- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #37.501
evet canım bu ilginc bir konu cidden.. mesela ben cok denedim belli baslı arkadaslar haric kesinlikle cevap alamadıgim insanlar var, ne gecmis olsun dediler bugüne kadar ne de koydugum bebis kıyafetlerine bile yorum yapılmadı... cok denedim hatta 1 aydır deniyorum yokk tık yok...
bisey yazsam mı mesela dedim sonra is büyür diye vazgectim...
yazanlarda sagolsun, yazmayanlarda ...
"yeter ki tadımız tuzumuz kacmasın kızlar; zaten herkesin kendine göre dertleri sıkıntıları var, herkes kendi dünyasında nelerle ugrasiyor.... burda birbirimize iyilik, güzellik katalım " seklinde bir kafa yapısıyla paylasımlarımıza devam ediyorum....
simdi sadece ben genel tutumumu ortaya koyup rengimi belli edeyim istedim...... saygılar, sevgiler......
merhaba seker anneler, nasılsınız?
ya burda da LCW var olmasınada fiyatlar cok farklı.. misal 12 TLlik Tshirt .urada 25TLden satılıyor....off ya
Günaydın kızlar, ya geçmişe baktıkça gülüyorum, kalkıp bizlerin sorularına birtek cevap vermeyen kişiler, "ay bende sorularıma cevap alamıyorum" diye yakınıyorlar..
Almadan önce vermeyi öğrenmesi gerek insanların..Öyle değil mi..
merhaba seker anneler, nasılsınız?
ya burda da LCW var olmasınada fiyatlar cok farklı.. misal 12 TLlik Tshirt .urada 25TLden satılıyor....off ya
Günaydın hanım milleti...
Nassınız bakalım...
Dün akşam hepiniz gittiniz fırçayı ben yedim yine
GÜNAYDIN CANIM
cnm ben normalde 3 bedençorap giyiniyorum hamile çorabınıda geniş olsun die 4 beden aldım ohh rahat rahat ama kendi bedenime göre alsaydım 2 beden almam lasımdı
BANA 2 BEDEN ALMIŞ ANNEM AMA TAM OLDU ÇEKİNCE
BENDE 3 BEDEN ALIYIM DİYORUM ÇÜNKÜ ÇORAPLAR GENELDE AŞAĞI KAYIYOR YA
günaydın kızlar nasılsınız şöyle geçmişe bakıyım dedim bayaaaaaa fırça yemişik geyik muhabbeti yapıyomuşuz öyle diyolaaaaa
GÜNAYDIN CANIM
günaydın canım..ya bazen sayfalar okadar hızlı ilerliyorki 15 dk 3-4 safya geçmiş oluyor bundan dolayıda bazen soruları görmek zorlaşıyor elbette bunu büyütmemk lazım bencede yanıt alınamıyorsa tekrarlanmalı sorular büyütecek bişey yok arkadaş biraz sinir yapmış sanırım gereksiz yere..birde herkes herkesin sorusunada cevap vermek zorunda değil banada oluyr bu alınmıyorum hiç
cnm ben normalde 3 bedençorap giyiniyorum hamile çorabınıda geniş olsun die 4 beden aldım ohh rahat rahat ama kendi bedenime göre alsaydım 2 beden almam lasımdı
hımm dediğim gibi kesinlikle siyah çizme krem koton çorap siyah çanta on numara olur
hımm ben çıkaramadım :26: sanırım ben o zamanlar yeni üye olmuşum
hımmm siyah ayakkabı güsel gider krem çorap bide fıstık gibi olursunuz
bu arada lcwnın bedenleri çuval gibi banada 38 beden oluyo göbek atıyorumhamilik kompleksi düşünülerek hazırlanmış sanırım bende bayrama çok şık bir elbise grili siyahlı önünde kurdelesi var içine uzun kol siyah bir badi altıma siyah koton çorap siyah ayakkabı ve çanta saçlar maşalı birde makyaj oldumuydu tamamdır...
