- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #37.561
derya bunları bana demedin di miehehe cünkü onları yazan ben diilim.... onun disinda evet aynen arkadaslıklar cok tatlı burda... ayrıca bazı arkadaslarımız o kadar cok yardımcı olmaya calisiyor ki sorulan sorulara onları ayrı tebrik etmek lazım........
yok canım ya sana dermiyim,ben mesela tel la fazla konuşmuyom,iş yerinde de müsaitim,vakit burda geçiyo,faceim yok,msn yasak,burda öyle tatlı heyecanlar oluyo ki,yüzünü görmediğim insanları çok özlüyorum,iyi ki var kk,iyi ki varsınız sizler,bizler ya internet gitti epey cevap yazamadım,kusura bakma
çok sevindim rahatlamışsındırda sıkıldığın yanına kar kaldı desene
MaşallahhhhhBen 3 haftayı 1 kilo ile atlatırsam doktorum "aferim" dicek
Biri sağda biri solda mı bebüşlerin? Yaslanmaya başlamışlardır :)) Benimkisi yaslanınca geriliyor...
Günaydın canım hoşgeldin...Ekmeksiz doymuyorum maalesef( Ama birdaha o doktora gidip utanç içinde ordan ayrılmak istemiyorum Aslında çok katı da değil diyetim, pirinç pilavı yerine bulgur yiyorum mesela.Öğlenleri 3 simit alışkanlığımı bıraktım, en çok ondan ümitliyim bakalım faydası ne olacak
Gece acıkınca 1 minnak elma, ya da bir bardak süt ile kendimi kandırıyorum, sabret kızım diyorum
Günaydın hoşgeldin, Allah yardımcın olsun
hehe. valla bize patlamalarını pek tavsiye etmem biz gruplaşmışız ya
Eki Görüntüle 282890 kızlar bu karükatür benden size gelsinnnnnnn
çok şükür taşınma muhabbeti 2 yıl ertelendi en azından yavrum büyüycek ben çalışabilcem sanırım rahatladım dün konuyu eşimle açıklağa kavuşturduk çok mutluyum kendimde kutlama yapıyorum
AZOŞ YİNE AKLIMA SOKTU GİTTİM ALDIM GELDİM HOŞBEŞİ 2 TANE CÜCÜK PAKET
sen bıraktında her bahsettiğinde ben bırakamıyorum nedense ohh sefam olsun yiyiorum gitmiyorum bu arada istanbuldayım 2 sene daha
benimkide 3 hafta sonra gel dedi ama sinirliyim ona başka doktor ve hastane arayışı içindeyim dün oluşumu bile göstermedi geriiiiiiiii bu arada oluşum 750 gr olmuş çok şaşırdım iyi beslemişim keratayı
aynen aynı şeyi ben de dedim. o bazı şeylerin birikimini saçtı ortalığa. dikkat et grup mrup falan da sıkıştırmış. :)) hoşuna gitmeyen ne varsa kaynak yapa yapa eklemiş peşpeşe.
ahahahahhaha "after" "before" yapucaz yani. kız 80 deme ya(( korkuyorum :26:
Azoşum o simit meselesinden kesinlikle ümitlen. Bak 2 gündür simit kaçamaklarını kestim,ben de yiyordum simit sıkça çünkü, dün çorbama ekmek doğramadım, bu sabah etimek yedim kahvaltıda.
Kaçamak yapmadım.
Başka değişiklik yapmadım ama dün akşam tokluğum 119, bu sabah tokluğum 109 çıktı.
Bu ne demek biliyo musun? Belki sizin için küçük bi adım ama benim için dana adımı büyüklüğünde
Çok fena bişey şu beyaz ekmektir, hamurişidir, simittir.
Açlıktan başım ağrıyo ama olsun, insülin üretimimi evladımın hizmetine sunabilmiş olmaktan da gayet mutluyum
Gruplaşmak nedir arkadaş yaaaaaa :)
Şu aşağıda ismi görünen aşağı yukarı herkesle hadi bilemedin %85iyle ensesine şaplak atacak samimiyetm var.
Gruplaşmak bu mu yani :)
ozaman hemen ben vereyimm canımm:))
o bendede oluyor doktoruma sordum hayatım göbek büyüdükçe gerildiği için olurmuşşş
ama sen ikizsin ondan geriyodur heraldeBen sağıma yattığım zaman böle sanki sağ tarafıma bıçak saplanıyor gibi oluyor..:26:
Sol tarafıma yattığımdada soluma aynı şekilde bıçak saplanıyor gibi oluyor rahatsız oluyorum ama öle gerilme olmuyor ama büyük ihtimalle karnın büyüyordur kuzu..
MaşallahhhhhBen 3 haftayı 1 kilo ile atlatırsam doktorum "aferim" dicek
Biri sağda biri solda mı bebüşlerin? Yaslanmaya başlamışlardır :)) Benimkisi yaslanınca geriliyor...
Küsme bacımmmmoluyor, karın büyüdükce olması dogal sanırım.. krem sürmeyi ihmal etme seker..
