- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #39.501
merhaba kizlar. Nasilsiniz?
Ben kizima hamileyken ''annelik ve bebek bakimi /elizabeth fenwick'' almistim.. Tavsiye ederim
slm kızlar nasılsınız? Herkese tünaydıınnn.....içinizde muhasebeci olan varmı yada bu tarz işlerden anlayan..zira kafamı çok karıştıran birşey danışmak istiyorum bugün....:44:...allah rızası için...:26:.
Canım bence uygun ama dünya kadar yeleği varsa bence hiç masraf edip alma..
Alacağım diyorsan da 15-24 ay al...Ya da 9-15 ay..
bende burdayım ama yazmakta zorlanıyorum kalabalıkta şube:) ama kalbim sizinle .. bu arada dr ve hastane konusunda konuşmak istiyorum sizlerle ama fırsat bulamadım olmazsa akşama artık kızlar.
evet bende vazgeçtim almıycm başka şeyler aldım
68 CM OLANINDAN MI ALSAM 62 Mİ? 56 LAR ÇOK KÜÇÜK OLUR DİYORLAR
slm kızlar nasılsınız? herkese tünaydıınnn.....içinizde muhasebeci olan varmı yada bu tarz işlerden anlayan..zira kafamı çok karıştıran birşey danışmak istiyorum bugün....:44:...allah rızası için...:26:.
benim de düzenli kullandığım söylenemez işte. vitamini de içmiyorum.
anladım, Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah. ben de ilk aylarda 2 dr a gittim, özel dr a da gittim o da çınarlı da yaptıracaktı muhtemelen ama hakan beye daha çok ısındık, egepolde doğum yapanlar da memnun olduklarını söylediler, tercihimizi o yönden kullandık.
yok ya pek gezemedim bi kuzene gittik onunda 3yasinda kizi var onunla oynadilar geri geldik aksam olmadan.cok soguk ,kalinmiyor disarda...iyiyiz sen nasılsın canım?
Hafta sonu gezdin geldin kızınla:)))
Bende bayağı okudum... İlk bebeğimde...
Şimdi evde kütüphanemde kitaplar
Gidince yazayım..
evet bende vazgeçtim almıycm başka şeyler aldım
68 CM OLANINDAN MI ALSAM 62 Mİ? 56 LAR ÇOK KÜÇÜK OLUR DİYORLAR
merhaba hoşgeldin canım
sen sor bildiğimiz bir şeyse seve seve yardımcı oluruz :)
yok ya pek gezemedim bi kuzene gittik onunda 3yasinda kizi var onunla oynadilar geri geldik aksam olmadan.cok soguk ,kalinmiyor disarda...
valla kitap mitap hikaye yasayarak cok guzel ogreniyorsun :))
56benim kizima 1ay oldu hemen 62ye gecti. bi kac tane 56 yeter hemen 62ye geciyolar ( cocuk normal kiloda dogmussa )
yazdığımı okudun mu
esra alkanı tavsiye ederim sana işini çok iyi biliyor
hatta beni tanıyor istersen ben tanıştırırım sizi :))
Kesinlikle her çocuk kendi kitabını yazıyor adeta..
Kitaplardaki gibi değil hayat..
Bende haftasonu kek yaptım arkadaşım rahatsızdı birde ona yaptım..
Kalpli gittik verdim geldim..
Hem o sevindi hem ben..Hem çocuklar...
Bence 68 alsın...
Sen nasılsın neler yapıyorsun bebğin nasıl?
kızın olacaktı değil mi
selam canım nasılsın? Ya eşimle kafamızı çok karıştıran bir konu var bu aralar...şöyleki ben malum rapor almama 2 ay kala yani bu kasım başı işten çıkarıldım...işten çıkmadan önce normalde her çalışana ibraname imzalatılıyordu bana kimse böyle bişey demedi...çünkü konuştuk ve bana sskmın devam edeceği söylendi..anlaştık tamam dedik...sonuçta ssk hem doğum parası almam için hem normal hastane masraflarımı karşılanması için önemli bişey...neyse şimdi 3 gündür patronlar arıyolarki ibranameyi gelsin imzalasın diye benim için....korkularıda benim sskmın devam ettiği için maaş almıyorum diye dava açarım diye... Muhasebe illa imzalancak demiş...onlara güvence olarak yani....eşimde dediki biz nerden güveneceğiz size ya ssk iptal edilirse biz mağdur oluruz dedi...doğum parası alacağız sonuçta dedi..onlarda şimdi diyorki gelin size bu doğum parasını biz verelim siz imzayı atın..eğer ssk iptal edilirse bu para sizde kalır ssk devam ederde doğum parası alırsanızda verdiğim parayı bana iade edersiniz diyor yani 2 bin tl aldıysam 2 bin tl doğum parası verdilerse geri vercem..öncesinde parayı almış olcam yani.şaşırdık kaldık..nasıl güveneceğiz bilmiyorum eşime al parayı tamam imzalıyayım dedim aralıkta rapor alcam ben o zamandan önce sskmı keserlerse bizde o parayı vermeyiz dedim...sizce ne yapalım.....bi akıl verin...bu işin altında bi çobanoğlu çıkmasın....ne gibi haklarım var onuda bilmiyorum...:44:.
turkiyenin kaliplari kucuk gerci ama 68 ilk etapta cok buyuk gelir.. eger dogumdan sonrasindan bahsediyorsa bikactane 56 ve 62 bence .
ben napim ya bugun 11e kdr uyumusum, aliskin degilim bukdr uyumaya hala ayilamadim desem yeridir. babasi kizimi krese goturmus benide kaldirmamis bende uyumusum. aslinda kafamda birsuru is vardi yapamadim hicbirini.
ikinci kizim olcak allah kismet ederse..
sen cocuklar nasil ? 3cocuk + hamilelik iyi hala giriyorsun buraya:)
selam arkadaşım. bende bişey sorucaktım, 1 yaş için kaç cm almalıyım?
merhaba hoşgeldin canım
sen sor bildiğimiz bir şeyse seve seve yardımcı oluruz :)
bir kere hamile bir bayanı işten çıkartmak kanunen yasak böyle bir hakları yok.