benim aldığımda bu
Fuin Hamile Giyim 3690 nolu ürün ben donarım die kotan çorap aldım valla çok üşüyorum
Canım hoşgeldin aramıza,Allah tamamına erdirsin
Şöyle bi göz attım, yaklaşmış artık günün. Hayırlı haberler inşallah
Ahahahaha babuş günaydın.Çok sinsiyimdir evelallah :)
Ben rüya yorumlamıyorum kız, topiğimizin genç kızlarının rüyalarını süslüyorum unuttun mu
Ama şöyle diyeyim sen 3 vakte kalmaz, 3 ay gibi sanki, doğum yapacaksın ve akabinde 3 vakitte tüm doğum kilonu vererek bir keti holms olacaksın
günaydın ahretlik. sakin ol gül ve geç. ben sabah sabah çok eğlendim. özellikle 3-5 kişi grup olmuşsunuz temalı pöykürme kısımları takdire şayan.
sağlam fırça yemişsin ama babuş. yarıldım okurken...
.
günaydın kızlar nasılsınız şöyle geçmişe bakıyım dedim bayaaaaaa fırça yemişik geyik muhabbeti yapıyomuşuz öyle diyolaaaaa
evet canım bu ilginc bir konu cidden.. mesela ben cok denedim belli baslı arkadaslar haric kesinlikle cevap alamadıgim insanlar var, ne gecmis olsun dediler bugüne kadar ne de koydugum bebis kıyafetlerine bile yorum yapılmadı... cok denedim hatta 1 aydır deniyorum yokk tık yok...
"yeter ki tadımız tuzumuz kacmasın kızlar; zaten herkesin kendine göre dertleri sıkıntıları var, herkes kendi dünyasında nelerle ugrasiyor.... burda birbirimize iyilik, güzellik katalım " seklinde bir kafa yapısıyla paylasımlarımıza devam ediyorum....
simdi sadece ben genel tutumumu ortaya koyup rengimi belli edeyim istedim...... saygılar, sevgiler......
BANA 2 BEDEN ALMIŞ ANNEM AMA TAM OLDU ÇEKİNCE
BENDE 3 BEDEN ALIYIM DİYORUM ÇÜNKÜ ÇORAPLAR GENELDE AŞAĞI KAYIYOR YA
yahu sitede en fazla boş vakti olup takılan benim. geyiğin babasını çeviren de benim. hatta bazen sulu bi tip olduğum da oluyor. bazen sorularıma kendime çok yakın hissettiğim arkadaşlarımdan cevap da gelmiyor. napayım ben şimdi? atayım mı kendimi bi yerden! :)))
:)))bence hiç sinir bozmamk lazım amaç bu ben buna inanıyorum sıkmayın sakın canınızı :)))gülün geçin şekerler...
Haklısın..Zaten o arkadaşa cevap versen de dilediklerinden alıntı yapıyor..Gelsin katılsın muhabbete adam mı ayırıyoruz biz? Beni burda germeye hakkı yok valla..Daha çok konuşcam sayfalar arasında kaybolacak
Haklısın..Zaten o arkadaşa cevap versen de dilediklerinden alıntı yapıyor..Gelsin katılsın muhabbete adam mı ayırıyoruz biz? Beni burda germeye hakkı yok valla..Daha çok konuşcam sayfalar arasında kaybolacak
sayfalarr cok hızlı gidiyoo ben bazen kendi yazdıgım seyi bulamıyorumm cevaplarıma bakmadıkcabu kadar büyütmeye gerek yok bence..
Fırça sağlam ama bizimki gayet ciddi ve resmi cevaplar vermiş, benim gibi bozmuyor kendisiniAjdardan grup olalım şarkısını sizlere armağan ediyorum
Grup olalım grup...
