- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #39.341
ayy sinir oldum kk ikide bir arıza verdi giremedim..yaa aslında bende prima alcaktım ama bebek neye alışırsa bez olarak sonradan değiştirince pişik oluyor....kendi kardeşlerimdede bunu çok yaşadım primada çok pahalı sonra alamam falan diye molfix düşündüm gerçi aralarında çok bi fark yok fiyatta ama canbebe al diyende var kararsız kaldım yaa....:26:
canım ilk bir ay için 2 5 kg yenidoğandan alcam inş...3 6 kg 2 aydan sonra sanırım rahat olur...bi paket ondan bi paket ondan almam lazım...bende baktım haftasonu bezler cnm hep 3-6 kg.prima sanırım yenidoğan olanından almak lazımmm
canım ben oğlumda prima da aldım molfix te huggies te hepsi güzeller
prima nın kokusu hoşuma gidiyor kremli
yoksa birbirlerine yakın bütün markalar
ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar yarın görüşürüz inşallah
inş cnm..iyi akşamlar bende kaçarım birazdan...
kızlar benim tıckerıma göre 2 gün sonra 27 haftamı bitmiş oluyor yani 28 ci haftayamı giriyorum..hep kafam karışıyo yaa....
düştüm ikili rakamlara bende aman yandann...cnm oğlummmmmmmmmmmmmmmmmmm
amin canım benım inşallah o günleri görürüm..canım başın sağ olsun. çok üzüldüm, rabbim böyle istemiş demek ki..
allah sana bütün acılarını unutturacak bir evlat nasip etsin inşallah..
amın canım inşallah..canım benim yaa allah bi daha yaşatmasın inşallah
canım benim çook üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum allah sana
sabır versinn canm
allahın takdırı o verdı yavrumu o aldı..
güzel yavrum benı beklıyo onu bılıyorum ve rahatlamaya çalışıyorum
amın canım benım..normal doğum yaptım ıyıyım hamd olsun..canım normal doğum mu yaptın sezeryan la mı aldılar
şimdi iyisin dimi
her şeyı belıydı kocamanda yavrum canımm kızım son kez gördüm o anda
allah kımseye vermesın..
inşallah canım benım kavuşacağım o benı beklıyo ya orada rahatlıyorum bı an..Canım arkadaşım...Evet o seni cennetin kapısında bekleyecek annesi..
Allah sabir versin.. Sabir duasini okudum senin için...
Bu acıyı dindirecek teselli edecek tek söz yok.
Sadece başın sağolsun diyebiliyoruz can arkadaşım..
Zamanla hafifliyor ama asla unutulmuyor biliyorum..
Birkaç doktora daha göründün mü peki canım?
Yani hepsi aynı şeyi mi dedi?
Normal doğum yapmışsın sanırım..
İlaçlarla mı oldu doğumun?
Suni sancı mı verdiler?
Ay ben şimdi böyle nasılım biliyor musun?
Açtım çeşmeleri ağlıyorum..
Odamda yalnızım..
Canım lütfen çabuk toparlan...
Yeni bir bebek için ne kadar iyileşme ve moral sürecine girersen o kadar iyi zira...
İnşallah yeni gelen kardeşi sana acılarını unutturur arkadaşım..
Yitirdiğin meleğine kavuşacaksın unutma..
önce ilaçla verdıler ama bebeduğim öldüğü için ve ters olduğu için doğumu yapamadım
en son sunı sancı verdıler ve bebeğimi kesesıyle beraber yaptım..
doğumu yaptıktan sonra en zor doğum olduğunu öğrendım..susuz ve bebeğim yaşamıyo
doğum yaptıktan sonra bı an bebeğimin ağladığını düşündüm yaşamadığı halde
o kadar acıdan sonra ne moral olurdu ama olmadı
allahım kimseye vermesin arkadaşım
canım çok geçmiş olsun üzüldüm gerçekten benim ablamda benzer bir durum yasadı yaklasık 2 ay önce 4 aylık hamıleydı bebegın karnında bır kese var dedıler gıttıkce buyudu ve sıvısı artık azalmıstı organları ıslevını yapamıyordu bırlıkte anne olucaz derken malesef oda prenatolojı kararıyla senın gıbı dogum yaptı ustelık ocak ayında 5 yasındakı oglunu trafık kazasında kaybetmıstı Allah'ın takdırı bızler acız kullarız ama evlat acısı dunyanın en buyuk acısıymıs dogduktan sonra kaybetmek ınsanın canı cekılır gıbı bısey sanırım artık cennette 2 yavrusu onu beklıyor olacak tek tesellısı bu olabılır rabbım herseyın hayırlısını versın ınsallah en kısa zamanda yıne sağlıklı uzun ömurlu evlatlarınız olur..
ablana çok üzüldümallahım sabırlar versın..
