıkı takım pıjama alırım.
Zaten normalde de gecelık sevmem.

evet canım hamileyim.ben arada sen ve deniz için giriyorum aralık annelerine bende 22 haftalık hamileyim canım..nasılsın görüşmeyeli?evet sizin baya az kaldı yaaa nasıl gidiyor hamilelikhazırlıklar bitmiştir sizde?

ayyy keşke bizde şu an 35 haftalık hamile olsakta burda konuşuyor olsak

inşallah iyi haberlerini alırız hayırlızın rabbimden...

kızlar bayram yaklaşıyor bu göbüşlerle ne giycez bakalım:) pentide hamile çorabı varmış göbegı kapatan tayt gibi arkadasım almış ustune bı elbıse tamam dıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…