2012 Şubat Anneleri

Aferin sana o zaman cnmcm :)
Benim yerimde olsanız ne yaparsınız acep yahu..
Aşağıya denetim için bir iniyorum (markete) kuruyemiş mi dersin meyve reyonumu şarküteri mi unlu mamüllerdeki simitlermi pastalar mı tatlılar mı aaaahh ahhhh içim gidiyor..
Çikolatalardan içeceklerden hiç bahsetmiyorum..:26:

UOTE=pismaniye;21555254]Günaydıın annişler
neler yapıyosunuz bakıyım bugün
günün konusu belli oldu mu[/QUOTE]

günaydın canım

benimde karnımın iki tarafı çok acıyor geriliyor gibi
ama bir yerine dokunduğumu hissedemiyorum

tatlım bende de oluyor, bak hatta merdivenlerden çıkarken sağ bacağımı atarken oğlumun bacaklarını hissediyorum. bazen bir tarafa toplanıyor top gibi oluyor canımyanıyo o zaman. bazen tam idrar torbama ve orama tekmeler atıyor, bende ilk zamanlar korkmuştum ama olabilirmiş.

Ehehehehehe sinirlendim mi ciddileşirim ben çok fena :)
Ciddiye almamak?
Onu kesinlikle öğrendim bak

eheheh farkediyorum yavrusu.

salla :))) gül geçç...

biz yapardık. saklambaç oynayan elime mum diksinnnnnnnnnnnn diye bağırırdık. bi de avucunu kim açıyorsa o da dikerdi:))) ahahahhahah safmışız kız biz:))

adengökce......

canım icimden geldi bunlar sana

yavrummmm... al bunlar da sana @-->--- (gül o. ahahha sana gül yaptım)

Gruplaşmak nedir arkadaş yaaaaaa :)
Şu aşağıda ismi görünen aşağı yukarı herkesle hadi bilemedin %85iyle ensesine şaplak atacak samimiyetm var.
Gruplaşmak bu mu yani :)

bilmem. bi kaç kişinin bi kaç kişiyle daha samimi olması grup olarak algılanıyor zaar??? ha dönüp ben niye aralarında yokum diye kendilerine sormuyorlar da samimi olanları kendi akıllarınca eleştiriyorlar.

yazık acıyorum :)

kadın haklı ama bebişim kabul et. bizim bi bahar ablamız var annemin dükkanın yanında dükkanı var. annemin kızı gibi. 10 senelik evli. çocuk hasretiyle yanıp tutuşuyor. garip olan eşinde de kendisinde de bi problemın olmadığı. geçen sene tüp bebek denediler tuttu. 11 haftalıkken kaybetti bebeğini. (( hala denemek istiyor para biriktirıyor. ve ben hamile kaldığımda kendi kalmış kadar çok sevindi kadın. neleri var ya.. biz bulduk da bunuyoruz!!!

Allah korusun canım, inş. kötü bi durumla karşılaşmayız. Sağ salim hayırlısıyla alırız kucağımıza inş. kuzularımızı.
teşekkür ederim cevabın için tatlım

öle yapim ben, bide üniversite hastanesinde çalışıyom. elimin altında doktor var ama herşeyi gidip sormaktan da utanıyorum artık

ehehe cok güzelmis...

gözünaydın tatlım..sevindim bak nasıl giriyo hersey yoluna, hayırlısı buymus demek ki...
sağolasın cnm benim bende çok mutluyum uçuyorum sevinçten
Okudum cevapta yazdım, çok sevindim

Ohh maşallah Nazo şanslı ya dobik dobik damadı olacak 2 tane
sağol cnm benim cvp için ilgin için desteğin için

daha ben kızlardan 3 hafta geriden geliyorum ama 2 gece önce uykumdan ağlayarak uyandım nasıl bir acıdır o doğuruyorum sandım abartmıyorum sağ kasığımın altından bişi bastırıyo ama sinsice canımı yakıyo elledim bebeğim değildi o nasıl kalktığımı bilemedim yataktan eşim korktu iyimisin filan dedi ama arada birde olsa hafif kasılma şeklinde oluyo yine bende korkuyorum erken doğumdan ama onunla ilgisi yokmuş için rahat olsun benim iç karnım oldukça dar hatta geçenlerde yine bu yüzden yemek borum kezzap dökmüş gibi yanıyordu açmıyım acaba diyerek yedimde yedim o günlerde meer aşırı tokluktanmış şimdilerde oldukça az yemek yiyorum yanma kalktı ortadan muhtemelen seninde iç karnın dar olduğu için o kadar hissediyosun korkma allahın izniyle zamanında gelcek bebeklerimiz

bende de oldu geçen gün sağ tarafım göğsümün alt kısmında çok acı hissettim ilk aylarımda göbek hizamda oluyordu...elimle dokunduğumda çok sertti orası bende doktoruma sordum genişliyorsun bebek büyüdüğü için kendi yerini genişletiyor dedi

empirme kullanıcısından alıntı
kızlar umarım hepiniz iyisinizdir........bugün dr gittim bebeğim 24 haftalık . 664 gr biraz zayıfmı dr normal dedi ama bide tersmiş küçük hanım oynamayada basladı artık çok şükür hissediyorum ay çok güzel bir duyguymuş allah herkeze yasatsın.......
bu arada toklumşekerim 93 çıktı açlık 90 cıktı herşey normal dediler diyetten dolayı 2 kilo vermişim bide olsun bebek iyi olsunda ama insan yinede merak ediyor işte[/Q
..................................................

Günaydın, gözünaydın Maşallah canım.

TEŞEKKÜRLER AZELYAA.....

kızlar sizlere iki sorum olacak hemen cevap bekliyorum

1-eczanede lierac krem 50 liramyış öğlen gidip alıyım mı sizce patlıcam sanki
yada başka birşey önerirmisiniz

2-kendi doktorum değil başka doktor magnezyum iç dedi erken doğum olmasın diye dedi çok çok önemli dedi
arkadaşım kalsiyum ilacı verdi suya atılan almış 2 tane daha hiç açılmamış sizce onu kullanayım mı faydası varmı
kalsiyum başka magnezyum başka değil mi
sizce alsam mı benim doktorum hiç ilaç vermiyor bana

cok tesekkür ederim canım

evet cok dogru sükretmek lazım.. tabii ki saglimiza özen gösterecegiz ama kilo almadan da olmuyor yani, gerci Ebru Salli kibin olaydık hiç kilo almazdık bak, yaaaaaaa yaa

benim de göbeğim sık sık ağrıyor, bazen bir yerlerde sertlik oluyor ama ben anlayamıyorum neresi. ben de korkuyorum bazen.

senin işin zor yaa, Allah kolaylık versin.

bebek odalarından mı konuşsak acaba
ben hala karar veremedimde

yawww bencede konuşalım merak ediyorum alanlar varmı nasıl dizayn edecekler...bende aldım odayı ama daha gelmesine epey var çok merak ediyorum oda nasıl olcak bilerek geç istedim odayı çünkü hergün baka baka kafayı yerim die düşündüm ocak başı teslimat olcak

ben yağ sürüyorum canım krem filan almadım
şimdilik iyi gibi

magnezyumu kullanmıyorum ama cuma randevum var doktora sorucam
erken doğumu engellemek için önemliymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…