- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #39.101
canım bizde tavuklu pilav ayran açma ve tatlı dağıtılır
sonra da hediyen verilir bebek şekeri o kadar
canım netten bak istersen kargoyla da gönderiyorlarmış eve
havuzluhanda süslü bebek
bizdede tavuklu pilav, ayran ve tatlı dağıtılır sonrada çay ikram edilir o ikramla birlikte mevlutte dağıtıacak hediye gelenlere dağıtılır.
o tür bir imkan varsa ne güzel, güzel düşünmüşsün, benimde evim küçük o yüzden ben annemin evindeki yapıcam mevlüdümü 20 yada 25 gününde bizimde mevlütlerde hep plastik ürünler kullanılır yoksa başa çıkılamazki bir tek çay bardağı bulaşığı birde sonraki temizlik işi çıkıyor o kadar, canım şu hastane olayını danışmışsın galiba 33 hafta olayını bende salı günü gittiğimde tekrar sorucam bakalım hastaneye bağlı durummu diye inşallah değildir ya stres oldum valla
Ama ben o sekerlerı hastaneye gelenlere vermek ıstıyordum, oyle olmaz mı?
Mevlutte de sadece dedıklerınden dagıtayım ?
Sayfa adresı ne?
Havuzluhan dıye baktım, cıkmadı?
canım ben aslında hastane için yapmıcaktım
hastanede çikolata vercektim mevlütte şeker dağıtacaktım
ama iş arkadaşlarım hastaneye gelebilcekler
bide bu kampanya zaten
google süslü bebek yaz
kızlar benim evim küçük
allah kısmet ederse bizim evin orda bir dernek gibi biryer var
doğalgazlı
ben orda yapacağım mevlütümü
evi temizle derdi de yok :))
bütün pislik orda kalacak
birde kaynanam her önüne geleni çağırıyor
sonra onu çağırdın bunu çağırmadın çok laf oluyor
hem dernekte çay derdi de yok herkes yiyip içip gidicek :)
hemde kağıt tabaklar olcak direk çöpe at bulaşık derdi de yok :)))
valla mevlutun vazgecılmezı genelde pılavdır tavyklu yada arzuya gore etlı ben pek gormedım ama geleneklere gore degısebılır tabıkı
Sayfa adresı ne?
Süslü bebek diye bak çıkıyor ama tlf la stok bilgisi mutlaka sor bazı urunler kalmamış olabılıyor ama eger ıstanbuldaysan bizzat gidip bakmanı onerırım bazı yenı gelen urunlerı hemen sıteye eklemeyebılıyolar ve cesıt cok fazla , mesela ben 2 hafta once aradım yenı gelen urunler var ama henuz eklenmedı resımlerı cekıldı ama eklenmesı uzun surer dedıler
[
benim dr öyle birşey yok dedi canım
zaten çok saçma isteyerek erken doğurmuyorsun yaa
aynen dedıgım gıbı salı gunu netlestırıcem bu olayı, inşallah yanlış biliyordur dr da bu stres kalkar ustumden, çünkü benim myomlarımda var ve aynı anda olucak oyle olursa devlet aynı anda yapmıyor tekrar amelyat olmam gerekır boyle bır durumda
canım çok güzel birfikir.
bişiysorcam saçma olcak ama kızımda ingilteredeydim mevlütü nerdeyse bebek 6-7aylıkken yapıldı.memlekette.o yüzden aklıma gelmişken sorayım
ne zamanyapıyosunuz mevlütü,40.ı çıkınca mı yada daha sonra mı?
canım çok güzel birfikir.
bişiysorcam saçma olcak ama kızımda ingilteredeydim mevlütü nerdeyse bebek 6-7aylıkken yapıldı.memlekette.o yüzden aklıma gelmişken sorayım
ne zamanyapıyosunuz mevlütü,40.ı çıkınca mı yada daha sonra mı?
kızlar benim evim küçük
allah kısmet ederse bizim evin orda bir dernek gibi biryer var
doğalgazlı
ben orda yapacağım mevlütümü
evi temizle derdi de yok :))
bütün pislik orda kalacak
birde kaynanam her önüne geleni çağırıyor
sonra onu çağırdın bunu çağırmadın çok laf oluyor
hem dernekte çay derdi de yok herkes yiyip içip gidicek :)
hemde kağıt tabaklar olcak direk çöpe at bulaşık derdi de yok :)))
o tür bir imkan varsa ne güzel, güzel düşünmüşsün, benimde evim küçük o yüzden ben annemin evindeki yapıcam mevlüdümü 20 yada 25 gününde bizimde mevlütlerde hep plastik ürünler kullanılır yoksa başa çıkılamazki bir tek çay bardağı bulaşığı birde sonraki temizlik işi çıkıyor o kadar, canım şu hastane olayını danışmışsın galiba 33 hafta olayını bende salı günü gittiğimde tekrar sorucam bakalım hastaneye bağlı durummu diye inşallah değildir ya stres oldum valla
valla mevlutun vazgecılmezı genelde pılavdır tavyklu yada arzuya gore etlı ben pek gormedım ama geleneklere gore degısebılır tabıkı
Sayfa adresı ne?