inşallah dileyen herkese sağlıklı bebekler nasıp etsın onların mutlu huzurlu yaşadığını görürüz
amin canım inşallah allah razı olsunAllah sabır versin, yaşadıkların çok acı, inşallah kısa zamanda toparlarsın arkadaşım......
amın canım allah razı olsun kımseye yasatmasınNE DESEK BOŞ TATLIM ALLAH EN BÜYÜK YARDIMCIN OLSUN SABIR VERSİN BİR DAHA BÖYLE ACI YAŞATMASIN İNŞALLAH...
amınnn inşallah kalbımın ağrısı gıdeer kızım benı cennetın kapısında bekleyecekmış yavrum benım inancımız yüksek allahıma sükğr o verdı o aldıinşallah tez zamanda yaradanım sana sağlıklı dünyalar tatlısı bir evlat bir kuzucuk nasip eder arkadaşım. acını kalbimin tam ortasında hissediyorum. Rabbim acılarını alsın götürsün. Dualarım seninle
allahım tekrar yaşatmasın inşallah kımseye yasatmasın
amın inşallah eleferam herkese inşallah güzel yaşatsınkahogulo;
Soyleyecek cok soz bulamıyorum.
Emınım buyuk acılar yasadın, yasıyorsun.
Rabbım bu acıları unutacagın, cok guzel gunler yasamayı nasıp etsın.
kımseyı evladıyla terbıye etmsın
canım başınsağolsun çok üzüldüm.böyle bi durumda söylenecek fazla şey yok zaten.
allah rzı olsun canım benım saağolasın
herkese günaydınlarr...
ben en son bayram öncesi girebilmiştim foruma.geçmişi okuyamadım .umarım herşey yolundadır..Biraz sakinlik var gibi .Unutmayın kalan sağlar bizimdir.Biraz aktif hale getirelim topiğimizi.Asıl bundan sonra birbirimize ihtiyacımız var..
bebeğimin hareketleri artık iyice kendini belli ediyor,ama nedense bazen çok durgunlaşıyorben de hareketlensin diye yiyorum tatlıyı:)) aldığım kiloları ne yapıcam bilmiyorum (( kızlar ben 25 haftalığım ve 7 kilo aldım ( sizler nasılsınız ben aşırı mı gidiyorum sizce (
kızlar merhaba
gögsünüzden sarımsı süte benzer sıvı ve hafif kan geliyormu? benden sıvı geliyordu ara sıra simdi çok hafif sulu kan geldi bilgisi olan varmı acil
kızlar bebişlerinize kim bakıcak ?
canım çok kötü günler geçirdim..
bebeğimi kaybettim
4 kasımda doğum yaptım..
allahım kımseye yaşatmasın..
allahım yavrularınızı sizlere bağışlasın..
sağolasın canım benım allah razı olsun...
Selam kizlar biz geldik insallah herkes iyidir bende kizimin cicilerinin resimlerini ekliyorum allah basimizdan eksik etmesin anneannesi herseyini almis hic bir eksigi yok cok sükür
bunlarda benim bebeklik tulumlarim annem saklamis atmamisEki Görüntüle 271093
Eki Görüntüle 271096 Eki Görüntüle 271098 Eki Görüntüle 271099 Eki Görüntüle 271101 Eki Görüntüle 271102 Eki Görüntüle 271103
kislik polar ceketlerimiz ve tulumlarimiz Eki Görüntüle 271104 Eki Görüntüle 271106
plaj kiyafetlerimiz :79: Eki Görüntüle 271108
elbiselerimiz ve sapkalarimiz Eki Görüntüle 271109 Eki Görüntüle 271110
havlumuz coraplarimiz agiz bezleri polar örtüsü ve pikesi Eki Görüntüle 271111 Eki Görüntüle 271112
tasimiz tabagimiz oyuncaklarimiz ve ayakkabilarimiz Eki Görüntüle 271113 Eki Görüntüle 271114
bunlarda telsiz ates ölcme cihazi manikür seti taragi falan Eki Görüntüle 271115
bebek albümü fotoragflar icin ve sol taraftaki cok orjinal bir hediye cantasi icinde polar battaniyemiz vardi Eki Görüntüle 271116
nerdeyse herseyi tamam sayilir bir kac elisi örgülük kaldi okadar
günaydın kızlarrrrrrrrrr
günaydın tatlım, dün abuk subuk kafayı üşütmüş bir sürü insanla uğraştım. inşallah bugün yoğun olmaz rahat rahat yazışırız.
bu arada hafta sonu oğlumun 1 hastane çıkışı, 2 tane 5li takımını, çıtçıtlı badilerini, battaniyelerini yıkadım. (2 çorap, 2 zıbın, ek olarak koydum) dün akşam ütüledim, beyaz tertemiz bir hurcun içine yerleştirdim. ne olur ne olmaz diye. 8 tane bez, minik bir pişik kremi, ıslak mendil koydum şimdilik. her hafta sonu eklemeler yapıcam. çoğu şeyi alındı ama ilk etapta en gereklileri yıkadım. senin hazırlıklar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?