2012 Şubat Anneleri

Kızlar merhaba şimdi biz doğum yaptığımızda süt iznimiz olacak ya. O izin doğum başladığından itibarenmi oluyor. Yani 16hafta doğum izni ne günde 1,5 saat süt izni dahil mi hariç mi?
Ben süt iznimi haftada 1 gün olarak kullanmayı düşünüyorum. 1 yılda toplam kaç gün oluyor süt izni bileniniz varsa yardımcı olabilirmi?

Gunaydın yavru ceylanlarım,

Sabah bi' agladım bi' agladım sormayın gıtsın.
Canım lafın gelısı sormayın dedım, anlatiyim hemen.

Esım bu sabah benımle gelmedı, 8' gıbı uyandır benı dedı ve uyudu.
8 gıbı basladım aramaya, calıyor calıyor yanıt yok.
Belkı 30 kere aradım ama nasıl panık oldum.
Basladım aglamaya, bırsey oldu kesın dıye.
Komsumun numarası da kalmıs dıger telefonda, o da arıza yaptı.
Annesını arayacam, kadın zaten hasta, bırsey olur ona dıye onu da arayamıyorum.
Bır yandan aglıyorum, bır yandan arıyorum.
Sonunda actı telefonu, sesı kısıkmıs
Nasıl dellendım ama onu ne kadar sevdıgımı anladıgım ıcın bırsey dıyemedım sadece 'cok korkuttun benı' dedım aglayarak.

Neyse boyle huzunlu bır sabahtan sonra sızlere kızımın cıcılerını takdım edeyım efenım.
Umarım begenırsınız.

Bebetto'yu nette ben de cok goruyorum ama emin olamadim gormeden almak istemedim. sen begendiysen ben de aliym. hem fiyati da uygun. Chicco'nun takimlari cok pahali. bir de mother care'de ay sonu indirimleri oluyor orda 6'li zibinlar 35-40 tl gibi birseye dusuyor.. takip et derim :)))
Ben kizima bol bol corap aldim dantelli rengarenk seyler.. bir de orguden anlarim yelekler ordum :))

Bebetto'yu nette ben de cok goruyorum ama emin olamadim gormeden almak istemedim. sen begendiysen ben de aliym. hem fiyati da uygun. Chicco'nun takimlari cok pahali. bir de mother care'de ay sonu indirimleri oluyor orda 6'li zibinlar 35-40 tl gibi birseye dusuyor.. takip et derim :)))
Ben kizima bol bol corap aldim dantelli rengarenk seyler.. bir de orguden anlarim yelekler ordum :))

günaydın elefera;

malesef hamileleik bizleri daha panik atak yapıyor. neyse ki tatlıya bağlanmış sonu. elif nazın cicilerine bayıldım. en iyi günlerde giyinsin inşallah:)

Senin hersey tam gibi.. bunlar bir kac yil yeter heralde :))) bu arada halisina bayildim bebisinin.. markasi nedir?

kizlar guzel kiz isim oneriniz var mi?

benim bildiğim çocuk 1 yaşına girene kadar haftaiçi 1 gün işe gelmiyorsun :)

Sut izni sirketlere gore degisiyor sanirim. ben ozel bir sirkette calisiyorum burda gunluk 1.5 saat yerine haftanin bir gununu kendin seciyorsun o gun ise gelmiyorsun. 1 yil suruyor olabilir.

daha doğmadılar ki kullanmadım :) ama görünüş olarak bayıldım :)

bende tamamladım bir tek kızlarımı bekliyorum allahın izniyle ama erken gelmesinler mümkünse :)

Aynen canım, ama hayırlısı ıle hepsı aylı gunlu dogucakbızlerı uzmıcekler annesı

benım bıldıgım kadarı ıle yasal olarak sut ıznı hakkı soyle gecmekte, cocuk 1 yasına gelene kadar her gun gun ıcınde 1,5 saat sut ıznı hakkı var bunu ıster sabah gec gıderek kullanabılırsın ıster gun ıcınde ıstersende aksam 1,5 saat erken cıkarak kullanma hakkına sahıpsın, gun ıcı zor oldugundan genelde tercıh edılen aksamları 1,5 saat erken cıkarak kullanılması, ben o sekılde yapmayı dusunuyorum mesela

cnm sabah ki yaşadığın olayı ben hergün yaşıyorum ya çok paniğim ya:)))cicilere bayıldımmmm ALLAH hayırlı günlerde kullanmanızı nasip etsin...

günaydın elefera;

malesef hamileleik bizleri daha panik atak yapıyor. neyse ki tatlıya bağlanmış sonu. elif nazın cicilerine bayıldım. en iyi günlerde giyinsin inşallah:)

Gunaydın tatlım.
Ya ben zaten cok panık bırıyım ama dedıgın gıbı sımdı hamılelıkle had safhaya cıktı.
Esımde sasırdı, neden agladıgıma.

Cok tesekkur ederım canım.
ınsallah daha guzellerı senın kuzunun olur.

Senin hersey tam gibi.. bunlar bir kac yil yeter heralde :))) bu arada halisina bayildim bebisinin.. markasi nedir?

kizlar guzel kiz isim oneriniz var mi?

Yeter mı dersın?
Daha halasının ve babaannesının aldıkları var.
Bunları ben begenıp aldım ama aslında anaannesı almıs sayılır, o karsıladı cunku.
He bu arada su beyeaz+turkuaz+pembe olan elbıse ve yanında olan ponponlu sapka ablamın el emegıdır.

