- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #38.201
Pikepolatcım selam...
Kıbrısta fırtına varmış, hava soğumuş...aman dikkat
İNŞALLAH canım diyette zor iş hamilelikteValla faydasını inşallah 17sinde toktura gittiğimde görcem laylam
Kızlar ayrı oda yapanlar/yapacaklar; ne zaman bebegin odasını ayırmayı düsünüyorsunuz? (insallah) dogduktan sonra mi belli olur acaba, bebegin durumunua göre?:26:
Kızlar ayrı oda yapanlar/yapacaklar; ne zaman bebegin odasını ayırmayı düsünüyorsunuz? (insallah) dogduktan sonra mi belli olur acaba, bebegin durumunua göre?:26:
sana çok güzel bir yazı gönderdim okurmusun?
Ben doğumdan itibaren ayırmayı düşünüyorum..Odalarımız dipdibe olduğundan kolayca duyar kalkarım.
Okudum ve bayıldım
Azelya bebek odası aldınmı?
Aldım tatlım, 4-5 aylıktı aldığımdaHatta yerleştirdim ve bitti
ben aralık gibi yapacağım fazla odam yok oturma odasını iptal etmek zorundayım onun için doguma yakın yapmayı planlıyorum
hmm.. senin oda yakındı di mi tatlım? ondan daha rahat olur gibi??Ben doğumdan itibaren ayırmayı düşünüyorum..Odalarımız dipdibe olduğundan kolayca duyar kalkarım.
ayyyy güzel günlerde kullansın. Bende aldımda caplommbadan. Daha eve getirip kurdurmadım. İnşallah bayramadan sonra..Panna - Bebek Odaları - Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası ben bu takımı aldım. Güzel bir perde ve halıda bakıcam. Odanın duvalarında mavi renkte bakalım artık..
anladım canım, peki ilk basta bebegi orada mı tutacaksın? yoksa birsüre sonra mı?
ayyyy güzel günlerde kullansın. Bende aldımda caplommbadan. Daha eve getirip kurdurmadım. İnşallah bayramadan sonra..Panna - Bebek Odaları - Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası ben bu takımı aldım. Güzel bir perde ve halıda bakıcam. Odanın duvalarında mavi renkte bakalım artık..
Sağol canım siz de güzel günlerde kullanın maşallah çok güzel bir modelYerleştirmesi çok zevkli oluyor ya
anladım canım, peki ilk basta bebegi orada mı tutacaksın? yoksa birsüre sonra mı?
hmm.. senin oda yakındı di mi tatlım? ondan daha rahat olur gibi??
ya bende simdilik karyolayı bizim odamıza koydum ve ilk 4-5 ay öyle tutmayı düsünüyorum.. ama benim odalarım cok büyük hatta biraz daha kücük olsaymıs diyorum hep... iste o 4 ay icinde de odasını hazırlarım diyodum (insallah) cünkü calisma odasını bozup minige oda yapmayı düsünüyoruz (ins.)
güle güle kullan canım renkleri süper kombine edebilirsin alternatifin çok...
confettiden halı bakabilirsin süngerbobun mavi yeşil halısı var çok beğenmiştim ben onu perde olarakta stor yada normal düşünüyosan taçtan bakabilirsin çok güsel bebek odası perdeleri var
Ayyy bende onu hayal ediyorum. Yerleştirme olayı çok zevlidir. Bişey sorayım sana. Benin kendi yatak odamda dolop içlerine örtü diktirmiştik. Bebişin takımının ölçülerini alıp güzel bir kumaştan içlerine örtü diktirsemmi diye düşünüyorum. Sen böyle bişey yatınmı. Yada böyle örtü diktiren arkadaşlar varmı..
güle güle kullan canım renkleri süper kombine edebilirsin alternatifin çok...
confettiden halı bakabilirsin süngerbobun mavi yeşil halısı var çok beğenmiştim ben onu perde olarakta stor yada normal düşünüyosan taçtan bakabilirsin çok güsel bebek odası perdeleri var
hepsini toptanmı alacaksın zor olmazmı az az alırsan eksikleri daha netleşiyorben bizi odamıza küçük bir sepet almayı düşünüyorum ilk 5-6 ay yanımda yatması daha iyi diye düşündüm hem benim için hem bebek için daha sonra odası zaten yan yana beşiğinde yatıracağım. ama ben daha bebeğe iki çoraptan başka hiiiiiiiççççççç bişi almadım
Ayyy bende onu hayal ediyorum. Yerleştirme olayı çok zevlidir. Bişey sorayım sana. Benin kendi yatak odamda dolop içlerine örtü diktirmiştik. Bebişin takımının ölçülerini alıp güzel bir kumaştan içlerine örtü diktirsemmi diye düşünüyorum. Sen böyle bişey yatınmı. Yada böyle örtü diktiren arkadaşlar varmı..
İvit annem dikti dolap içine örtüsünü, alt değiştirme masasının raflarına da dikti
Bak böyle;
Eki Görüntüle 283913 Eki Görüntüle 283914
Fikir olsun size..Zaten izne ayrılayım detaylı çekip paylaşıcam inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?