2012 Şubat Anneleri

ben varııımmmmm!
öncelikle geçmiş olsun canım!!!!!
bebeğin erkekmi senin??????
eğer erkekse erkek bebeklerde bu tür bi böbrek genişlemesi oluyormuş!

doğuma kadar yada doğumdan sonra düzeliyormuş!
benim de ayrıntılı ultrasonda bi kaç mm lik bir genişleme çıkmıştı!
doktorum için rahat oldun,önemli dedğil dediği halde,ben yinede başka bi hastanede başka bi doktora daha ayrıntılı olark göründüm!
ondan da aynı şeyi duyunca rahatşladım!
önenli olan böbrek dokusunun iyi olmasıymış!
doktorum öyle dedi!
hatta doktorumun kendi oğlundada anne karnındayken 2 cmm lik bi genişleme varmış!sonradan düzelmiş!

afiyet olsun tuğbacımmm yarasın oğluşla annesine:))
sağol güselim yedim geldim yemeğimi ama burdakiler halen yiğişmekten vazgeçmemişler nedir alınıp verilemeyen anlamıyorum ki...
Hoşçakal canım afiyet olsun sana da..
sağol bebeğim geldim
gidiyorum geliyorum biri banlanmıs:26: bu sefer de bblau banlanmıs.. bi günü kazasızz atlatamadık.. hakkımızda hayırlısı
ecrini bablau banlanmadı komple gitti üyeliği
Rabbim ne büyüksün.....

Kızlar az önce merdivenlerde tökezledim..
Uçtum aşağıya resmen..
Ama nasıl oldu anlamadım..
Ayaklarımın üzerine düştüm...

Sizler nasılsınız?
RABBİM ÇOK BÜYÜK (C.C)
Neymiş gerçek yüzleri? İnan bana onları sevenler seni sevenlerden daha çok bu topicte.
tartışmaya değmez azoşş biz bir grupmuşuz ya en çok ona gülüyorum hayatta bir doğru vardır 1 tanedir doğruyu herkes görür bilir ama işine gelmez kimilerinin
birde yanlış vardır neresinden bakarsan bak nerden tutarsan tut eline pislik bulaşır.bide bu pisliği çomak sokup karıştıranlar vardır.en kötüsüde odur işte...onun heryerine pislik bulaşır...
Seninle tartışmak istemiyorum azelya...
Sırf bu yüzden mesajımı değiştirdim.
Çünkü amacınızı biliyorum...

Rabbim çok büyük...

Kim kimi seviyor onu da Rabbim bilir....

RABBİM ÇOK BÜYÜK (C.C) ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE KİMSENİN İÇİNİ BİLMEDEN YORUM YAPMA BENCE NE İNSANLAR GÖRÜRSÜN ÜZERLERİNDE ELBİSE YOK NE ELBİSELER GÖRÜRSÜN İÇİNDE İNSAN YOK
KİMSEYİ TANIMADAN TEK BİR CÜMLE İLE KİMSE YARGILANMAZ...
SENLE ÖNCESİNDEDE ÇOK KONUŞTUM AYŞEBAHAR TARAF TUTMUYORUM TEKRAR TEKRAR SÖYLÜYORUM 4 ÇOCUK ANNESİ OLACAKSIN!!! YAŞ OLARAK HEPİMİZDEN KIDEMLİSİN BİRDE ÜSTÜNE ÜSTLÜK EĞİTİMCİSİN...
SANA HİÇ YAKIŞMIYOR BU LAFLAR... HAKKIN ADELETİNİ ALLAH VERİR BU DÜNYANIN ADELETİNEDE KALDIYSAK.... YANDIK Kİ NE YANDIK HERKES HERŞEYİ GÖRÜYOR SEN HİÇ ÜZÜLMEDE SEVİNMEDE. BURDA ORTAK BİR AMAÇ İÇİN BURDAYDIK AMA AMAÇ DIŞINA ÇIKILIYOR BİZ STRES ATMAK BİŞİLER PAYLAŞMAK DERTLERİMİZDEN KURTULMAK İÇİN GİRİYORUZ HERGÜN BİR TARTIŞMA ÇIKSIN İDE DEĞİL SAĞOLSUN YÖNETİCİMİZDE PEK İLGİLİ BU KONUDA ARADA BİR GELİR KOLACAN EDER BAKAR BİZLERE DÜN KENDİSİDE BİR SÖZ VERMİŞTİ BİZLERE FAKAT 24 SAAT BİLE TUTAMADI SAĞLIK OLSUN HİÇ SORUN DEĞİL ...LÜTFEN BİRAZ ADEP BİRAZ HAYA...

