- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #39.161
selam güzel anneler..Görüşmeyeli nasılsınız?
bende bu arada şeker yüklememi yaptırdım,sonuçları iyi çıktı allaha şükür.
Toplamda 7 kilo almışım ama bayramda abarttım 1 kilo daha almış olabilirim. :26:
bebek şekerleri için eklediğiniz siteye baktım ama birmax'ın sitesindeki şeyler bana daha güzel geldi açıkçası..
Canım bence cok da gece kalma.
Esım bıle bu sabah dıyor kı, 'hastane cantasını da yakında hazırla'
Yanı ne olacagımız bellı degıl.
Bi' bakarsın zaman akıp gecmıs, dogum vaktı gelmıs.
biliyorum canım ama maddi durumlardan dolayı ertelemek zorunda kaldım ben..Artık maaşımızı alınca direk gidicem çocuk mağazasına.En azından hastane çantasını hazırlayacam :):[/COLOR][/I]
Sorun sende değil canım bizde sorun :))Bebek iyise senin ne kadar aldığın önemli değil ..kızlar bende sorun yok dimi ben 5 kilo aldım hamileliğimde 26+4 bugün itibariyle...
görenler hep şaşırıyor ama doktorum herşey normal dedi.63 kilo ile hamile kaldım az önce tartildım tekrardan 68 kiloyum. aslında hep böyle istemiştim gayet memnunum halimden ...
Benim de bu halim seker yüklemesi sonunda oldumerhaba, ben 30. haftama girdim ve dün tartıldım 8 kilo olmuş şimdiye kadar ama son ayda 2 kilo aldım galiba... şeker yüklemesi sonucu sorunsuz çıkınca tatlıyı abarttım galiba
hoşgeldin canımmm ..Yaz yaz niye yazmıyosunherkese merhabalar ,
uzun bir aradan sonra yeniden buradayım..
iş,güç ,bayram v.s derken oldukça ara verdim topice ,
ama yazamasam da fırsat buldukça okudum ara ara,
bebek şekerinden konuşulmuş ben bir türlü karar veremiyorum , siz aldınız mı?
bana yardımcı olur musunuz?
Toplamda 7 kilo almışım ama bayramda abarttım 1 kilo daha almış olabilirim. :26:
bebek şekerleri için eklediğiniz siteye baktım ama birmax'ın sitesindeki şeyler bana daha güzel geldi açıkçası..
hacercim hoşbulduk doğru söylüyorsun veririz doğumdan sonra.Bi de sen zayıfmıydın? Zayıflar hızla kilo alırlarmıi çünkü?
sağol canım sende katıl arada
google süslü bebek de ilk çıkan linke gir
slm kızlar uzun zamandır yazamadım ankaradaydımm...az önce şeker yüklemem wardı 3 bardak içtim o iğrenç şeyden kusmamak için kendimi zor tutuoum hastane ewimin yanında o yüzden ewde bekleyim dedimm hemşire kız su bile içmeme izin wermedi walla bayılcam şimdii
herkese merhabalar ,
uzun bir aradan sonra yeniden buradayım..
iş,güç ,bayram v.s derken oldukça ara verdim topice ,
ama yazamasam da fırsat buldukça okudum ara ara,
bebek şekerinden konuşulmuş ben bir türlü karar veremiyorum , siz aldınız mı?
bana yardımcı olur musunuz?
ben hastane için şeker mevlüt için de hatıra kalacak şekilde bişiler düşünüyorum fikrim değişmezsse tabii... bir de lohusa şerbetliği denen şeyler var. kocaman tüllü şeyleri sevmiyorum. silikon tabancasıyla birisi çok güzel boncuklar falan yapıştırmıştı kadehin alt kısmına becerebilsem de ben de öyle yapsam.
ben hastane için şeker mevlüt için de hatıra kalacak şekilde bişiler düşünüyorum fikrim değişmezsse tabii... bir de lohusa şerbetliği denen şeyler var. kocaman tüllü şeyleri sevmiyorum. silikon tabancasıyla birisi çok güzel boncuklar falan yapıştırmıştı kadehin alt kısmına becerebilsem de ben de öyle yapsam.
çok ama çok teşekkür ederim bebişkom..
bu arada kızımızın ismine karar verdik ,
''zeynep''
Hoşgeldin canım
Ne güzel evine yakınmış hastanen..
Bizde alışveriş merkezine gitmiştik eşimle..
Eki Görüntüle 288110 Eki Görüntüle 288111 Eki Görüntüle 288112
bende 40ı çıktığında mevlütte süslü şekerlerden dağıtmayı düşünüyorum o da mantıklı geliyo bakalım
Hoşgeldin canım
Ne güzel evine yakınmış hastanen..
Bizde alışveriş merkezine gitmiştik eşimle..
Eki Görüntüle 288110 Eki Görüntüle 288111 Eki Görüntüle 288112
annem almış 6 tane bardaklara geçen fırfırlı şeylerden
hayırlı olsun canım zeynep güzel isim
sterilizatör ü ne için alacaksın canım,süt sağma makinesi için falan mı?
yoksa sadece biberonlar için mi?
biberonlar yada bebeğin kapları içinse hepsini cam dan seçip,kaynatabilirsin makineye gerek yok bence.
sütsağma makinesi kiralıycakan lazımolabilir.
teşekkür ederim canım..
çok teşekkürler..
o bardaklara geçen fırfırlı şeylerden ben de arıyorum,
nette görürseniz haber verir misiniz bana?
bende tam 7 kilo aldım artık tartıya çıkmak istemiyorum şeker yüklemeside 50likte yüksek çıkınca 100lük yapıldı çok şükğr bu normal çıktı diyetten paçayı yırttım:))
hoşgeldin canım
şekerinin temiz çıkmasına çok sevindim
darısı başımıza inşallah
Bende korkarak çıkıyorum tartıya hedefim en fazla 14 kiloyla tamamlamak. son aylar fazla kilo alınıyor diye 7 kilo alırım diye hedef koydum.
bakalım hedefi şaşırmasam bari :)
hoşbulduk , teşekkür ederim canım. darısı başına inşallah. bundan sonra başka bir test filan kalmadı dimi bizim :26:
sanırım artık 32. haftadan sonra nstye girmeye başlıcaz.
ohhhh şükür bitti artık :)evet canım şeker son test
yemeğe gideceğim ama kazen niye geldi diye merak ediyorum
durup dururken gelmezdi halimizi hatrımızı sormaya
kızlar merhaba ,
ben de aranızda sizi takip eden ama cevap yazamayanlardanım :) bir nevi hayalet gibi neyse ama başından beri takip ediyorum...şeyi sorucaktım strelizitör alacak mısınız ? aldınız mı ? gerekli mi ? benim çevremde hiç yeni bebişli de yook ailemde de yok pek bişi bilmiyorum deneyim olmadığı için...
bir de bu bebek hastane kapı süsü fln hastane kendi ayarlıyor mu ?? yoksa o da ayrı ücrete mi dahil oluyor merak ettim.
herkese bebişleriyle güzel sağlıklı huzurlu haftalar diliyorum...
benim yaptırdığım senin bu kuzuluya benziyor
kalem bebek kafası var üzerinde
ben iş arkadaşlarım için yaptırdım
kalemi hem kullanırlar diye
bende mevlütte normal biblolu şeker yaptıracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?