- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #38.161
aaayy çok geçmiş olsun canım...
şükür ki bebişin iyimiş!
nasıl öyle ani bi hareket yaptın öyleki kanaman oldu!çok dikkat etmek lazım!
bende geceleri pek kendimi bilmeden yatarım,sağa sola döndüğüm çok olur,arada banada öyle ağrılar olmuştu kasık bölgemde,!
tekrar geçmiş olsun!
geçmiş olsun canım sanada,çok şükür benimki siyatik değilmiş allah yardımcın olsun doktor agrın çok olursa parol iç dedi
benim neredeyse iki hafta önde çıktı, 1 buçuk diyelim ama dr bir şey demedi. onu da geçtim doğru düzgün hareket de hissetmiyorum, 30 hft dan sonra hareketlerini sayın diyorlar ya bir de, nasıl sayacam bilmiyorum :18:
Selam...
Kalça ve bacak ağrısı bende de oluyor, senin gibi magnezyum ve elevit kullanıyorum ilaç olarak.
Bebeğine maşallah önceliklebenim bebeğim de 1 hafta ilerdeydi, 1 hafta önce gitmiştik doktora 35 cm. ve 1115gr. çıkmıştı..Ben de 1 hafta önde olduğunu duyunca biraz ürktüm, bu 2 haftayı felan bulduğunda durum ciddiyet kazanabiliyormuş sanırım..
Gecmıs olsun nurum.
Kanamam yazınca cok korktum ama hamdolsun bırsey cıkmamıs.
Bende ruyamda kanamam oldugunu gordum.
Nasıl korkuyorum ama, bebegıme bırsey olacak dıye.
O korku ıle uyandım.
Rabbım saglıklı bır sekılde bebelerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın.
Kızlar günaydın. Dün akşam ani hareketle sağdan sola döndüm yatakta sağ tarafıma bir ağrı girdi ama inanılmaz bir acıydı yarım saat falan sürdü. Sonra geçti bende uyudum sabah bir kalktım ki kanamam başlamış.
Apar topar hastaneye gittik eşimle. Allaha şükür oğlumda bir sorun yok. Herşey normal ani hareket etmemden kaynaklı bir kanamaymış korkma ama kendini yorman kesinlikle yasak dedi. Alışverişe falan çıkma bol bol yat
dedi doktor. Erken doğum tehlikemde yokmuş Allaha şükür ama sabah sabah baya korktuk yani.
maşallah bebegine caım inşallah bi sıkıntı olmaz ben elevit kullanıyordum ama bıraktım aşırı kilo aldım çünkü iştah açıyo ben zaten iştahlıyım her buldugumu yiyoruminşallah bundan sora normale dönerim
Bana da doktor birşey demedi canım netten okudum, bilmiyorum ne kadar doğru ama insan endişeleniyor işte. 28. haftadan sonra sayılıyor hareketler sanırım.Elini koy ve bekle, ben elimi koyduğumda gelip tepki veriyor hep, tesadüf müdür bağ mıdır bilmiyorum.
aaayy çok geçmiş olsun canım...
şükür ki bebişin iyimiş!
nasıl öyle ani bi hareket yaptın öyleki kanaman oldu!çok dikkat etmek lazım!
bende geceleri pek kendimi bilmeden yatarım,sağa sola döndüğüm çok olur,arada banada öyle ağrılar olmuştu kasık bölgemde,!
tekrar geçmiş olsun!
Canım doktorun bir sorun olsa mutlaka söyler.. Boşver interneti.. Anasının yedikleri paşaya yaramış 1 hafta önde gitmiş fenamı..
Bebeğin hareketini sayma meselesini bende duydum ama gün içinde çalıştığımız için hissetmeyebiliriz..
Çok geçmiş olsun tatlım..
Neyseki kötü bir durum yokmuş..
Artık bol bol dinlenip hareketlerinede daha dikkat edersen Allahın izni ile bişecik olmaz..
Gökçe de gelsin artıkım..
İlerleyen günlerde daha onun doğum hikayesini dinleyeceğiz ayol..
benimki daha karnımdaykenn taciz etmeye basladıı cocuguu...biz sarılıp öpüşmüyoruzz ben hoslanmadıgımdan o da arada bana laf sokuyorr.. amaa karnımı bos gördümüü uzunn uzunn oksuyorr bide dibine kadar yanasıpp konusuyorr babaannem canımın içi falan diye.. geriliyorum iyice ama bişi de denmiyor
Bana da doktor birşey demedi canım netten okudum, bilmiyorum ne kadar doğru ama insan endişeleniyor işte. 28. haftadan sonra sayılıyor hareketler sanırım.Elini koy ve bekle, ben elimi koyduğumda gelip tepki veriyor hep, tesadüf müdür bağ mıdır bilmiyorum.
Valla bende çok farkında değilim cnm dönerken sancı girdi sağ tarafıma ve kanama oldu. Çok fazla olmadı ama insan endişeleniyor.
Çok dikkatli olmamız lazım artık. Doktor rapor yazayım dedi istemedim yani o kadar düşün.
HehehehHoşuma gitti bak bunu duymak :)) 14 kiloyu sırf kendime almamışım yani
ayy sağol canım inşallah dediğin gibi olur!
eğer yüksek çıkarsada şu diyet listenden banada yollarsın artık!:)))))
yarına kadar yediklerime dikkat ediyorum!
günaydın kızlar bugün hava yağmurlu topik gergin bende bi tuhafım nedendir acep?
bizim babanne yanımızda olsa oda yapardı eminim ama torunlarını çok sever
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?