2012 Şubat Anneleri

doktor bana da tembihledi; tatlı, hamurişi, kızartma yasak diye son 3 ayda en fazla 1.5 kg olacak şekiklde gitmeliymişiz. şeker çıkmasın, bebeğe zarar gelmesin diye. bir doğurayım hayırlısıyla yasak olan pek çok şeyden yiyeceğim. 7 kilo bence fazla değil. son aylarda hızlı alınıyormuş zaten. bebeklerimiz sağlıklı olsunlar da hayırlısıyla, biraz daha sıkacağız kendimizi napalım.

bende kapı süsüne 10 lira fark verdim
birde şey aldım bardakları geçiriyorsun biblolu süs
hastanede ve eve gelenlere meyvasuyu ikram ederken bardağa geçirmek için
6 tane aldım benimde 120-130 gibi birşey tuttu

Aaa oyle yapabılır mıyım?
Yanı kampanyaya gıreyım, ama kapı susune ve takı yastıgına fark vereyım.
Istedıgımı alayım.
Yada bana su 'hosgeldın bebek' yazısı ıe tulu vermesınler, oradan dussunler.
Kalanı tamamlayayım.

Son düzenleme:

inş. canımm giricem zaten.Evde net yok giremiyorum ama haftaiçi ben de buradayım :)
aaa 6 kg cuk mu aldın.Hemde yanlış hatırlamıyorsam seninkiler ikiz..??? ikiz bebekle 6 kilo nedir ki yaaa??
O dr. beni hiç görmesin ozaman :)) ((
Valla dayanabilicem mi dr. deseydin...ben tatlıya zaten düşkündüm ,hamilelikle falan hat safhaya çıktı.Bu gidişle daha çok kilo alırım zaten

kızlar oğluşuma isim arıyorum ama bulamıyorum.yardım edermisiniz.bu arada bende bu gün 26+6 günlüğüm 5 kg aldım.ama bu bile fazla bana.çünkü ben obez bi hamileyim.aynı zamanda tansiyon çıktı günde 6 adet tansiyon ilacı içiyorum.bide gizli şekerde var.allahım sağlıkla eli ayağı düzgün bütün uzuvları yerinde aklı zekası yerinde çocuk kucağımıza almayı nasip etsin yanındada banada nasip etsin işn.
çok korkuyorum ama korkununda ecele faydası yokki.

Canım bence cok da gece kalma.
Esım bıle bu sabah dıyor kı, 'hastane cantasını da yakında hazırla'
Yanı ne olacagımız bellı degıl.
Bi' bakarsın zaman akıp gecmıs, dogum vaktı gelmıs.

tabi canım fark verip istediğini seçebiliyorsun

O zaman super.
Bu ısı de cozdum mu, gerıye daha az ıs kalacak.

Belkı bu aksam gıdıp, ıkıncı pıjama takımı ve terlıgımı de alırım.
O eksıgımı de gıderırım.
Bezlerı de babacık alsın artık, kızını uzaktan sevmekle olmaz bu ısler

kızlar bende sorun yok dimi ben 5 kilo aldım hamileliğimde 26+4 bugün itibariyle...
görenler hep şaşırıyor ama doktorum herşey normal dedi.63 kilo ile hamile kaldım az önce tartildım tekrardan 68 kiloyum. aslında hep böyle istemiştim gayet memnunum halimden ...

slm kızlar uzun zamandır yazamadım ankaradaydımm...az önce şeker yüklemem wardı 3 bardak içtim o iğrenç şeyden kusmamak için kendimi zor tutuoum hastane ewimin yanında o yüzden ewde bekleyim dedimm hemşire kız su bile içmeme izin wermedi walla bayılcam şimdii

