- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #37.841
benim tansiyonum yüksek diye sezeryan dediler
sonra tansiyon yüksekliği isteğe bağlı sezeryana giriyor
zorunlu değil dediler fark aldılar haberiniz olsun
baştan konuşun kızlar herşeyi
üyelik iptal edilince
yeni bir kullanıcı adı ve şifreyle giriliyor mu acaba :26:
yanlış yorumladığına üzüldüm neden sevineyimki ben burda eğleniyorum çoğu zaman yazdıklarınıza cevap vermeden bile gülebiliyorum hepimiz buraya rahatlamak için gelirken birinin gittiğine sevinecek biri değilim canım yanlış anlamışsın beni
Evet niyetim o canım Allah izin verirse.
32. hafta raporu almıcam ben çünkü aralık 23ünde tamamen ayrılcam işten, 4 ay bi kafa izninden sonra başka iş bakıcam
üyelik iptal edilince
yeni bir kullanıcı adı ve şifreyle giriliyor mu acaba :26:
oturarak çalışman iyiymiş...bi de doktor kasılmaların olduğunda bebeğin hareketlerini say dedi.bir saatte ortalam 15 kez hissetmemiz herşeyin yolunda olduğu anlamına geliyomuş:)
Yok canım ya tamamen iptal.
Hayırlısı bizim için neyse o olsun inşallah, ikisine de hazır olmak gerek...Birinden birini kendine yakın bulmak normal ama diğerinden de soğumamak gerek..
aman benim nerede doğum yapacağım bile belli değil valla işler karışık benm doktorum tam gün yasasına karşı çıkanlardan o yüzden eğer o girmezse çapa da olmam gibime geliyor ben bahçelievlerde oturuyorum haznedar meltem hast. var belki aksi bişey olursa orada yaparım doğumu gibi Allah'dan hayırlısı bakalım
Evet giriliyor, ama Gökçe gelmez
32. hafta raporu almıcam ben çünkü aralık 23ünde tamamen ayrılcam işten, 4 ay bi kafa izninden sonra başka iş bakıcam
Yok canım ya tamamen iptal.
özel mesajla kendisine bildirmişlerdir herhalde
canım magnezyum erken doğum riskini azaltıyor diye duydum bende
boyun kaç acaba
bende minyonum hemde ikiz gebelik oyüzden korkuyorum 7 ayda falan doğururum diye
oyy maşallah allah sağ salim kucağına almayı nasip etisn :)boyum 1,60 şu an kilom da 57...
inş.canım
biliyorlar mı işi bırakacağını
bende rapordan sonra çalışmayayım riske atmayayım diyorum
bakalım kısmet
hep şafak aralık diyorum kendi kendime
Yok artık gelmeyecek.
Ben de eskisi kadar uğrayacağımı sanmıyorum.
gebe kaldığımda 50 kiloydum su an 57 kiloyum...boyum da 1.60.:)
Yok artık gelmeyecek.
Ben de eskisi kadar uğrayacağımı sanmıyorum.
azoşş sezeryan hiç ii bişi değil herşeyden önce rahmin temizlenmesi anne olduğunu anlaman ve kadınsal özelliklerini tertemiz hale getirmek için en iyisi normal doğum benim annemde kızım yavrum bir anne kızının kötülüğünü istermi 3 çocuk doğurdum 3nüzde normal yolla dünyaya getirdim daha bu yaşıma kadar kadın hastalığı diye bişi bilmem diyo ne kadar zor olursa olsun normal doğumda çekeceğin acı max.30dk kızım ama sezeryanın o dikiş ağrısı min 2 hafta geçmiycek diyo ki hayat boyuda kollanam gerek kendini doktor dolduruşuna gelme kızım annelik duygularını tatman için söylüyorum kesinlikle normal yap tabi hayati tehlike olduktan sonra zaten seni kimse dinlemez alırlar sezeryana diyor. görümcemde ilk çocuğunu normal ikincisini sezeryan yaptırmak zorunda kalmış bebek çok kilolu(4kg 600gr) 41 haftası geçmiş hala sancı yok doktor demiş huriye hanım bir kaç gün daha içinizde durursa bu çocuk sizide zehirler herşeyi geçtim kg artıkça artıyo hiç doğuramassınız mecbur kalmışlar.Sordum abla dedim sence hangisi ablam kesinlikle normal doğum daha doğurduğun anda kalk ayağa ürü varmış yokmuş hem bebeğin olduğıunu anlıyosun hemde herşey daha kolay oluyo ben sezeryana doğum demiyorum ki bir nevi anestezik bir ameliyat 3.çocuğunuda doğurdu geçen ay sezeryan mecruren bu sefer belden aşağı narkoz vermişler yok hiçbişi anlamadım bebeği görüyosun ama o annelik tadını vermiyo insana diyo. bu yüzden korksamda kesinlikle NORMAL DOĞUM İSTİYORUM.
İşinden memnun değilmisin ki kuzu?
Bu arada gökçe gelebiliyorsa gelsin bence..
Cinsiyeti nedir canım bebeğinin? Erkek ise erkek bebekler tamamlıyor 9 ayı diyorlarda :)
azoşş sezeryan hiç ii bişi değil herşeyden önce rahmin temizlenmesi anne olduğunu anlaman ve kadınsal özelliklerini tertemiz hale getirmek için en iyisi normal doğum benim annemde kızım yavrum bir anne kızının kötülüğünü istermi 3 çocuk doğurdum 3nüzde normal yolla dünyaya getirdim daha bu yaşıma kadar kadın hastalığı diye bişi bilmem diyo ne kadar zor olursa olsun normal doğumda çekeceğin acı max.30dk kızım ama sezeryanın o dikiş ağrısı min 2 hafta geçmiycek diyo ki hayat boyuda kollanam gerek kendini doktor dolduruşuna gelme kızım annelik duygularını tatman için söylüyorum kesinlikle normal yap tabi hayati tehlike olduktan sonra zaten seni kimse dinlemez alırlar sezeryana diyor. görümcemde ilk çocuğunu normal ikincisini sezeryan yaptırmak zorunda kalmış bebek çok kilolu(4kg 600gr) 41 haftası geçmiş hala sancı yok doktor demiş huriye hanım bir kaç gün daha içinizde durursa bu çocuk sizide zehirler herşeyi geçtim kg artıkça artıyo hiç doğuramassınız mecbur kalmışlar.Sordum abla dedim sence hangisi ablam kesinlikle normal doğum daha doğurduğun anda kalk ayağa ürü varmış yokmuş hem bebeğin olduğıunu anlıyosun hemde herşey daha kolay oluyo ben sezeryana doğum demiyorum ki bir nevi anestezik bir ameliyat 3.çocuğunuda doğurdu geçen ay sezeryan mecruren bu sefer belden aşağı narkoz vermişler yok hiçbişi anlamadım bebeği görüyosun ama o annelik tadını vermiyo insana diyo. bu yüzden korksamda kesinlikle NORMAL DOĞUM İSTİYORUM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?