2012 Şubat Anneleri

süper bak tasarımı çok güsel olur dediğin gibi oda sade halı cıvıl cıvıl olsun hatta duvarlara balık stikerlerri yapıştırabilirsin çocukların gelişimleri için akvaryum filan çok iyi
valla güselim benim kafamda bambaşka modeller vardı ben renkli şeyleri seviyorum fakat bu mobilyayı görünce şirinler cizgi karakterine bayıldığım için bittim aldım renkler sade (kızımda olursa kullanabilirim) ocakta teslim edilcek yılbaşından sonra

Ben kendilerine isim mi vermisim ? hedef ssasirtmak isim vererek mi oluyor ? hadi biri ciksin isim verdi desin ! Veya su kisi olabilir diye imada bulundu desin.

ayyy ben onun ayakkabılarının sırasını seveyim... Çok güzel olmuş, tertipli.. Bende yerleştireyim hepsini detaylı dataylı ekleyeceğim.. Birbirimize fikir vermiş oluruz..

Sağol canım Bu resimler eski , şimdi daha tertipliyiz teyzesi, hespini yıkadık ütüledik, benim acelem var yarın doğuma gidiyorum da

hayır canım bu modeli Snger Bob Bebek ve ocuk Hals - ocukmarket.com

fiyatının uygun olması normal bir halı gibi kalın değil banyo paspası gibi bir kalitede altı kaymaz makinede yıkanabilir bişi tam çocuk odasına uygun bence hemde yarın bigün büyüdüğünde belki istemeye bilir atsanda için acımaz o fiyata

kızlar bugün oğlumun dogum günü babamız bizi dışarıya çıkaracak kuaföre gidecem malüm bayramda geldi biraz bakım yapayım hoşcakalın öpüyorum

Sen nasil bir ruh haline sahip insansin cozemedim ! Bu nasil bir varsayim uzerine kurulan yalan dolandir bu nasil fesat bir dusunce yapisidir ? Ben sadece hedef sasirttim dedim o veya bu diye ne imada bulundum ne de isim verdim kazen seni dedi demek baska birsey kazen seni ima etti demek baska birsey ki ben insanlari asla tomet altinda birakmadim konu kapansin diye saga sol solada asagi gibi cevaplar verdim. Hic isim zikretmedim hic gercek bir kimligi isaret etmedim/ Lakin siz sizi kotu icerikten sikayet edeni grup disina atma plani yaptiginiz icin sizin icin bu kisinin kim olacagi onemli degildi.

Buda hicv degil gercekelri yazma sanatidir.

kızlar bugün oğlumun dogum günü babamız bizi dışarıya çıkaracak kuaföre gidecem malüm bayramda geldi biraz bakım yapayım hoşcakalın öpüyorum

Oğluşunun yeni yaşı yeni mutluluklar getirsin inşallah canım..Bugün benim rahmetli babamın da doğumgünü
Kendine iyi bak çok öptüm

Bu sitede gruplasmalar yapacak, benim ve kankalarimin dedigi olacak seklinde yaklasimi olan 1 dakika dahi durmasin. Bu site kimsenin tekelinde degildir bu benide kapsiyor. Siz kendinizi vazgceilmez saniyorsunuz. Yeter artik insanalri nsizden cektigi simdide bana iftiraya mi basladiniz ? Kazen boyle dedi soyle sandik bu nasil bir yaklasimdir....

emzikler 17,90
biberon 22,90
yenidoğan ıslak mendil 40
braun 16,90
kutu 7 küsürdu galiba

Islak mendil 40tl mı????
Bak benim hiç ıslak mendil almadığım belli oluyor, fiyatlardan haberim yok kaynana yolladı mendilleri, bi de söyleniyordum bunu ben de alırdım diye, demek kadın iyi birşey yapmış onları alıp

selam kızlar

dün eminönüne gittim. orda havuzlu han diye bi yer var sadece bebek eşyaları satılıyo
herşey var yataklar pusetler kıyafetler anne ihtiyaçları falan

bikaç parça bişey aldım ama eve gelip internetteki alışveriş sitelerine baktım inanın sitelerde daha ucuza bulunuyo
üzüldüm gerçekten, uygun olacağını düşünerek gitmiştim oraya çünkü

bundan sonra şu kararı aldım ben
ürünü internette gerçeği gibi göremediğimiz için güvenemiyorum
gidip eminönünde veya haşim işcan geçidinde falan ürünlere bakıp beğenicem
sonrada internette hangi sitede ucuzsa siparişini verip satın alıcam.

Herkes uslubumu elestiriyo kimse arkada yasananlari bilmiyor kac kisinin bu basliktan kacarak uzaklastyigini bilmiyor yazsaniza su 3-4 kisiye negatif bir yorum bakalim ne oluyor haliniz yeter artik !

Uyeligini iptal ettirmek isteyen varsa hemen bildirsin .... yeter artik ben evet evet dedikce iftirayada basladiniz.

çok güzel her şey, güle güle kullanın.

güzel takım, güle güle kullansın miniğin...

bana da biraz pahalı geldi ama, hepsinin fiyatı tek tek iyi olsa da bir araya gelince fiyat artıyor işte.

12 paket var içinde 40 tl. evet 39,90 daha doğrusu bi de mavi kurdeleli büyük nazar boncuğu var içinde
bak senin kaynana yine mendil almış benim ki sormuyo bile bırak almayı

aa bayramdan sonra ben gitcem ne kadar fark var
sen ne aldın sitelerde ne kadar canım
aldıklarını güle güle kullan

evet birarada olunca insan bu ne diyo tabii ilk etapta ben de kısa bi yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…