- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #37.601
kızlar sizlere iki sorum olacak hemen cevap bekliyorum
1-eczanede lierac krem 50 liramyış öğlen gidip alıyım mı sizce patlıcam sanki
yada başka birşey önerirmisiniz
2-kendi doktorum değil başka doktor magnezyum iç dedi erken doğum olmasın diye dedi çok çok önemli dedi
arkadaşım kalsiyum ilacı verdi suya atılan almış 2 tane daha hiç açılmamış sizce onu kullanayım mı faydası varmı
kalsiyum başka magnezyum başka değil mi
sizce alsam mı benim doktorum hiç ilaç vermiyor bana
UOTE=pismaniye;21555254]Günaydıın annişler
neler yapıyosunuz bakıyım bugün
günün konusu belli oldu mu
tatlım bende de oluyor, bak hatta merdivenlerden çıkarken sağ bacağımı atarken oğlumun bacaklarını hissediyorum. bazen bir tarafa toplanıyor top gibi oluyor canımyanıyo o zaman. bazen tam idrar torbama ve orama tekmeler atıyor, bende ilk zamanlar korkmuştum ama olabilirmiş.
sağolasın cnm benim bende çok mutluyum uçuyorum sevinçten
sağol cnm benim cvp için ilgin için desteğin için
daha ben kızlardan 3 hafta geriden geliyorum ama 2 gece önce uykumdan ağlayarak uyandım nasıl bir acıdır o doğuruyorum sandım abartmıyorum sağ kasığımın altından bişi bastırıyo ama sinsice canımı yakıyo elledim bebeğim değildi o nasıl kalktığımı bilemedim yataktan eşim korktu iyimisin filan dedi ama arada birde olsa hafif kasılma şeklinde oluyo yine bende korkuyorum erken doğumdan ama onunla ilgisi yokmuş için rahat olsun benim iç karnım oldukça dar hatta geçenlerde yine bu yüzden yemek borum kezzap dökmüş gibi yanıyordu açmıyım acaba diyerek yedimde yedim o günlerde meer aşırı tokluktanmış şimdilerde oldukça az yemek yiyorum yanma kalktı ortadan muhtemelen seninde iç karnın dar olduğu için o kadar hissediyosun korkma allahın izniyle zamanında gelcek bebeklerimiz
bende de oldu geçen gün sağ tarafım göğsümün alt kısmında çok acı hissettimilk aylarımda göbek hizamda oluyordu...elimle dokunduğumda çok sertti orası bende doktoruma sordum genişliyorsun bebek büyüdüğü için kendi yerini genişletiyor dedi
ama neden neden saah sabah probisten bahsediliyo ki şimdi
probis neki olasa bende yermiydim olaaa google bi arama yapıyım neymiş
ayyy kim sevmez probisi nasıl canım çekti aman yarabbi mutlaka almam lazım
kızlar, konunuzu bölüyorum ama çok acil cevaplarınıza ihtiyacım var. çünkü artık tedirgin olmaya başladım
hep birlikte beni rahatlatın lütfen. formun hepsini okumaya çalıştım ama soruma cevap bulamadım.
24+6 haftalık bebişim var biliyosunuz.
sıkıntım şu, arada bir göbüşümde acı oluyor, elimle göbeğimi ovaladığımda kızımın bi yerlerini hissediyorum ve orası çok acıyo ve ağrıyo. geriliyor orası iyice. biraz dinlendikten sonra bide göbüşümü sevince geçiyo, galiba yer değiştiriyor. o zaman rahatlıyorum. doktoruma sordum, plasentaya çok yakın demişti ve hiç bir zararı olmaz endişelenme dedi.
ama burda bi sayfa okumuştum şimdi bulamıyorum, buna benzer bi sorun paylaşmıştı bi bayan. bi kaç kişide bende de aynı şey oldu demişti ve erken doğum yapmışlar. 27 haftasında falandı sanırım erken doğum yapan bayanda :44:
gelelim asıl meseleye, sizde de aynı şeyler oluyor mu?
benmi abartıyorum acaba ? lütfen bana cevap yazın, beni rahatlatınnnnnn
Kendimi hafif hissediyorum 63 kilo olmama rağmenSuçluluk duygusundan arındım dikkat ettiğimden beri :)) Çok şükür az kaldı, sen de doğumdan sonra bir tatlı ziyafeti çek en ballısından
CEVAP VEREN ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKKÜRLER ÖPÜYORUM SİZİ
CEVAP VERMEYİP KENDİ ARALARINDA GRUPLAŞAN ARKADAŞLARA TÜÜÜÜ DİYE TÜKÜRÜYOR VE ONLARI KINIYORUM
çok şükür taşınma muhabbeti 2 yıl ertelendi en azından yavrum büyüycek ben çalışabilcem sanırım rahatladım dün konuyu eşimle açıklağa kavuşturduk çok mutluyum kendimde kutlama yapıyorum
AZOŞ YİNE AKLIMA SOKTU GİTTİM ALDIM GELDİM HOŞBEŞİ 2 TANE CÜCÜK PAKET
Gece iki kere felan birde wcye kalkıyorum ben ,sonra uyu uyuyabilirsen
Hele bu gece yine kalktım wcye gözlerim kapalı resmen uykum kaçmasın diyeSonra dedim bebiş olsaydı ne yapardım acep..