azelya senin aşağıda üyeler arasında isimn görünmüyor?
niyeki?????:)))))

Canım kırmızıyım ya ben, öyle bir özellik var kendini görünmez yapabiliyorsun casper hesabı

Leader hoşgeldin bacım

o yüzden dikkatimi çekti ya zaten!şağıda kırmızı çarpmıyor gözüme,senide burda görünce bi sorıyım dedim!
ayy ne cahilim ben valla !!!!!
bilmiyordum bak bu özelliğinizi!
güzelmiş ama!:))))))

Canım kırmızıyım ya ben, öyle bir özellik var kendini görünmez yapabiliyorsun casper hesabı

Leader hoşgeldin bacım

hoşbulduk azoşş ne var ne yok kuzey oğlan nasıl benimki halay çekiyo içerde galiba sanırsam yada kazı çalışması yapıyo

Estağfurullah canım, ben de sarılar, morlar ne onu bilmiyorum mesela :d
Ama bazı konularda aşağıda ismin görünmeden okumak iyi oluyor

Eki Görüntüle 284123

kızlar nasıl sizce 19,90 tl.

3-24 ay arasanısa kadar bedeni var

Çok güzel bu, sanki bi kere daha koymuştun ve benim yine içim gitmişti 9 ay alabilirsin önümüzdeki kış için.

hoşbulduk azoşş ne var ne yok kuzey oğlan nasıl benimki halay çekiyo içerde galiba sanırsam yada kazı çalışması yapıyo

Benim oğlan niye bu kadar uslu kız, sadece dönüyor 2 depik tamam Maşallah oğluşuna kazsın kazsın annesi mutlu oluyor o kazdıkça ama demi

canım hiç merak etme benimde plasenta biraz aşağıda...
rahim ağzını kapatmıyor...
olması gerekenden 2-3 parmak aşağıda imiş...
doktorum önemsemiyor sadece kendini yorma iş yapma diyor....

canlarım hepinizden Allah razı olsun.Valla içimi ferahlattınız. Birden dünya başıma yıkılmış gibi hissettim Rabbim hiçbirimizi çocuklarımızla sınamasın inş.Onları sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. Azelyam dr. öyle dedi valla sezaryana alınır dedi.Ama ben bir kaç dr. daha gidicem.Ben kesinlikle normal doğum istiyorum çünkü.Bazı hastanelerde çocuk dönsün diye kemer gibi bişey bağlayıp,suni sancı veriyorlarmış,gerekiyorsa öyle yaptırırım.Ekintos , benim dr. da değişebilir dedi ama ilişki ,iş yasakladı.Zaten bi iş yapmıyordum.artık suya sabuna dokunmam herhalde gunısığım ,ewet erkek ..bunu duyduğum çok iyi oldu valla.Allah razı olsun.İçimdeki sıkıntı gitti

Ya kızlar artık hamile pantalonlarının bile içinde rahat değilim ben..
Oturduğumda sanki bu pantalonun bel kısmı bebeğin baş kısmına denk geliyor ve o hareket ettikçe ben rahatsız oluyorum..:S
Eşofmanlarla mı gezcem sürekli anlamadım ki:S
Bende bir tuhaflık mı var ki?

ama ben buna bayıldım...
bende oğluma isterim!

Baby and Kids Kolej Mont - e-bebek.com

Çok güzel bu, sanki bi kere daha koymuştun ve benim yine içim gitmişti 9 ay alabilirsin önümüzdeki kış için.

bilmem hatırlamıyorum belki gördüğüm zaman koymuşumdur alamayınca içimde kalmıştır yeni almaya başladım ya 9 ay mı 1 yaş mı daha iyi?

9-12 mi

12-18 mi

bblau ve gökçe ban mı yedi üyeliğimi silindi

Son düzenleme:
Benim de aşağıda yamuklaşıyor Ben de geçen niye yamuk ki demiştim.

tatlım anneme sordum az önce, sonuçta kız kardeşim daha 12 yaşında annem hatırlıyor net bir şekilde, benimde o çizgi yamuktu, yapısal birşey dedi. mesela benim karnım çatlamadı ama sol göğsüm en az 6 yerden çatladı. demek ki kremde faydasız(eğer çatlamak varsa yapımda) ah bu minikler şekilden şekile sokuyor bizi

Ben de rahatsız oluyorum, bol bıraksam düşüyor, sıksam kesiyor izi çıkıyor lastik yerinin..
Eşofman giysem belime çekemiyorum, göbek altında tutuyorum, o zamanda orası rahatsız oluyor, yaz olsa ne güzel çek elbiseyi tamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…