- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #38.361
canlarım hepinizden Allah razı olsun.Valla içimi ferahlattınız. Birden dünya başıma yıkılmış gibi hissettimRabbim hiçbirimizi çocuklarımızla sınamasın inş.Onları sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. Azelyam dr. öyle dedi valla sezaryana alınır dedi.Ama ben bir kaç dr. daha gidicem.Ben kesinlikle normal doğum istiyorum çünkü.Bazı hastanelerde çocuk dönsün diye kemer gibi bişey bağlayıp,suni sancı veriyorlarmış,gerekiyorsa öyle yaptırırım.Ekintos , benim dr. da değişebilir dedi ama ilişki ,iş yasakladı.Zaten bi iş yapmıyordum.artık suya sabuna dokunmam herhalde gunısığım ,ewet erkek ..bunu duyduğum çok iyi oldu valla.Allah razı olsun.İçimdeki sıkıntı gitti
canlarım hepinizden Allah razı olsun.Valla içimi ferahlattınız. Birden dünya başıma yıkılmış gibi hissettimRabbim hiçbirimizi çocuklarımızla sınamasın inş.Onları sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. Azelyam dr. öyle dedi valla sezaryana alınır dedi.Ama ben bir kaç dr. daha gidicem.Ben kesinlikle normal doğum istiyorum çünkü.Bazı hastanelerde çocuk dönsün diye kemer gibi bişey bağlayıp,suni sancı veriyorlarmış,gerekiyorsa öyle yaptırırım.Ekintos , benim dr. da değişebilir dedi ama ilişki ,iş yasakladı.Zaten bi iş yapmıyordum.artık suya sabuna dokunmam herhalde gunısığım ,ewet erkek ..bunu duyduğum çok iyi oldu valla.Allah razı olsun.İçimdeki sıkıntı gitti
aaa
yaaaa bblaunun üyeliği tamamenmi silindi!
şimdi okudum!ben sadece banlandı sanıyordum!
şimdi daha çok üzüldüm!((((((((
Baby and Kids Kolej Mont - e-bebek.com
bilmem hatırlamıyorum belki gördüğüm zaman koymuşumdur alamayınca içimde kalmıştır yeni almaya başladım ya9 ay mı 1 yaş mı daha iyi?
bblau ve gökçe ban mı yedi üyeliğimi silindi
tatlım anneme sordum az önce, sonuçta kız kardeşim daha 12 yaşında annem hatırlıyor net bir şekilde, benimde o çizgi yamuktu, yapısal birşey dedi. mesela benim karnım çatlamadı ama sol göğsüm en az 6 yerden çatladı. demek ki kremde faydasız(eğer çatlamak varsa yapımda) ah bu minikler şekilden şekile sokuyor bizi
Ben de rahatsız oluyorum, bol bıraksam düşüyor, sıksam kesiyor izi çıkıyor lastik yerinin..
Eşofman giysem belime çekemiyorum, göbek altında tutuyorum, o zamanda orası rahatsız oluyor, yaz olsa ne güzel çek elbiseyi tamam.
Benim oğlan niye bu kadar uslu kız, sadece dönüyor 2 depik tamamMaşallah oğluşuna kazsın kazsın annesi mutlu oluyor o kazdıkça ama demi
Ya kızlar artık hamile pantalonlarının bile içinde rahat değilim ben..
Oturduğumda sanki bu pantalonun bel kısmı bebeğin baş kısmına denk geliyor ve o hareket ettikçe ben rahatsız oluyorum..:S
Eşofmanlarla mı gezcem sürekli anlamadım ki:S
Bende bir tuhaflık mı var ki?
Lastik kısmına bir şekilde dayanabiliyorumda bu kemer kısımları var ya pantalonların orası hafif sıkıyor gibi..
İç çamaşırının geldiği yer.. bebiş orda hareket ettikçe ben nasıl oturcağımı şaşırıyorum..:)
Ben L bir pijama takımı aldım beli geniş ii geliyor şimdilik ve birtanede eşofman altı aldım hamileler için LCW den..Ama söylemesi ayıptır kazıklanmışımBen 27 ye aldım nette 20 sanırım..Hem sezeryan felan olursam doğumdan sonrada giyebilirim..
Ya kızlar artık hamile pantalonlarının bile içinde rahat değilim ben..
Oturduğumda sanki bu pantalonun bel kısmı bebeğin baş kısmına denk geliyor ve o hareket ettikçe ben rahatsız oluyorum..:S
Eşofmanlarla mı gezcem sürekli anlamadım ki:S
Bende bir tuhaflık mı var ki?
maşallah cnm valla kime çekecekse içerde lazda değil halbusem horon muu tepiyo acep
Şimdi 6 aylıkken temmuza felan denk geliyor, 9ken ekim, dediğin gibi 1 yaş daha uygun
Hımm demek ki kişiden kişiye değişiyor..Doğumdan sonra kaybolması da değişiyormuş..Kiminde 3 ay kiminde 1 sene :18:
Lastik kısmına bir şekilde dayanabiliyorumda bu kemer kısımları var ya pantalonların orası hafif sıkıyor gibi..
İç çamaşırının geldiği yer.. bebiş orda hareket ettikçe ben nasıl oturcağımı şaşırıyorum..:)
Ben L bir pijama takımı aldım beli geniş ii geliyor şimdilik ve birtanede eşofman altı aldım hamileler için LCW den..Ama söylemesi ayıptır kazıklanmışımBen 27 ye aldım nette 20 sanırım..Hem sezeryan felan olursam doğumdan sonrada giyebilirim..
bblau ve gökçe ban mı yedi üyeliğimi silindi
aynen bu 2 haftadır inanılmaz çikolata yiyorum gündüz akşamlarıda yetmiyormuş gibi tatlı ama ben kendimi bildim bileli tatlıya çok düşkün olmuşumdur hamilelikten değil yani, umarım etkilemez, gerçi belirti yok ama bellide olmaz gizli falan olabilir:)
ınsallah canım.tatlıyla bir ilgisi yok diyorlar, çünkü ben de çok düşkünümdür, Allah'a şükür çıkmadı.
aaa
yaaaa bblaunun üyeliği tamamenmi silindi!
şimdi okudum!ben sadece banlandı sanıyordum!
şimdi daha çok üzüldüm!((((((((
ben de banlandı sanıyordum, neden böyle oldu ki şimdi? :26:
üyeliği silindi güselim 2sinindesıra bende pusuya yattı biri bekliyorum bakalım benim amacım efendi gibi konuşşup konuşarak çözmek ama kimse buna yeltenmiyor.ne demişler insanlar konuşa konuşa...heyvanlar koklaşa koklaşa anlaşırmış...
Ben hamılelıgımın ılk 4 ayında resmen tıksındım tatlıdan.
Sımdı canım cekıyor ama
Belırtısı nasıl olur kı?
deli gibi tatlı yiyen ben hamileliğimin ilk 3 ayında bende agzıma sürmedim ama şimdi eskiye döndüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?