- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #37.481
biter inşallah zaten çok az kalmışş:))shining vardı ya ondan bahsettim denizdi adı oda aralık annelerindeydi yanılmıyorsam aynı dönemlerdeydik biz orda..maşallah canım zaten son 2-3 haftada artıyor kg ları:))inşallah normal doğumla gelir bir terslik olmaz bende normal düşünüyorum kısmetse..kız evet benimde canım ASYA'm geliyor
kullan tabisi. boşuna masraf çıkarma şimdi. nasılsa son 2,5 ayımız kaldı şunun şurasında. (gerçi çanta ve ayakkabıyı nasıl bu konuyla bağdaştırdım bilemem. sanki doğum yapınca o çantayla ayakkabıyı kullanmıcaz :))
SEN YİNE ÇORAP KONUSUNDA FİKRİNİ DEĞİŞTİRİRSEN BANA YAZ
BENDE ONA GÖRE ALAYIM
Kimse mi almadı yatak yaa tek kişi cevap werıyo başka da paso geyık yapılıyor???Buranın anlamı geyık yapmak mı ,birbirimizin tecrubelerınden faydalanmak ,ortak paylasımlar mı ????????Gerçekten sacma sapan hale geldı forum ..Amacından sapmıs yaa..
Bugünki saçma sapan konular:
Yok hastaneye gelince yapılan ikramlar,yok evde yapılan ikramlar.Yok canım şeker çekti,yok çikolata çekti falan filan ........Tek anlamlı olanlar,alınan bazı şeylerin linkle paylaşılmasıydı ve doğumla ılgılı bır kısım wardı o kadar...Boş yere ewe geldiğimden beri vakit kaybettim ..Bence geçmişi okuyanlar boşa okumayın vakıt kaybı...Zaten kendı arasında geyık yapanlar war hergun aynı ,o zaman msnde bulusun yapın geyıgınızı ..Hem tek cumlelık yazılarla dolduruyorsunuz sayfaları,hem de bırseye ıhtıyacı olup sorana cevap da yok ..Soru da SAYFA DOLUNCA ARADA KAYNIYOR!!hayatım da bugun sorusuna cevap alamamıstı ..Bu böyle olmaz.
Burada gerçek olan birşey war kı sanal alemdeyız ve kımse de aynı sehırde degılse bırbırını görmeyecek,dogumdan sonra da fazla görusemeyecek ..Bu yuzden buradan yardım gerektıren konularda paylasımlar olması gerekmez mı?Sonucta bır amac ıcın toplanan bır forumdayız ve forumlar da bunun ıcın degıl mı?Tabı kı esprı geyık olur ama tek kelıme yazıla yazıla sayfalar bos bos doluyor cogu zaman da gereksız konular yuzunden lazım olan arada kaynıyor...Bu kacıncı bır bılsen ..Hıcbır soruma sen,eftelya,leader,benım olan dısında cevap almadım!!!
evet evet o ocak annelerinde aralığın sonunda da gelebilir ama bebişi,arada bi giriyo,asya çok güzel bi isim,adıyla yaşasın inş.
sen nerden aldın canım internet sitesinden mi yoksa mağazadan mı?
hatırladın demi şimdi denizi:))))inşallah canım inşallah hepimizinki ismiyle güzel yaşasın inşallah
Günaydın kızlar, ya geçmişe baktıkça gülüyorum, kalkıp bizlerin sorularına birtek cevap vermeyen kişiler, "ay bende sorularıma cevap alamıyorum" diye yakınıyorlar..
Almadan önce vermeyi öğrenmesi gerek insanların..Öyle değil mi..
biz de beyza ceren koycaz ismini
cnm ben normalde 3 bedençorap giyiniyorum hamile çorabınıda geniş olsun die 4 beden aldım ohh rahat rahat ama kendi bedenime göre alsaydım 2 beden almam lasımdıçorabını kaç beden aldın canım
hımm dediğim gibi kesinlikle siyah çizme krem koton çorap siyah çanta on numara olurkrem de değil. çok açık bej gibi. siyahlı bejli dıyelım.
hımm ben çıkaramadım :26: sanırım ben o zamanlar yeni üye olmuşumben derya inci değilim,önce drymstf ydi,sonra deryam160510 yaptım,senin de adını hatırlıyom,ama nazlı,es2006,aslı,hande,simran ençok onları hatırlıyom,
gerçekten kendisi daha şık duruyor. 36 beden bebişim. hatta moralim acayip yerine gelmişti o'nu aldığımda. kalin ben o'nu alalı 1 ay falan oldu umarım olur :) ehehhehehe.
