- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #38.021
HATA 1 Üye şayet banlanmadı ise siz zannediyorsunuz ki üye uyarılmadı, oysa üye 5 puanlık ilk cezasını alıyor ve bu mesajda deniyorki uslubunuza lütfen dikkat edin.
HATA 2 Kötü içeriklere ancak bu saatte bakmaya başladık, bu sebeple uyarılar sonrasında tekrarı halinde şimdi cezaya dönüşüyor.
Şimdi bu durumda ön yargılı olan ben miyim yoksa sizin bilgi eksikliğiniz mi ?
Adı üzerinde özel mesaj artık özel değil siz ayrıca artık bu siteyle işimde olmaz diyordunuz....
o yüzden büyük konuşmamak gerek ....
sakın sinirlenmeyin ama bu yazdıkalrımdan zira bu başlıkta serbestlik istedik
Bizleri açıktan forumda uyarıyorsunuz,kaç kez yaptınız bunu, ceza almasını kastetmiyorum.
Diğer üyeyi peki neden kimseler duymadan ceza puanıyla uyardınız. Herkes neden duymadı?
HATA 2 Kötü içeriklere ancak bu saatte bakmaya başladık, bu sebeple uyarılar sonrasında tekrarı halinde şimdi cezaya dönüşüyor.
sanırım parca parca okuyorsunuz.... bakın burada demek istemişim ki kötü içeriklere yeni bakmaya başladık.
Diğer bir konuda sizleri açıktan değil ceza puanı ile uyarıyorum ama 2-3 kişi bunu başlığa yansıtıp ajitasyon yapıyor bu sebeple siz direk başlıkta uyarı sistemi uyguluyoruz sanıyorsunuz. Arkadaşlarınız etrafı ayaga kaldrmasa cezasını çekip gelirler ama nedense her seferinde ortalık karışıyor. hatta geçen sefer kötü içeriği basanıda linç etmişlerdi (gerçi hedef şaşırtmıştım yanlış kişiye düşman oldular)
ben hiçbir zaman bu siteyle işim olmaz die bir laf etmedim doğada olmayan bir element üretmeyin...
kurduğum cümleyi aynen hatırlıyorum ve geçmişten bulup çıkartırımda "bu yaptıklarınızla bizi bu siteden soğutuyorsunuz dedim."
Hayır yanlış kişi değildi, ben eminim şüphelendiğim kişiydi..Bu sebeptendir ki kendisi gelip "hayırdır bana tavrınız değişmedi" diye hiç sormadı...Çünkü sebebini biliyordu.
Sevdiklerimin üzerine yemin ediyorum ki yanlış kişi !
Zaten yaptığınız davranışıda inkar etmemeniz gayet güzel bir davranış.
Evet sizi şikayet eden her türlü dışlanmaya aşağılanmaya mahkumdur.
siz dedim size seslenmedim mesajım gidiyor doğru yerlere
düzeltiyorum o halde sogumustunuz ! bu sebeple buyuk konusmamak gerek.
Mutlu olmuşsunuzdur umarım...
peki haketti bu konuda sizde bende hem fikiriz peki bu arkadaşla dalga geçme yetkisini siz kendinizde buldunuz mu ? Bu başlıkta böyle bir misyonunuz varmı ? Eger var ise dedigim gibi herkes istedigini yazacak bundan sonra kötü içerik butonu bu başlıkta yok aüzı iyi laf yapan kazanacak altta kalanın canı kalsın madem biz kendimiz vermek istiyoruz cezasını diyorsunuz....
sinem bu mesajı çooooooooook beğendi. insan psikolojisi konusunda kendimi ciddi anlamda yetiştirmiş ve şu anda bu alanda çalışan biri olarak o arkadaş küfrü bile hak etti. ve biz bu hormonlarımızla doğa üstü bir sabır sergiledik. (gökçe de dahil tabi)
arkadaşlar eşim geldi beni almaya, mesaim bitti. hoşçakalın. yarın görüşmek üzere.
daha fazla bu stresi yaşayamayacağım gerçektende çok gerildim hemde saçmasapan bir nedenden dolayı..umarım yarın sabah açtığımda gökçe burda olur ve kaldığımız yerden herşeye devam ederiz.hepinize iyi akşamlar
İyi akşamlar kızlar...
Ben de her an çıkabilirim.Yazamazsam şimdiden iyi akşamlar.
Boşverin kızlar, herkes kendi tarzını belli eder, cevap vermemek en güzeli.
bennebileyim isimli arkadaşınızın da banını kaldırdım zira oda benim tarzım bu derse ne yaparız ! Allah muhafaza.....
Bu arada Hormon dengesi kelimeme bozulmuşsunuz fakat ben bir konuda yorum yaptığımda her seferinde lütfen hormon dengelerimize yorum diyen sizlersiniz. Ayrıca hormon dengelerinizin değişmesi normaldir anormal olan bunun değişmemesi veya ben bunu yazdım diye buna alınmanızdır. Siz söyleyince sorun yok ben yazınca kıyamet kopuyor....
sanırım parca parca okuyorsunuz.... bakın burada demek istemişim ki kötü içeriklere yeni bakmaya başladık.
Diğer bir konuda sizleri açıktan değil ceza puanı ile uyarıyorum ama 2-3 kişi bunu başlığa yansıtıp ajitasyon yapıyor bu sebeple siz direk başlıkta uyarı sistemi uyguluyoruz sanıyorsunuz. Arkadaşlarınız etrafı ayaga kaldrmasa cezasını çekip gelirler ama nedense her seferinde ortalık karışıyor. hatta geçen sefer kötü içeriği basanıda linç etmişlerdi (gerçi hedef şaşırtmıştım yanlış kişiye düşman oldular)
ay yeter sıkıldım dün bennebileyim sacma sapan şeyler konuşuluyor diye ortalığı ayağa kaldırmıştı
şu an konuşulanlar ne
hamile hamile de hiç çekilmiyor
bennebileyim isimli arkadaşınızın da banını kaldırdım zira oda benim tarzım bu derse ne yaparız ! Allah muhafaza.....
Bu arada Hormon dengesi kelimeme bozulmuşsunuz fakat ben bir konuda yorum yaptığımda her seferinde lütfen hormon dengelerimize yorum diyen sizlersiniz. Ayrıca hormon dengelerinizin değişmesi normaldir anormal olan bunun değişmemesi veya ben bunu yazdım diye buna alınmanızdır. Siz söyleyince sorun yok ben yazınca kıyamet kopuyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?