Turp gibiyim turp turp
Heh bak ne güzel dedin canım ya, buraya kaç kere geldim bebeğimin durumunu yazdım, gelsin bakalım 1 kerecik "gözünaydın" dedi mi? Bir kerecik dediğin gibi aldıklarıma "güle güle giysin" dedi mi? Yok demedi..Ama geldi soru sordu illa 10 kişiden cevap gelecek..Oldu, ben kimsenin derdiyle ilgilenmiyim, kimseye gözaydınlığı vermiyim herkes benim sorularımı yanıtlasın, bu topic için zaten bizler özel seçildik, gelen her soruyu yanıtlıyoruz..Yok böyle bir enayilik..Valla bana göre bu enayilik.
Sinirlenmiyorum ama göz göre göre haksızca laflar sarfetmiş buna tepkisiz kalmak olmaz.
daha çok konuşcam sayfalar arasında kaybolacak:)))))koptum okuyunca ilahi güldürdün beni canım yaaa..bozma sinirini herkes bir düşünmüyor işte
pek bitmedi hazırlıklar cuma yola çıkıyom,doğumu memlekette yapcam kıyafetleri hazır bebişin,ufak tefekler kaldı,bi de park yatağını ordan alcaz,deniz kim ya,hande var bi tek,sonlara geldik çatırdamaya başladık bebişimiz kız,doğum kanalına girmiş baskı yapıyo alt kemiklere bi riskimiz yokmuş,normal doğum yapabilirmişim,dr. günlük 1 saat yürü bugünden itibaren dedi,öyle işte tosunumuz 2700-2800 civarında,aralığın 5 i gözüküyo doğum normal şartlarda,bakalım nasıl olcak,sen nasılsın,senin bebişin kız mı,erkek mi nasıl gidiyo
günayyyydddınnnnnnannamm giremez oldum hiçç:26: ne ev işi bitiyo ne sokak.. kendime birr hamişş kotu aldımm.. alta baska yatırım yapmadım son 3 ay diye düsünerekk 2 tane üst aldımm.. dün görümcem de bi tane hediye etti gecmiş dooom günüm dolaysı ile.. diger görümcem de bir tunik verdi bana amaa tam aradıgım seydii.. zara da 90 tl idii bi benzerii cok geldiydi almadıydım.. o giymiyomuss. nası mutlu oldum anlatamam.. dün yine sokaga cıkcagımı anlayınca kaslarımı alıverdim hemenn.. iyi ki almısımm vallahi yüzüm gözüm acıldı.. tam depresyon tipine girmişim yani. kendime dip temel bi temizlik de uygulayınca dipcik kimin olucemm o da bi iki gün sona artık cok memnun oldum klasik hamiş kıyafeti almak zorunda kalmadıgıma
sağol canım benım darısı herkesın basına ben artık gidiyorum dersım var öpüyorum hepınızı uslu uslu yazısın emi
Nassınız bakalım...
Ben Ümraniyede bi mağazadan aldım canım.
Zaten rejimdeyim
GÜNAYDIN CANIM AMAN BOŞVER TAKILMA
GÜNAYDIN CANIM NEDEN DEĞİŞİYOR ACABA FİYATLAR
Nassınız bakalım...
GÜNAYDIN CANIM
günaydın canımGÜNAYDIN CANIM
Fırça sağlam ama bizimki gayet ciddi ve resmi cevaplar vermiş, benim gibi bozmuyor kendisiniAjdardan grup olalım şarkısını sizlere armağan ediyorum
Grup olalım grup...
Turp gibiyim turp turp
laylaaaaaa günaydın hoşgeldin
Heh bak ne güzel dedin canım ya, buraya kaç kere geldim bebeğimin durumunu yazdım, gelsin bakalım 1 kerecik "gözünaydın" dedi mi? Bir kerecik dediğin gibi aldıklarıma "güle güle giysin" dedi mi? Yok demedi..Ama geldi soru sordu illa 10 kişiden cevap gelecek..Oldu, ben kimsenin derdiyle ilgilenmiyim, kimseye gözaydınlığı vermiyim herkes benim sorularımı yanıtlasın, bu topic için zaten bizler özel seçildik, gelen her soruyu yanıtlıyoruz..Yok böyle bir enayilik..Valla bana göre bu enayilik.
