2012 Şubat Anneleri

gözün aydın canım sevindim.aman Allah kimseye göstermesin zaten
Cok tesekkur ederım canım.
Valla cok sevındım.
Ve kutlama yapıyorum sımdı
Bır adet gofret yıyerek.

:)) amin benim kızımda öyle çok yaramaz maşallah hareket etmeleri dünyadaki herşeye bedel bir duygu..

Kesınlıkle haklısın.
Bazen bır ortamda gergın oluyorum.
Onun kıpırtılarını hıssedınce unutuyorum neye ofkelendıgımı.
Cok ama cok guzel bır duygu, onu hıssetmek.

gözün aydın

bana da 75lik yapıldı, birinci 140 ikinci 108 çıktı, dr şeker yok dedi.

Cok tesekkur ederım

Tünaydın kızlar... bende geldim. kolumla ilgili yorumumu yapayım, dün bişi hissetmemiştim ama bugün bayağı ağrısı var. kolumu yukarı, arkaya falan kaldıramıyorum. bide dün duş aldım, inş. bişi olmaz

hadi birazdan yine uğrarım, görüşürüz annişler

Hayırlı günler arkadaşlar.. Dün ve bugün oğlum Allah nazardan saklasın hiç durmuyor. Sürekli hareket halinde. Bazen ayağını öyle bir ittiriyor ki, karnımı yaracak zannediyorum :) Umarım herhangi bir sıkıntıdan dolayı değil de, rahatlıktan kıpırdanıyordur.

Bu arada ben ve eşim hala isim bulamadık. Onun seçtiklerini ben beğenmiyorum, benim seçtiklerimi de o beğenmiyor. Bu gidişle nüfus memurunun karşısında ağzımızdan çıkacak ilk ismi koyacağız herhalde :)

Maşallah hareket etmesi çok iyi..benimki tam tersi dun bide bugun sanki yorgunmuş gibi bazen kıpırdıyo hafifce bende ona taktım (

Maşallah hareket etmesi çok iyi..benimki tam tersi dun bide bugun sanki yorgunmuş gibi bazen kıpırdıyo hafifce bende ona taktım (

Hiç takma kafana. 2-3 gün öncesine kadar bizimkinin de hareketleri hissedilmeyecek kadar azdı. 1-2 gündür coştu maşallah. Arada onların da dinlenmeye ihtiyacı var :)

Hiç takma kafana. 2-3 gün öncesine kadar bizimkinin de hareketleri hissedilmeyecek kadar azdı. 1-2 gündür coştu maşallah. Arada onların da dinlenmeye ihtiyacı var :)

o da doğru tabi biz bazen bencillik yapıp sürekli kıpırtılarını hissetmek istiyoruz endişeleniyoruz ama onlar da dediğin gibi her an her saniye hareket edecek değiller :))

selamünaleykümmmmm......noldu bu kadınlara bilmem..son üç ay kala herkes başka yerlerde deli olucam yahuuu....doğum korkusundan kk ya girmiyorlar artık sanırım.......şaka bi yana birilerini bulup bişey sormak artık gerçekten güç.......neyse gelelim bana......dün pazarımı yaptım..bugün yemeğim var çok şükür...sabah kahvaltıya dışarı çıktım bişeyler aldım..reçel peynir falan..v.s.....gelirken komşumla karşılaştık gel oturmaya dedi..ayak üstü lafladık...allah razı olsun fazla kilo almışın demedi dedim 10 kilo iyi gidiyorum dedim.. 15 le tamamlarım herhalde dedim..son üç ayında süt peynir bol bol yee dedi..yiyorum zaten...bugün süt peynir kahvaltıda yedim yoğurt oldu kavaltıda içimde sanırsam..hepsinden yedim içtim çünkü..allah aratmasın....:26:.....oğlum kaç kilo oldu acaba geçen al 650 grdı..bu ay inş bir kiloyu geçmiştir..zira tekmikleri olduğunda artık uykudan uyanıyorum yani..ayaklarını yediğimm..........çok güzel bi duyguu.....tarifsizz...onun dışında çamaşırlarımı asıcam şimdi..ev kadını oldum bi haftada.....canım sıkılıyo ama napim..karnı burnunda ne yapabilir insan..allah yardımcımız olsun.....

