- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #39.381
herkese günaydın anneler.. ben çalışıtığım için sizin kadar hazırlığım yok ne kötü[/QUOTE
canım bende çalışıyorum. hafta sonu yıkadım kıyafetlerini dün akşam tv karşısında ütüledim bir güzel. akşamları 1 saat bile yapsan yeter
sinem sen istanbulda mıydın
günaydın canım bende çalışıyorum
hafta içi akşamları yada haftasonu yapabilirsin
ben bayram tatilinde yıkadım ütüledim hepsini
evet asel ben de oyalana oyalana son dakikaya bırakıyorum ama artık 7. aya girdik ne olacağı belli olmaz. yavaş yavaş hazırlıklara başlamak lazım:)
yok cnm ondan değil alınan eşyalar ya annemde ya kayınvaldemde o yüzden ne yıkayabilirim şuan ne başka bişi:)) çalıştığım içinde hafta sonu evden çıkasım gelmiyo gidip alamıyorum çok şükür kayınvaldeme uzağımda:))
şimdilik başlamayım cnmdoğum korkusu acayip bişey zaten:18::18::18::18::18:
sinem sen istanbulda mıydın
yok tatlım izmirdeyim ben. ve burada izmirden kimse yok sanki. istanbulda olsam çoktan hamileler günü yapmaya başlamıştık emin ol. ben arkadaş canlısıyımdır
ohh ne güzel :)))
ama sen git al yada söyle getirsinler yıkayacağım de
evet yaa bende korkuyorum ya 30 hafta doğurursam diye diğer topiklerde görüyorumda
bence 150 ml ve kauçuk
şimdilik başlamayım cnmdoğum korkusu acayip bişey zaten:18::18::18::18::18:
yok tatlım izmirdeyim ben. ve burada izmirden kimse yok sanki. istanbulda olsam çoktan hamileler günü yapmaya başlamıştık emin ol. ben arkadaş canlısıyımdır
ayy ne güzel olurdu burda olsaydın
sorma cnm ya gerçi 34. haftadan sonrası miyad yani gelişim artık tamamlandı diyorlar ve öyle kabul ediliyor..gerçi en iyisi 40 haftaya kadar beklemek ama pek mümkün olmayacak sanırım....
38 hafta doğuyor genelde bebekler
selam kizlar ben de subat annesiyim sanirim.. ama mart'a da sarkabilirmis.. hazirlik anlaminda benim de yaptigim pek birsey yok. calistigim icin vakit ayiramiyorum alisverise ama netten burun aspiratoru, gogus pedi ve emzikli termometre aldim. bunun disinda bebek sampuani, islak mendil ve yenidogan icin emzik, pisik kremi de aldim.. gelecek ay bebek bezi ve biberon alacagim. biberonun boyutuna ben de karar veremedim bi turlu. bir de bir markanin gaz onleyici biberonu var. agiz kismi yamuk sekilli birsey. gordunuz mu bilginiz var mi bilmiyorum ama gazi onluyorsa superdir heralde.
Kizlar ayrica hastane cikisi aldiniz mi? onereceginiz marka var mi?
canım o dediğin marka chicco nun mu ben aldım ve çok hoşuma gitti o biberon
anne göğsünün aynısı
240 ml alırsam büyüdüğündede emziğini değiştirip kullanırm diye düşünmüştüm aslında ama biberonlarda cam olduğu için çok ağır oluyorlar acaba ağır mı olur..bide kauçuk olanı dişler çıktıktan sonra kullanın dediler kafam karıştı:44:
ben doğumdan korkmuyorum. bende mi bir tuhaflık mı var acaba? yada çok çektim düşükler dış gebelik v.s. korku morku kalmadı
evet asel ben de oyalana oyalana son dakikaya bırakıyorum ama artık 7. aya girdik ne olacağı belli olmaz. yavaş yavaş hazırlıklara başlamak lazım:)
ayy ne güzel olurdu burda olsaydın
istanbul kazan biz kepçe olurdu bencehe he. bebek mağzaları alışveriş hazırlıklar ooohhh.
Sağol ayşe bahar, sen en tecrübelimizsin bu arada ne lazım daha iyi bilirsin. Aslında genel olarak oğluşum olacağına hep mavi aldık, ona imrendik, mavilerin rengi canlı ve güzel gelmedi, eşimide ikna ettim, belki ilerdede kızımız olur, bunları ortak renk alalım dedim, o da tamam dedi. Şimdi aldıklarımıza gelip gidip bakıyoz. İdilbaybiden 20 li hastane çıkışlarınıda aldım. Zıbın, tulum, içlik, dışlık doldurduk. Ayıcıklı kalın battaniyesinide aldım. dolap aldık. Bir beşiği kaldı.
Bundan sonra banya malzemlerini alacağız, kuvet, kremleri, şanbuanı, bezi, biberonu. Onlarıda layım. kapı süsü ve bebek şekeri kalacak geriye. Bide dağlıcakla gelsin bebişlerimiz. tamamdır.
