- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #39.481
yada şöyle mi sorsammm hangi ilaçları nasıl kullanıyoruzz kızlar???
gelmiyor evet, neyse... kime gidiyorsun diye sormuştum buradan da yazabilirsin... bir de neredesin izmir de?[/QUOT
doktorum hüseyin ivit (yeşilyurt dev. hast. eski doktoru) şuanda özelde hasta bakıyor sadece. izmirde bucada oturuyorum canım. ya sen? doktorunn kimdi? doğum nerde?
gaziemir deyim, egepol hakan sabırlı' ya gidiyorum. doğumu da özelde mi yaptıracaksın peki? fiyat konuştunuz mu?
bana magnezyum ve gaviscon verdi kan ilacı dışında. magnezyum akşamları bi defa, gaviscon günde 4 defa. ama onu da sadece mide yanması durumunda içiyorum. kan ilacı da sabah akşam aç karnına. ama bazen çok acıkmışsam onu da içemiyorum çünkü bi saat yemek yemek yok sonra. pekmez takviyesi yapıyorum böyle zamanlarda.
gaziemir deyim, egepol hakan sabırlı' ya gidiyorum. doğumu da özelde mi yaptıracaksın peki? fiyat konuştunuz mu?
bana magnezyum ve gaviscon verdi kan ilacı dışında. magnezyum akşamları bi defa, gaviscon günde 4 defa. ama onu da sadece mide yanması durumunda içiyorum. kan ilacı da sabah akşam aç karnına. ama bazen çok acıkmışsam onu da içemiyorum çünkü bi saat yemek yemek yok sonra. pekmez takviyesi yapıyorum böyle zamanlarda.
benimde hemen hemen aynı ilaçlarım ama bi türlü düzenli kullanamıyorum şu ilaçları ya bi gün içiyosam ertesi gün unutuyorum....
Ferrum Fort kan hapı, Elevit vitamin, balık yağı hapı (balık yiyenediğim için), coraspin (haftada bir), Magnezyum.
doğum özel çınarlı hast. olacak inş. fiyatı tam konuşmadım ama arkadaşım geçen yıl 3000 tl sezeryan oldu. 1,5 yılda ne değişir bilmiyorum ama cuma günü konuşucaz ücreti. önce çok pahalı diye doktorumu değiştirmeyi bile düşündüm muayene bile 140 TL. ama doktorum mükemmel bir insan. ee birde kan pıhtılaşması hastalığımı taaa hamile kalmadan o ortaya çıkardı,dış gebelikten dolayı tek tüpüm kaldı, 3 düşükten sonra rizikoya girilmez dedi eşim. kendimizi epeyce sıkıp bu doktordan kopmayalım dedi. yani doktoruma 1 yıldır gidiyorum ben. biraz zorlanıyoruz ama bebeğimiz için herşey
cnm balık yağı hapının adı nedir acaba???
bende diyordum arkadaşım yemeğe gitti gelmedi mi daha? bende çok sıkılıyorum hadi sohbet edelim
havuzlu han pahalı
alışveriş yapmaya değil ama gezip fikir almaya gidilebilir
bugün de haşim işcan geçidine gidip araştırma yapıcam bakalım orda durumlar ne :)
Canım niye ki?
90 günüm kalmış benim....
Az kaldı bak..
hiç biriniz yoktunuz
yada şöyle mi sorsammm hangi ilaçları nasıl kullanıyoruzz kızlar???cnm balık yağı hapının adı nedir acaba???
ben ferrum fort ve benexol b12 şimdi gittiğimde balık yağı verdi
ve balıkyağı hapı çok güzel doğumdan sonrada 1 ay kullan dedi çok güzel bir ilaç bu mutlaka bu markayı al dedi
ama adını bilmiyorum evde
68 kg. ile hamile kaldım. şuanda 74 kiloyum.yani 6 kg almışım. doktorum beni azarlayamaz, sadece şimdilik fena değil dedi. arkadaşlarım süper gidiyosun, zaten balık etliydin pek değişen bişey olmadı diyor. ayrıca benim hiç umrumda değil bu kilo olayları. Tek isteğim oğlumu sağlıklı bir şekilde kucağıma almak
kızlarrrr Wenice De internetten herşey yarı fiyatına bugüne özel ben bişeyler aldım şu kahverengi hırkayı alsammı diye kararsız kaldım bi baksanıza
Wenice
aslında annem ve kayınvalidem dünyta kadar yelek hırka örmüşler almasam mı acaba:44:
benimde hemen hemen aynı ilaçlarım ama bi türlü düzenli kullanamıyorum şu ilaçları ya bi gün içiyosam ertesi gün unutuyorum....
doğum özel çınarlı hast. olacak inş. fiyatı tam konuşmadım ama arkadaşım geçen yıl 3000 tl sezeryan oldu. 1,5 yılda ne değişir bilmiyorum ama cuma günü konuşucaz ücreti. önce çok pahalı diye doktorumu değiştirmeyi bile düşündüm muayene bile 140 TL. ama doktorum mükemmel bir insan. ee birde kan pıhtılaşması hastalığımı taaa hamile kalmadan o ortaya çıkardı,dış gebelikten dolayı tek tüpüm kaldı, 3 düşükten sonra rizikoya girilmez dedi eşim. kendimizi epeyce sıkıp bu doktordan kopmayalım dedi. yani doktoruma 1 yıldır gidiyorum ben. biraz zorlanıyoruz ama bebeğimiz için herşey
kızlar hiç bebek gelişimi, bakımı gibi kitaplar okudunuz mu? tavsiye edebileceğiniz kitaplar var mı? psikoloji kitaplarından mı başlasam acaba? ebeveynlik konusunda kaygılar yavaştan sarmaya başladı beni:)
merhaba kizlar. nasilsiniz?
ben kizima hamileyken ''annelik ve bebek bakimi /Elizabeth fenwick'' almistim.. tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?