2012 Şubat Anneleri

ben dalin kullandım ve yumuşatıcısını
bu arada sende başla artık canım
allah korusun bir erken doğum olsa ne yapacaksın
milletin elinin değdiği kıyafetleri giymektense
mis gibi giysin daha iyi

evet evet tüm etiketleri söktüm, çamaşırlığı koyduğum yerin altını 2-3 defa viledayla sildim, kokulu sularla(eşim şok olmuş bana bakıyordu ) hep yavrumu düşüne düşüne kendime birşey almadım daha. dediğin gibi kendime pijama takımı, gecelik, sabahlık, kilot sütyen ve atlet alıp yıkayıp kaldırayım. hem var ya dün o kadarcık kıyafetle bile sırtım koptu ütü yaparken, asla son haftalara bırakmam şimdiden ağırlaştım ben.

ben dalin kullandım ve yumuşatıcısını
bu arada sende başla artık canım
allah korusun bir erken doğum olsa ne yapacaksın
milletin elinin değdiği kıyafetleri giymektense
mis gibi giysin daha iyi

doğum ocak sonu şubat gibi olacağından erkenmiş gibi geldi bana. sanki daha çok varmış gibi geliyor sanırım doğum korkumu böyle erteliyorum. en iyisi ben de yıkamaya başlayayım:)

tatlım yumuşatıcı kullanmadım. ayy deterjanın adını unuttum dalanın toz deterjanıydı sanırım. dalan olması lazım. eşimin deterjan işinde çalışan arkadaşı mutlaka dalan kullan demiş. bence sende yavaş yavaş başla. ben evin dip temel işlerini bile başlatmayı düşünüyorum

evet çok zor oluyor
benim annem yaptı hepsini sağolsun
ben havuzluhandan pijama takımı aldım sabahlığı da içinde 70 lira
emzirme atletlerine 20 lira dedi ama ben kompedanda 7 ye sormuştum ordan alacağım
sende onları al bir an önce
bende çok çabuk yoruluyorum
sonra dolaşamazsın fazla

ben hastanede gecelik mi pijama mı daha kullanışlı olur bilemedim. ikisinden de aldım. bir de ev babetleri ile oyelken senin dediğin atletlerden falan almam lazım. onun dışında bişey kalmayacak sanırım.

doğum ocak sonu şubat gibi olacağından erkenmiş gibi geldi bana. sanki daha çok varmış gibi geliyor sanırım doğum korkumu böyle erteliyorum. en iyisi ben de yıkamaya başlayayım:)

başla başla bir an önce

bende aralıkta flan kadın tutayım diyorum cam kapı koltuk falan sildireyim

başla başla bir an önce

bende aralıkta flan kadın tutayım diyorum cam kapı koltuk falan sildireyim

tatlım biz annemle ortak kadın tutucaz. (kadın bu ay sonu başlayacak inşallah) her hafta sonu yarım gün bana temizliğe gelecek. hafta içi annemin dükkana yardım edecek. bende her cmt. yarım gün yavaş yavaş bitiririm işlerimi

ben hastanede gecelik mi pijama mı daha kullanışlı olur bilemedim. ikisinden de aldım. bir de ev babetleri ile oyelken senin dediğin atletlerden falan almam lazım. onun dışında bişey kalmayacak sanırım.

bana göre pijama daha kullanışlı daha derli toplu oturup kalkarken
ama sezeryanla olursa ameliyattan sonra 1-2 saat altını giydirmiyorlar sonra giyiniyorsun
oyüzden çoğu kişi gecelik öneriyor
ama oturup kalkmaya yürümeye başladım mı daha derlitoplu
ben geceliği sevmiyorum altına çorapla çok çirkin oluyor :))

ben de aralıkta evi temizleteceğim. bir de bu hafta da kızımın çamaşırları da yıkanıp ütülenirse tamam sayılırız.

bu akşam eve git otur hepsinin etiketlerini tek tek sök
sonra at makinaya çıkınca yay kaloriferin üzerine
haftasonuda ütülersin

tabi canım kadın dip bucak yapsın gerisi kolay
koltukları silsin camları silsin yeter
süpürüp silme işi zaten yapılır

günaydın kızlarr bayram tatilinden ancak dönebildm bu arada bir sorum olacak biberon aldınız mı? ben kararsız kaldım 240ml olsa 150 ml mi? birde silikon emzik mi kauçek mu?netten alıyorm da yardımcı olursanız sevinirm....

aynen bende senin gibiyim biraz daha bekleyeyim diyorum

erken doğum diye birşey var ama
bir de ağırlaşma durumu var

bence 150 ml ve kauçuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…