2012 Şubat Anneleri

İsteğe bağlı sezeryan yasaklanmadı mı halen?

valla benm de bildiğim öyleydi ama burası istanbul kitabına uyduruyorlar...doktorun bir tek raporuna bakar, ama normal olması en doğrusu bakalım bize hayat neler gösterecek...annem kardeşime hamileyken normal düşünüyordu ve son hafta kordon dolandı acilen sezeryan oldu gerçi annem bana sezeryan ol boşuna sancı çekmen saçma diyor ama sanki normalde daha çabuk toparlanırım gibime geliyor...

eee bu dediğin toparlanma bende de oluyo ben en iyisi
doktora bi soaryım bunu

hormonların düzelince dönersin dediğine göre iptal edilmemiş bence

parayı verince öyle bir yaparlar ki

Yok canım ya tamamen iptal.

Hayırlısı bizim için neyse o olsun inşallah, ikisine de hazır olmak gerek...Birinden birini kendine yakın bulmak normal ama diğerinden de soğumamak gerek..

Ay ne diyorsun Benimkisi de toparlanıyor, yerden kaynaklı mı Ben boşuna erkenden hazırlamamışım odayı felan bak içime doğmuş..
İnşallah zamanında gelirler ya

yok yok korkma bu aylarda kasılmalar normalmiş esasında vücut kendini doğuma hzırlıyomuş.ama gün içinde düzenli aralıklarla olursa erken doğum riskiymiş.benim geçen aykı muayenemde de karnım sertti doktor o yüzden endişelendi.bizm gibi minyon olanların bu kasılmaları daha fazla önemsemesi gerekiyomuş...mesele ben pek yerimde durmam o çok tehlikeliymiş.eğer imkan varsa sık sık istirahat etmemiz gerekiyomuş...eğer kasılmalar artarsa magnezyum takviyesi yaparız dedi...sen de hareketliysen benim gibi dikkat etmekte fayda var...

benim tansiyonum yüksek diye sezeryan dediler
sonra tansiyon yüksekliği isteğe bağlı sezeryana giriyor
zorunlu değil dediler fark aldılar haberiniz olsun
baştan konuşun kızlar herşeyi

Bana magnezyumu 20. haftamda verdi hala kullanıyorum 28. haftamdayım..
Ben işyerimde hep oturuyorum hareketli değilim de, akşamları evde iş yapmadan durmam...Sağolasın canım bakayım ben de o kasılmaların düzenine dikkat edeyim.

Önce başka birşey yazmıştı ama.

ben de okulda hep ayakta olduğum için akşamları yerimden kalkamıyorum. işler de bekliyor :2:

azoş 32.hafta raporundan sonra çalışacakmısın ?
bblau sana da gelsin aynı soru :)

Hımmmm ok, o zaman....

yanlış yorumladığına üzüldüm neden sevineyimki ben burda eğleniyorum çoğu zaman yazdıklarınıza cevap vermeden bile gülebiliyorum hepimiz buraya rahatlamak için gelirken birinin gittiğine sevinecek biri değilim canım yanlış anlamışsın beni

oturarak çalışman iyiymiş...bi de doktor kasılmaların olduğunda bebeğin hareketlerini say dedi.bir saatte ortalam 15 kez hissetmemiz herşeyin yolunda olduğu anlamına geliyomuş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…