2012 Şubat Anneleri

Ferrum Fort kan hapı, Elevit vitamin, balık yağı hapı (balık yiyenediğim için), coraspin (haftada bir), Magnezyum.

bende diyordum arkadaşım yemeğe gitti gelmedi mi daha? bende çok sıkılıyorum hadi sohbet edelim

hadi edelim canım daha yeni gördüm :))

havuzlu han pahalı
alışveriş yapmaya değil ama gezip fikir almaya gidilebilir
bugün de haşim işcan geçidine gidip araştırma yapıcam bakalım orda durumlar ne :)

aslına bakarsan fiyatlar heryerde aynı gibi
orda model marka çok ve aradığın herşey bir yerde

Doktorumla çok samimiyim canım..
Diğer yavrularımın da doktoru..
O yüzden ne derse desin benim için önemli..
Çok takılmam yani. Samimiyetten...

Bnece de kilo takma kafana..
Ben bundan önceki kızıma 68 kg ile hamile kaldım..
Ve 92 kg dum doğum yaptığımda...

Bu durumda bile doktorum olsun sen verirsin diye bana moral veriyordu..
Aynı doktorum...
:))))

Ve inan emzirirken gidiyor kilolar..
Sadece ben bu kez daha dikkat ediyorum..

Sen bence de hiç almamışsın..
İlk gebeliğin sonuçta ve inan emzirme sürecinde gidiyor...

kızlarrrr Wenice De internetten herşey yarı fiyatına bugüne özel ben bişeyler aldım şu kahverengi hırkayı alsammı diye kararsız kaldım bi baksanıza

Wenice

aslında annem ve kayınvalidem dünyta kadar yelek hırka örmüşler almasam mı acaba:44:

Canım bence uygun ama dünya kadar yeleği varsa bence hiç masraf edip alma..
Alacağım diyorsan da 15-24 ay al...Ya da 9-15 ay..

benimde hemen hemen aynı ilaçlarım ama bi türlü düzenli kullanamıyorum şu ilaçları ya bi gün içiyosam ertesi gün unutuyorum....

benim de düzenli kullandığım söylenemez işte. vitamini de içmiyorum.

anladım, Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah. ben de ilk aylarda 2 dr a gittim, özel dr a da gittim o da çınarlı da yaptıracaktı muhtemelen ama hakan beye daha çok ısındık, egepolde doğum yapanlar da memnun olduklarını söylediler, tercihimizi o yönden kullandık.

kızlar hiç bebek gelişimi, bakımı gibi kitaplar okudunuz mu? tavsiye edebileceğiniz kitaplar var mı? psikoloji kitaplarından mı başlasam acaba? ebeveynlik konusunda kaygılar yavaştan sarmaya başladı beni:)

kızlar hiç bebek gelişimi, bakımı gibi kitaplar okudunuz mu? tavsiye edebileceğiniz kitaplar var mı? psikoloji kitaplarından mı başlasam acaba? ebeveynlik konusunda kaygılar yavaştan sarmaya başladı beni:)

ben de başta hevesliydim ama internetten çoğu şeyi öğreniyoruz zaten, almadım kitap. ama şöyle okuması sıkmayan resimli örnekli kitap bulsam alırım herhalde.

merhaba kizlar. nasilsiniz?
ben kizima hamileyken ''annelik ve bebek bakimi /Elizabeth fenwick'' almistim.. tavsiye ederim

slm kızlar nasılsınız? herkese tünaydıınnn.....içinizde muhasebeci olan varmı yada bu tarz işlerden anlayan..zira kafamı çok karıştıran birşey danışmak istiyorum bugün....:44:...allah rızası için...:26:.

merhaba kizlar. nasilsiniz?
ben kizima hamileyken ''annelik ve bebek bakimi /Elizabeth fenwick'' almistim.. tavsiye ederim

iyiyiz sen nasılsın canım?
Hafta sonu gezdin geldin kızınla:)))
Bende bayağı okudum... İlk bebeğimde...
Şimdi evde kütüphanemde kitaplar
Gidince yazayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…