Merhaba

bende 25 haftalığım ve bende 7 kilo aldım. Geçen hafta dr gittiğimde dikkat etmem gerektiğini söyledi.
Sanırım sınırda gibiyiz. Başkaları ne durumda

kızlar merhaba ,

ben de aranızda sizi takip eden ama cevap yazamayanlardanım :) bir nevi hayalet gibi neyse ama başından beri takip ediyorum...şeyi sorucaktım strelizitör alacak mısınız ? aldınız mı ? gerekli mi ? benim çevremde hiç yeni bebişli de yook ailemde de yok pek bişi bilmiyorum deneyim olmadığı için...

bir de bu bebek hastane kapı süsü fln hastane kendi ayarlıyor mu ?? yoksa o da ayrı ücrete mi dahil oluyor merak ettim.

herkese bebişleriyle güzel sağlıklı huzurlu haftalar diliyorum...

herkese merhabalar ,
uzun bir aradan sonra yeniden buradayım..
iş,güç ,bayram v.s derken oldukça ara verdim topice ,
ama yazamasam da fırsat buldukça okudum ara ara,
bebek şekerinden konuşulmuş ben bir türlü karar veremiyorum , siz aldınız mı?
bana yardımcı olur musunuz?

merhaba, ben 30. haftama girdim ve dün tartıldım 8 kilo olmuş şimdiye kadar ama son ayda 2 kilo aldım galiba... şeker yüklemesi sonucu sorunsuz çıkınca tatlıyı abarttım galiba

hacercim hoşbulduk doğru söylüyorsun veririz doğumdan sonra.Bi de sen zayıfmıydın? Zayıflar hızla kilo alırlarmıi çünkü?

elefaram dediğin gibi senin her türlü giderin var eminim çok tatlı bi hamiş olmussundur Benim sadece üst bölgem alıyor.Genetik olarak .Sırtım falan çıktı.Sakat gibi oldum sanki.Becaklar incecikl:37

KArma_x kesinlikle tabiki onların sağlığı çook önemli.Son 3 ayda dediğin gibi düzenli gitsek ozaman aşırı bi kilo alımım olmaz .Ama bu gidişle o dengeyi tutturamam :17

Yetto ,canım geçmiş olsun.Aman sen de çok çok dikkat et.Amin yeter ki sağlıklı olsunlar.Sende hamileliğin boyunca kontrollü gitmeye çalış aynen böyle canım
Benim oğlumun ismi Eymen olucak inş:)) Ama ben ömer hamza, emre ismine de bayılıyorum.Akrabalarımda olduğu için onları eledik biz.

Burcu X sen kimsin bilmiyorum ama şunu bil ki onların rahatlarınn yerinde olmasını hep isterim.Hepsinin de gitmesine gerçekten çok üzüldüm.Onlarla da hiçbir problemim olmadı -ki hep birlikte çok sohbet ettik.Gelmeleri için de o kadar yazı yazdım.Ama onlar gitti diye de paylaşımımızı bitiremeyiz dimi.Buradaki herkes birşeyler paylaşmak için bu topiğe girdiler.Girenler olur,çıkanlar olur.Kimse için topiğin dağılmasına gerek yok. Buna bende dahil.

Son düzenleme:

sterilizatör ü ne için alacaksın canım,süt sağma makinesi için falan mı?
yoksa sadece biberonlar için mi?
biberonlar yada bebeğin kapları içinse hepsini cam dan seçip,kaynatabilirsin makineye gerek yok bence.
sütsağma makinesi kiralıycakan lazımolabilir.

5 kg iyi gibi canım ama drlar belli olmuyo işte

aman canım dikkat et sakın kusma
yeniden yaparlar testi

hoşgeldin canım strelizitör ne yaaa :))))

merhaba canım hoşgeldin
netten baktık sabah

selam güzel anneler..Görüşmeyeli nasılsınız?
bende bu arada şeker yüklememi yaptırdım,sonuçları iyi çıktı allaha şükür.
Toplamda 7 kilo almışım ama bayramda abarttım 1 kilo daha almış olabilirim. :26:
bebek şekerleri için eklediğiniz siteye baktım ama birmax'ın sitesindeki şeyler bana daha güzel geldi açıkçası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…