2012 Şubat Anneleri

kızlar herkes istediği muhabbeti yapar, geyikte olur, acıda konuşulur(geçen gün arkadaşımız kahoguloya üzüldüğümüz gibi) yani güleriz de ağlarızda. tam 1,5 saattir vatandaşla uğraşıyordum, yoğundum, hemen yazdığınız sayfalara göz attım ve katıldım aranıza, yani buna gerilmeye gerek yok ki. kimse kimseyi işi olduğunda beklemek zorunda da değil. dün o şekerlemeler süsler bana çok güzel fikirler verdi mesela. arkadaşın saçma sapan sözler ve geyik muhabbeti demesi cidden beni sinirlendirdi. o anki muhabbet seni açmamış olabilir ama saygıyla başka muhabbete geçilmesini beklersin olur biter. tekrar söylüyorum tüm arkadaşlarım bana bu güzel yolculukta yol arkadaşı, can yoldaşı oldu. anneme kocama anlatamadım sizlere anlattım, rahatladım. yani kısıtlamalara gerek yok.

sagol tatlımmmm

hosbuldukkk cnmmm

kızlar ya karnımın sağ ve sol yanı 2 tarafıda sanki içerden geriliyor damarlarım gibi acıyor
sizede oluyormu

bak cevap vermezseniz küserim hee

Günaydın güzeller..
Azelyam sinirlenme sen bak kendini sonra yemeye vercen
Bu arada cnm bnm ekmek yemeden doyabiliyormusun..
Ben yemezsem doyamıyorumda.. Doysam dahi gece acıkıyorum bu seferde

Ne diyorsun, kesinlikle kalıbımı basarım 1 kere cevap vermemiştir..O da kafasına esene cevap veriyor...O biriktirmiş bence.

hiçç!!! laf işte konuşmak için konuşmuş olmak...

inşallah bebişim. azoş kız zayıflama topiği açın ama. valla bak orda da en çok ben konuşacam söz:))

Açıcam kız söz Hatta suratımı boyucam fotoda zayıfladıkça resim koycam bu 80 kilo halim,bu 70, bu 60 diye

kızlar ya karnımın sağ ve sol yanı 2 tarafıda sanki içerden geriliyor damarlarım gibi acıyor
sizede oluyormu

ozaman hemen ben vereyimm canımm:))

o bendede oluyor doktoruma sordum hayatım göbek büyüdükçe gerildiği için olurmuşşş

AZOO ALLAH SENİ NAPMASIN E Mİ? iş yapıyordum bi yandan bı bakayım dedim ahahahahahahaha sümüğüm atladı kız dışarı manyak.

ahahahahahhha. ahahahaha.

ya bide sizin yüzünüzden vakit kaybettim günüm öldü gibi bir laf etmiş

bak ya hatun rejimdesin gene hoşbeş diyon yaaa canı çeken varmı soran yok çilenkli bi hoşbeş olsa hımmmm enfes çay içiyorum boşta gitmiyo yafff
zuzu ya bende cvp veremiyom hepiciğinize ama kusmeyin bana olmaz mı?
canım Kıbrıstayım buraya kargo varsa bile astarı yüzünden daha pahalıya denk geliyor...[/B]

anlıyorum güselim yavru vatana bak be adama kazık atıyor desene o kuşum sen beğen biz sana gönderilim öle de pahalı oluyor mu?:44:

geyik muhabbeti yapanlarla kimlerin kastedildiğini de çoook iyi anladım amaaaa arkadaşlarıma asla laf söyletmem. beni ağlarken bile birtek onlar güldürebilmiştir. benim iyi ve kötü her anımda yanımda oldular. bir daha nerde nasıl görüşeceğimize gelince o hiç belli olmaz. belki ömür boyu görüşücez. yani lütfen ağır sözler olmasın

Gruplaşalım o zaman, biriken bize patlasın?
Grup olmak isteyen elime mum diksin :))))
Var mıydı sizin çocukluğunuzda da bu elime mum diksin olayı
Ay yarıldım çocukluğuma

Bu arada 80i hedeflemişin anladığım kadarıyla

sizede oluyormu

Ben sağıma yattığım zaman böle sanki sağ tarafıma bıçak saplanıyor gibi oluyor..:26:
Sol tarafıma yattığımdada soluma aynı şekilde bıçak saplanıyor gibi oluyor rahatsız oluyorum ama öle gerilme olmuyor ama büyük ihtimalle karnın büyüyordur kuzu..

Son düzenleme:

Tabi ki görüşücez, o demek ki elini ayağını çekecek ondan öyle yazmış..Daha zayıflama topiğimiz, sonra 2012 şubat melekleri büyüyor topiclerimiz olacak hayırlısıyla..

zayıflama mı :26: bigün hiç öle bi topikte bulunacağım aklıma bile gelmezdi

ya sen yeni gitmedin mi ne kdar zamanda çağırıyor

sizede oluyormu

ama sen ikizsin ondan geriyodur heralde

bu arada dünden beri yazılan mesajlara bakıyorum
aktif olarak topikte katılımda bulunanların hemen hemen hepsi aynı fikri savunuyor
1-2 kişi hariç
gruplaşma çoğunluktan azınlığa ayrılmak değil midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…