- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #39.441
ben oğluma hamileyken olmadım hiç
şimdide doktorum olma dedi
ama ben sağlıkocağına gittiğimde yaptılar 1 dozu
2 yi bende olmadım dala
ben ilk dozu da olamadım:18:
bende o tarafta oturuyorm doktorum tam gün yasasına karşı gelenlerden büyük ihtimalle doğumum çapa da olmayacak ne kadar ücretleri acaba hizmet hastanesi sezeryana 2200 normale 1450 dedi çok kararsız kaldım:44:
kızlar bu arada tatilde memlekete gittim oradada tetenoz aşısı yok kalmıyormuş kıtlığı koptu hala olamadım:18lmasam ne olur ki zaten doktorumda çok gerekli değil ama devlet destekliyor istersen ol demişti
bende özel avrupa şafağa gidiyorum dr la anlaşamadık şimdi özel gaziosmanpaşaya gidiyorum şuan çok memnumum bakalım orda yaparım heralde. sezeryan 2200 normal doğum 1700müş.
kızlar şeker yüklemesine gittim bugün tok gitmiştim netten araştırıp bide yaptıran arkdaşlar tok yaptırmış yaptıramadım buarada 24-28. hafta arası yapılıyormuş ben 27 deyim siz kaçta yaptırdınız...
kızlar şeker yüklemesine gittim bugün tok gitmiştim netten araştırıp bide yaptıran arkdaşlar tok yaptırmış yaptıramadım buarada 24-28. hafta arası yapılıyormuş ben 27 deyim siz kaçta yaptırdınız...
canım bende avrupa şafağa gidiyorum
hangi dr neden anlaşamadın merak ettim
herkese iyi günler ben birşey soracaktım dünden beri kafam çok karışık.11 aralıkta kan testi yaptırdım ve beta hcg değerim 68.47 progesteron değerimde 60.34 dü.dün gene yaptırdım beta hcg değerim 43.73 progesteron değerimde 17.42 doktora dış gebelik olabilir mi dedim olabilir dedi ama daha çok kimyasal gebelik üzerinde durdu belki artar dedi ama yüzde 1 ihtımal.cuma tekrar test istedi.dış gebelikten çok korkuyorum resmen değerim düşsün düşük yapayım diye dua ediyorum.bu arada sağ kasık tarafımda sankı belkı bana oyle gelıyor ama çook hafif şişlik var ve cok hafıfte agrı okadar.ne lekelenme nede kanama hıcbırsey yok.dış gebelikmi yoksa kımyasal gebelik midir sizce bu konuda deneyimi olan kişiler bana yardımcı olursanız sevınırım.ılk denememızdı ve boyle sonuçlandı.herkese şimdiden cok teşekkürler...
Ben geldimmmmm... günaydın kızlar bugün nasıl keyifler bakalım..
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın
aman sakin ol nooo stres
benimde oğlum sürekli soruyor
neden hala gelmiyor falan diye
Tamam canım...
Şimdi iyiyim zaten..
Az kaldı kız ay ben heyecan yaptım...:))
Tamam canım...
Şimdi iyiyim zaten..
Az kaldı kız ay ben heyecan yaptım...:))
bende heyecanlıyım bugün yaa nedense
herkese iyi günler ben birşey soracaktım dünden beri kafam çok karışık.11 aralıkta kan testi yaptırdım ve beta hcg değerim 68.47 progesteron değerimde 60.34 dü.dün gene yaptırdım beta hcg değerim 43.73 progesteron değerimde 17.42 doktora dış gebelik olabilir mi dedim olabilir dedi ama daha çok kimyasal gebelik üzerinde durdu belki artar dedi ama yüzde 1 ihtımal.cuma tekrar test istedi.dış gebelikten çok korkuyorum resmen değerim düşsün düşük yapayım diye dua ediyorum.bu arada sağ kasık tarafımda sankı belkı bana oyle gelıyor ama çook hafif şişlik var ve cok hafıfte agrı okadar.ne lekelenme nede kanama hıcbırsey yok.dış gebelikmi yoksa kımyasal gebelik midir sizce bu konuda deneyimi olan kişiler bana yardımcı olursanız sevınırım.ılk denememızdı ve boyle sonuçlandı.herkese şimdiden cok teşekkürler...
buklee sana yazmıştım görmedin sanırım
bende heyecanlıyım bugün yaa nedense
İnşallah güzel şeyler yaşarız...
Akşama ne yapsam bir yandan da onu düşünüyorum ben..
Sen ne yapacaksın canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?