Benim herifin uykusu çok ağır öle kolay kolay uyanmaz..Ve geçenlerde uykusunda böyle genleşirken gözümü patlatıyordu yanlışlıkla az kalsın..
Ama olsun kız boşuna dememişler Cennet anaların ayağı altındadır diye..
Evlatlarımız hayırlı olsunda..
ay ne güzel yaaa benim ki 4, ama bu sefer 5 hafta sonra çağırdı çünkü 32. haftaya denk geliyo rapor yazcak
ben biliyorum ve diktim gitti...........
buarada sen kac kilo aldın bacım ben kacırmısım...... bak ben bildigin 10 kilo oldu yani (masallllllaaaaaaah)))))
nerden buldun bunları ya çabuk söyle
bende çok severim şirinleri
Aferin sana o zaman cnmcm :)
Benim yerimde olsanız ne yaparsınız acep yahu..
Aşağıya denetim için bir iniyorum (markete) kuruyemiş mi dersin meyve reyonumu şarküteri mi unlu mamüllerdeki simitlermi pastalar mı tatlılar mı aaaahh ahhhh içim gidiyor..
Çikolatalardan içeceklerden hiç bahsetmiyorum..:26:
2-kendi doktorum değil başka doktor magnezyum iç dedi erken doğum olmasın diye dedi çok çok önemli dedi
arkadaşım kalsiyum ilacı verdi suya atılan almış 2 tane daha hiç açılmamış sizce onu kullanayım mı faydası varmı
eşimle beraber bunu beğendik gibi sizce nasıl
Kakule - Mini Takım - Bebek Odaları - Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası
cok tesekkür ederim canım
evet cok dogru sükretmek lazım.. tabii ki saglimiza özen gösterecegiz ama kilo almadan da olmuyor yani, gerci Ebru Salli kibin olaydık hiç kilo almazdık bak, yaaaaaaa yaa
yawww bencede konuşalım merak ediyorum alanlar varmı nasıl dizayn edecekler...bende aldım odayı ama daha gelmesine epey var çok merak ediyorum oda nasıl olcak bilerek geç istedim odayı çünkü hergün baka baka kafayı yerim die düşündüm ocak başı teslimat olcak
Kakule - Mini Takım - Bebek Odaları - Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası
cok tesekkür ederim canım
evet cok dogru sükretmek lazım.. tabii ki saglimiza özen gösterecegiz ama kilo almadan da olmuyor yani, gerci Ebru Salli kibin olaydık hiç kilo almazdık bak, yaaaaaaa yaa
benim de göbeğim sık sık ağrıyor, bazen bir yerlerde sertlik oluyor ama ben anlayamıyorum neresi. ben de korkuyorum bazen.
senin işin zor yaa, Allah kolaylık versin.
ben yağ sürüyorum canım krem filan almadım
şimdilik iyi gibi
magnezyumu kullanmıyorum ama cuma randevum var doktora sorucam
erken doğumu engellemek için önemliymiş
1. sorunun cevabı herkes o kremi öneriyor, ama fiyatları hakkında bilgim yok..
2.si magnezyum ve kalsiyum ayrı ayrı şeyler..Ama bak magnezyumun erken doğumu engellediğini ilk kez duydum..Ben de arada kaytarıyor içmiyordum, içeyim bari bundan sonra düzenli olarakç...Magnezyumun sadece kramplar için olduğunu sanıyordum ben.Elevit kullanmıyor musun? Elevit kullanıyorsan ekstradan kalsiyum ilacı almana gerek yok.
Ehhehehehe probis krizi yarattım sabah sabah :) ben yemedim siz de yemeyin
Bak ben yeni gördüm senin sorunu ama tükürdüğün için cevap vermicem sana
Kınıyorum seni ve çok pis laflar hazırlıyorum sana.Az sonra.
Çıkışta bekle beni sen.
:)))))))))) haha bende neden cevap vermedin diye şaşırmıştım
hadi gel karınlarımızı tokuşturalım :)
masallah canım4 kilo 4
Ehhehehehe probis krizi yarattım sabah sabah :) ben yemedim siz de yemeyin
Benimki de ayda bir çağırıyo. Hele bi ara 6-7 hafta olmuştu araya 2. Düzey ve trafik kazam girince….
Beni de 26 kasımda çağırdı şimdi, rapor için.
bu nerdeeeeeeeeee hayatım çok güselll yaaaa bende istiyorummmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?