2012 Şubat Anneleri

ben yine uykusuzum bide dün akşamdan beri hafif bir başağrısı varrr
hiç çalışasım da yok :2:

günaydın oyelkencim..bu uykusuzluk bende de var gece 4 gibi uyanıyorum yatağın içinde dön dön uyuyamıyorum...baş ağrın çoksa minoset yada parol içebilirsin doktorum vermişti bende de çok oluyordu...geçmiş olsun...ikiz bebeklere hamile olmak da ayrı bir duygudur yaa

sağol canım evet bende hiç uyuyamıyorum yaa ne olcak böyle bilmiyorum

dikkat et kendine bebişleri yorma.. benimde akşam burnum kanadı tansiyonum yükselmiş çok korktum ama

hamilelikte burun kanamaları oluyormuş canım normalmiş okumuştum daha önce
korkma ama tansiyonuna dikkat et

havalarda soğudu iyice herkes kendine dikkat etsin 7.ay çok önemli kızlar aman bebişlere dikkat:)) sabah dolmuşta kadın karnımı tepeleyerek geçince annelik iç güdüm kabardı çok sinirlendim hamileyim dikkat etsene die kadında nerden geldiğini şaşırdı:))

Herkese günaydın bayanlar, uykusuzluk her zaman değilde arada bendede oluyor, bende bugün sersem gibiyim akşam muhteşem yüzyıl dizisini izledim ay bebek sahnesinde içim şişti aglamaktan gece yatıncada nefesim daraldı hep garip garip rüyalar gördüm bütün gece

Aynen oluyor oyle banada 1-2 defa minibüste oldu kaban giyiyoruzya karnımızı kamufle ediyor belli olmuyor gerçi olsada bakmıyolarki

Günaydın kızlar...
Yine bende gece yastığımı yükseltmeme rağmen midem ağzımda dolaştım durdum..
Bu kez daha fenayım.. Midem yukarı çıktıkça fena oluyorum..
Bebek durmuyor kımıl kımıl valla..
Birara ağzımdan dışarı çıkacak sandım o derece hareketli kızlar bu tepikoğlan

Aynen oluyor oyle banada 1-2 defa minibüste oldu kaban giyiyoruzya karnımızı kamufle ediyor belli olmuyor gerçi olsada bakmıyolarki

çok sinirlendim ama sanki bebeğim direk hissediyo gibi düşündüm ilk defa bu kadar annelik iç güdüm gelişmiş onu farkettim. bide gerçekten farketselerde insanlar önemsemiyo ne kadar garip.

günaydın hoşgeldin tatlım..

özellikle gece mi hareketli oluyo? benimki öylede şaka gibi ben uyuyorum sanki o uyanıyo ve hep balık gibi ordan oraya kayıyo sanki:))

Günaydınlar herkese.

nasıl geçti 7 ay hiç birşey anlamadım. artık geri sayıma başladık, hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza bebeklerimizi alsak. sabah zor uyanıyorum. aklıma bir kaç ay sonra uykusuz kalacağım geceler geldi ve kendimi öyle motive ettim :)

özellikle gece mi hareketli oluyo? benimki öylede şaka gibi ben uyuyorum sanki o uyanıyo ve hep balık gibi ordan oraya kayıyo sanki:))

Evet canım özellikle gecekuşu gibi saat 12 de uyanıyor..
Sabaha kadar bir o yana bir bu yana kayıyor
vuruyor tepikliyor..
Midem böyle ağzımda..
Yastık sayısını 3 e çıkardım resmen oturarak uyumaya başladım.
Birde hala emiyor diğer kızım..
Dün muhteşem yüzyılda oğlunu göğsüyle ölümüne sebep oldu ya hatice sultan
Tüm gece kabus gördüm... birde ay Allahım kimsenin başına verme diye dualar ettim..
Bayağı korktum.. Hep korkarım emzirirken uyuyakalmaktan..
Buklem galiba bizimkiler gecekuşu:)))

Gunaydın kızlar.
Uykusuzluktan bahsedılmıs.
Bende bugun cok uykusuzum.
Aslında gunlerdır boyleyım.
Gece uyuyorum ama pek saglıklı olmadıgından sanırım uykumu alamıyorum.
Kızım da gece cok hareketlenıyor.
Ara ara uyanmasam pek fark etmıyorum ama uyandıgımda bakıyorum hep hareket halınde.
'Uyusana be kızım, buyumen lazım' dıyorum ama nafıle.
Bu kız dogdugunda da mı gece hıc uyumayacak?

kesinlikle öyle iş yerinde kıpırdamıyo yazık seslerden mi korkuyo acaba gece sessizliğinde çıkıyo ortaya:)) bizimkiler değişik bebişler..

günaydın canım evet çok kötüydü bebek sahneleri

günaydın canım aynen benimkide öyle gece çok hareketli

aynen yaa aynı inş doğduklarında gece uyurlar

günaydın canım benim ark bebeği oldu yeni
hiç uyumuyormuş bütün gece arabayla dışarda dolaştırıyorlarmış :)))

günaydın canım sanırım benimkide hiç uyumuyor

evet hep büyükler soyler emzirirken uyuya kalma birde bebegi yanına alıp uyuma diye, farkedilmez Allah korusun beni o dizideki dram mahvetti agladım hem seyrettim hem agladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…