2012 Şubat Anneleri

biz tam bblau yla başbaşa kaldık ben hemen süslere dalacaktım ki
bi şokla karşılaştım :)))
kendisine de cevap verdim ama o bblau nun yazdıklarına cevap verdi

ahahaha evet ta kendisi
senin ki kaç beden kızz
burda güzel durmamış ama aslen güzel :))))))
ikimiz aynı olcaz hee
ya ben krem rengili kahverengili ayakkabı çanta almıştım
annem ten rengi giy dedi
bende kararsızım ne yapsak ki

günaydın; bugün konumuz yok bebişim. bugün görevimiz var. görevimiz; topiğe gelip soru soranların sorularının cevaplarını anında cevaplamak. böyle bi misyonumuz var artık. hı hı evet!

evet ya fırça yiyoruz sonra
leader konu monu yok

pek bitmedi hazırlıklar cuma yola çıkıyom,doğumu memlekette yapcam kıyafetleri hazır bebişin,ufak tefekler kaldı,bi de park yatağını ordan alcaz,deniz kim ya,hande var bi tek,sonlara geldik çatırdamaya başladık bebişimiz kız,doğum kanalına girmiş baskı yapıyo alt kemiklere bi riskimiz yokmuş,normal doğum yapabilirmişim,dr. günlük 1 saat yürü bugünden itibaren dedi,öyle işte tosunumuz 2700-2800 civarında,aralığın 5 i gözüküyo doğum normal şartlarda,bakalım nasıl olcak,sen nasılsın,senin bebişin kız mı,erkek mi nasıl gidiyo

günaydın; bugün konumuz yok bebişim. bugün görevimiz var. görevimiz; topiğe gelip soru soranların sorularını anında cevaplamak. böyle bi misyonumuz var artık. hı hı evet!
hımmm öylemiymiş taklum elbisen güsel krem rengi koton çorap giyin bunun altına çok şık olur siyah botlarında varsa yada çizme gibi çok şeker olursun bende çorabı pentiden aldım hamile çorabı çok güsel 9,5tl
günaydın güselim
günaydın canımcımmmmm..evet şeker erken hamilelikten derya20'li başlayan bir rumuzlu arkadaş vardı ya o bulmuş beni:))

aslım deryainci vardı ben onu hatırlıyorum napıyo ki acep başkada derya bilmiyorum ben bizden 1,5 ay önce olması lazım onundaocak sonu filan doğum yapması lasım

gerçekten kendisi daha şık duruyor. 36 beden bebişim. hatta moralim acayip yerine gelmişti o'nu aldığımda. kalin ben o'nu alalı 1 ay falan oldu umarım olur :) ehehhehehe.

aynen ben de bej rengi çizme, çanta, siyah trençkot la giyecem ama çorapta kararsızım. ten rengıyle donarım gibime gelıyor. mus çorap daha sıcak tutuyor ama bakalım.

he ya hatun gelmiş esmiş resmen. ahah esmekle kalmamış paparayı da bi güzel yedirmiş topıktekılere. geçmişi pek okumam ama dünkü şeker fikrime ne cevap verdınız dıye bı bakayım dedim, hatunun laflarıyla karşılaştım sabah sabah. gözlerim pörtledi. iyi oldu ama uykum açıldı. yazdığı her satırı da üzerime alındım valla.

gelsin bi iki lafım var kendisine. arkadan konuşmak gibi olmasın. sonra bi de bunun için papara yemiyelim.

ben haftasonu gittim doktora şeker yüklemem yapıldı muhteşem sıvıyı içtim aslında tatlı bişey ama ac karnına pek canı istemiyor insanın açlık 82 tokluk 115 iyi çıktı çok şükür bebişde büyümüş 30 cm 780gr olmuş gayet iyi dedi drm yalnız son 1 ayda 3 kilo aldıgım ıcın vitamini bırak dedi :) zaten toplamda 6 kilo aldım ama hatun çok hassas kilo konusunda birde kan idrar tahlili istedi tekrar bakıcak sanırım

nie yokkk nie yok bu arada ben kör değilim dimi elbise siyalı krem limi kahveli kremlimi ? ben siyahlı kremli gördümde...

deryam topige hoşgeldin. maşallah doğum gelmiş senin. doğumunun nasıl gerçekleştiğini buraya gelip bizimle paylaşır mısın? okumak istemeyen olursa da bana özelden yazar mısın?

ben de normal doğum istiyorum da :)

Son düzenleme:
Evet ana kucağı da içindeydi bu fiyatın...
Bebe confortlarda da kampanya vardı ben baktığımda o fiyatlardı.
Hatta biraz daha bile ucuzdu.

sen nerden aldın canım internet sitesinden mi yoksa mağazadan mı?

gözünaydın hadi geçmiş olsun

senin de gözünaydın geçmiş olsun

cümleten günaydın

gidip sütümü ısıtayım kahvaltı edeyim artık

günayyyydddınnnnnn annamm giremez oldum hiçç:26: ne ev işi bitiyo ne sokak.. kendime birr hamişş kotu aldımm.. alta baska yatırım yapmadım son 3 ay diye düsünerekk 2 tane üst aldımm.. dün görümcem de bi tane hediye etti gecmiş dooom günüm dolaysı ile.. diger görümcem de bir tunik verdi bana amaa tam aradıgım seydii.. zara da 90 tl idii bi benzerii cok geldiydi almadıydım.. o giymiyomuss. nası mutlu oldum anlatamam.. dün yine sokaga cıkcagımı anlayınca kaslarımı alıverdim hemenn.. iyi ki almısımm vallahi yüzüm gözüm acıldı.. tam depresyon tipine girmişim yani. kendime dip temel bi temizlik de uygulayınca dipcik kimin olucemm o da bi iki gün sona artık cok memnun oldum klasik hamiş kıyafeti almak zorunda kalmadıgıma

senin de gözünaydın geçmiş olsun

cümleten günaydın

gidip sütümü ısıtayım kahvaltı edeyim artık [/QUOTE]

sağol canım benım darısı herkesın basına ben artık gidiyorum dersım var öpüyorum hepınızı uslu uslu yazısın emi

biter inşallah zaten çok az kalmışş:))shining vardı ya ondan bahsettim denizdi adı oda aralık annelerindeydi yanılmıyorsam aynı dönemlerdeydik biz orda..maşallah canım zaten son 2-3 haftada artıyor kg ları:))inşallah normal doğumla gelir bir terslik olmaz bende normal düşünüyorum kısmetse..kız evet benimde canım ASYA'm geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…