- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #37.821
Evet maalesef
İsteğe bağlı sezeryan yasaklanmadı mı halen?
bende şaşırdığımda koyuyorum bu smile
minyonların ilk doğumu diğer bayanlara göre riskli oluyomuş malesef...vücut daha ufak olduğu için rahimin genişleyebileceği alan kısıtlı oluyomuş o sebepten erken doğum riski yüksek oluyomuş...26 hatalık gebeyim bebeğim de 998 gr.bazen karnım taş gibi kasılıyo bebek toparlanıyo yer problemi çekiyomuş,doktor ona istinaden erken doğum açıklaması yaptı...
hormonların düzelince dönersin dediğine göre iptal edilmemiş bence
((((((((((((((((((
hormonların düzelince dönersin dediğine göre iptal edilmemiş bence
parayı verince öyle bir yaparlar ki
valla benm de bildiğim öyleydi ama burası istanbul kitabına uyduruyorlar...doktorun bir tek raporuna bakar, ama normal olması en doğrusu bakalım bize hayat neler gösterecek...annem kardeşime hamileyken normal düşünüyordu ve son hafta kordon dolandı acilen sezeryan oldu gerçi annem bana sezeryan ol boşuna sancı çekmen saçma diyor ama sanki normalde daha çabuk toparlanırım gibime geliyor...
Ay ne diyorsunBenimkisi de toparlanıyor, yerden kaynaklı mı Ben boşuna erkenden hazırlamamışım odayı felan bak içime doğmuş..
İnşallah zamanında gelirler ya
valla benm de bildiğim öyleydi ama burası istanbul kitabına uyduruyorlar...doktorun bir tek raporuna bakar, ama normal olması en doğrusu bakalım bize hayat neler gösterecek...annem kardeşime hamileyken normal düşünüyordu ve son hafta kordon dolandı acilen sezeryan oldu gerçi annem bana sezeryan ol boşuna sancı çekmen saçma diyor ama sanki normalde daha çabuk toparlanırım gibime geliyor...
yok yok korkma bu aylarda kasılmalar normalmiş esasında vücut kendini doğuma hzırlıyomuş.ama gün içinde düzenli aralıklarla olursa erken doğum riskiymiş.benim geçen aykı muayenemde de karnım sertti doktor o yüzden endişelendi.bizm gibi minyon olanların bu kasılmaları daha fazla önemsemesi gerekiyomuş...mesele ben pek yerimde durmam o çok tehlikeliymiş.eğer imkan varsa sık sık istirahat etmemiz gerekiyomuş...eğer kasılmalar artarsa magnezyum takviyesi yaparız dedi...sen de hareketliysen benim gibi dikkat etmekte fayda var...
bu beşikleri bende inceledim ama sepet beşik almaya karar verdim bunlar daha
çok yer kaplıyo sanki
nasıl ya minyon olanlar erken mi doğururmuş
boy/kilo ne sende merak ettim
Önce başka birşey yazmıştı ama.
Yok canım ya tamamen iptal.
özel mesajla kendisine bildirmişlerdir herhalde
yok yok korkma bu aylarda kasılmalar normalmiş esasında vücut kendini doğuma hzırlıyomuş.ama gün içinde düzenli aralıklarla olursa erken doğum riskiymiş.benim geçen aykı muayenemde de karnım sertti doktor o yüzden endişelendi.bizm gibi minyon olanların bu kasılmaları daha fazla önemsemesi gerekiyomuş...mesele ben pek yerimde durmam o çok tehlikeliymiş.eğer imkan varsa sık sık istirahat etmemiz gerekiyomuş...eğer kasılmalar artarsa magnezyum takviyesi yaparız dedi...sen de hareketliysen benim gibi dikkat etmekte fayda var...
canım magnezyum erken doğum riskini azaltıyor diye duydum bende
boyun kaç acaba
bende minyonum hemde ikiz gebelik oyüzden korkuyorum 7 ayda falan doğururum diye
Bana magnezyumu 20. haftamda verdi hala kullanıyorum 28. haftamdayım..
Ben işyerimde hep oturuyorum hareketli değilim de, akşamları evde iş yapmadan durmam...Sağolasın canım bakayım ben de o kasılmaların düzenine dikkat edeyim.
Ben işyerimde hep oturuyorum hareketli değilim de, akşamları evde iş yapmadan durmam...Sağolasın canım bakayım ben de o kasılmaların düzenine dikkat edeyim.
ben de okulda hep ayakta olduğum için akşamları yerimden kalkamıyorum. işler de bekliyor :2:
Hımmmm ok, o zaman....
azoş 32.hafta raporundan sonra çalışacakmısın ?
bblau sana da gelsin aynı soru :)
azoş 32.hafta raporundan sonra çalışacakmısın ?
bblau sana da gelsin aynı soru :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?