- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #39.541
bu arada facede prima ilk hediyem paketi tekrar verilmeye başlamış bilginiz olsun
Canım Allah büyük yüreğini ferak tut..
Sakın imzalama ama...Bence tutuştular arkandan koşuyorlar..
Kapat telefonunu ulaşamasınlar sana..
Aradıkça stres basıyordur seni onlar...
Canım boşver birde annenleri düşünme..
Biliyorsun benim annemler de seninkiler gibi...
Ama o kadar dostum var ki..
İnan aramıyorum yokluklarını...
kızlar eşimi yolladım şimdi..inş iyi şeyler duyarım sorcak ..... ayşebahar 2 bin tl cnm tutuyor ....sanırım tam bir bilgimiz yok ama......aslında ben işin para kısmında valla değilim ama yenen bi hakkım vasada bunun peşindeyim...sonuçta en zor günlerimde bile işe gitmiş düşük tehlikem olduğu zaman bile işime sadık kalmış aksatmamaış biriyim..illada imza istemelerinde sizinde dediğiniz gibi var bi sebep....8 maaş hakkım olduğunu bilmiyordum bana herkes on aylıksın hiçbir tazminat hakkın yok dedi sadece ihbar tazminatı alırsın dediler....ssk 10 cu ayım yatmış ama ben zaten 11ci ay yani bu ay işten çıktım yatacağı meçhul asla imzalamicam.....bu sizlerinde dediği gibi kesinleşti....off sabırla eşimi bekliyorum gidim bi yasin okuyayım kızlar.....çok stres içindeyim şuan......allahım hakkımda hayırlısı neyse onu nasip etsin...nolur sizlerde bana dua edin.....hakkım varsa alayım nolurr......
ben milupaya üye oldum oyelken ama hala paketim gelmedi....primayadamı yazılsam bilemedim gelmiyo yaaa......çok talihsizim inş oğlum bize çekmez şans konusunda....ismi gibi talihli olur inş esad ım.....
Kokoş olursun fena mı?
Sende:)))
Yazı yazmıştım.. Müdür tam 4 hata bulup geri gönderdi:))))
Tarihi 14.11.2011 yazışımdan tut adamın ünvanını bile yanlış yazmışım:)))
Tuvalet müdürü müyüm ben dedi:))))
Ay nasıl gülüştük:)))
Hep kk suçlu benim suçum yok vallahi:))))
annenin ellerinden öpüyorum allah böyle anneleri korusun..bizimkiside uzaktan seyrediyo..aradığı yok.....allaha havale ettim napim....imreniyorum valla böyle analara....
canım doldurdum formu bakalım şanşımıza gelecek mi?
valla öyle ayşecim napim..o değil oğlumda etkilencek karnımda...pipisini yediğim.....valla annemler umrumda değil..asla affetmicem zaten şu dönem benim yanımda destek değillerse bundan sonra olmasalarda olur.....ben böyle soğuk bi aile görmedim....allahıma havale ettim...ama oyelken gibi anneleri hakkında güzel şey yazanları görünce imreniyorum..inş bende oğluma iyi bir anne olurum..allahım utandırmasın inş....napalım herkesin çektği çile farklı sanırım..bende ailemden şanssızım..yapacak bişey yok......
valla öyle ayşecim napim..o değil oğlumda etkilencek karnımda...pipisini yediğim.....valla annemler umrumda değil..asla affetmicem zaten şu dönem benim yanımda destek değillerse bundan sonra olmasalarda olur.....ben böyle soğuk bi aile görmedim....allahıma havale ettim...ama oyelken gibi anneleri hakkında güzel şey yazanları görünce imreniyorum..inş bende oğluma iyi bir anne olurum..allahım utandırmasın inş....napalım herkesin çektği çile farklı sanırım..bende ailemden şanssızım..yapacak bişey yok......
canım doldurdum formu bakalım şanşımıza gelecek mi?
benimde milupa hala gelmedi
primayı da deneyeyim dedim
hadi haberlerini bekliyoruz
amannn evet ya burası varken hata yapılıyor :)))
kızz istanbuldaysan ben gelirim sneinle kokoş şeyler almaya
Canım Allah büyük yüreğini ferak tut..
