- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #39.061
bende tekim hafta sonu kk ya giren zannediyordum:=)
biraz mobilya konusunda araştırma yapayım dedim.Çilekteki mobilyaları fazla beğenmedim fiyatlarda acayip uçuk.
ikeadan alayım diorum onlarda çok mu ucuuzonlarında tipini ve her eve,her tarza uyabilmesini çok seviyorum.
bi karar veremedm.
sizler ne yaptınız bebek mobilyası işini.
ağırlaşmadan halletmek istiyorum herşeyini Allah nasip ederde.
sağ ol enice...kardeşim..neyse ben kaçar kızlar daha yemek yicem ve umutsuz kadınları izlicem eşimde geldi...öptüm sizi..yarın görüşürüz inş ....kkyı boş bırakmayın yaa..özledim...iyi akşamlarr.....
canım açıkca yazmak gerekirse ben ikeanın o karyola tipi yataklarını hiç sevmiyorum çok ucuz değil ama bana göre çok gösterişsiz ve çok çok sade..ama sen nasıl istersen nasıl içine siniyorsa onu al..banada çok akıl veren oldu ama ben keseme ve evime uygun olanı daha çok tercih ettim..benim alacağım normal bebek yataklarından..altında 4 çekmecesi var...ister sabit ister sallanabiliyo..ve önündeki çubuklar istersen aşşağıya indirip büyüdüğünde kendi içine rahatlıkla girebiliyor..eşim bu ayki maaşını anca ay sonu alır o zaman inş alıcaz allah nasip ederse..artık zamanı geldi yatakların..7ye girdinmi tamamdır almak lazım bence...gardolap düşünmediğim ve evim kira olduğu için şimdilik çekmeceli yeter diye düşünüyorum ilerde bir genç odası alırım oğluma inş olur biter...ama ev kendimin olsa kesinlikle büyüyen karyola ve dolap alırdım..bayağıda giderdi..kira olunca maalesef onuda düşünüyorsun...istediğin olmuyo bazen..inş eklerim sizde görürsünüz..Allah kısmet ederse...
iyi akşamlar cnm..iş yerinden dolayı akşam cnm sıkıldı..işten çıkardıkları yetmiyormuş gibi sskmıda kesmek için imzamı istediler benden ondan çok ağladım akşam eşim sağ olsun teselli etti...şehir dışındayım dedim ama bi aksilik olcak diye korkuyorum çünkü şu dönem sskam çok çok önemli ve doğum parası almam için aralık 20 ye kadar yani ben rapor alıp verene kadar ödenmesi gerek..bi aksilik olursa dava edicem onları kafaya koydum cnm ondan cnm sıkıldı birazz...
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
naber duygu naber sinem
kızlar cuma günü doktora gittim
bebişler iyidi allaha şükür
ama ben 6 kg almışım doktor çok kızdı bağırdı
kilo almanın ne gibi kötülükleri olduğundan hiç bahsetmeyeyim duymak istemezsin dedi
şeker,tatlı,çikolata,bisküvi kesinlikle yasak dedi aklına geldikçe ayran iç dedi
birde her su içtiğinde limon koy içinde çok faydalı dedi
7.ayda doğum riski var mı dedim var dedi herkeste var dedi
26.haftadan sonra çok sık görüşeceğiz dedi
2 aralıkta şeker yüklemem var
iyiym tatlım, daha doğrusu canım epeyce sıkkın ama açtım hareketli bir parça, çay söyledim kendime rakı içer gibi çayımı içiyor çalışmaya çalışıyorum.
ayyy bu doktorlar çok biliyor, ikiz gebelik 6 ayda 6 kg çok muymuş..???karpuz taşımıyoruz bebek taşıyoruz allah allah. maşallah arkadaşım bence süper 6 kg. ben 10 kg aldım, beni görse döverdi demek ki
çocuk gibi azarladı valla beni sinir oldum
hep söylerim beni azarlayacak adam daha doğmadı, azarlayanında haddini tez zamanda bildiririm. eee sen tepki göstermedin mi?
Kızlar Günaydın... Bişey sormak istiyorum ben bu hafta 29. haftama girdim. Özel hastaneye gidiyorum kontroller için. Ama doğumu devlet hastanesinde yapmayı düşünüyorum. Şimdi raporumu büyük ihtimal özel hastaneden alıcam.(doğum izni için)
Raporu özelden alıp devlet hastanesinde doğum yapabilirmiyim.
sinem sen mi demiştin 33.haftadan önce doğum yapılırsa ssk karşılamıyormuş diye
ben onu sordum öyle bir şey yokmuş
yok tatlım ben demedim çünkü devlet hastanesi ile ilgili küçücük bir bilgim yok inan ki. canım epey sıkkın ama yıkılmadım ayaktayım modunda durmaya çalışıyorum. nedeni çok bahanesi yok, boşveeeeer. anlatmaya değmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?