2012 Şubat Anneleri

Bende aynen kendimi bilmez bir şeklide yatıyorum..
Daha dikkat edeyim bundan sonra..
Bugün doktor kontrolüm var bakalım bebişim nasıl?

geçmiş olsun canım sanada,çok şükür benimki siyatik değilmiş allah yardımcın olsun doktor agrın çok olursa parol iç dedi

pardon ben yanlış okusdum sanırım..siyatik olmadığına sevindim seninkinin!
sen yinede dikkat et!ağır kaldırma,yorucu ev işlerinden ve uzak dur!
hepimiz için geçerli,hamileyiz nede olsa!

Bana da doktor birşey demedi canım netten okudum, bilmiyorum ne kadar doğru ama insan endişeleniyor işte. 28. haftadan sonra sayılıyor hareketler sanırım.Elini koy ve bekle, ben elimi koyduğumda gelip tepki veriyor hep, tesadüf müdür bağ mıdır bilmiyorum.

maşallah bebegine caım inşallah bi sıkıntı olmaz ben elevit kullanıyordum ama bıraktım aşırı kilo aldım çünkü iştah açıyo ben zaten iştahlıyım her buldugumu yiyoruminşallah bundan sora normale dönerim

Aminnnn cnm inşallah. Çok dikkat etmemiz gerek bundan sonra.

Çok geçmiş olsun tatlım..
Neyseki kötü bir durum yokmuş..
Artık bol bol dinlenip hareketlerinede daha dikkat edersen Allahın izni ile bişecik olmaz..

Gökçe de gelsin artıkım..
İlerleyen günlerde daha onun doğum hikayesini dinleyeceğiz ayol..

Sağol canım inşallah...
Ben elevit içsem de iştahlıyım içmesem de Ama önceden sabah kahvaltısından sonra içiyordum, şimdi akıllandım gece yatarken içiyorum

Canım doktorun bir sorun olsa mutlaka söyler.. Boşver interneti.. Anasının yedikleri paşaya yaramış 1 hafta önde gitmiş fenamı..
Bebeğin hareketini sayma meselesini bende duydum ama gün içinde çalıştığımız için hissetmeyebiliriz..

Valla bende çok farkında değilim cnm dönerken sancı girdi sağ tarafıma ve kanama oldu. Çok fazla olmadı ama insan endişeleniyor.
Çok dikkatli olmamız lazım artık. Doktor rapor yazayım dedi istemedim yani o kadar düşün.

Heheheh Hoşuma gitti bak bunu duymak :)) 14 kiloyu sırf kendime almamışım yani

Bende gökçeyi sevmiştim hatta kendinede ifade ettim. Çok renkli bir kişilik ve böyle insanlarda hayatın rengidir.
Bu topikte hep güzel şeyler paylaşalım..

bizim babanne yanımızda olsa oda yapardı eminim ama torunlarını çok sever

neler yapıom da ses çıkmıyor, günde bir iki kez hissediyordum ama dün akşamdan beri hiç bişey yok, endişeleniyorum artık.

keşke kabul etseydin raporu, dikkat etmen lazım artık tehlikeli zamanlara yaklaşıyoruz.

Heheheh Hoşuma gitti bak bunu duymak :)) 14 kiloyu sırf kendime almamışım yani

ya bu kadar kiloyu alıpta bebiş sıska olsa ne olcaktı, neyse maşallah diyelim kuzuya....Bende bugün doktora gideceğim, bakalım bebişim nasıl, kilo için kesin dikkat et felan diyecek..

ayy sağol canım inşallah dediğin gibi olur!
eğer yüksek çıkarsada şu diyet listenden banada yollarsın artık!:)))))
yarına kadar yediklerime dikkat ediyorum!

Yalnız koldan alınan kanla, parmaktan alınan kan arasında biraz fark oluyor.
Benim açlığı parmaktan, yüklemeden sonraki tokluğu koldan aldılar.
Kendim yüklemeden sonra hemen parmaktan alıp bakmıştım kendi makinamla, 182 çıkmıştı.
Laboratuar koldan 202 buldu.
Ama açlığı benim makinem 94 ölçmüştü parmaktan, laboratuarın parmaktan ölçne makinası da 88 bulmuştu.
Aradaki fark da zaten geçen süreden kaynaklanıyordur, ben evde ölçmüştüm, hastaneye gidesiye bi yarım saat daha geçmişti.
Doktoruma da sordum damar kanıyla parmak ucu kanı arasında fark var mı diye, var dedi, parmak uçlarına gelen kanda şeker yoğunluğu daha az oluyormuş.
Damar kanında dolaşıma katılan kan olduğu için daha yüksek çıkarmış.

elimi koyunca tepki vermesi bendede var canım1ben de ilk tesadüf sanıyordum ama artık hisseyyiğiğni düşünüyorum!
hatta hateketlerini hissetmediğim zamanlar çok yappıyorum!elimi karnımın üzerinde gezxdiryorum,yada sabit biryere koyuyorum anında pıt pıtını hissediyorum bebeğimin!

Merhaba güzel anneler,

gecmisi okumaya calistim, ama sanırım silinmis mesajlarda oldugu icin tam olarak neler oldu bitti bilemiyorum.. Olaylar olurken burada degildim...

Arkadaslarima, hadi onu gecelim, hamile bayanlara karsı he rzaman cok daha dikkatli ve özenli davranılması gerektigini düsünüyorum. Yapılan bir hata varsa kisi hatasından dolayı özür dileme olgunlugunu gösterebilmeli bence...

Birde tüm olayların dısında en cok yüregimi acıtan seyin "özürlü" kelimesinin hakaret olarak kullanılması oldugunu vicdanıma olan saygimdan belirtmek istiyorum... Bence tüm olayların en yanlıs noktası budur ve bunu söylemek benim insanlık görevimdir...

Arkadaslar cogumuz son 3 aylık döneme girdik. Hepimizin kendine cok daha dikkatli, özenli davranması ve mümkünse hertürlü stres ve moral bozukluklarından uzak durması gereken zamanlardayız...

Lütfen kendimizi ve en önemlisi yavrularımızı ilk sıraya koyalım canımızı sıkmayalım, nesemize bakalım (insallah)

Muhabbetleriniz icin herkese ayrı ayrı tesekkur ediyorum... Benim yanlızlıgımı ve stresimi azaltıyorsunuz...

ve adengökce arkadasimizin cok samimi ve cok tatlı komik oldugunu düsünüyorum... onu herdaim bu topikte görmek isterim.................

Son düzenleme:
günaydın kızlar bugün hava yağmurlu topik gergin bende bi tuhafım nedendir acep?

yokk yokkk topiğimizde gerginlik azaldıi hava konusunda haklısın çok kasvetli...
Dün ben akşam yazılanları okuyum dedim çok şaşaırdım. 1 yıldır kk aktif yazarım, banlanmak yönetiicnin uyarısı felan hiç olmamıştı. Çok şaşaırdım.. Kazeni ben önce kullanıcı felan sandım sonra anladım.

bizim babanne yanımızda olsa oda yapardı eminim ama torunlarını çok sever

Benim ki çok hijyenik bir kayınvalide öpmez o nedenle..
Hem bir torunu var kadın arada bir , bir gün bakıyor ve onun yorgunluğunu bir haftada anca çıkartıyormuş
Üç çocuğu nasıl büyütmüş anlamıyom
Bir insan torununa der mi gittikçe çirkinleşti eskiden daha tatlıydı sevimliydi şimdi sevesim gelmiyor diye
Diyen var işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…