2012 Şubat Anneleri

Maşallahhhhh Ben 3 haftayı 1 kilo ile atlatırsam doktorum "aferim" dicek

kızlar ya karnımın sağ ve sol yanı 2 tarafıda sanki içerden geriliyor damarlarım gibi acıyor
sizede oluyormu

bak cevap vermezseniz küserim hee

Biri sağda biri solda mı bebüşlerin? Yaslanmaya başlamışlardır :)) Benimkisi yaslanınca geriliyor...

Günaydın güzeller..
Azelyam sinirlenme sen bak kendini sonra yemeye vercen
Bu arada cnm bnm ekmek yemeden doyabiliyormusun..
Ben yemezsem doyamıyorumda.. Doysam dahi gece acıkıyorum bu seferde

Günaydın canım hoşgeldin...Ekmeksiz doymuyorum maalesef ( Ama birdaha o doktora gidip utanç içinde ordan ayrılmak istemiyorum Aslında çok katı da değil diyetim, pirinç pilavı yerine bulgur yiyorum mesela.Öğlenleri 3 simit alışkanlığımı bıraktım, en çok ondan ümitliyim bakalım faydası ne olacak
Gece acıkınca 1 minnak elma, ya da bir bardak süt ile kendimi kandırıyorum, sabret kızım diyorum

günaydın kızlar..maşş erken ödeniyor pisliğini biz çekiyorzgünlerdir erken maaş ödemesi için uğraşıyoruz

Günaydın hoşgeldin, Allah yardımcın olsun

aynen aynı şeyi ben de dedim. o bazı şeylerin birikimini saçtı ortalığa. dikkat et grup mrup falan da sıkıştırmış. :)) hoşuna gitmeyen ne varsa kaynak yapa yapa eklemiş peşpeşe.

ahahahahhaha "after" "before" yapucaz yani. kız 80 deme ya (( korkuyorum :26:

bende de belimin sol tarafına bıçak saplanıyor gibi geceleri uyuyamıyorum eşimle rasmen kavga dövüş gecelerio horul horul uyuyor sinirlerm bozuluyor

hehe. valla bize patlamalarını pek tavsiye etmem biz gruplaşmışız ya

Günaydın hoşgeldin, Allah yardımcın olsun [/QUOTE]

ödedik bitti şükür cuma günü hesaplarda..hayır madem böyle bişey yapacn bize 1 hafta önceden bildir yok açıklıyorlar yarın songün diyorlar...zaten asabiyim bu aralar valla hepsinn canı dayak istiyor

AZOO ALLAH SENİ NAPMASIN E Mİ? iş yapıyordum bi yandan bı bakayım dedim ahahahahahahaha sümüğüm atladı kız dışarı manyak.

ahahahahahhha. ahahahaha.

Hahahha ayyy sümüğüne gurban

bak ya hatun rejimdesin gene hoşbeş diyon yaaa canı çeken varmı soran yok çilenkli bi hoşbeş olsa hımmmm enfes çay içiyorum boşta gitmiyo yafff

Yok kız bıraktım, kırk yılın başı çok canım çekerse 1 paketçik yerim, öyle 3 paket yok, çok ümitliyim kendimden :)))

Biz dikiyorduk
80i bulur gibime geldi bi an, yoksa Allah mı söyletti

ya sen yeni gitmedin mi ne kdar zamanda çağırıyor[/B]

3 haftada bir çağırıyor, geçen cuma gittim, bu cuma 1 haftamı yemiş olucam

Günaydın, gözünaydın Maşallah canım.

tüm gününü burada öldüreceğine google amcaya yazsaymış bebek döşeği nasıl olmalı, özellikleri filan diye hem günü de ölmezmiş.

Bir düşünseydi belki bulurdu

Son düzenleme:
taşınma işini ne yaptınız ?

çok şükür taşınma muhabbeti 2 yıl ertelendi en azından yavrum büyüycek ben çalışabilcem sanırım rahatladım dün konuyu eşimle açıklağa kavuşturduk çok mutluyum kendimde kutlama yapıyorum
AZOŞ YİNE AKLIMA SOKTU GİTTİM ALDIM GELDİM HOŞBEŞİ 2 TANE CÜCÜK PAKET

Eki Görüntüle 282890 kızlar bu karükatür benden size gelsinnnnnnn

Çok tatlı bu yaaaa

Anaaaa çok iyi ya, çok sevindim gözünaydın, ohh yarasın fındıklı olmadığı için dibim düşmedi

bende de belimin sol tarafına bıçak saplanıyor gibi geceleri uyuyamıyorum eşimle rasmen kavga dövüş gecelerio horul horul uyuyor sinirlerm bozuluyor

Gece iki kere felan birde wcye kalkıyorum ben ,sonra uyu uyuyabilirsen
Hele bu gece yine kalktım wcye gözlerim kapalı resmen uykum kaçmasın diye Sonra dedim bebiş olsaydı ne yapardım acep..
Benim herifin uykusu çok ağır öle kolay kolay uyanmaz..Ve geçenlerde uykusunda böyle genleşirken gözümü patlatıyordu yanlışlıkla az kalsın..

Ama olsun kız boşuna dememişler Cennet anaların ayağı altındadır diye..
Evlatlarımız hayırlı olsunda..

kızlar ya karnımın sağ ve sol yanı 2 tarafıda sanki içerden geriliyor damarlarım gibi acıyor sizede oluyormu
bak cevap vermezseniz küserim hee
Küsme bacımmmm oluyor, karın büyüdükce olması dogal sanırım.. krem sürmeyi ihmal etme seker..

Günaydın güzeller..

Günaydın seker...

anlıyorum güselim yavru vatana bak be adama kazık atıyor desene o kuşum sen beğen biz sana gönderilim öle de pahalı oluyor mu?:44:

cok incesin seker ya.. saol tatlım..
nolcak cok begenirsem 10 kurus fazla verip alıyorum.. zaten buraya gelen dolu bavulla geliyor hep eheee

ben biliyorum ve diktim gitti ...........
buarada sen kac kilo aldın bacım ben kacırmısım...... bak ben bildigin 10 kilo oldu yani (masallllllaaaaaaah)))))

çok sevindim rahatlamışsındırda sıkıldığın yanına kar kaldı desene
Çok tatlı bu yaaaa

amannn sağlıklı olunda gerisi boşşş

Yok kız bıraktım, kırk yılın başı çok canım çekerse 1 paketçik yerim, öyle 3 paket yok, çok ümitliyim kendimden :)))

sen bıraktında her bahsettiğinde ben bırakamıyorum nedense ohh sefam olsun yiyiorum gitmiyorum bu arada istanbuldayım 2 sene daha

Benimkisi de 4 haftada bir çağırıyordu, bu kez 3 dedi..30. haftama denk geliyor sanırım.

benimkide 3 hafta sonra gel dedi ama sinirliyim ona başka doktor ve hastane arayışı içindeyim dün oluşumu bile göstermedi geriiiiiiiii bu arada oluşum 750 gr olmuş çok şaşırdım iyi beslemişim keratayı

valla aynılarını bende yaşıyorum ama bacaklarımın arasına yastık koyduğumda rahat ediyorumgerçi sabah uyandığımda yastık başka yerlerde oluyor genelde

hele tuvalete gitmekten tükendim artık bi kendi çişimi yapıyorum bi oğlumun çişini yapıyorm

benim oğlan akşamları hiç tekmelemiyor babası da onu hissetmiyor ohhh çok kıskanıyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…