2.si sana tazminat+iHbar ödemek zorundalar.
Sen ibrannameyi imzalarsan tüm haklarımı aldım diye bir yazıdır imzaladığın taktirde hiç bir hak talep edemezsin.
Sen onu imzaladıktan sonra sgk nı sonlandırırlarsa da birşey yapamazsın çünkü imza atışsın diyecekler.
Direk çalışma bakanlığına gidip şikayette bulun derim ben.
Buna hakları yok.sen tazminat aldın mı ki ibranname imzalatıyorlar.
turkiyenin kaliplari kucuk gerci ama 68 ilk etapta cok buyuk gelir.. eger dogumdan sonrasindan bahsediyorsa bikactane 56 ve 62 bence .
ben napim ya bugun 11e kdr uyumusum, aliskin degilim bukdr uyumaya hala ayilamadim desem yeridir. babasi kizimi krese goturmus benide kaldirmamis bende uyumusum. aslinda kafamda birsuru is vardi yapamadim hicbirini.
selam canım nasılsın? ya eşimle kafamızı çok karıştıran bir konu var bu aralar...şöyleki ben malum rapor almama 2 ay kala yani bu kasım başı işten çıkarıldım...işten çıkmadan önce normalde her çalışana ibraname imzalatılıyordu bana kimse böyle bişey demedi...çünkü konuştuk ve bana sskmın devam edeceği söylendi..anlaştık tamam dedik...sonuçta ssk hem doğum parası almam için hem normal hastane masraflarımı karşılanması için önemli bişey...neyse şimdi 3 gündür patronlar arıyolarki ibranameyi gelsin imzalasın diye benim için....korkularıda benim sskmın devam ettiği için maaş almıyorum diye dava açarım diye... muhasebe illa imzalancak demiş...onlara güvence olarak yani....eşimde dediki biz nerden güveneceğiz size ya ssk iptal edilirse biz mağdur oluruz dedi...doğum parası alacağız sonuçta dedi..onlarda şimdi diyorki gelin size bu doğum parasını biz verelim siz imzayı atın..eğer ssk iptal edilirse bu para sizde kalır ssk devam ederde doğum parası alırsanızda verdiğim parayı bana iade edersiniz diyor yani 2 bin tl aldıysam 2 bin tl doğum parası verdilerse geri vercem..öncesinde parayı almış olcam yani.şaşırdık kaldık..nasıl güveneceğiz bilmiyorum eşime al parayı tamam imzalıyayım dedim aralıkta rapor alcam ben o zamandan önce sskmı keserlerse bizde o parayı vermeyiz dedim...sizce ne yapalım.....bi akıl verin...bu işin altında bi çobanoğlu çıkmasın....ne gibi haklarım var onuda bilmiyorum...:44:.
dün dr kontrolumuz vardi 655gr olmus kuzucuk :) seker yuklemesi yaptircam haftaya.. hersey yolunda beslendigi alan cok kaliteli dedi, sigara icinleri gormen lazim bide dedi. guzel keyfi yerindeymis hanimefenin
selam canım nasılsın? ya eşimle kafamızı çok karıştıran bir konu var bu aralar...şöyleki ben malum rapor almama 2 ay kala yani bu kasım başı işten çıkarıldım...işten çıkmadan önce normalde her çalışana ibraname imzalatılıyordu bana kimse böyle bişey demedi...çünkü konuştuk ve bana sskmın devam edeceği söylendi..anlaştık tamam dedik...sonuçta ssk hem doğum parası almam için hem normal hastane masraflarımı karşılanması için önemli bişey...neyse şimdi 3 gündür patronlar arıyolarki ibranameyi gelsin imzalasın diye benim için....korkularıda benim sskmın devam ettiği için maaş almıyorum diye dava açarım diye... muhasebe illa imzalancak demiş...onlara güvence olarak yani....eşimde dediki biz nerden güveneceğiz size ya ssk iptal edilirse biz mağdur oluruz dedi...doğum parası alacağız sonuçta dedi..onlarda şimdi diyorki gelin size bu doğum parasını biz verelim siz imzayı atın..eğer ssk iptal edilirse bu para sizde kalır ssk devam ederde doğum parası alırsanızda verdiğim parayı bana iade edersiniz diyor yani 2 bin tl aldıysam 2 bin tl doğum parası verdilerse geri vercem..öncesinde parayı almış olcam yani.şaşırdık kaldık..nasıl güveneceğiz bilmiyorum eşime al parayı tamam imzalıyayım dedim aralıkta rapor alcam ben o zamandan önce sskmı keserlerse bizde o parayı vermeyiz dedim...sizce ne yapalım.....bi akıl verin...bu işin altında bi çobanoğlu çıkmasın....ne gibi haklarım var onuda bilmiyorum...:44:.
dün dr kontrolumuz vardi 655gr olmus kuzucuk :) seker yuklemesi yaptircam haftaya.. hersey yolunda beslendigi alan cok kaliteli dedi, sigara icinleri gormen lazim bide dedi. guzel keyfi yerindeymis hanimefenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?