2012 Şubat Anneleri

Senin hersey tam gibi.. bunlar bir kac yil yeter heralde :))) bu arada halisina bayildim bebisinin.. markasi nedir?

kizlar guzel kiz isim oneriniz var mi?

Canım kusura bakma sorunu ıstemeyerek gecmısım.
Esım almıstı bu halıyı, cok once BİM'den.
Bende odamızda mor kapene var dıye buraya actım, uyum saglasın ıstedım.
Sımdı bır de uyku setı yaptırıyorum mor cızgılı.

Acıldım acıldım
Rabbım gonlume gore verdı Baharcıgım, bende doya doya hevesımı almaya calısıyorum.

Kuvet+kova (dolabın ıcınde accık gorunuyor pembe cıceklerı var) masrabasını gorumcem aldı, fıyatını bılmıyorum.
Banyo fılesını ben aldım, sevı bebeden 25 TL ıdı sanırım.
Havlusu, yuz havlusu dolaba asılı, boyle ayıcık gıbı bırsey var, ıste o.
Ben onu banyo havlusu sanmıstım ama mınnacık bırsey cıkınce pembe bır havlu aldık gecen.
Oda battanıyelerın arasında.
Daha aldıklarım var tabıı, ama onların foto.larını eklemıstım dıye yenıden eklemedım.
Bogulma onleyıcı yastık, emzırme yastıgı, bakım cantası, pusetı v.s.

Rabbım hepımıze evlatlarının mutlulugunu gormeyı nasıp etsın.
Eslerımızle ınsallah.

ben 6. aydan sonra doktorumu değiştirdim. artık doğumuma da o doktor girecek hayırlısıyla. sen de istersen medipolde bir doktorda karar kıl. çünkü doğumdan önce hastayı tanıması, takiplerini yapması hem doktor için hem de senin için daha iyi olur.

harika harika, sen çok cici bir anne olucaksın besbelli. baya tamamlamışsın hazırlıkları tatlım. maşallah. özene bezene yapmışsın. Allah odasının içinde yavrunu görmeyi nasip etsin

Kızlar koca gün durup yazmak için içim gidiyor ama yerime başlıcak arkadaşla çalışıyoruz, az zamanım kaldı ve herşeyi anlatmam lazım, fırsatım olmuyor artık. Kısmetse raporlu oldugum zaman bende bol bol katılıcam sohbetlerınize.
Hepinizi seviyorum annecikler, kuzucuklar...

öptüm çokk.

Günaydınnnnnn

elefera harıka kızının herşeyi allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah.

Cok tesekkur edeırm canım.
Hepımızın ınsallah.

Bakın bunu unutmusum, ekleyeyım de hatırı kalmasın.

Bu sutun odanın ortasında durunca sınırlerımı bozuyordu.
Ee kaldırıp atma ımkanı da yok, bende boyle kagıtla susleyıp, bırde bebe resımlerı astım.
Daha baska dusuncelerım de var, bakalım bekkı uygularım.

Haklisin gec kalmamak lazim.. doktorlarini arastirip secerim artik..

harika harika, sen çok cici bir anne olucaksın besbelli. baya tamamlamışsın hazırlıkları tatlım. maşallah. özene bezene yapmışsın. Allah odasının içinde yavrunu görmeyi nasip etsin

Emınım sende cok cıcı bır anne olacaksın.
Aslında anne olmayı gercekten ısteyen butun kadınlar desek daha dogru olur.
Ablamda esıme ve bana sasırıyor, ne kadar heveslısınız dıye.
Ama bız bır yıl bekledık prensesımızı, haberı esıme verdıgımde onun sesındekı tıtremeyı daha bugun gıbı hatırlıyorum ben.

Bende buraya yazmayınca aklım kalıyor.
Ama yazınca da ıslerım
Sımdı cıkayım ıyısı mı.
Bırazdan toplantıya gırecem, hazırlık yapmam lazım daha.

Optum hepınızı.

doktorunu çağırabiliyorsun doğuma bildiğim kadarıyla sürekli gittiğin doktor başka hastanede de olsa ücrette anlaşıp doğuma çağırabiliyorsun...sen yine karar kılmışsın benimki hala belirsiz doktorum çapada ben her ay muayenehanesine gidiyordum doğumumu çapada yapacaktım fakat şimdi tam gün yasası çıktı doktorm da gidebilir özel çağırmaya artık maddi gücüm dayanmazbaşka biyerde doğum yapabilirim:44:

Anladım canım..Allah gönlünce kullanmak nasip etsin bıcır kızınla...

kızlar nerdesiniz yahu

Canım nasılsın?
Ay bir veli geldi..
Sorma sinirilerimi uçurdu tepeme..
Sonra yanlış anlamış özür dileye dileye bir hale girdiler..

Bende onunla uğraştım valla..
Şimdi ortalık süt liman rahatım yani..

Benim 3 yaşındaki kızım
'Anne bebeğimiz neden çıkmıyo karnından diyor?'
Büyümesi lazım diyorum..
Anne içinde nasıl yaşıyor nasıl büyüyor diyor
Havuz var ona özel diyorum...
Bana boğulmaz mı suyun içinde diyor..
Yok dedim sadece içinde nefes alabiliyor..
Anne dedi..
Bende girebilir miyim içine?
Bittim anlayacağın....

kızlar bu arada tatilde memlekete gittim oradada tetenoz aşısı yok kalmıyormuş kıtlığı koptu hala olamadım:18lmasam ne olur ki zaten doktorumda çok gerekli değil ama devlet destekliyor istersen ol demişti

canım benim belli doktorum ve hastanem.. Bir aksilik olmazsa medical park bahçelievler de yapıcam doğumumu..

kızlar bu arada tatilde memlekete gittim oradada tetenoz aşısı yok kalmıyormuş kıtlığı koptu hala olamadım:18lmasam ne olur ki zaten doktorumda çok gerekli değil ama devlet destekliyor istersen ol demişti

ben oğluma hamileyken olmadım hiç
şimdide doktorum olma dedi
ama ben sağlıkocağına gittiğimde yaptılar 1 dozu
2 yi bende olmadım dala

canım benim belli doktorum ve hastanem.. Bir aksilik olmazsa medical park bahçelievler de yapıcam doğumumu..

görümcemde orda yapacak galiba

bende o tarafta oturuyorm doktorum tam gün yasasına karşı gelenlerden büyük ihtimalle doğumum çapa da olmayacak ne kadar ücretleri acaba hizmet hastanesi sezeryana 2200 normale 1450 dedi çok kararsız kaldım:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…