Isım olarak;

ırem
Ece
Ebrar
Sude
Duru
Ve tabıı kı Elıf + Naz ı onerebılırım

Sut izni sirketlere gore degisiyor sanirim. ben ozel bir sirkette calisiyorum burda gunluk 1.5 saat yerine haftanin bir gununu kendin seciyorsun o gun ise gelmiyorsun. 1 yil suruyor olabilir.

evet tam doğum tarihinde bitiyor iznin

evet yada haftada bir gün gelmeyeceksin işe

Canim, bence dogduktan sonra alisveris yap biraz da. cunku 0-3 ay aldiklarin olamayabiliyor. ablamin 2.5 aylik oglu var. 6 aylik bebek kiyafetleri giyiyor :) cok cabuk buyuyorlar.. Elbise bir harikaymis ellerine saglik ablanin.. Elif Naz cok guzel isim. Elif Ece de olabilirdi bak.. bu arada ben de Irem ece dusunuyorum zaten. Irem cennet bahcesi demek. ece de kralice... hayirlisi.. isimleriyle yasasin bebeklerimiz..

delisin kız ne ağlıyorsun :))))
canım allah güle güle giydirmeyi nasip etsin
çok güzleller çok özenle hazırlamış ve dizmişsin dolaba (annem gibi)
mevlüt kıyafetide katkat hanfendinin

Aklıma kotu seyler geldı
Cok sukur sadece korku ıle kaldı.
Cok tesekkur ederım canım.
ınsallah senın kızların daha guzellerıne sahıp olur.
Aslında gereksız gormustum mevlut kıyafetını ama dun kutudan cıkarınca cok hosuma gıttı

cnm sabah ki yaşadığın olayı ben hergün yaşıyorum ya çok paniğim ya:)))cicilere bayıldımmmm ALLAH hayırlı günlerde kullanmanızı nasip etsin...

Kotu bırsey ama napalım, eslerımızde bu kadar sevdırmesınler o zaman kendılerını dimi
Tesekkur ederım canım, ınsallah herkes ıstedıgı heves ettıgı ne varsa alır.

aynen öyle bizde banka çok yoğun olduğundan cuma günleri süt izni oluyo o gün off oluyosun bebiş 1 yaşına gelene kadar. allahtan şubeye evim çok yakın:)

Doğuştan beşiktaşlı yaptım de...
Bende siyah beyazın uyumuna bayılıyorum..
Başka asil gelir bana hep..
Allah hepsini güzel günlerde kullanmak nasip etsin kuzuna..

Ağlayarak güne merhaba demiş bir hatun var desene karşımızda..
Açılmışsındır ama rahatlamışsındır..
BAzen ağlamak iyi geliyor..

Aldıkların bu ciciler hepsi öyle güzeller ki canım..
TAbii kız annesi olunca böyle puantiyeli pembeli rengarenk cicişleri buldun di mi annesi?
Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inş.

Küvet ve beyaz askılık harika? Kaça aldın canım?
Bebeişin içinde oyunlar oynasın cıbı cıbılar yapsın emi.....

Allah hepimizin bebeklerini korusun.
Cicilerini üzerlerinde görmeyi nasip etsin inaşallah..

Mevlüt kıyafetin başka güzel..
Dolabı yatağı...
Halısı... Havluları nerde annesi bir onları göremedim sanki?
Almıştın ama onları da hatırlıyorum kahveli...

Allah giydirmek nasip etsin tekrar canım..
İnan çok beğendim..
Allah nazarlardan korusun..

allahtan kaynananları aramamışsın :)))

Valla saat 10' a kadar bekleyecektım.
Tabıı delırmeseydım.
Acmasaydı ya kendım gıdecektım ya da arayacaktım.
Sansı varmıs kayınvalıdemın, yoksa gercekten cok panık olurdu emınım.

Haklısın canım.
Gorumcemın kızı var, 2 yasında o da 4 yas grubundan gıyınıyor.
Ben bıraz fazla aldım galıba, kayınvalıdemın aldıklarını da dusunursek.
Ama ılk zamanlar kakaları bezlerınden cıkıp, ustlerıne gecıyor ya, ben oyle dursun ıstemıyorum.
O nedenle cok olsun kı cok sık degıstırebıleyım dedım.
Esım de zaten almamı bu nedenle onayladı.
Cunku sureklı tembıh edıyor 'bak sakın X gıbı olma, temız gıyındır' dıye.
Bende 'o zaman bol bol alalım' dıyorum
Ablam bu elbıseyı begenmedı aslında, guzel olmamıs dıyor.
Ama bana gore cok guzel, sımdı de hırka yapıyor daha yapacakları da var.
Elıf Ece de dusunmustum ama agzımdan bır kez Naz cıktı, esım de bır daha degıstırmek ıstemedı.
ırem Ece bence cok guzel secım.
ınsallah dedıgın gıbı ısımlerıyle yasar kuzucuklarımız.

Kizlar,
dogum yapacaginiz hastaneyi belirlediniz mi? Ve doktoru tabiki?
aranizda benim kadar kararsizi yoktur sanirim.. Benim is yerim akmerkezde o nedenle bir tane bu tarafta doktorum var. Evim atasehirde bir de orda doktorum var. ama ikisine de dogumda gitmeyecegim.. Medipolde karar kildim en son. ama bu seferde doktorum yok :))) durum vahim...
Normal dogum istiyorum hayirlisi ins..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…