2012 Şubat Anneleri

bende tam 7 kilo aldım artık tartıya çıkmak istemiyorum şeker yüklemeside 50likte yüksek çıkınca 100lük yapıldı çok şükğr bu normal çıktı diyetten paçayı yırttım:))

Sorun sende değil canım bizde sorun :))Bebek iyise senin ne kadar aldığın önemli değil ..
merhaba, ben 30. haftama girdim ve dün tartıldım 8 kilo olmuş şimdiye kadar ama son ayda 2 kilo aldım galiba... şeker yüklemesi sonucu sorunsuz çıkınca tatlıyı abarttım galiba
Benim de bu halim seker yüklemesi sonunda oldu.Ama senin süper..Pek kilo almamıssın,normal gidiyosun bence.
hoşgeldin canımmm ..Yaz yaz niye yazmıyosun bende daha almadım zaten bizim mevlüt çok kalabalık olur diye şeker almamayı düşünüyorum ben

hoşgeldin canım
şekerinin temiz çıkmasına çok sevindim
darısı başımıza inşallah

ben hastane için şeker mevlüt için de hatıra kalacak şekilde bişiler düşünüyorum fikrim değişmezsse tabii... bir de lohusa şerbetliği denen şeyler var. kocaman tüllü şeyleri sevmiyorum. silikon tabancasıyla birisi çok güzel boncuklar falan yapıştırmıştı kadehin alt kısmına becerebilsem de ben de öyle yapsam.

Hoşgeldin canım
Ne güzel evine yakınmış hastanen..
Bizde alışveriş merkezine gitmiştik eşimle..

bende 40ı çıktığında mevlütte süslü şekerlerden dağıtmayı düşünüyorum o da mantıklı geliyo bakalım

annem almış 6 tane bardaklara geçen fırfırlı şeylerden

çok ama çok teşekkür ederim bebişkom..
bu arada kızımızın ismine karar verdik ,
''zeynep''

hayırlı olsun canım zeynep güzel isim

Hoşgeldin canım

Eki Görüntüle 288110 Eki Görüntüle 288111 Eki Görüntüle 288112

benim yaptırdığım senin bu kuzuluya benziyor
kalem bebek kafası var üzerinde
ben iş arkadaşlarım için yaptırdım
kalemi hem kullanırlar diye

bende 40ı çıktığında mevlütte süslü şekerlerden dağıtmayı düşünüyorum o da mantıklı geliyo bakalım

bende mevlütte normal biblolu şeker yaptıracağım

Hoşgeldin canım

Eki Görüntüle 288110 Eki Görüntüle 288111 Eki Görüntüle 288112

teşekkür ederim canım..

annem almış 6 tane bardaklara geçen fırfırlı şeylerden

hayırlı olsun canım zeynep güzel isim

çok teşekkürler..
o bardaklara geçen fırfırlı şeylerden ben de arıyorum,
nette görürseniz haber verir misiniz bana?

Sadece biberon sterilizatörü düşünmüştüm ama o zman daha sonra almak daha mantıklı...belki süt sağma makinası da alıcam çünkü ya da almıycam daha belirsiz konular şimdiden masraf yapmak saçma olur...teşekkür ederim mycupcake bu arada aynı haftadayız aynı gündeyiz:) çalışıyo musun sen de ?

bende tam 7 kilo aldım artık tartıya çıkmak istemiyorum şeker yüklemeside 50likte yüksek çıkınca 100lük yapıldı çok şükğr bu normal çıktı diyetten paçayı yırttım:))

Bende korkarak çıkıyorum tartıya hedefim en fazla 14 kiloyla tamamlamak. son aylar fazla kilo alınıyor diye 7 kilo alırım diye hedef koydum.
bakalım hedefi şaşırmasam bari :)

hoşgeldin canım
şekerinin temiz çıkmasına çok sevindim
darısı başımıza inşallah

hoşbulduk , teşekkür ederim canım. darısı başına inşallah. bundan sonra başka bir test filan kalmadı dimi bizim :26:
sanırım artık 32. haftadan sonra nstye girmeye başlıcaz.

evet canım şeker son test

Hayırlı olsun canım
benimde ii çıktı şükür...

Hoşgeldin canım,Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah

Kalemde güzel fikir..
Çok ince düşünmüşsün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…