- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #38.941
Kızlaaaar, seker oranım normal cıktı
alla alla ama bana 75 lik yaptılar geçen hafta ilk şeker testiydi, ilk saat 151 ikinci saat 122 cıktı olcumler ikinci kere yapıcaz diye bisey demediler ama bilmiyorum şimdi..
Cok tesekkur ederım canım.gözün aydın canım sevindim.aman Allah kimseye göstermesin zaten
:)) amin benim kızımda öyle çok yaramaz maşallah hareket etmeleri dünyadaki herşeye bedel bir duygu..
gözün aydın
bana da 75lik yapıldı, birinci 140 ikinci 108 çıktı, dr şeker yok dedi.
gözün aydın
bana da 75lik yapıldı, birinci 140 ikinci 108 çıktı, dr şeker yok dedi.
burdaaaaa :)) canımmmm
:)) hoşgeldin kimseler yok ya
evet canım bende uzun zamandır giremiyordum
Ben ilk dozda 3 gün kolumu kaldıramamıştım(( ama herkeste aynı etkiyi göstermiyormuş kimileri çok ağrı çekerken kimileri hissetmiyormuş bile hemşire söylemişti. inşallah seninde ağrın olmaz. Benim 2.yi yaptırmam gerek ama gidemedim bir türlü (
fazla bi acısı olmuyor zaten sadece kolunda bi ağırlık varmış gibi..yada şöyle söylim sanki pazardan gelirken poşet taşımaktan kolların çok ağrımış gibi bi ağrısı oluyo o kadar..bende o kadar oldu ve ben her seferinde hep soluma yaptırdım işimden alı koymasın diye....inş olmazz cnm....
bendede ilk dozda öyle aşırı bir ağrım olmadı koluma dokunamadım ustune yatamadım o kadar
aynen bende sola yaptırdım çalıştığım için, sana benzer belirtiler oldu bendede 2 dozu yaptırmadım henuz yaptırmayıda dusunmuyorum artık 2-5 ay kalmış zaten asıda yok hem, ama ucuncu dozda yanı dogumdan sonrakı uyku halı yapıyormus bayaga dıye duydum yaptıranlardan, kısıye gore degısebılır tabı durum.
Çalışan bayanlara bir sorum var ben dogum iznimin hepsini sonra kullanmak istiyorum bebegimle daha fazla vakıt gecirmek için, 4 ay yasal izin var istersem sonra kullanabılıyorum bu ıznımın, sorum su sonra 4 ay kullanmak kaydı ile dogum ıznıne ne zaman ayrılmam gerekır yanı kac hafta once?
Hayırlı günler arkadaşlar.. Dün ve bugün oğlum Allah nazardan saklasın hiç durmuyor. Sürekli hareket halinde. Bazen ayağını öyle bir ittiriyor ki, karnımı yaracak zannediyorum :) Umarım herhangi bir sıkıntıdan dolayı değil de, rahatlıktan kıpırdanıyordur.
Bu arada ben ve eşim hala isim bulamadık. Onun seçtiklerini ben beğenmiyorum, benim seçtiklerimi de o beğenmiyor. Bu gidişle nüfus memurunun karşısında ağzımızdan çıkacak ilk ismi koyacağız herhalde :)
Maşallah hareket etmesi çok iyi..benimki tam tersi dun bide bugun sanki yorgunmuş gibi bazen kıpırdıyo hafifce bende ona taktım(
Hiç takma kafana. 2-3 gün öncesine kadar bizimkinin de hareketleri hissedilmeyecek kadar azdı. 1-2 gündür coştu maşallah. Arada onların da dinlenmeye ihtiyacı var :)
selamünaleykümmmmm......noldu bu kadınlara bilmem..son üç ay kala herkes başka yerlerde deli olucam yahuuu....doğum korkusundan kk ya girmiyorlar artık sanırım... ....şaka bi yana birilerini bulup bişey sormak artık gerçekten güç... ....neyse gelelim bana......dün pazarımı yaptım..bugün yemeğim var çok şükür...sabah kahvaltıya dışarı çıktım bişeyler aldım..reçel peynir falan..v.s.....gelirken komşumla karşılaştık gel oturmaya dedi..ayak üstü lafladık...allah razı olsun fazla kilo almışın demedi dedim 10 kilo iyi gidiyorum dedim.. 15 le tamamlarım herhalde dedim..son üç ayında süt peynir bol bol yee dedi..yiyorum zaten...bugün süt peynir kahvaltıda yedim yoğurt oldu kavaltıda içimde sanırsam..hepsinden yedim içtim çünkü..allah aratmasın....:26:.....oğlum kaç kilo oldu acaba geçen al 650 grdı..bu ay inş bir kiloyu geçmiştir..zira tekmikleri olduğunda artık uykudan uyanıyorum yani..ayaklarını yediğimm..... .....çok güzel bi duyguu.....tarifsizz...onun dışında çamaşırlarımı asıcam şimdi..ev kadını oldum bi haftada.....canım sıkılıyo ama napim..karnı burnunda ne yapabilir insan..allah yardımcımız olsun.....
selam benim ilk bebeğim ama hiç korkmuyorum doğumdan mümkünse de normal doğum yapmak istiyorum tek düşündüğüm bebeğim sağlıklı olsun zamanını doldursun sağ salim gelsin başka birşey istemiyorum bende hamileliğimin başından bu yana 13 kg aldım bakalım artık son günlerde çok sık acıkıyorum
"benim_olan" merhaba. sitede yeni üyeyim ama yazılanları okumak açısından oldukça eskiyim.
bence çok güzel bir isim bulmuşsunuz. Ben de İslami bir anlamı olan isim koymak istiyorum oğluma ama eşimle hala ortak bir isimde buluşamadık.
benim ikinci çocuğum olacak inşaallah. 4 yaşında bir kızım var. normal doğum istiyordum ama kordon dolanması olduğundan sezeryana aldılar beni apar topar. korkulacak birşey yok bence. içinizi rahat tutun.
bu arada umarım bebeklerimiz 3 kilonun üzerinde doğar. çünkü biraz kilolu doğduklarında bakımı daha kolay oluyor. ele avuca daha çok geliyor. bir arkadaşın bebeğini yıkadık geçenlerde 2,850 doğmuş. kızım 3600 doğmuştu. o kadar farkediyor ki. ama tabi herşeyin başı sağlık. öncelikle sağlıklı olsunlar da, her halükarda bakılacaklar tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?