- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #39.781
canım sen sorarsan sen istifa ediyormuşsun gibi yaparlarsa
hiç bir hakkını alamazsın ama bence hiç sorma
iyi akşamlar
bu çalışanlara yaranılmıyor zaten oyüzden kendi bildiğini yapmak en güzeli
17 ocakta 35.haftan mı olacak ?
hoşgeldin bizde seni seviyoruzzz
evet akşam oldu 6 olsa da gitsem bende :)
Benim 37 inci haftam oluyor, belki ondan onceki haftayi da alirim yillik iznimi sene sonuna kadar kullanmazsam bir haftasi duruyor, hic soguklarda ise gidesim yok. :18:
Sen isten ayrilmayi dusunenlerdensin dimi,Allah gonlune gore versin insallah haklarini alabilirsin sonuna kadar. Ben bir onceki isimden aslinda istifa ettim ama esimin isi dolayisiyla tasiniyoruz diye ciktigimi aslinda cok memnun oldugumu falan soyledim. Hatta kendi mudurum mirin kirin etti cikip personel muduruyle bizzat gorustum, israrci ve de net konustum, 6 yillik tazminatimi verdilerYani demem o ki alttan almak musguliyetini anlatmak lazim, hadi simdiden basarilar istifa sureclerinizde...
iş konusunda çok dertliyim zaten kızlar( hamileyim diye anlayış göstermeleri gerekirken daha fazla etinden sütünden nasıl yararlanırımın peşindeler tek çalışıyorum vallahi ya..
insanlar acımasız seviyorlar insan kullanmayı
aynen cnm öyle ve 50gr şeker yüklemem yüksek çıkmıştı ve aradılar acil gel 100grlık yapalım diye 3 gün izin almak için 40 takla attırdılar valla.. gelincede yemeğe bile çıkamadım tüm gün aç gezdim düşündükçe üzülüyorum
aynen cnm öyle ve 50gr şeker yüklemem yüksek çıkmıştı ve aradılar acil gel 100grlık yapalım diye 3 gün izin almak için 40 takla attırdılar valla.. gelincede yemeğe bile çıkamadım tüm gün aç gezdim düşündükçe üzülüyorum
çalışma hayatında eğer sessizsen, sürekli ezmeye çalışıyorlar. dişini gösterene kimse birşey diyemiyor.
çalışma hayatında eğer sessizsen, sürekli ezmeye çalışıyorlar. dişini gösterene kimse birşey diyemiyor.
ağlamayan çocuğa meme vermezler diye boşuna dememişler
kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?