2012 Şubat Anneleri

Benim 37 inci haftam oluyor, belki ondan onceki haftayi da alirim yillik iznimi sene sonuna kadar kullanmazsam bir haftasi duruyor, hic soguklarda ise gidesim yok. :18:
Sen isten ayrilmayi dusunenlerdensin dimi,Allah gonlune gore versin insallah haklarini alabilirsin sonuna kadar. Ben bir onceki isimden aslinda istifa ettim ama esimin isi dolayisiyla tasiniyoruz diye ciktigimi aslinda cok memnun oldugumu falan soyledim. Hatta kendi mudurum mirin kirin etti cikip personel muduruyle bizzat gorustum, israrci ve de net konustum, 6 yillik tazminatimi verdiler Yani demem o ki alttan almak musguliyetini anlatmak lazim, hadi simdiden basarilar istifa sureclerinizde...

konuşunca bizimkilerinde vereceklerini düşünüyorum
ama o konuşma süreci düşündürüyor beni
artık bakalım izine çıkalım da gerisini birlikte çözeriz inşallah

iş konusunda çok dertliyim zaten kızlar( hamileyim diye anlayış göstermeleri gerekirken daha fazla etinden sütünden nasıl yararlanırımın peşindeler tek çalışıyorum vallahi ya..

insanlar acımasız seviyorlar insan kullanmayı

aynen cnm öyle ve 50gr şeker yüklemem yüksek çıkmıştı ve aradılar acil gel 100grlık yapalım diye 3 gün izin almak için 40 takla attırdılar valla.. gelincede yemeğe bile çıkamadım tüm gün aç gezdim düşündükçe üzülüyorum

keşke sen benim dr gitmem gerekiyor diyip çıksaydın
yemek saati olunca da yemeğini yeseydin
onlara o fırsatı vermeseydin
boşver üzme kendini allah görüyor herşeyi

ben de kızımın doğumundan önce bankada çalışıyordum. ayrıca atm sorumlusuydum o sıralar. ağır ağır kasaları taşıyordum ve kimsenin birşey dediği yoktu. en sonunda ben dedim, bunlar çok ağır, ben artık taşıyamıyorum atm'yi benden alın diye. ancak öyle almışlardı.

doğumdan sonra da 1-2 ay çalıştım, süt iznimi yediler, sonrasında da istifa ettim :))

Son düzenleme:
slm kızlar ben geldimmmmmmm...ama herkes çıkmış o ayrı tabi şansıma..olsun belki görenler cevap verir bana..napim....bugün her zamanki gibi 12 de kalktım söylemesi ayıp(çalışanlar görüp ohh ohh 12 ye kadar yat sen demesin daha yeni işsiz kalanlardanım bende..keyfini çıkarıyorum napim.)......neyse sonra kahvaltı tv derken eşimden geçen kopardığım para tabi aklımı kemirmeye başladı....aslan kadını olunca maalesef para tutmak ne mümkün......neyse çıkayım dedim bi bebek mağazasına gideyim..oğlumun malum banyo havlusu yedek pijamaları falan hiç yoktu...30tl harcarım diye kendime söz verdim...pazarada gideceğim bi kaçgün sonra param kalsın dedim..ama ne mümkün..bi güzel şeyler var allahım ..hani büyükler derler ya para tuzağı diye...boşuna dememişler valla.....dayanamadım gitti yine 50 tl..........oda şundan oldu banyo havluları 8 tlyede vardı 14 tlyede..ama malı o kadar fark ediyoki...dedim bi tane olcaksa 14 tl olandan alayım...daha iyi suyu çeker dedim..8 tl olan zaten fazla satılmamış...malıda kötü...almadım içime sinmedi napim...:26:....malı iyi olsa alıdım niye fazla para vereyim ama dediğim gibi çok dandikdi...neyse bi takım yine ayaklı pijama takımı aldım bi takım 3 aylık tulumu aldım..2 tane yedek pijama aldım bi iç zıbın aldım olan takımının içine uydurmak için yedek çorap ve eldiven aldım...bide külotlu çorap aldım mavi....çok tatlı..bacakları üşümesin oğlumun diye..bakalım eşim ne diyecek...pijamanın içinde gözükmez dedim napim....neyse beni aslında uyuz eden bişey oldu mağazada....

şöyleki bi kadın vardı mağazada...ocakta doğum yapacakmış duydum konuşmalarından..oda annesi ve sanırım teyzesiyle gelmiş...benim gibi bakıyo çamaşırlara..annesi daha meraklı ne görse alıyo falan...tam ben ayaklı zıbınlara bakıp nasıl bişey alsam diye düşünürken annesi benim olduğum yerdeki takımlara bakmaya geldi...çok güzel bak bundan alalım falan dedi..ben hiç bakmıyorum o tarafa ama duyuyorum söylenenleri....kız diyoki aa anne bırak onları yaa ayaklı pijamalar kullanışlı değilmiş...onlardan istemiyorum beennnn....içimden dedim tam salak bu..bebek için en gerekli ve ayaklarının üşümemesi için üretilmiş takımları hanım efendim hangi çok bilmişten duymuşsa kullanışlı değil dedi..dönüp cevap vereyim şuna nerden o kanıya vardın duydunuz diyeyim dedim sonra baktım burnunun dikinde vazgeçtim...insan bilmiyorsa araştırır..koskoca bebek mağazası boşunamı üretmiş ayaklı pijamaları...senelerdir herkesin bebeğine aldığı bişey bu..en önemliside bebeğin ayağı hep sıcak olmalıki karnı ağrımasın,gazı olmasın..o gitmiş 1 aylık şeyleri hep ayaksız almış...yok çorabı düşecek yok patik bi dahaüstüne giydirilecek derken uğraşsın dursun artık napim........bana duyurmak istedi ama çok pişman olcak haberi yok..cahillik zor işte ne diyeyim....sanırım annesi falanda bilgisiz yok kızım sana çok lazım olur onlar demediler...çok eskiden doğum yapmış belli........neyse güldüm kendi kendime ben işime baktım..benden bu kadar işte bugünlük.....​

benim_olan merhaba canım.. iyi yapmışsın havlusunu kalitelisinden almışsın. az olsun, öz olsun.

ayaklı pijama konusunda kesinlikle seninle aynı fikirdeyim. çorabını giydir, üstüne de ayaklı pijamasını, oh mis gibi sıcacık ayaklar :)

bazı insanlar sabit fikirli oluyor, ne desen boş. sen ona çok kullanışlı desen de takmazmış zaten belli. eminim annesi de o nedenle karışmamıştır.

Son düzenleme:
bende bebeğim için alışverişe gidince şaşkınlaşıyorum herşeyi almak istiyorum sonrada gereksiz mi acaba diyip bırakıyorum herşey anneme kaldı o alıyo hazıra konmuş gibi oluyorum halısını perdesini bile almış nutkum tutuldu kaldım alamıyorum bişey:))

benimolan ohh ne güzel 12 ye kadar yattın demek :)
havlusunu iyi almakla bence de iyi yapmışsın tenine yumuşacık değer ohh ne güzel tahriş etmez
insan alışverişe gidince her gördüğünü almak istiyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…