Sakın imzalama ama...Bence tutuştular arkandan koşuyorlar..
Kapat telefonunu ulaşamasınlar sana..
Aradıkça stres basıyordur seni onlar...
Canım boşver birde annenleri düşünme..
Biliyorsun benim annemler de seninkiler gibi...
Ama o kadar dostum var ki..
İnan aramıyorum yokluklarını...
benimde milupa hala gelmedi
primayı da deneyeyim dedim
hadi haberlerini bekliyoruz
amannn evet ya burası varken hata yapılıyor :)))
kızz istanbuldaysan ben gelirim sneinle kokoş şeyler almaya
86 oluyor ama turkiyedeki butiklerde satilan kiyafetlerin kaliplari hep kucuk oluyor birde kendi bebegin icin soruyorsan cok erken degilmi? kimi cocuk 1yasinda 10killo oluyor kimisi 14kilo.. cocuga gorede degisiyor. eger kendi bebegin icinse alma simdiden
iyi akşamlar kızlarr... bugün kontrolümüz var bakalım bebeğimimn sağlığı iyimi kaç kilo olmuş oğloşum:)))
sağ ol cnm düşünmen yeter..evet istdayım anadolu yakasında....inş cnm inş....iyi bir anne olurum.....oğlumla hep iyi bir arkadaş iyi bir sırdaş iyi bir anne yeri geldiğinde bir abla olmak çok isterim..ailelerin birbirine bağlı sevgi dolu olması lazım bence..inş bunu sağlarız hepimiz....çatışmalar olmaz inş..hepimiz için geçerli..huzur çok önemli...allah eksik etmesin....neyse ben kçar yemek yapacağım....
hayali bile güzel..doğmuşlar onlarla gezmelere gidiyoruz...sağlıkla nasip olur inşşşşşşşşşarkadaşımın kızı 1 yaşına giriyor 29 unda, ona bişeyler alayım dedim. çoook sağol tatlım. kendi bebişime almıycam, oğluşum yanımdayken gider bakarım hem giydirip denemiş olurum
iyi akşamlar canım güzel haberlerle gel inş.
iyi akşamlar kızlarr... bugün kontrolümüz var bakalım bebeğimimn sağlığı iyimi kaç kilo olmuş oğloşum:)))
annenin ellerinden öpüyorum allah böyle anneleri korusun..bizimkiside uzaktan seyrediyo..aradığı yok.....allaha havale ettim napim....imreniyorum valla böyle analara....
iyi akşamlar canım yarın görüşürüz inşallah
he unutmadan oyelken bu akşam papatyam var starda..izle belki ikizleride görürsün.....bide en önemlisi hırvatistan türkiye maçı var inş yeneriz zira geçen gün 3 0 yenildik kendi sahamızda rezil olduk..inş hıddınk bu kez futbolculara bişeyler vermiştirde yeneriz hırvatları....haydin kaçtımmmmm
konuşamadık doğru dürüst dimi
canım benim yaaa, annesiyle çok ciddi sorunlar yaşamış ve hala kopuklukları olan biri olarak seni öyle iyi anlıyorum ki gözlerim dolu dolu inan ki. Allah eşinden ve evladından yana güldürsün yüzünü, çoook mutlu ol. sana şu yapılanları buradan okurken bile hazmedemiyorum
Kızlar yarına kadar kendinize iyi bakın..
Ben çıkayım benim küçük kızı kreşten alayım..
Oğlanda 10 dakikaya çıkar yetişeyim kuzularıma....
yeter bugünlk bu kadar...
Benim olan...
Allah yardımcın olsun tekrar
Oyelkenim iyi akşamlar kendine iyi bak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?