aynen ben de bej rengi çizme, çanta, siyah trençkot la giyecem ama çorapta kararsızım. ten rengıyle donarım gibime gelıyor. mus çorap daha sıcak tutuyor ama bakalım.
ya bende 40 beden aldım şoktayım benim gibi şişko 40 bedene girdim :)
resimde ki kızda ten rengi çorap giymiş kremli ayakkabı giymiş bizim ondan ne eksiğimiz var hıhhh
ya pierre carden den dünya kadar para verip ayakkabı çanta aldım
onları kullanmam lazım :))))))
siyahlı kremli canım
evet evet o ocak annelerinde aralığın sonunda da gelebilir ama bebişi,arada bi giriyo,asya çok güzel bi isim,adıyla yaşasın inş.
babuşum günaydın. altta görüyorum seni sinsi sinsi izliyosun :)))
madem artık rüyalarımızı da yorumluyosun dünkü rüyamı anlatmak istiyorum.
böyle yürüyorum. ama catwalk... ahahahha. (o kadar dermişim) saçlarım uzun (önceki gün de kendim kesiyordum saçlarımı rüyamda) böyle savura savura sonra birden bi kalabalığın önünden geçiyorum. manken edasıyla ama. ordaki kadınlar bana bakıp benim duyacağım şekilde "aiyyy şuna bak hiç doğurmuş kadın gibi mi baksana incecik olmuş yine" diyolar.
ahahahhaa yorumunu alayım. baktım açıkta falan da değildi kıçım...
Tövbe bismillah ya sabah sabah okuduklarıma bak...
Sen önce geçmişi düzgün oku, kimse sana cevap vermiyormuş öyle mi birkaç kişi dışında???? Daha 2 gün önce sorduğun bir soruya cevap verdim, baktım verdiğim cevapla ilgilenmiyorsun bende dedim daha bu kıza yazmam, bir teşekkür bile etmedi..Zaten sen benim hangi soruma cevap verdin ki kendi sorularına cevap istiyorsun? Bu satten sonra sorduklarına bilgim olsa dahi cevap vermem.Ayrıca soruna 10 tane cevap gelecek diye bir kaide, bir kural yok...
Yapılan geyik seni rahatsız ediyorsa, okumazsın olur biter..
Günaydın kızlar, ya geçmişe baktıkça gülüyorum, kalkıp bizlerin sorularına birtek cevap vermeyen kişiler, "ay bende sorularıma cevap alamıyorum" diye yakınıyorlar..
merhaba seker anneler, nasılsınız?
ya burda da LCW var olmasınada fiyatlar cok farklı.. misal 12 TLlik Tshirt .urada 25TLden satılıyor....off ya
Günaydın hanım milleti...
Nassınız bakalım...
Dün akşam hepiniz gittiniz fırçayı ben yedim yine
Ben Ümraniyede bi mağazadan aldım canım.
biz de beyza ceren koycaz ismini
ya burda da LCW var olmasınada fiyatlar cok farklı.. misal 12 TLlik Tshirt .urada 25TLden satılıyor....off ya
günaydın canım..ya bazen sayfalar okadar hızlı ilerliyorki 15 dk 3-4 safya geçmiş oluyor bundan dolayıda bazen soruları görmek zorlaşıyor elbette bunu büyütmemk lazım bencede yanıt alınamıyorsa tekrarlanmalı sorular büyütecek bişey yok arkadaş biraz sinir yapmış sanırım gereksiz yere..birde herkes herkesin sorusunada cevap vermek zorunda değil banada oluyr bu alınmıyorum hiç
aynen azoşcum bide muhabbet içinde farklı soru soranlar varya arada kaynayıp gidiyolar çünkü bizler çok hızlıyız bazen bende yazdıklarıma cvp alamıyorum ama gücenmiyorum yada ne bilim işte herkes herkesin yazdığını görecek die bişi yok ki demi cnm?Günaydın kızlar, ya geçmişe baktıkça gülüyorum, kalkıp bizlerin sorularına birtek cevap vermeyen kişiler, "ay bende sorularıma cevap alamıyorum" diye yakınıyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?