- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #39.361
günaydın kızlar:) maşallah sinem se işleri bitirmişsin:) ben daha hiç birşeyini yıkamadım kızımın nasılsa zaman var diyebu arada hangi deterjanı kullandınız. kimisi hacı şakir diyor, kimisi dalin kafam karıştı. ayrıca dalini ben marketlerde de bulamadım.
canım bende sana yazacaktım çamaşırları yıkadın mı diye
bizde annemle hepsini yıkadık ütüledik
etiketlerini söktün dimi hepsinin
bu arada kendi pijamalarını da yıka iç çamaşırı çorap koy
onları da hazırla
ben pijamaları da yıkadım
2 kilot 2 emzirme atleti 2 tane de emzirme sütyeni alıp koyacağım hurcun içine onlarda hazır bulunsun
ben dalin kullandım ve yumuşatıcısını
bu arada sende başla artık canım
allah korusun bir erken doğum olsa ne yapacaksın
milletin elinin değdiği kıyafetleri giymektense
mis gibi giysin daha iyi
günaydın kızlar:) maşallah sinem se işleri bitirmişsin:) ben daha hiç birşeyini yıkamadım kızımın nasılsa zaman var diyebu arada hangi deterjanı kullandınız. kimisi hacı şakir diyor, kimisi dalin kafam karıştı. ayrıca dalini ben marketlerde de bulamadım.
evet evet tüm etiketleri söktüm, çamaşırlığı koyduğum yerin altını 2-3 defa viledayla sildim, kokulu sularla(eşim şok olmuş bana bakıyordu) hep yavrumu düşüne düşüne kendime birşey almadım daha. dediğin gibi kendime pijama takımı, gecelik, sabahlık, kilot sütyen ve atlet alıp yıkayıp kaldırayım. hem var ya dün o kadarcık kıyafetle bile sırtım koptu ütü yaparken, asla son haftalara bırakmam şimdiden ağırlaştım ben.
doğum ocak sonu şubat gibi olacağından erkenmiş gibi geldi bana. sanki daha çok varmış gibi geliyor sanırım doğum korkumu böyle erteliyorum. en iyisi ben de yıkamaya başlayayım:)
tatlım yumuşatıcı kullanmadım. ayy deterjanın adını unuttum dalanın toz deterjanıydı sanırım. dalan olması lazım. eşimin deterjan işinde çalışan arkadaşı mutlaka dalan kullan demiş. bence sende yavaş yavaş başla. ben evin dip temel işlerini bile başlatmayı düşünüyorum
başla başla bir an önce
bende aralıkta flan kadın tutayım diyorum cam kapı koltuk falan sildireyim
ben hastanede gecelik mi pijama mı daha kullanışlı olur bilemedim. ikisinden de aldım. bir de ev babetleri ile oyelken senin dediğin atletlerden falan almam lazım. onun dışında bişey kalmayacak sanırım.
ben de aralıkta evi temizleteceğim. bir de bu hafta da kızımın çamaşırları da yıkanıp ütülenirse tamam sayılırız.
tatlım biz annemle ortak kadın tutucaz. (kadın bu ay sonu başlayacak inşallah) her hafta sonu yarım gün bana temizliğe gelecek. hafta içi annemin dükkana yardım edecek. bende her cmt. yarım gün yavaş yavaş bitiririm işlerimi
herkese günaydın anneler.. ben çalışıtığım için sizin kadar hazırlığım yok ne kötü
günaydın kızlar...
doğum ocak sonu şubat gibi olacağından erkenmiş gibi geldi bana. sanki daha çok varmış gibi geliyor sanırım doğum korkumu böyle erteliyorum. en iyisi ben de yıkamaya başlayayım:)
aynen bende senin gibiyim biraz daha bekleyeyim diyorum
günaydın kızlarr bayram tatilinden ancak dönebildm bu arada bir sorum olacak biberon aldınız mı? Ben kararsız kaldım 240ml olsa 150 ml mi? Birde silikon emzik mi kauçek mu?netten alıyorm da yardımcı olursanız sevinirm....
aynen bende senin gibiyim biraz daha bekleyeyim diyorum
herkese günaydın anneler.. ben çalışıtığım için sizin kadar hazırlığım yok ne kötü[/QUOTE
canım bende çalışıyorum. hafta sonu yıkadım kıyafetlerini dün akşam tv karşısında ütüledim bir güzel. akşamları 1 saat bile yapsan yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?