Sinirlenmiyorum ama göz göre göre haksızca laflar sarfetmiş buna tepkisiz kalmak olmaz.
günaydınlar olsun sinirlenme şeker herkes istediği gibi konuşuyor işte
bu arada dün söylenen bişeye cevap vermek istiyorum
doğumdan sonra sanki görüşcekmiyiz ki?
ben 14 haziran 2009'da evlendim
ve tabii ki onun öncesinde burdaydım
Azelya'yı evlenmeden önce çeyiz hazırlığı döneminden tanıyorum
ve şu an bebek hazırlığı yapıyoruz
yani evlendikten sonra sanki görüştük mü
evet demek ki görüştük
demek ki görüşülüyor
ve benim çeyiz topiğinden çok çok çok sevdiğim arkadaşlarım var bana uzak olsalar da
ve hepsini gerçek anlamda çok seviyorum
ve ben ocak anneleri topiğinden geldim
çeyiz hazırlığı döneminden 3 -4 tane arkadaşım ocak annesi
hala görüşmeye devam ediyoruz
günaydın canım
ayy kurban oluyum sana ben rejimdemisin(((( şimdi sen o tatsız çubuklardanmı yiyon azoş
Grup olalım grup...
Turp gibiyim turp turp
laylaaaaaa günaydın hoşgeldin
bu arada dün söylenen bişeye cevap vermek istiyorum
doğumdan sonra sanki görüşcekmiyiz ki?
ben 14 haziran 2009'da evlendim
ve tabii ki onun öncesinde burdaydım
Azelya'yı evlenmeden önce çeyiz hazırlığı döneminden tanıyorum
ve şu an bebek hazırlığı yapıyoruz
yani evlendikten sonra sanki görüştük mü
evet demek ki görüştük
demek ki görüşülüyor
ve benim çeyiz topiğinden çok çok çok sevdiğim arkadaşlarım var bana uzak olsalar da
ve hepsini gerçek anlamda çok seviyorum
ve ben ocak anneleri topiğinden geldim
çeyiz hazırlığı döneminden 3 -4 tane arkadaşım ocak annesi
hala görüşmeye devam ediyoruz
Tabi ki görüşücez, o demek ki elini ayağını çekecek ondan öyle yazmış..Daha zayıflama topiğimiz, sonra 2012 şubat melekleri büyüyor topiclerimiz olacak hayırlısıyla..
Günaydın canımNasılsın?
cnm sende internet sitesinden al olssun bitsin cnm git mağazada dene o kadar para verme ödeyeceğin ekstra 5 tl filan kargo ücreti olur yani
çok ilginç ya sohbet arkadaşlık istemiyorsan sorularının cevabını dr. sitesinden,googleden yaz öğren,ne diye milletin keyfini kaçırıyosun,herkesin msn si,face i yok,burda çok güzel arkadaşlıklar önemli şeyler,sevinçler hüzünler paylaşılıyor,insanlar çok ilginç olmuş ya
günaydın canım sen nerede oturuyorsun?
GÜNAYDIN CANIM AMAN BOŞVER TAKILMA
GÜNAYDIN CANIM NEDEN DEĞİŞİYOR ACABA FİYATLAR
Grup olalım grup...
Turp gibiyim turp turp
Çubuk yemeye başlamadımekmeği kestim artık dilimliyorum felan diyormuşum ıykkk tamam kötüydü bu
Ekmeği kesince eti hoşbeşimi, hamurişini de kestim...Daha önümde 2 haftam var doktora gitmek için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?