2012 Şubat Anneleri

Herkese günaydın cuma günlerini çok seviyorum ( malum çalışıyorum ) ama bu cumayı ayrı bir sevdim çünkü uzun bir bayram tatili var önümde gerçi perşembe cuma birleştirilse daha güzel olurdu ama ne yapalım

günaydın herkeseeeee
sabah sabah içim şişti geçmişe bakındım biraz
arkadaşlarımızın gitmiş olmalarına üzüldüm umarım geçicidir ve gelirler en kısa sürede
zaten bugün son araya bayram tatili giriyor
döndüğümüzde hepimiz bir arada güzel paylaşımlar yaparız inşallah

Evet canım... mesela bende 37. haftamdı sanırım hareket etmemişti bebeğim..
Çok evham yapmıştım
Hemen gitmiştik...Düşün 3. bebeğimdi o zamanlar bile evham yaptım..
Elimizde değil sanırım..Anneyiz yahut olacağız...
Bugün inşallah yumurcağın oldukça hareket eder de seni üzmez annesi...

Ahahayy iyidir kocam benim :) insanlığı iyidir çok fena olmaz ona çekerse canım :)

İnşallah çeker canım ona..
Umarım sen de iyisindir bu sabah...

Herkese günaydınlar kızlar...

güzel bir sabah. oğluşum karnımda mini mini geldik işe. kahvaltımızı yaptık vee teyzelerimize katılalım dedik. ohh bayram tatili de geliyor.

günaydın cnm,,yaşasın tatil geliyor bugün son iş günü:))bu bayram biraz farklı olacak bebeişlerle birlikte dolaşıcaz ben geçen bayram tatildeydim,bayram ziyaretlerinde bulunamadım,ama şimdi epeyce varlığı belli:) ağız tadıyla bayramlar geçirmek nasip olsun inşşallah..

birde bişey sorucam;
bende 26.haftadayım,şeker yüklemem bayram dönüşü yapılacak dün evde minik bir aletle ölçülen değerlerime göre açlık ta tokulta denedik sınırın baya altında çıktı sanırım değerler epeyce labaratuvar değerlerine yakın çıkıyordur... hadi bakalım hayılrısı..

günaydın herkese...

kötü bir gece geçirdm uykumdan sıçrayarak bacağıma giren kıramp ağrısıyla uyandım gecenin bir vakti ve malesef o halde işe geldim...hala acısı çekiyorum..haberleri okudum rusya ve azerbaycandan binlerce hemşire ve doktor gelecekmiş sinirlerim bozuldu inşallah güzel bir bayram geçirmeyi ümit ediyorum...

günaydınnn canımmm...sorma dün baya gerildi gene ortalık üstelik sebepsiz yere(inşallah canım inşallah düzelir herşey

ayy canım umarım oynar..
arada böyle hareketler yapıyo nazlı oğlum:)
bende şu sevme işini deniyorum şu anda bakalım uyanacakmı:)
günaydın; bazen bana da oluyor kimi zaman bizim küçük hanım öğlene kadar miskinlik yapıyor, o yüzden canını sıkma:) eskiden hareketlerini hissetmediğimiz zamanlar daha da endişeliydik...
kucaklarımıza bi alsak, gözümüzün önünde bi olsalar, o zaman rahatlıcaz işte..
keşke karnım şefff olsaydı, içini görseydim

canım kramplar bendede var..
bacağım taş gibi oluyo ,3 ay daha sıkalım dişimizi

evet okurken acayip darlandım valla (

Günaydın canım...

Dün gece İstanbul'daki kardeşime bebek şekerleri için sipariş verdim..
Ancak yaparım değil mi ama?
Çubuklu olanlardan beğendim..
Böyle mavi beyaz yaptıracağım..
200 tane yeter dedim..
Siz kaç şeker yaptıracaksınız?

Sen düşündün mü şekillerini..
Dur bak sana ekleyeyim nasıl seçtim...

mesajını yeni gördüm canım işler çok yoğun dün yoktum ya
eklesene göreyim bende merak ettim

günaydın herkese, nasılsınız kızlar ?
geçmişe söyle baktım ve çok üzüldüm inşallah en kısa sürede geri dönerler ve topik eski neşeli günlerine devam eder..

Dün bende şeker yüklemesi yaptırdım.. açlık 79 tokluk 132 çıktı. bunu da atlattık allahın izniyle.

