2012 Şubat Anneleri

tazminat hakkınız var size mutlaka ödemeleri gerekir.
Yıllık izin yok bir seneniz dolmamış.
Aslında raporlu olduğunuz dönemlerde size maaş yada sgk ödemeyecekler yani niye işten çıkartıtlar oda ayrı bir konu.siz onları sgk dan alacaksınız resmen harcamak istemişler.
çok yanlış bir durum size işten çıkartamazlar bu kanunen yasak.

allah kimseyi çaresiz bırakmasın bi avukata sordum kkda hiçbir hakkın yok ssknı ödeyeceklerse ne derlerse yap dedi..bir başkası dava aç kazanırsın diyor..eşimde dediki bi dava en az 2 3 yıl sürüyor nasıl baş ederiz dedi..bide eşim aynı yerde çalışıyor onuda işten çıkarıp mağdur olursak doğuma 3 ay kala hepten işimiz zor parayı alıp imzalasam ama sonra sskmı iptal ederlerse ne yaparım hastanede falan..doktorum sonuçta ona göre bana bi fiyat verdi ssksız bakalım aynı fiyata doğum yaptıracakmı verdikleri parada çar çur olcak davada açamicam o zaman hepten mahvolacağız..ne yapsam bilemiyorum...işçi mahkemeleri bilirmi acaba bu konuyu detaylı gitsem anlatsam....nolur bi akıl verin yaa..siz olsanız ne yapardınız....

evet doğru söylüyor canım seni işten çıkaramazlar
çıkarmayı göze alsalar bile 8 maaş mı ne ceza ödemeleri gerekiyor
sen imzalamadan önce çok iyi araştır derim

siz örgü hirkadanmi bahsediyorsunuz? :) ben normal kiyafetten bahsediyorum yaw..
masallah kuzularina ya. 2bucuk yasinda benim elam. almanca konusuluyor burda evde sadece turkce kreste almanca konuusuluyor elayla.. ama almancayada basladi ela arada bana almanca söylüyor (ellerini yika, bozulmus bu, tesekkur ederim vs) ilk once ana dilini konussun adam gibide....

kıdem tazminatı+ihbar+8 maaş cezayı versinler imzala

canım mahkeme ve eşin yönünden çekiniyorsan
git şirkete açık açık konuş
ya ben mağdur olursam de nasıl güvenceğim de
benimde kafam karıştı

evet doğru söylüyor canım seni işten çıkaramazlar
çıkarmayı göze alsalar bile 8 maaş mı ne ceza ödemeleri gerekiyor
sen imzalamadan önce çok iyi araştır derim

cnm ne 8 maaşı çalıştığım ayın maaşını aldım o kadar.....eşim gidiyo şimdi araştırmaya.....inş iyi şeyler duyarım..allah sizden razı olsun valla akıl akıldan üstündür diye boşuna dememişler.....

Canım Allah yardımcın olsun
Ama aynı yerde çalışıyor demişsin ..
Eşini neden göztermeden çıkaramazlar ki canım ama...
Allah kimseyi çaresiz bırakmasın..
Çok zor..
Doğum parası 2 bin tl mi verecekler sana süt parasıyla beraber falan..

Maşallah Elaya.. İki dilide öğrenmesi ne kadar güzel biliyorsun değil mi ama?

öylede benim icin öncelik türkce.. anadilini guzel konussun almanca ikinci plan.
ben elayi almaya gidiyorum kizlar. kendinize iyi bakin gorusuruz

teşekkürler kızlar bişeyler aldım bakalım bebeğime nasıl olacaklar:26:yakışırlar ama benim yakışıklı oğluma

İnşallah güzel günlerde giydirisin canım..
Elbette yakışırlar

öylede benim icin öncelik türkce.. anadilini guzel konussun almanca ikinci plan.
ben elayi almaya gidiyorum kizlar. kendinize iyi bakin gorusuruz

Tamam canım.. Sen git al Eloşu
Sende ii bak kendine..
Bnede orda yaşarken hep anadili derdi annemler ama oranın dilini daha süper konuşurduk:)))
Benim kızın kreşi 5 te bitiyoooo

günlük pijama takımı almıştım dar gelmişti
annem bugün gidip bir beden büyüğünü almış hemde süslü püslü dantelli almış

bu arada facede prima ilk hediyem paketi tekrar verilmeye başlamış bilginiz olsun

kızlar eşimi yolladım şimdi..inş iyi şeyler duyarım sorcak ..... ayşebahar 2 bin tl cnm tutuyor ....sanırım tam bir bilgimiz yok ama......aslında ben işin para kısmında valla değilim ama yenen bi hakkım vasada bunun peşindeyim...sonuçta en zor günlerimde bile işe gitmiş düşük tehlikem olduğu zaman bile işime sadık kalmış aksatmamaış biriyim..illada imza istemelerinde sizinde dediğiniz gibi var bi sebep....8 maaş hakkım olduğunu bilmiyordum bana herkes on aylıksın hiçbir tazminat hakkın yok dedi sadece ihbar tazminatı alırsın dediler....ssk 10 cu ayım yatmış ama ben zaten 11ci ay yani bu ay işten çıktım yatacağı meçhul asla imzalamicam.....bu sizlerinde dediği gibi kesinleşti....off sabırla eşimi bekliyorum gidim bi yasin okuyayım kızlar.....çok stres içindeyim şuan......allahım hakkımda hayırlısı neyse onu nasip etsin...nolur sizlerde bana dua edin.....hakkım varsa alayım nolurr......

ben milupaya üye oldum oyelken ama hala paketim gelmedi....primayadamı yazılsam bilemedim gelmiyo yaaa......çok talihsizim inş oğlum bize çekmez şans konusunda....ismi gibi talihli olur inş esad ım.....

Kokoş olursun fena mı?
Sende:)))

Yazı yazmıştım.. Müdür tam 4 hata bulup geri gönderdi:))))
Tarihi 14.11.2011 yazışımdan tut adamın ünvanını bile yanlış yazmışım:)))
Tuvalet müdürü müyüm ben dedi:))))
Ay nasıl gülüştük:)))

Hep kk suçlu benim suçum yok vallahi:))))

annenin ellerinden öpüyorum allah böyle anneleri korusun..bizimkiside uzaktan seyrediyo..aradığı yok.....allaha havale ettim napim....imreniyorum valla böyle analara....

Canım Allah büyük yüreğini ferak tut..
Sakın imzalama ama...Bence tutuştular arkandan koşuyorlar..
Kapat telefonunu ulaşamasınlar sana..
Aradıkça stres basıyordur seni onlar...

annenin ellerinden öpüyorum allah böyle anneleri korusun..bizimkiside uzaktan seyrediyo..aradığı yok.....allaha havale ettim napim....imreniyorum valla böyle analara....

Canım boşver birde annenleri düşünme..
Biliyorsun benim annemler de seninkiler gibi...
Ama o kadar dostum var ki..
İnan aramıyorum yokluklarını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…