Süslü bebek diye bak çıkıyor ama tlf la stok bilgisi mutlaka sor bazı urunler kalmamış olabılıyor ama eger ıstanbuldaysan bizzat gidip bakmanı onerırım bazı yenı gelen urunlerı hemen sıteye eklemeyebılıyolar ve cesıt cok fazla , mesela ben 2 hafta once aradım yenı gelen urunler var ama henuz eklenmedı resımlerı cekıldı ama eklenmesı uzun surer dedıler
ama aşırı kalabalık oluyor oraya gittiğinde de bulamayabiliyorsun ürünleri
hemde pek ilgilenemiyorlar
biz aynı mağazada 2 saat kaldık resmen
oyüzden netten sipariş vermek daha mantıklı bence
[
Günaydın şubat anneleri:)
mevlüt konusunda ben de kararsızım; 40'ından sonra nisan sonu, mayıs gibi yapmayı düşünüyorum ben de. bir de geçen sene doğum yapmış arkadaş mevlütünde pijama takımı falan giyinip yatakta yatırmışlar. böyle mi oluyor gerçekten? bana pijama takımıyla misafir karşılamak abes geldi biraz lohusa gibi...
CANIM SEN ZATEN LOHUSASIN.SEN MİSAFİR KARŞILAMAYACAKSIN ZATEN.SENİ TEMSİLEN ANNEN KAYINVALİDEN KARŞILAR.LOHUSA MEVLÜTÜ ÖYLE OLUR. BEYAZ SATEN PİJAMALARINI GİY GİR YATAĞA ÇIKMA ORDAN BEBİŞİNLE.GELENLER SENİN YANINA GELECEKLER SENİ GÖRMEYE ODANA.
canım ben aslında hastane için yapmıcaktım
hastanede çikolata vercektim mevlütte şeker dağıtacaktım
ama iş arkadaşlarım hastaneye gelebilcekler
bide bu kampanya zaten
google süslü bebek yaz
mevlüt konusunda ben de kararsızım; 40'ından sonra nisan sonu, mayıs gibi yapmayı düşünüyorum ben de. bir de geçen sene doğum yapmış arkadaş mevlütünde pijama takımı falan giyinip yatakta yatırmışlar. böyle mi oluyor gerçekten? bana pijama takımıyla misafir karşılamak abes geldi biraz lohusa gibi...
[
sende durum farklı tabı hastaneye gelenler cok olursa oyle yapmak daha mantıklı ama bence ona gore fazla alıp mevluttede dıger ınsanlara dagıtılabılınır, cunku bır cok ınsan mevlute gelebılır, ben ıkı ayrı sey hazırladım bırı hastanede suslu kutu ıcınde cikolata ve badem verıcem bıraz fazla aldım eve gozunaydına gelenlerede aynı sey dagıtıcam, mevlut ıcınde ayrı lavanta koyup dagıtıcam br urun sectım. bızde her ıkı durumdada geenler olucaktır cunku bırde ılk bebek olunca dayanamıyorsun :)
[
aynen cok kalabalık oluyor ben once urun sectım bakındım rahat rahat sonrada yardım ıstedım ısımı halletmıstım, ama gorerek her zaman tercıh sebebım ınternette fazla cesıt koymuyolar orda daha guzellerı var , ben ordan yegenım ıcın alısverıs yapmıstım kızım ıcın ınternetten baska yerden alısverıs yaptım 2 yerden 2 yerde depo oldugu ıın gıdıp gorme sansın yok o yuzden netten sectım,
ilkim toys dıye bi yer ve birmax diye bir yer ordada uygun guzel seyler var secmemıs olanlara bır fıkır olabılır belkı bu erler bırde toptancı oldugundan daha uyguna gelıyor
CANIM SEN ZATEN LOHUSASIN.SEN MİSAFİR KARŞILAMAYACAKSIN ZATEN.SENİ TEMSİLEN ANNEN KAYINVALİDEN KARŞILAR.LOHUSA MEVLÜTÜ ÖYLE OLUR. BEYAZ SATEN PİJAMALARINI GİY GİR YATAĞA ÇIKMA ORDAN BEBİŞİNLE.GELENLER SENİN YANINA GELECEKLER SENİ GÖRMEYE ODANA.
Supper fıkır valla.
Keske benımde oyle bır ımkanım olsa.
Gercı benım gelenım cok olmaz.
Esımın aılesı, kendı aılem, belkı bır ıkı arkadas.
Tabıı kayınvalıdem bırılerını cagırırsa bılemem.
Abımın esının annesı var, ama onu cagırmıycam.
Yoksa cagırsam mı kı :26:
işte sonradan onu çağırdın bunu çapırmadın diye çok laf oluyor
Benımde evım mınnacık.
Ama yeter herhalde.
Bende evımde yapacagıma gore, plastık tabak kullansam abes mı olur?
Is arkadaslarımın gelebıleceklerını sanmıyorum zaten.
Uff sımdı hastaneye ayrı cıkolata, eve ayrı seker desem esım cıldırır.
Ona gore eksık bıttı artık
Buldum
Pekı ıstedıgım urunu secebılıyor muyum, yoksa onlar bellı urunlere mı uygulamıs bu kampanyayı?
Senın elıne ulastı mı?
Begendın mı?
Pilav ısı daha kolay hem.
Oyle yaparım muhtemelen bende.
Istanbul dayım ama, ısten cıkıp gıdene kadar kapanmıs olur.
Pazar gunu acık olsa, gıderdım rahatlıkla.
Ben degısık, soyle bıberonlu seker dusunmustum.
Onlarda dahıl mı acaba kampanya ya?
Oyle olacagını bılsem, netten verırım sıparısı.
Hıc oralara kadar gıdıp, yorulmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?