selam benim ilk bebeğim ama hiç korkmuyorum doğumdan mümkünse de normal doğum yapmak istiyorum tek düşündüğüm bebeğim sağlıklı olsun zamanını doldursun sağ salim gelsin başka birşey istemiyorum bende hamileliğimin başından bu yana 13 kg aldım bakalım artık son günlerde çok sık acıkıyorum

aynen..sık sık az az yiyorum bende....ama dün dayanamaım söylemesi ayıp börek yaptım..peyniride biraz tuzluydu bu sabah biraz dudaklarım şişmiş...komşumda dedi şişiyosun artık diye...ne zaman tuzlu yesem hemen belli oluyo dışardan....dahanda yemem........benimde ilk ama normal istememe rağmen çevremde duyduğum hikayelerden dolayı çok tırsıyorum..:18:..inş hakkımda hayırlısı olur,hep öyle diyorum.....inş benimde en büyük temennim zamanının dolması.....karşı binamızda bi bayan 1 kilo 700 gr doğurdu hemde zamanında..küvezde kalmış..bugün komşum dedi....oda allahtan işte..inş bizimkiler en azından 3 kilo doğar..yoksa minik bebeğe bakmak çok zor....allah yardım etsin...bende oğlumun banyo havlusunu biberonunu almadım daha.....biraz para biriktireyim toptan alcm hepsini....bu arada kızlar imini esad düşünüyoruz sizce nasıl...çoğu kişi beğenmiyo ama anlamıda çok hoş...anlamı;Oldukça mutlu, daha saadetli. 2. Çok hayırlı. – Türk dil kurallarına göre "d/t" olarak kullanılır. Esad b. Zürare: Sahabedendir. Künyesi Ebu Umame'dir. Akabe bey'atmdan önce müslüman oldu. 1.2. ve 3. Akabe bey'atlarında hazır bulundu. Medine'ye İslamı ilk tebliğ eden sahabidir. Hicretin II. yılında Şevval ayında (Bedir öncesi) vefat elti. güzelmi? doğru söyleyin bak???? darılmam...:44:

"benim_olan" merhaba. sitede yeni üyeyim ama yazılanları okumak açısından oldukça eskiyim.

bence çok güzel bir isim bulmuşsunuz. Ben de İslami bir anlamı olan isim koymak istiyorum oğluma ama eşimle hala ortak bir isimde buluşamadık.

benim ikinci çocuğum olacak inşaallah. 4 yaşında bir kızım var. normal doğum istiyordum ama kordon dolanması olduğundan sezeryana aldılar beni apar topar. korkulacak birşey yok bence. içinizi rahat tutun.

bu arada umarım bebeklerimiz 3 kilonun üzerinde doğar. çünkü biraz kilolu doğduklarında bakımı daha kolay oluyor. ele avuca daha çok geliyor. bir arkadaşın bebeğini yıkadık geçenlerde 2,850 doğmuş. kızım 3600 doğmuştu. o kadar farkediyor ki. ama tabi herşeyin başı sağlık. öncelikle sağlıklı olsunlar da, her halükarda bakılacaklar tabi :)

canım sağol beğendiğine sevindim..ilk demiri düşündük ama anlamı metal olduğu için çok içimize sinmedi..ama esad günden güne içime siniyor.....beğendiğine sevindim gerçekten...sahabe adı olmasıda ayrıca beni mutlu etti....sen aslında kızına göre bir isim uydurabilirsin...sağ ol cesaret verdin..eşimin yiğenide aynı nedenle sezeryan oldu çokta şikayeti olmadı....ilk kez sezeryan olanların 15 gün yattığı doğrumu? bunu çok duyuyorum çevremdede...sen ilk sezeryan olmuşsun belki bilirsin....ne gibi zorlukları var?ben hayırlısı neyse o olsun diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…