2012 Şubat Anneleri

canım ben oğlumda prima da aldım molfix te huggies te hepsi güzeller
prima nın kokusu hoşuma gidiyor kremli
yoksa birbirlerine yakın bütün markalar

bende baktım haftasonu bezler cnm hep 3-6 kg.prima sanırım yenidoğan olanından almak lazımmm
canım ilk bir ay için 2 5 kg yenidoğandan alcam inş...3 6 kg 2 aydan sonra sanırım rahat olur...bi paket ondan bi paket ondan almam lazım...
canım ben oğlumda prima da aldım molfix te huggies te hepsi güzeller
prima nın kokusu hoşuma gidiyor kremli
yoksa birbirlerine yakın bütün markalar

o zaman molfix alayım..yaa bezlerde çok pahalı yaaa 15 gün gitmez bi paket yeni doğana 24 25 tl falan..vıyyyy yandık....

Kizlar nasilsiniz ...

bebisleriniz nasil.........

sizde zaman cabucak gecsin istiyor musunuz benim gibi ...yoksa keyfini mi cikartiyorsunuzzzz....

zaman gecmiyooorrr yawf

kızlar benim tıckerıma göre 2 gün sonra 27 haftamı bitmiş oluyor yani 28 ci haftayamı giriyorum..hep kafam karışıyo yaa....

selam valla bende bi bakıyorum gebelik hesaplamasına 26 diyo dr 27 hatta 28 diyo burda da öyle diyo kafam iyice karıştı son adet dönemi ile hesaplayın diyorlar o zaman 27 oluyorum amannnnnnnnn ay hayırlısı arkadaşım zaman artık geçmemeyemi başladı ne? tetenozunu vuruldunmu ikincisinide bugün vurulacaktım ama aşı yokmuş çarşambaya kaldım ben.

Selam kızlar 27 haftalık hamileyim ve ilk yüklemeden sonra ikincidede yüksek çıktı dahiliyeci şeker ölçme cihazı verdi bugün aldım daha kullanmadım hoş nasıl kullanacağımıda dr yarım yamalak anlattı diyebilirim sabah 8 -9-10 dedi bireer lokma ye öçl dedi bir hafta perşembede diyetisyene gideceğim bakalım o ne diyecek nasıl program yapacak yemek için bu canımı çok sıktı kızlar ya geçmezse doğumdan sonrada ya bebeğime zarara verirse yüksek şeker ay kafayı yicem yardım edin lütfen :18:

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar naıslsınız bakalım? bugün bayagı okunacak sayfa var ben şöyle bi geçmişe gidip geleyim:)

yok canım hiç üzülme çevremde çok var hamilelikte şekeri yükselen ve inan bu kadar kafana takılacak bişey değil dikkat ettiğin sürece tabi. çünkü adı üstünde gebelik şekeri ve hamilelikte yükseliyo ve tombiş bi bebişin olcak. dikkat et yeter.

canım başın sağ olsun. çok üzüldüm, rabbim böyle istemiş demek ki..
allah sana bütün acılarını unutturacak bir evlat nasip etsin inşallah..
amin canım benım inşallah o günleri görürüm..
çok zor bı durum allahım kımseye yasatmasın

kızlar ben 29. haftaya girdim ve 12 kilo aldım:) hayırlısı artık veririm inşallah:)so haftalarda erdeyse her hafta 1 kilo aldım

kızlar merhaba
gögsünüzden sarımsı süte benzer sıvı ve hafif kan geliyormu? benden sıvı geliyordu ara sıra simdi çok hafif sulu kan geldi bilgisi olan varmı acil

sarımsı sıvı gelmesi normalde kan hakkında bilgim yok canım geçmiş olsun doktra görün isersen geçe haftada benim gögüs ucum acaip sızlıyordu allahtan geçti buda normalmiş

kızlar bebişlerinize kim bakıcak ?

bebişe bakacak çok bizde ya annem ya kayınvalidem yada kardeşim bakacak hepsi çok istiyo çünkü

kahogulo canım benim geçmiş olsun allah birdaha u acı göstermesin sana canını sıkma demek kolay ama yinede dicem kendie dikkat et dün özelden mesaj atacaktım sana ama 100 tae mesajım olmadıgı için yollayamadım ama hep aklımdaydın

slm benı hatırladınızmı bılmıyorum daha once samsunluyum dıye bana ozel msj atmıştınız sımdı hamıle oldunuza sevındım ben ozaman 1 aylık hamıleyım demıstım malesef degılmış testte cıf cızgı cıkmıştı ama..hala cocuk yok 3 yıllık evlıyım ıkımızdede sorun yok sızın nasıl oldu paylaşırsan sevınırım gör..

günaydın kızlarrrrrrrrrr

günaydın tatlım, dün abuk subuk kafayı üşütmüş bir sürü insanla uğraştım. inşallah bugün yoğun olmaz rahat rahat yazışırız.
bu arada hafta sonu oğlumun 1 hastane çıkışı, 2 tane 5li takımını, çıtçıtlı badilerini, battaniyelerini yıkadım. (2 çorap, 2 zıbın, ek olarak koydum) dün akşam ütüledim, beyaz tertemiz bir hurcun içine yerleştirdim. ne olur ne olmaz diye. 8 tane bez, minik bir pişik kremi, ıslak mendil koydum şimdilik. her hafta sonu eklemeler yapıcam. çoğu şeyi alındı ama ilk etapta en gereklileri yıkadım. senin hazırlıklar nasıl?

günaydın kızlar:) maşallah sinem se işleri bitirmişsin:) ben daha hiç birşeyini yıkamadım kızımın nasılsa zaman var diye bu arada hangi deterjanı kullandınız. kimisi hacı şakir diyor, kimisi dalin kafam karıştı. ayrıca dalini ben marketlerde de bulamadım.

canım bende sana yazacaktım çamaşırları yıkadın mı diye
bizde annemle hepsini yıkadık ütüledik
etiketlerini söktün dimi hepsinin
bu arada kendi pijamalarını da yıka iç çamaşırı çorap koy
onları da hazırla
ben pijamaları da yıkadım
2 kilot 2 emzirme atleti 2 tane de emzirme sütyeni alıp koyacağım hurcun içine onlarda hazır bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…