2012 Şubat Anneleri

valla öyle ayşecim napim..o değil oğlumda etkilencek karnımda...pipisini yediğim.....valla annemler umrumda değil..asla affetmicem zaten şu dönem benim yanımda destek değillerse bundan sonra olmasalarda olur.....ben böyle soğuk bi aile görmedim....allahıma havale ettim...ama oyelken gibi anneleri hakkında güzel şey yazanları görünce imreniyorum..inş bende oğluma iyi bir anne olurum..allahım utandırmasın inş....napalım herkesin çektği çile farklı sanırım..bende ailemden şanssızım..yapacak bişey yok......

benimde milupa hala gelmedi
primayı da deneyeyim dedim
hadi haberlerini bekliyoruz

amannn evet ya burası varken hata yapılıyor :)))

annenin ellerinden öpüyorum allah böyle anneleri korusun..bizimkiside uzaktan seyrediyo..aradığı yok.....allaha havale ettim napim....imreniyorum valla böyle analara....

kızz istanbuldaysan ben gelirim sneinle kokoş şeyler almaya

canım doldurdum formu bakalım şanşımıza gelecek mi?

bende doldurdum bakalım

sende eşinle çocuğunla çok mutlu olursun inşallah canım
çok iyi bir anne olacağına eminim ben

Var var aynı aile bizim aile sanırım..
Bizde kardeş miyiz ne:)))

İnşallah biz iyi anne oluruz yavrularımıza..
Gerçekten hassas bir dönemden geçiyoruz..
Dikkat et kendine..
ben oğlumun doğumun ardından
resmen lohusa sendromuna tutuldum aile hasreti yüzünden...
Aman dikkat et lütfen kendine..

canım doldurdum formu bakalım şanşımıza gelecek mi?

Facee giremiyorummmmm imdatttt:)))

Canım üye falan olamadım formda dolduramadım yasaklamış beni bu baknlık biliyorsun..
Biz çok edepliyiz face mace yasak bizim kurumda:))))

Şaka bir yana
Eve gideyim hala varsa doldurmak nasipte bakarım...:))

sağ ol cnm düşünmen yeter..evet istdayım anadolu yakasında....inş cnm inş....iyi bir anne olurum.....oğlumla hep iyi bir arkadaş iyi bir sırdaş iyi bir anne yeri geldiğinde bir abla olmak çok isterim..ailelerin birbirine bağlı sevgi dolu olması lazım bence..inş bunu sağlarız hepimiz....çatışmalar olmaz inş..hepimiz için geçerli..huzur çok önemli...allah eksik etmesin....neyse ben kçar yemek yapacağım....

arkadaşımın kızı 1 yaşına giriyor 29 unda, ona bişeyler alayım dedim. çoook sağol tatlım. kendi bebişime almıycam, oğluşum yanımdayken gider bakarım hem giydirip denemiş olurum

iyi akşamlar canım yarın görüşürüz inşallah

arkadaşımın kızı 1 yaşına giriyor 29 unda, ona bişeyler alayım dedim. çoook sağol tatlım. kendi bebişime almıycam, oğluşum yanımdayken gider bakarım hem giydirip denemiş olurum
hayali bile güzel..doğmuşlar onlarla gezmelere gidiyoruz...sağlıkla nasip olur inşşşşşşşşş
iyi akşamlar canım güzel haberlerle gel inş.

neyse kızlar hepinizi öptüm ben.....kaçıyorum......bana yardımcı olan bütün arkdaşlara çok teşekkür ederim..hakkınızı helal edin....sağolun....cümleten iyi akşamlar..daha yemek yapacağım..eşim bugün izinli o gelmeden bitireyim..bide kuran okursam ne mutlu bana...bütün stresim gidecek.....iyiki varsınız..öptüm sizi.....

annenin ellerinden öpüyorum allah böyle anneleri korusun..bizimkiside uzaktan seyrediyo..aradığı yok.....allaha havale ettim napim....imreniyorum valla böyle analara....

canım benim yaaa, annesiyle çok ciddi sorunlar yaşamış ve hala kopuklukları olan biri olarak seni öyle iyi anlıyorum ki gözlerim dolu dolu inan ki. Allah eşinden ve evladından yana güldürsün yüzünü, çoook mutlu ol. sana şu yapılanları buradan okurken bile hazmedemiyorum

he unutmadan oyelken bu akşam papatyam var starda..izle belki ikizleride görürsün.....bide en önemlisi hırvatistan türkiye maçı var inş yeneriz zira geçen gün 3 0 yenildik kendi sahamızda rezil olduk..inş hıddınk bu kez futbolculara bişeyler vermiştirde yeneriz hırvatları....haydin kaçtımmmmm

inşallah unutmam canım oğlumun sayesinde yumurcaktan başka kanal seyrettiğimiz yokta
sağol haber verdiğin için
öpüyorum seniii

neyse açma şimdi yaralarımı.... bana siz desteksiniz çevrem destek herkes yanımda güç veriyolar..o yetiyor.....allaha şükür eşim dünya iyisi..allahım eksik etmesin başımdan...inş bugünlerde geçecek ben buna inanıyorum..gün olur devran döner.....herkesin yüzü o zaman kızarır inş...içim ferah..Rabbim beni biliyo....napalım kader diyelim..gerçi kaderimiz birazda bizim elimizde ama bazen doğru yön veremeyince rüzgar fırtınalarla karşılaştırıyo napalım..inş herşey düzelecek..hepimizin hayatında yanlış olan ne varsa Rabbim doğru yolu bulmasını nasip etsin.....evladlarımız sağ sağlim doğsun..onlarla yüzümüz gülsün.....başka bişey istemem..inş.....neyse gideyim gene tutamadım çenemi.......öptüm kocamannnn canlarım benimmm.....

Kızlar yarına kadar kendinize iyi bakın..
Ben çıkayım benim küçük kızı kreşten alayım..
Oğlanda 10 dakikaya çıkar yetişeyim kuzularıma....
yeter bugünlk bu kadar...

Benim olan...
Allah yardımcın olsun tekrar

Oyelkenim iyi akşamlar kendine iyi bak..

iyi akşamlar canım yetiş kuzucuklara
üff daha benim 1,5 saatim var yaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…