- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #39.321
canım sevi baby nin var galiba
ya dediğin gibi pompa gibi birşey bu
pompaya bastırıyon içine çekiyor
sümüğü kolayca alıyorsun
bilgisayar o kadar yavaşladı ki, cevap yazamıyorum. ssistemdenmi, benim internet mi yavaş anlamadım.
resim ekleyecektim. yavaşlıktan giremiyorum. artık bi ara aldıklarımı ekleyim kızlar.
sırta takılanlar daha kullanışlıysa bende öyle bakim o zaman..
aslında çokta uyguna bulmuştum 11 lira mı neydi ama astarı kendisinden pahalıya geldi.
allah bozmasın canım mutluluğunuzu
allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin.. amin
anammm, gerçekten mi tatlım? kız ben normal doğum istiyodum ama :)
Sizinkiler ne kadar olmuş tatlım?
teşekkür ederim tatlım, o zaman tekrar içmek zorunda kalmıcam o şerbet gibi şeyi
teşekkür ederiz teyzesi, darısı sizin tosbalara inş.
tatlı yemeden de duramıyorum yaaaa
neyse azaltayım bari biraz inş.
Eki Görüntüle 288210
aldığım 5 li set böyle, rengide turuncu. ilerde kızım olursa onada kullanırım dedim. Sanırım kanguruyu kullanmayacağım. Burun aspiratörü alalım o zaman.
Canım ya eşlere karşı hep öyleyiz sanırım..
Sen yaz yaz ben okuyorum seni..
Muptelanım canım..
Karanlıkta seni araması gözümün önünde canlandı..
Bir kahkaha patlattım..
Müdür geldi..
Noluyor dedi...
Hiiiiiiiiçççççççççç dedim..
Amin canım..
Güzel duana amin yürekten
eş çok önemli..
Onlar olmazsa bir yanımız hep eksik sanırım..
güle güle kullan canım
ben bir kere markette çok zorlanmıştım ordan almıştım kanguruyu
ogün kullanmıştım
Canım seninkiler kaç kg şimdi?
470 gr dedi
doktor normal dedi ama bana az gibi geldi
Canım hatta hepinize söyliyim okumuşsunuzdur da gerçi,
sol tarafa yatmak bebeğe daha fazla kan akımı sağlıyormuş ve gelişimi bu şekilde daha hızlı oluyormuş.
Solum uyuşuyor yatarken :))
okudumda sizlede paylaşıyım dedim.
canım doktorun normal diyorsa hiç üzerinde durma.
11 saat eklemişsin..
10. yani...alttan siyah olan...
birde onun üstünde kare olan
ikinci sıradaki beyazı çok beğendim
Bende bendeeee...ayy ben hepsini beğendim :))
bir siyah al bir de beyaz :))
Yaaaa...Canım hatta hepinize söyliyim okumuşsunuzdur da gerçi,
sol tarafa yatmak bebeğe daha fazla kan akımı sağlıyormuş ve gelişimi bu şekilde daha hızlı oluyormuş.
Sana surprız yapalım dedık.aaaaaaaaaa inanamıyorum herkes burdaa.........şaka gibi... .
Sağol ayşe bahar, sen en tecrübelimizsin bu arada ne lazım daha iyi bilirsin. Aslında genel olarak oğluşum olacağına hep mavi aldık, ona imrendik, mavilerin rengi canlı ve güzel gelmedi, eşimide ikna ettim, belki ilerdede kızımız olur, bunları ortak renk alalım dedim, o da tamam dedi. Şimdi aldıklarımıza gelip gidip bakıyoz. İdilbaybiden 20 li hastane çıkışlarınıda aldım. Zıbın, tulum, içlik, dışlık doldurduk. Ayıcıklı kalın battaniyesinide aldım. dolap aldık. Bir beşiği kaldı.
Bundan sonra banya malzemlerini alacağız, kuvet, kremleri, şanbuanı, bezi, biberonu. Onlarıda layım. kapı süsü ve bebek şekeri kalacak geriye. Bide dağlıcakla gelsin bebişlerimiz. tamamdır.
Kızlar herkese iyi akşamlar çıkış saatim gelmiş.
güle güle kullan canım
ben bir kere markette çok zorlanmıştım ordan almıştım kanguruyu
ogün kullanmıştım
Canım hatta hepinize söyliyim okumuşsunuzdur da gerçi,
evet biliyorum bende ama çok zor oluyor yatmak uyumak artık
evet o normal diyor
aaaaaaaaaa inanamıyorum herkes burdaa.........şaka gibi... .
neden şaşırdın kineee
Sana surprız yapalım dedık.
Ama ısıkları sondurup, saklanacaktık, sen enseledın bızı
Yaaaa...
Benım kızım ondan mı bır hafta kadar gerıde gıdıyor yoksa.
Ama sagıma yatınca uyku tutmuyor ):
slm kızlar selan cnm..çok sevindim yaa.kimseler yoktu kaç gündür deli oldummmmm valla.....bugün marketleri gezdim oğluma 2 5 kg olanlardan bez alacaktım anam girdiğim 3 markettede yok .....pasoo 3 6 kg lıklardan koymuşlar 2 aydan sonrası için sinir oldum.....tek bir markette var oda aşşağı tarafta kalıyo evime .....gidemedim yoruldum pes ettim artık....molfix almayı düşünüyorum sizce iyimi molfix....:44:....
korkunç yorucu feci çirkin birgün geçirdim. size de yazamadım. ben kaçıyorum.
slm kızlar selan cnm..çok sevindim yaa.kimseler yoktu kaç gündür deli oldummmmm valla.....bugün marketleri gezdim oğluma 2 5 kg olanlardan bez alacaktım anam girdiğim 3 markettede yok .....pasoo 3 6 kg lıklardan koymuşlar 2 aydan sonrası için sinir oldum.....tek bir markette var oda aşşağı tarafta kalıyo evime .....gidemedim yoruldum pes ettim artık....molfix almayı düşünüyorum sizce iyimi molfix....:44:....
Bende gune kotu basladım.korkunç yorucu feci çirkin birgün geçirdim. size de yazamadım. ben kaçıyorum.
vallahi kuzum az önce okudum dur bak yapıştırayımm
26-30. Haftalar - Bebek Beklerken...
26. haftada yazıyor özellikle canım.. bak istersen bi
[ı]canım bazen ısler yogun oluyor, kendı adıma ben o nedenle gırmıyorum.
Bak bugun burdaydım ama dogru duzgun calısmadım.
Yarın gırmem muhtemelen.
/color][/ı]
bende bıraz calısıp, cıkayım barı.
Hadın optum sızı.
Yarın belkı gorusuruk, olmadı carsamba muhakkak burdayım.
Mucuksss.[/ı]
Bundan boyle dıkkat ederım bende o zaman.
Tesekkur ederım canım bılgılendırdıgın ıcın.
Bende bıraz calısıp, cıkayım barı.
Hadın optum sızı.
Yarın belkı gorusuruk, olmadı carsamba muhakkak burdayım.
Mucuksss.
ayy sinir oldum kk ikide bir arıza verdi giremedim..yaa aslında bende prima alcaktım ama bebek neye alışırsa bez olarak sonradan değiştirince pişik oluyor....kendi kardeşlerimdede bunu çok yaşadım primada çok pahalı sonra alamam falan diye molfix düşündüm gerçi aralarında çok bi fark yok fiyatta ama canbebe al diyende var kararsız kaldım yaa....:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?