CEVAP VEREN ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKKÜRLER ÖPÜYORUM SİZİ
CEVAP VERMEYİP KENDİ ARALARINDA GRUPLAŞAN ARKADAŞLARA TÜÜÜÜ DİYE TÜKÜRÜYOR VE ONLARI KINIYORUM
Okudum cevapta yazdım, çok sevindim
Ohh maşallahNazo şanslı ya dobik dobik damadı olacak 2 tane
kızlar, konunuzu bölüyorum ama çok acil cevaplarınıza ihtiyacım var. çünkü artık tedirgin olmaya başladım
hep birlikte beni rahatlatın lütfen. formun hepsini okumaya çalıştım ama soruma cevap bulamadım.
24+6 haftalık bebişim var biliyosunuz.
sıkıntım şu, arada bir göbüşümde acı oluyor, elimle göbeğimi ovaladığımda kızımın bi yerlerini hissediyorum ve orası çok acıyo ve ağrıyo. geriliyor orası iyice. biraz dinlendikten sonra bide göbüşümü sevince geçiyo, galiba yer değiştiriyor. o zaman rahatlıyorum. doktoruma sordum, plasentaya çok yakın demişti ve hiç bir zararı olmaz endişelenme dedi.
ama burda bi sayfa okumuştum şimdi bulamıyorum, buna benzer bi sorun paylaşmıştı bi bayan. bi kaç kişide bende de aynı şey oldu demişti ve erken doğum yapmışlar. 27 haftasında falandı sanırım erken doğum yapan bayanda :44:
gelelim asıl meseleye, sizde de aynı şeyler oluyor mu?
benmi abartıyorum acaba ? lütfen bana cevap yazın, beni rahatlatınnnnnn
Bizim ofiste tam ortada duran bi masa var. kim ne nevale alırsa oraya koyar. Bu sabah bi arkadaş Probis almış.
Ne severim onu var ya. 10lu paketi tek başıma yeme potansiyelim var.
İnanılmaz bi irade savaşı veriyorum şu an :26:
Şu karnımdaki dışında hiçbir kul beni o probisten bir tane olsun yemekten alıkoyamazdı…..
Bizim ofiste tam ortada duran bi masa var. kim ne nevale alırsa oraya koyar. Bu sabah bi arkadaş Probis almış.
Şu karnımdaki dışında hiçbir kul beni o probisten bir tane olsun yemekten alıkoyamazdı ..
Şu karnımdaki dışında hiçbir kul beni o probisten bir tane olsun yemekten alıkoyamazdı…..
bende şimdiye kadar 4 kilo aldım ama ilk 3 aydada hiç almamıştım bulantılarım çoktu..zaten kiloluydum büyük ihtimallae doktorum ayar çeker...hiç kiloyu sevmiyormuş muş...bende aslında çok yemiyorum ama hareketsizim akşama kadar bilgisayarın başında oturuyorum...akşam da ayaklarımı uzatıp televizyon..totom büyüdü haliyle
Günaydıın annişler
neler yapıyosunuz bakıyım bugün
günün konusu belli oldu mu
evet tatlım cogumuz aynı durumdayız.. derya buarda sen sabirla bebegini bekleyenler topigine gelen derya mıydın? yani degilsende ne fark eder hepümüz arkadasukkkk canımmm..yok canım ya sana dermiyim,ben mesela tel la fazla konuşmuyom,iş yerinde de müsaitim,vakit burda geçiyo,faceim yok,msn yasak,burda öyle tatlı heyecanlar oluyo ki,yüzünü görmediğim insanları çok özlüyorum,iyi ki var kk,iyi ki varsınız sizler,bizler ya internet gitti epey cevap yazamadım,kusura bakma
kızlar, konunuzu bölüyorum ama çok acil cevaplarınıza ihtiyacım var. çünkü artık tedirgin olmaya başladım
hep birlikte beni rahatlatın lütfen. formun hepsini okumaya çalıştım ama soruma cevap bulamadım.
24+6 haftalık bebişim var biliyosunuz.
sıkıntım şu, arada bir göbüşümde acı oluyor, elimle göbeğimi ovaladığımda kızımın bi yerlerini hissediyorum ve orası çok acıyo ve ağrıyo. geriliyor orası iyice. biraz dinlendikten sonra bide göbüşümü sevince geçiyo, galiba yer değiştiriyor. o zaman rahatlıyorum. doktoruma sordum, plasentaya çok yakın demişti ve hiç bir zararı olmaz endişelenme dedi.
ama burda bi sayfa okumuştum şimdi bulamıyorum, buna benzer bi sorun paylaşmıştı bi bayan. bi kaç kişide bende de aynı şey oldu demişti ve erken doğum yapmışlar. 27 haftasında falandı sanırım erken doğum yapan bayanda :44:
gelelim asıl meseleye, sizde de aynı şeyler oluyor mu?
benmi abartıyorum acaba ? lütfen bana cevap yazın, beni rahatlatınnnnnn
CEVAP VEREN ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKKÜRLER ÖPÜYORUM SİZİ
CEVAP VERMEYİP KENDİ ARALARINDA GRUPLAŞAN ARKADAŞLARA TÜÜÜÜ DİYE TÜKÜRÜYOR VE ONLARI KINIYORUM
Günaydıın annişler
neler yapıyosunuz bakıyım bugün
günün konusu belli oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?