Kızlar herkese iyi akşamlar çıkış saatim gelmiş.
[
Ayyyhhhh utandım
Baharım aslında esım cok anlayıslı bırı de ben cok asabıyım var ya.
Sey bırde hamılelıkle beraber cok kıskanc olmaya basladım.
Cok bunalıyormus bu halımden, 'guvensızlıgın benı ezıyor' dıyor.
Ama elımde degıl, benı begenmedıgını dusunuyorum.
Cunku ne gıysem guzel olmuyor artık.
düştüm ikili rakamlara bende aman yandann...cnm oğlummmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kizlar nasilsiniz ...
bebisleriniz nasil.........
sizde zaman cabucak gecsin istiyor musunuz benim gibi ...yoksa keyfini mi cikartiyorsunuzzzz....
zaman gecmiyooorrr yawf
Selam kızlar 27 haftalık hamileyim ve ilk yüklemeden sonra ikincidede yüksek çıktı dahiliyeci şeker ölçme cihazı verdi bugün aldım daha kullanmadım hoş nasıl kullanacağımıda dr yarım yamalak anlattı diyebilirim sabah 8 -9-10 dedi bireer lokma ye öçl dedi bir hafta perşembede diyetisyene gideceğim bakalım o ne diyecek nasıl program yapacak yemek için bu canımı çok sıktı kızlar ya geçmezse doğumdan sonrada ya bebeğime zarara verirse yüksek şeker ay kafayı yicem yardım edin lütfen :18:
günaydın tatlım, dün abuk subuk kafayı üşütmüş bir sürü insanla uğraştım. inşallah bugün yoğun olmaz rahat rahat yazışırız.
bu arada hafta sonu oğlumun 1 hastane çıkışı, 2 tane 5li takımını, çıtçıtlı badilerini, battaniyelerini yıkadım. (2 çorap, 2 zıbın, ek olarak koydum) dün akşam ütüledim, beyaz tertemiz bir hurcun içine yerleştirdim. ne olur ne olmaz diye. 8 tane bez, minik bir pişik kremi, ıslak mendil koydum şimdilik. her hafta sonu eklemeler yapıcam. çoğu şeyi alındı ama ilk etapta en gereklileri yıkadım. senin hazırlıklar nasıl?
günaydın kızlar:) maşallah sinem se işleri bitirmişsin:) ben daha hiç birşeyini yıkamadım kızımın nasılsa zaman var diyebu arada hangi deterjanı kullandınız. kimisi hacı şakir diyor, kimisi dalin kafam karıştı. ayrıca dalini ben marketlerde de bulamadım.
canım bende sana yazacaktım çamaşırları yıkadın mı diye
bizde annemle hepsini yıkadık ütüledik
etiketlerini söktün dimi hepsinin
bu arada kendi pijamalarını da yıka iç çamaşırı çorap koy
onları da hazırla
ben pijamaları da yıkadım
2 kilot 2 emzirme atleti 2 tane de emzirme sütyeni alıp koyacağım hurcun içine onlarda hazır bulunsun
günaydın kızlar...
günaydın kızlarr bayram tatilinden ancak dönebildm bu arada bir sorum olacak biberon aldınız mı? ben kararsız kaldım 240ml olsa 150 ml mi? birde silikon emzik mi kauçek mu?netten alıyorm da yardımcı olursanız sevinirm....
selam kizlar ben de subat annesiyim sanirim.. ama mart'a da sarkabilirmis.. hazirlik anlaminda benim de yaptigim pek birsey yok. calistigim icin vakit ayiramiyorum alisverise ama netten burun aspiratoru, gogus pedi ve emzikli termometre aldim. bunun disinda bebek sampuani, islak mendil ve yenidogan icin emzik, pisik kremi de aldim.. gelecek ay bebek bezi ve biberon alacagim. biberonun boyutuna ben de karar veremedim bi turlu. bir de bir markanin gaz onleyici biberonu var. agiz kismi yamuk sekilli birsey. gordunuz mu bilginiz var mi bilmiyorum ama gazi onluyorsa superdir heralde.
Kizlar ayrica hastane cikisi aldiniz mi? onereceginiz marka var mi?
Evet Chicco'nun.. faydasini gordun mu gaz icin?
günaydın bayanlar,
ay siz daha hazırlıklara hiç başlamadınızmı? ben herşeyi hazırladım bir tek kızımı bekliyorum birde arada ufak tefek şeyler çıkıyor onları tamamlıyorum işte
Allah güle güle kullanmak nasip etsin oğluşuna..
Herşeyini almışsın canım..
İnşallah ilerde birde kızınız olur...
Beşiği nasıl düşünüyorsun almayı?
sağol canım. evet aldım valla, gezdikçe gördükçe aldım. bu arada yatağı döşeği vs. onları da aldım. yatak odam siyah beyaz, renk uyumu takıntım olduğundan yatağını da beyaza siyah aldım. karyola. altta 4 çekmecesi var. çekmecelerin 2si siyah 2si beyaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?