2012 Şubat Anneleri

benim tansiyonum yüksek diye sezeryan dediler
sonra tansiyon yüksekliği isteğe bağlı sezeryana giriyor
zorunlu değil dediler fark aldılar haberiniz olsun
baştan konuşun kızlar herşeyi

aman benim nerede doğum yapacağım bile belli değil valla işler karışık benm doktorum tam gün yasasına karşı çıkanlardan o yüzden eğer o girmezse çapa da olmam gibime geliyor ben bahçelievlerde oturuyorum haznedar meltem hast. var belki aksi bişey olursa orada yaparım doğumu gibi Allah'dan hayırlısı bakalım

Kusura bakma canım, yanlış yorumladım ben gülen smileyi gördüğüm için.
Şaşırma için başka var ben onu kullanıyorum, şunu
O yüzden sordum zaten, yanlış yorumladığımı hissettiğim için....
Tadım kaçtı ama bu işe...
Herkes zevk alıyordu gökçenin muhabbetinden de tarzından da...

Son düzenleme:
Evet niyetim o canım Allah izin verirse.

inş.canım

32. hafta raporu almıcam ben çünkü aralık 23ünde tamamen ayrılcam işten, 4 ay bi kafa izninden sonra başka iş bakıcam

biliyorlar mı işi bırakacağını
bende rapordan sonra çalışmayayım riske atmayayım diyorum
bakalım kısmet
hep şafak aralık diyorum kendi kendime

oturarak çalışman iyiymiş...bi de doktor kasılmaların olduğunda bebeğin hareketlerini say dedi.bir saatte ortalam 15 kez hissetmemiz herşeyin yolunda olduğu anlamına geliyomuş:)

Cinsiyeti nedir canım bebeğinin? Erkek ise erkek bebekler tamamlıyor 9 ayı diyorlarda :)

Yok canım ya tamamen iptal.

Hayırlısı bizim için neyse o olsun inşallah, ikisine de hazır olmak gerek...Birinden birini kendine yakın bulmak normal ama diğerinden de soğumamak gerek..

azoşş sezeryan hiç ii bişi değil herşeyden önce rahmin temizlenmesi anne olduğunu anlaman ve kadınsal özelliklerini tertemiz hale getirmek için en iyisi normal doğum benim annemde kızım yavrum bir anne kızının kötülüğünü istermi 3 çocuk doğurdum 3nüzde normal yolla dünyaya getirdim daha bu yaşıma kadar kadın hastalığı diye bişi bilmem diyo ne kadar zor olursa olsun normal doğumda çekeceğin acı max.30dk kızım ama sezeryanın o dikiş ağrısı min 2 hafta geçmiycek diyo ki hayat boyuda kollanam gerek kendini doktor dolduruşuna gelme kızım annelik duygularını tatman için söylüyorum kesinlikle normal yap tabi hayati tehlike olduktan sonra zaten seni kimse dinlemez alırlar sezeryana diyor. görümcemde ilk çocuğunu normal ikincisini sezeryan yaptırmak zorunda kalmış bebek çok kilolu(4kg 600gr) 41 haftası geçmiş hala sancı yok doktor demiş huriye hanım bir kaç gün daha içinizde durursa bu çocuk sizide zehirler herşeyi geçtim kg artıkça artıyo hiç doğuramassınız mecbur kalmışlar.Sordum abla dedim sence hangisi ablam kesinlikle normal doğum daha doğurduğun anda kalk ayağa ürü varmış yokmuş hem bebeğin olduğıunu anlıyosun hemde herşey daha kolay oluyo ben sezeryana doğum demiyorum ki bir nevi anestezik bir ameliyat 3.çocuğunuda doğurdu geçen ay sezeryan mecruren bu sefer belden aşağı narkoz vermişler yok hiçbişi anlamadım bebeği görüyosun ama o annelik tadını vermiyo insana diyo. bu yüzden korksamda kesinlikle NORMAL DOĞUM İSTİYORUM.

canım bence bir an önce hastaneyi netleştir

Evet giriliyor, ama Gökçe gelmez

hımm anladım

inş.canım

biliyorlar mı işi bırakacağını
bende rapordan sonra çalışmayayım riske atmayayım diyorum
bakalım kısmet
hep şafak aralık diyorum kendi kendime

Evet biliyorlar, konuştuk..İstediğim ücreti temin edemeyeceği için anlayışla karşıladı

Yok artık gelmeyecek.
Ben de eskisi kadar uğrayacağımı sanmıyorum.

Yaaaa Olmaz öyle şey, buraya girmezseniz aralıkta eve geçince msnde yakalarım sizi.

Canım tabiki ben de normal istiyorum ama Dünya hali hazırlıklı olmak gerek, şimdi Allah korusun bi terslik olsa sezeryana alınsak ne yapıcaz? Onun için diyorum ikisine de hazır olmak gerek.

İşinden memnun değilmisin ki kuzu?

Bu arada gökçe gelebiliyorsa gelsin bence..

Memnunum canım ama ben 4-5 ay bebeğimle olmak istiyorum..O kadar izni de burdan alamam..Bir de unutmadan azcıcık bi ücret sıkıntımız var.

OTE=aZeLYa55;21559757]Evet biliyorlar, konuştuk..İstediğim ücreti temin edemeyeceği için anlayışla karşıladı

ne kadar zamandır çalışıyordun tazminatını verecekler mi

selam kızlarrr :)) ben geldim .kaç gündür geçmişi okuyacağım diye sohbeti bi türlü yakalayamıyordum .Bu kez direk ortadan gireyim dedim umarım hepiniz iyisinizdir.dünden beri bi değişiklik var mı? ben bugun seker sonuclarımı aldım yarın dr. göstericem ama size de bi sorayım açlık kan şekeri 83 mg. 1.saat kan şekeri 116 mg gözüküyo.Sizce nasıl ??

bende normal doğumdan sonra sütü hemen geliyormuş annenin diye duydum sezeryanda vücut doğumu algılamadığından süt geç geliyormuş

Ben geldim. Şeker yüklememi de yaptırdım kurtuldum. Güzel de çıktı. Bunun şerefine akşamına güzel bir pasta yaptım.
Babaannemiz de geldi. Bana yemekler yaptı. Torununa alışverişe çıktı. Ayrıntılı ultraonumu yaptırıp oğluşumun yakışıklı yüzünü görebilseydim, keyfim tam yerin gelecekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…