- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #38.341
kızlar selam ... umarım hepiniz iyisinizdir.Bende şimdi renkli ultrasondan geldim.Bebeğim iyi çok şükür.Bir tek sol böbreğinde 4 mm bi büyüme varmıs.Dr. gebeliklerde oluyo sonra düzelir dedi ama benim içim daraldı.Bir de rahme çok yakınmış bebeğim,eşi de öndeymiş.Sezaryan olabilir dedi:S ben normal doğum istiyorum.İçinizde benim gibi olanlar var mı ? Doktorunuz ne dedi?
aaa, tatlım benimde geçen haftadan beri göbeğimin üstüne çıknış yani aşağıdaki çizgi göbek deliğime kadar göbekten sonra yukarı doğru tekrar bir yamuk çizgi belirmiş. sendenim yani.
Rabbim ne büyüksün.....
Kızlar az önce merdivenlerde tökezledim..
Uçtum aşağıya resmen..
Ama nasıl oldu anlamadım..
Ayaklarımın üzerine düştüm...
Sizler nasılsınız?
sağol güselim yedim geldim yemeğimi ama burdakiler halen yiğişmekten vazgeçmemişler nedir alınıp verilemeyen anlamıyorum ki...afiyet olsun tuğbacımmm yarasın oğluşla annesine:))
sağol bebeğim geldimHoşçakal canım afiyet olsun sana da..
ecrini bablau banlanmadı komple gitti üyeliğigidiyorum geliyorum biri banlanmıs:26: bu sefer de bblau banlanmıs..bi günü kazasızz atlatamadık.. hakkımızda hayırlısı
RABBİM ÇOK BÜYÜK (C.C)Rabbim ne büyüksün.....
Kızlar az önce merdivenlerde tökezledim..
Uçtum aşağıya resmen..
Ama nasıl oldu anlamadım..
Ayaklarımın üzerine düştüm...
Sizler nasılsınız?
tartışmaya değmez azoşş biz bir grupmuşuz ya en çok ona gülüyorum hayatta bir doğru vardır 1 tanedir doğruyu herkes görür bilir ama işine gelmez kimilerininNeymiş gerçek yüzleri? İnan bana onları sevenler seni sevenlerden daha çok bu topicte.
Seninle tartışmak istemiyorum azelya...
Sırf bu yüzden mesajımı değiştirdim.
Çünkü amacınızı biliyorum...
Rabbim çok büyük...
Kim kimi seviyor onu da Rabbim bilir....
Gereksiz kişilerle uğraşmaktansa sana cevap vermeyi daha uygun buldum..
Öncelikle maşallah canımBöbrekte büyüme doğuma kadar olmadı doğumdan sonra düzeliyormuş, tedirgin olman normal ama doktora güvenmek lazım..
Eşi önde olması sezeryana sebep mi? Henüz bununla ilgili birşey söylemedi doktorum.
yalnız değilim yani
aaa, tatlım benimde geçen haftadan beri göbeğimin üstüne çıknış yani aşağıdaki çizgi göbek deliğime kadar göbekten sonra yukarı doğru tekrar bir yamuk çizgi belirmiş. sendenim yani.
azelya senin aşağıda üyeler arasında isimn görünmüyor?
niyeki?????:)))))
Canım kırmızıyım ya ben, öyle bir özellik var kendini görünmez yapabiliyorsun casper hesabı
Leader hoşgeldin bacım
Canım kırmızıyım ya ben, öyle bir özellik var kendini görünmez yapabiliyorsun casper hesabı
Leader hoşgeldin bacım
aaa
yaaaa bblaunun üyeliği tamamenmi silindi!
şimdi okudum!ben sadece banlandı sanıyordum!
şimdi daha çok üzüldüm!((((((((
o yüzden dikkatimi çekti ya zaten!şağıda kırmızı çarpmıyor gözüme,senide burda görünce bi sorıyım dedim!
ayy ne cahilim ben valla !!!!!
bilmiyordum bak bu özelliğinizi!
güzelmiş ama!:))))))
hoşbulduk azoşş ne var ne yok kuzey oğlan nasıl benimki halay çekiyo içerde galiba sanırsam yada kazı çalışması yapıyo
Gereksiz kişilerle uğraşmaktansa sana cevap vermeyi daha uygun buldum..
Öncelikle maşallah canımBöbrekte büyüme doğuma kadar olmadı doğumdan sonra düzeliyormuş, tedirgin olman normal ama doktora güvenmek lazım..
Eşi önde olması sezeryana sebep mi? Henüz bununla ilgili birşey söylemedi doktorum.
canım hiç merak etme benimde plasenta biraz aşağıda...
rahim ağzını kapatmıyor...
olması gerekenden 2-3 parmak aşağıda imiş...
doktorum önemsemiyor sadece kendini yorma iş yapma diyor....
ben varııımmmmm!
öncelikle geçmiş olsun canım!!!!!
bebeğin erkekmi senin??????
eğer erkekse erkek bebeklerde bu tür bi böbrek genişlemesi oluyormuş!
doğuma kadar yada doğumdan sonra düzeliyormuş!
benim de ayrıntılı ultrasonda bi kaç mm lik bir genişleme çıkmıştı!
doktorum için rahat oldun,önemli dedğil dediği halde,ben yinede başka bi hastanede başka bi doktora daha ayrıntılı olark göründüm!
ondan da aynı şeyi duyunca rahatşladım!
önenli olan böbrek dokusunun iyi olmasıymış!
doktorum öyle dedi!
hatta doktorumun kendi oğlundada anne karnındayken 2 cmm lik bi genişleme varmış!sonradan düzelmiş!
ama ben buna bayıldım...
bende oğluma isterim!
Çok güzel bu, sanki bi kere daha koymuştun ve benim yine içim gitmişti9 ay alabilirsin önümüzdeki kış için.
Benim de aşağıda yamuklaşıyorBen de geçen niye yamuk ki demiştim.
Ya kızlar artık hamile pantalonlarının bile içinde rahat değilim ben..
Oturduğumda sanki bu pantalonun bel kısmı bebeğin baş kısmına denk geliyor ve o hareket ettikçe ben rahatsız oluyorum..:S
Eşofmanlarla mı gezcem sürekli anlamadım ki:S
Bende bir tuhaflık mı var ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?