- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #37.421
maclaren de 850 herkes çok pahalı dedi jane de hemen hemen aynıymış
sağol canım Amin cümlemiz inşallah
doğum iekli belli değil daha
Ewet farkındayım zaten CEVAP ALAMAYANLAR adına yazdım ,çünki fena bir gruplaşma var ve hiç yokuz gibi davranılması sinir bozucu olabiliyor..Benim doğum yapan arkadaşlarım genelde gecelik tercih etmeyi öneriyor,ama giderken hem gecelık,hem pijama almanı öneririm.Genelde böyle yapıyorlar.Gecelik de önden düğmeli olsun dedi yenş doğum yapan arkadaşım ,çünki sık sık emzirmen için göğsünü açman gerekecek ya..ewet cewap alamama bende de çok oluyor 10 soru soruyorsam 2 cevap belki alabiliyorum
Şahsım adına konuşmam gerekirse hem sana hem hayatıma cevap verdim ben.
Hayatıma hem linkle hem de görsel imajlarla yardımcı olmaya da çalıştım.
Sana da bildiğim kadarıyla teknik bilgi ve tedarik yeri bilgisi verdim.Sorsaydın başka merak ettiklerin vasra onu da cevaplardım.
Evet hergün kendi arasında geyik yapanlardan biri de benim, çok merak unsuruysa msn.den de konuşuyorum o kişilerle.
Her gün bunca uzun zamanını birlikte yazışarak geçiren insanların samimi olması kadar doğal birşey olamaz.
Ayrıca bu tarz konuların maksat dışı olmadığı hususunda da editörden onay da aldım.
Faydasız buluyorsan takip etmemek senin tasarrufun elbette.
Ama bu klüpte cevapladığım soru miktarını emin olunuz kendi doktorunuz cevaplamamıştır.
Samimiyetime eşit karşılık bulamadığımdan ben artık Herkesin sorusunu cevaplamıyorum, seçiyorum.
Lakin sana dikkate alıp cevap yazdığım için, genelleme içerisinde kaybolmak istemezdim.
Neyse hepsi senin fikrindir, sen bilirsin.
kızlar umarım hepiniz iyisinizdir........bugün dr gittim bebeğim 24 haftalık 664 gr biraz zayıfmı dr normal dedi ama bide tersmiş küçük hanım oynamayada basladı artık çok şükür hissediyorum ay çok güzel bir duyguymuş allah herkeze yasatsın.......
bu arada toklumşekerim 93 çıktı açlık 90 cıktı herşey normal dediler diyetten dolayı 2 kilo vermişim bide olsun bebek iyi olsunda ama insan yinede merak ediyor işte
günaydın kızlarrrrrrrr
günaydın kızlarrrrrrrr
günaydınn çok şükür yazabiliyorum uzun zamandır sadece okumaya calısıyorum bılgısayar basında calısmadıgım ıcın sadece evde bos zamanlarımda bakabılıyorum oda cok zor ıste nasılsınız gorusmeyelı
ya gecenlerde uzucu bır olay vardı arkadasın rısklı bır gebelıgı vardı ne oldu acaba ıyımı??
günaydınnn canımmmm..hepinizede günaydın kızlarr
günaydınnn canımmmm..hepinizede günaydın kızlarr
Bazen gözden kaçabiliyor sorulan sorular, istenen fikirler.
Sitem etmeden önce biraz daha yapıcı yaklaşılırsa,hatırlatılırsa daha olumlu şeyler olabilir kanaatindeyim.
Benim sorularıma da en yakın konuştuklarım tarafından yanıt verilmediği çok olmuştur.
Ben bir kez daha hatırlatmayı dikkati çekmeyi denemeyi seçiyorum genelde.
Her zaman da böyle geyik dönmüyor elbette, sürekli takipçiler de sanırım benimle aynı fikirdedir.
Pek çok ana ve detay konular konuşuluyor.Çok da faydalı oluyor.
Her an ciddiyet hakim olacak da değil, arada şaka da lazım, espri de.
Siyaset meydanında memleket meselesi konuşmuyoruz ki.
günaydın hoşgeldin canım
kohogulu nu diyorsun bu hafta hiç yazmadı
umarım güzel haberler alır
günaydın canım. bende arkadaşımızı çok merak ediyorum Allah yardımcısı olsun
kızlar doğum için pijama gecelik fln ne almayı düşünüyorsunuz?
günaydın hoşgeldin canım
kohogulu nu diyorsun bu hafta hiç yazmadı
umarım güzel haberler alır
günaydın canım. bende arkadaşımızı çok merak ediyorum Allah yardımcısı olsun
inşallah canım keşke birimşz tel nosunu alsaydık haberdar olurduk
Bennebıleyım;
Dun cok asabılesmıssın
Aslında haklısın, sorulan bır cok soru havada kalıyor.
Ama ben sunu dusunuyorum o zaman.
'Kımse bana yanıt vermek zorunda degıl'
Bırde bazı soruların cevabı burada olmayabılır.
Mesela ben bılmedıgım konularda yorum yapmıyorum.
'Ben bunu bılmıyorum' dıye yazmaya da gerek gormuyorum.
Karsı tarafın, 'bılse yazardı' dıye dusunmesını beklıyorum.
aynen bende öyle fikrim olmayan şeylere cevap yazmıyorum
fikrim yok diye olsa zaten yazarım
canım hamilemisin sen,umarım karıştırmıyorumdur,sarı kıvır kıvır saçlarının olduğu bi resmin vardı,erken gebelik belirtilerinin olduğu sayfada yazışıyoduk,hayırlı olsun bebişin biz de sonlara geldik,36. haftamıza girdik 1 ay kaldı
evet canım hamileyim.ben arada sen ve deniz için giriyorum aralık annelerine bende 22 haftalık hamileyim canım..nasılsın görüşmeyeli?evet sizin baya az kaldı yaaa nasıl gidiyor hamilelikhazırlıklar bitmiştir sizde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?