- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #37.801
Ben epidural normal düşünüyorum kısmetse..En azından sancı olayını kolay atlatırız diyorum
Ama şimdiden doğum olayını düşünmemeye çalış, yani bugünlerini öyle stres altında geçirme.Ben hep şey diyorum" hayvancağızlar bile tek başlarına doğuruyorlar" yani bizim başımızda doktoru, hemşiresi olacak birde...Tabi ki canımız acıcak ama geçicek
selamlar hatunlaarr ve bebişleriisonunda bugün ewdeyim artıkk...dün pijama takımımı ve gecelik olaylarını hallettim kafamda çok büyüyordu bayada tuzluya geldi ama içime sindi...bal kızıma da 2 tane çıtçıtlı kundak battaniye aldımm..sonunda hastane çıkışına uygun bi tane buldumm hatta tıpkısının aynısı gibi beşik konusunda hala karar weremedimm..bana kalsa yaza kadar kullanabileceği ferforje şeklinde olan sepet tarzında prenses beşiği yaptırmak çünkü yazdan sonra odasını yaptırcammm..şimdi yaptırmaya kalksam baya uzun sürer çünkü odaya çok şey istioumm.. beşik buna benzio nasıl sizcee bunun beyazıı
Eki Görüntüle 283087
ayy kızlar ne tatlısınız yaa çoook teşekkür ederim gerçektenpaylaşınca insan biraz olsun rahatlıyo... ben biraz minyonum dün muayeneye gittim doktorum ufak tefeksin 36. aydan sonra doğumu bekleyebiliriz dedi...evde de yanlızım nasıl olucak becerebilicekmiyim diye korkmaya başladım iyice...
ayy kızlar ne tatlısınız yaa çoook teşekkür ederim gerçektenpaylaşınca insan biraz olsun rahatlıyo... ben biraz minyonum dün muayeneye gittim doktorum ufak tefeksin 36. aydan sonra doğumu bekleyebiliriz dedi...evde de yanlızım nasıl olucak becerebilicekmiyim diye korkmaya başladım iyice...
selam arkadaşlar ben daha yeniyim ama desteğinize ihtiyacım var çünkü korkuyorumsubat 2012 de doğumum siz ne hissediyosunuz arkadaşlar yoksa bi tek ben mi böyleyim :18:
selamlar hatunlaarr ve bebişleriisonunda bugün ewdeyim artıkk...dün pijama takımımı ve gecelik olaylarını hallettim kafamda çok büyüyordu bayada tuzluya geldi ama içime sindi...bal kızıma da 2 tane çıtçıtlı kundak battaniye aldımm..sonunda hastane çıkışına uygun bi tane buldumm hatta tıpkısının aynısı gibi beşik konusunda hala karar weremedimm..bana kalsa yaza kadar kullanabileceği ferforje şeklinde olan sepet tarzında prenses beşiği yaptırmak çünkü yazdan sonra odasını yaptırcammm..şimdi yaptırmaya kalksam baya uzun sürer çünkü odaya çok şey istioumm.. beşik buna benzio nasıl sizcee bunun beyazıı
Eki Görüntüle 283087
yok yawwww şekerim düşsün diye yürüyorum.
Kilo almadım ki zaten öyle aman aman....
Oh maşallah....tamam şimdi birleştirdim eksik parçaları, bugün kafayı toplayamadım ben sanırsam :26:
Tokluk süper çıkmış yalnız, maşallah maşallah
adengökçenin üyeliği iptalmi edildi şimdiiiiiiiii
adengökçenin üyeliği iptalmi edildi şimdiiiiiiiii
Evet, sanırım.
neden peki?
ben doğumu şimdiden hiç düşünmek istemiyorum...çünkü biçok değişiklik oluyor ve benm genelde kafamda planladığım şey olmaz..ben normal istiyordm sonra korktum epidural sezeryan diyorum şimdi ama durum ne gösteririr bilemem son anda bebişlerimiz sürpriz yapabiliyor
Ben de minyonum..MinyondumYani boy hala minyon da, kilo aldı başını gidiyor, Adile Naşit kıvamını bulurum yakında...
Ama tırstım şimdi minyon olunca 36. haftadan sonra mı oluyor doğum daha mı erken oluyormuş?
valla bende anlamadım
minyonların ilk doğumu diğer bayanlara göre riskli oluyomuş malesef...vücut daha ufak olduğu için rahimin genişleyebileceği alan kısıtlı oluyomuş o sebepten erken doğum riski yüksek oluyomuş...26 hatalık gebeyim bebeğim de 998 gr.bazen karnım taş gibi kasılıyo bebek toparlanıyo yer problemi çekiyomuş,doktor ona istinaden erken doğum açıklaması yaptı...
canım çok güzel güle güle kullan inşallah iyi günlerde
takıl bize hayatınız yaşa :)
36.haftada demek istedin dimi
Yok bensmileyinin sebebini sordum.
Ben sevindiğimde koyuyorum da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?