2012 Şubat Anneleri

Azoşum o simit meselesinden kesinlikle ümitlen. Bak 2 gündür simit kaçamaklarını kestim,ben de yiyordum simit sıkça çünkü, dün çorbama ekmek doğramadım, bu sabah etimek yedim kahvaltıda.
Kaçamak yapmadım.
Başka değişiklik yapmadım ama dün akşam tokluğum 119, bu sabah tokluğum 109 çıktı.
Bu ne demek biliyo musun? Belki sizin için küçük bi adım ama benim için dana adımı büyüklüğünde
Çok fena bişey şu beyaz ekmektir, hamurişidir, simittir.
Açlıktan başım ağrıyo ama olsun, insülin üretimimi evladımın hizmetine sunabilmiş olmaktan da gayet mutluyum

hehe. valla bize patlamalarını pek tavsiye etmem biz gruplaşmışız ya

Gruplaşmak nedir arkadaş yaaaaaa :)
Şu aşağıda ismi görünen aşağı yukarı herkesle hadi bilemedin %85iyle ensesine şaplak atacak samimiyetm var.
Gruplaşmak bu mu yani :)

Eki Görüntüle 282890 kızlar bu karükatür benden size gelsinnnnnnn

ehehe cok güzelmis...

gözünaydın tatlım..sevindim bak nasıl giriyo hersey yoluna, hayırlısı buymus demek ki...

sen bıraktında her bahsettiğinde ben bırakamıyorum nedense ohh sefam olsun yiyiorum gitmiyorum bu arada istanbuldayım 2 sene daha

Okudum cevapta yazdım, çok sevindim

Ohh maşallah Nazo şanslı ya dobik dobik damadı olacak 2 tane

tatlım 75 kilo olmuşum (10kilo almışım) doğuma 80 le girebilsem daha ne isterim ki. her sabah tamam diyorum söz bundan sonra yememe çok dikket edicem ama nerdeeeee? geçen gün geziyordum çok acıktım ev yemekleri yapan bir yere girdim, zaten konuşkan bir tipimdir, hemen işletmenin sahibiyle sohbete başladık. dedim abla şu halime bak ne biçim oldum nerde o eski kokoş sinem? (bu arada süsümle ve giyimimle meşhurdum bir zamanlar) ayy kadın bir kızdı bana , insanlar yıllarca bebeği olsun diye doktor doktor hoca hoca geziyor, sen sahip olmuşsun da kilo için konuştuklarına bak. nasıl utandım anlatamam

kızlar, konunuzu bölüyorum ama çok acil cevaplarınıza ihtiyacım var. çünkü artık tedirgin olmaya başladım
hep birlikte beni rahatlatın lütfen. formun hepsini okumaya çalıştım ama soruma cevap bulamadım.

24+6 haftalık bebişim var biliyosunuz.
sıkıntım şu, arada bir göbüşümde acı oluyor, elimle göbeğimi ovaladığımda kızımın bi yerlerini hissediyorum ve orası çok acıyo ve ağrıyo. geriliyor orası iyice. biraz dinlendikten sonra bide göbüşümü sevince geçiyo, galiba yer değiştiriyor. o zaman rahatlıyorum. doktoruma sordum, plasentaya çok yakın demişti ve hiç bir zararı olmaz endişelenme dedi.

ama burda bi sayfa okumuştum şimdi bulamıyorum, buna benzer bi sorun paylaşmıştı bi bayan. bi kaç kişide bende de aynı şey oldu demişti ve erken doğum yapmışlar. 27 haftasında falandı sanırım erken doğum yapan bayanda :44:

gelelim asıl meseleye, sizde de aynı şeyler oluyor mu?
benmi abartıyorum acaba ? lütfen bana cevap yazın, beni rahatlatınnnnnn

Kendimi hafif hissediyorum 63 kilo olmama rağmen Suçluluk duygusundan arındım dikkat ettiğimden beri :)) Çok şükür az kaldı, sen de doğumdan sonra bir tatlı ziyafeti çek en ballısından

ozaman hemen ben vereyimm canımm:))

o bendede oluyor doktoruma sordum hayatım göbek büyüdükçe gerildiği için olurmuşşş

ama sen ikizsin ondan geriyodur heralde

Bizim ofiste tam ortada duran bi masa var. kim ne nevale alırsa oraya koyar. Bu sabah bi arkadaş Probis almış.
Ne severim onu var ya. 10lu paketi tek başıma yeme potansiyelim var.
İnanılmaz bi irade savaşı veriyorum şu an :26:
Şu karnımdaki dışında hiçbir kul beni o probisten bir tane olsun yemekten alıkoyamazdı…..

bende şimdiye kadar 4 kilo aldım ama ilk 3 aydada hiç almamıştım bulantılarım çoktu..zaten kiloluydum büyük ihtimallae doktorum ayar çeker...hiç kiloyu sevmiyormuş muş...bende aslında çok yemiyorum ama hareketsizim akşama kadar bilgisayarın başında oturuyorum...akşam da ayaklarımı uzatıp televizyon..totom büyüdü haliyle

Bende de aynı şey oluyor, böyle bir tarafıma yaslanıyor, oraya dokunduğumda vücudunu hissediyorum, tam olarak neresi anlamıyorum ama :)) Hatta bu çok çok hoşuma gidiyor..
Ama bu yaşadığımız şeyin erken doğum belirtisi olduğunu okumadım, duymadım hiçbiryerde??
Öyle birşey olsa doğururdum herhalde 28. haftama girdim..Bence onunla bir alakası yoktur, çünkü bu yaslanma ve karnın bu yaslanma sırasında gerilmesini tüm hamileler yaşıyor.

ayyy kim sevmez probisi nasıl canım çekti aman yarabbi mutlaka almam lazım

probis neki olasa bende yermiydim olaaa google bi arama yapıyım neymiş

ama neden neden saah sabah probisten bahsediliyo ki şimdi

Yok artık daha ne ayar çeksin son trimestera girmişsin 4 kiloyla. Kaç alcaktın ya….

Günaydıın annişler
neler yapıyosunuz bakıyım bugün
günün konusu belli oldu mu

Günaydınnnn….Oturuyoz napalım :) Senden naber?

evet tatlım cogumuz aynı durumdayız.. derya buarda sen sabirla bebegini bekleyenler topigine gelen derya mıydın? yani degilsende ne fark eder hepümüz arkadasukkkk canımmm..

öncelikle lütfen aklına olumsuz duyguları getirme , moral herzaman önemli bizler icin...
tatlım bu söyledigin bence kesinlikle doktorun cevap vermesi gereken bir durum...eger onun verdigi cevap yeterli gelmediyse bir baska doktorla daha görüsmeni tavsiye ederim...

ben tam anlayamadım o yüzden yanlıs bir cevap vermek istemem...

CEVAP VEREN ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKKÜRLER ÖPÜYORUM SİZİ
CEVAP VERMEYİP KENDİ ARALARINDA GRUPLAŞAN ARKADAŞLARA TÜÜÜÜ DİYE TÜKÜRÜYOR VE ONLARI KINIYORUM

:)))))

Hayırrrrrrrrrr, serap o serap, aslında orda öyle birşey yok, sen yanına gidince kaybolacak

Günaydıın annişler
neler yapıyosunuz bakıyım bugün
günün konusu belli oldu mu

Günaydın hoşgeldin Günün net konusu tam hazır değil, var mı önerisi olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…