NOT: azelyacım geçen gün forumda verdiğin tatlı tarifini dün akşam yaptım ve bayıldımmm... her lokmada kulaklarını çınlattım şekerim
çok teşekkürler.. umarım okursun bu yazdığımı.

kızlarrr günler geçmiyorr bebeğimi tanımadan özledim...
rüyalarımda hep kokluyorumm...
Allahımm şu günler bir geçse sağ salim kucaklarımıza bir gelseler...

rüyamda emzirdiğimi görüyorum bir bakıyorum sabah süt gelmiş göğsümden...

çok duygusallaştım , çok özledim bebeğimiiiiiii... hele kıpır kıpırken deli oluyorum :)) karnıma vurup seviyorum kocişimm kızıyorr :))

bir de kocişimin bir kızımmm deyişi varrrr ölüyorum...

uzun zaman oldu girmeyeli :)) buraya girdikçe sanki günler geçmiyor arada girip cee yapıyorum :)) üyleri de pek tanımıyorum ama içimi döküp çıkıyorum..
kızımızın ismi ASYA olacaktı AZRA ya karar verdikkk..sonra da o Van depremindeki bebişi görünce çok duygulandık.. umarım bizim kızımızda onun gibi hayata tutunur ,güçlü olur... Allah ım bebişlerimize hayırlı ömür nasip eylesinnnnnn .......

bu arada NST ye başlayan oldu mu 28 haftalık arkadaşlardannnn ????????????

mesajını yeni gördüm canım işler çok yoğun dün yoktum ya
eklesene göreyim bende merak ettim

Canım bu şekilde ama nazar boncukları var..
Mavi beyaz badem şekerleri içinde..

Bazılarını (100 kadar) kalpli

Hayrolsun rüyan....
Allah hayırlara çıkarsın..
Benim kızımın adı da Azra....
Adıyla yaşasın canım kızın...
Çok güzel bir isim zira..

Nst için henüz çok erken bu arada...
32. haftadan sonra canım...

Eklentiler

• $kalp-cubuklu-bebek-sekeri__38732279_1.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 36

ben aldım hepsini toplam 120 adet 60 tanesi hastanede dagıtmak için çikolata kutu içinde onun süslemesini ben yapıcam malzemelerini aldım mevlut için olanda 60 adet o hazır bir tek içine lavantası konucak o kadar. resimlerini eklemeyi becerebılırsem eklerım

aynen bende de selülit oluştu... hemde o kadar yürümeme rağmen... kola içmeme rağmen... sağlıklı beslenmeme rağmen ... sanırım östrojenden kaynaklı bir durum popomda çıktı benim... cesur yürek ışıklar altında soyunan kadın :)) eşinden kaçmaya başladı :))
karanlıkta aşk yapar olduk ki ben ışıgı severim (

doğumdan sonra ilk işim fitness salonuna yazılmak ,akşamları gider gelirimmm.. ben böyle yaşayamam..

bir de geçen ay ilk defa fazla kilo aldım 4 kilo ( 63 kiloyla hamile kalmıştım şuan 69 um.. ama ilk defa geçen ay fazla aldım.. ama karnım birden büyüdü benimm daha önce bellli bile değildi.. kiloları takıntı etmeye başladım.. iştahım da artmadı aynı yiyorum nasıl aldım o 4 kiloyu anlamadım..

ama bebeğim hep 2 gün geriden geliyordum şimdi 1 hafta ileriden gidiyormuş ona sevindim.. kilosuda 24. haftaya göre fazlaydı...

ayy benim gibi sıkıntıdaki hatunlar ne yiyorsunuz ne içiyorsunuz bir daha ki ayda böyle kilo almak istemiyorum.. gerçi baktım 1 hafta oldu dr a gideli hiç kilo almadım henüz..
ama birden alırsam yine bir 4 kilo çok fazla olur...

alerji ilacı kullanıyorum çok uyku yapıyor acaba uyku mu aldırdı bana kilo???

günaydın kızlarrr..ben 2 gündür ağır gribal enfeksiyon geciriyorum.cok fenaydım dün bitki cayı içmekten kusucamm artıkk.siz nasılsınız?

amin canım.. evet güzel isim :)) adaş olacaklar .. şimdi ki bebişine ne isim vereceksiniz ? yani galiba bir kızın var bir de hamilesin :S
hımm internetten 28.haftadan sonra diye okudum :)) o yüzden merak ettim acaba 7. aydan sonra mı bakıyorlar diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…