- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #39.141
herkese günaydınlarr...
ben en son bayram öncesi girebilmiştim foruma.geçmişi okuyamadım .umarım herşey yolundadır..Biraz sakinlik var gibi .Unutmayın kalan sağlar bizimdir.Biraz aktif hale getirelim topiğimizi.Asıl bundan sonra birbirimize ihtiyacımız var..
bebeğimin hareketleri artık iyice kendini belli ediyor,ama nedense bazen çok durgunlaşıyorben de hareketlensin diye yiyorum tatlıyı:)) aldığım kiloları ne yapıcam bilmiyorum (( kızlar ben 25 haftalığım ve 7 kilo aldım ( sizler nasılsınız ben aşırı mı gidiyorum sizce (
bende kapı süsüne 10 lira fark verdim
birde şey aldım bardakları geçiriyorsun biblolu süs
hastanede ve eve gelenlere meyvasuyu ikram ederken bardağa geçirmek için
6 tane aldım benimde 120-130 gibi birşey tuttu
hoşgeldin canım
sende daha fazla girmeye çalış artık ozaman :)
ben hep burdayım haftaiçi
ben 6 kg almışım diye doktor çok kızdı
kesinlikle tatlı yemek bisküvi yemek yok dedi
ayran iç bolbol dedii
Ama kampanyada olmayanlar daha cok hosuma gıttı.
30 seker + kapı susu + sepet + takı yastıgı, ortalama 115 tutuyor benım sectıklerımın.
Napsam, bılemıyorum sımdı :26:
anaaamm :)) siz mevlütü hazırlıyosunuz benim oğluşum daha bi tek zıbını var onu da dün aldımben sadece yemek yemeyi bileyim böyle
Şaka bi yana bence içine yatanı al ..Sonradan keşke deme hiçbirşey için.Bi kere olucak şeyler bunlar ..Ben yapamayacağım o ayrı ..
Aaa oyle yapabılır mıyım?
Yanı kampanyaya gıreyım, ama kapı susune ve takı yastıgına fark vereyım.
Istedıgımı alayım.
Yada bana su 'hosgeldın bebek' yazısı ıe tulu vermesınler, oradan dussunler.
Kalanı tamamlayayım.
anaaamm :)) siz mevlütü hazırlıyosunuz benim oğluşum daha bi tek zıbını var onu da dün aldımben sadece yemek yemeyi bileyim böyle
Şaka bi yana bence içine yatanı al ..Sonradan keşke deme hiçbirşey için.Bi kere olucak şeyler bunlar ..Ben yapamayacağım o ayrı ..
tabi canım fark verip istediğini seçebiliyorsun
herkese günaydınlarr...
ben en son bayram öncesi girebilmiştim foruma.geçmişi okuyamadım .umarım herşey yolundadır..Biraz sakinlik var gibi .Unutmayın kalan sağlar bizimdir.Biraz aktif hale getirelim topiğimizi.Asıl bundan sonra birbirimize ihtiyacımız var..
bebeğimin hareketleri artık iyice kendini belli ediyor,ama nedense bazen çok durgunlaşıyorben de hareketlensin diye yiyorum tatlıyı:)) aldığım kiloları ne yapıcam bilmiyorum (( kızlar ben 25 haftalığım ve 7 kilo aldım ( sizler nasılsınız ben aşırı mı gidiyorum sizce (
herkese günaydınlarr...
kızlar merhaba ,
ben de aranızda sizi takip eden ama cevap yazamayanlardanım :) bir nevi hayalet gibi neyse ama başından beri takip ediyorum...şeyi sorucaktım strelizitör alacak mısınız ? aldınız mı ? gerekli mi ? benim çevremde hiç yeni bebişli de yook ailemde de yok pek bişi bilmiyorum deneyim olmadığı için...
bir de bu bebek hastane kapı süsü fln hastane kendi ayarlıyor mu ?? yoksa o da ayrı ücrete mi dahil oluyor merak ettim.
herkese bebişleriyle güzel sağlıklı huzurlu haftalar diliyorum...
kızlar bende sorun yok dimi ben 5 kilo aldım hamileliğimde 26+4 bugün itibariyle...
görenler hep şaşırıyor ama doktorum herşey normal dedi.63 kilo ile hamile kaldım az önce tartildım tekrardan 68 kiloyum. aslında hep böyle istemiştim gayet memnunum halimden ...
slm kızlar uzun zamandır yazamadım ankaradaydımm...az önce şeker yüklemem wardı 3 bardak içtim o iğrenç şeyden kusmamak için kendimi zor tutuoum hastane ewimin yanında o yüzden ewde bekleyim dedimm hemşire kız su bile içmeme izin wermedi walla bayılcam şimdii
kızlar merhaba ,
ben de aranızda sizi takip eden ama cevap yazamayanlardanım :) bir nevi hayalet gibi neyse ama başından beri takip ediyorum...şeyi sorucaktım strelizitör alacak mısınız ? aldınız mı ? gerekli mi ? benim çevremde hiç yeni bebişli de yook ailemde de yok pek bişi bilmiyorum deneyim olmadığı için...
bir de bu bebek hastane kapı süsü fln hastane kendi ayarlıyor mu ?? yoksa o da ayrı ücrete mi dahil oluyor merak ettim.
herkese bebişleriyle güzel sağlıklı huzurlu haftalar diliyorum...
herkese merhabalar ,
uzun bir aradan sonra yeniden buradayım..
iş,güç ,bayram v.s derken oldukça ara verdim topice ,
ama yazamasam da fırsat buldukça okudum ara ara,
bebek şekerinden konuşulmuş ben bir türlü karar veremiyorum , siz aldınız mı?
bana yardımcı olur musunuz?
5 kg iyi gibi canım ama drlar belli olmuyo işte
aman canım dikkat et sakın kusma
yeniden yaparlar testi
hoşgeldin canım strelizitör ne yaaa :))))
merhaba canım hoşgeldin
netten baktık sabah
herkese tünaydın.. iş yerindeyim ve yoğun bi hafta başı. iyi muhabbetler kızlar:)
bana da söyleyin , ben de netten alıcam , bulunduğum yerde yok öyle şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?