2012 Şubat Anneleri

ya ben ne zaman gitsem doktor bana 17 şubat civarı diyo satımda 11 mayıs ama geç döllenmemi yoksa yanlışmı hesapladı bilmiyorum...gerçi ultrason cihazından bebeğe bakıp ona göre hesap çıkarıyo ama sorcam bu sefer kafama takıldı...2 günle bişey olmaz ama neden öyle..:44:..internette 15 şubat gösteriyo oysa...çözemedim....haftaya gideceğim ben yeni, gitmedim ama en son 23 te gittim 650 gr 23 cm dedi..şimdi değişmiştir tabi......inş büyümüştür kuzum.....senin kızda uzun boylu olcak sanırım baba uzunmu? benim eşime de uzun boylu .....

maşallah oğluşuna büyümüştür tabi şimdi
şaşırcaksın gittiğinde =))

sor bakalım hem içindeki soru biter hemde yeni bişey öğreniriz :))
benim kız geçen ay 500 gr dı 24 cm di sanırım...1 ayda 250 gr almış maşallahımız var
baba da uzun evet...

Son düzenleme:

bebekler boylarının yüzde 70 ini babadan alıyormuş....bizimkiler babaya çekerse sorun yok gerçi ben orta boydayım 1 65 im ama olsun...boydan yana bi sıkıntım yokta inş 3, 3 buçuk kilo olarak doğarlar sağ sağlim..en önemliside organları tas tamam doğmaları inş....haberlerde öyle bebekleri görünce içim sızlıyo..veren Allahım ama anne baba için çok zor bişey bu...allahım göstermesin...inş büyümüştür teyzesi seninki kız benimki oğlan kadere bak ikiside aynı haftayı bekliyor.....ne büyüksün allahım...

Canım ya sen ne çok seviyorsun eşini..
Allah ayırmasın..

Merka etme canım öyle güzel gidiyor ki sen bile şaşıp kalıyorsun

Galıba bu sehırde yalnız oldugumdan daha fazla baglandım ona.
O benım arkadasım, sevgılım, dert ortagım ve hatta acılarımı ıyılestıren tek kısı.
Ben bır yerım agrıdıgında ona sarılıyorum Bahar, o zaman gercekten agrım dınıyor.
Bu, psıkolojık bır durum galıba.

ınsallah gıder.
Zıra artık aynalara sıgmıyorum

Sorun cıkmaz merak etme.
En fazla sana bıraz baskı yaparlar.
Sende yasal hakkından bahsedersın.
Bu arada raporun dıyelım 18 martta bıtıyor. Cıkıs tarıhını 19 mart yapmaları gerek o zaman.
Bunu hatırlat onlara, rapor sonu ıbranamenı ımzalarken.
He bırde, tazmınat talep edebılırsın, bılıyorsun.
Sanırım Ocak ayında ıse gırmıstın.
Eger oyle ıse hem kıdem hem ıhbar tazmınatı alırsın.

40 ım cıkana dek ortalama 14 kg.
Valla kulaga hıc fena gelmıyor.
Moralım duzeldı kızlaaaarrrrr.
O zman ben yulaflı bıskuvımden yıyebılırım

Tuuuhhh be.
Heveslendım bende o kadar.
Niyse canım, Bahar vermıs ya onun motıvesı yeter bıze.

kızlar bebeklere doğar doğmaz mevlüd yapcakmısınız? yapmak şart değil sanırım dimi....durumuna kalmış bişey..ben çok istiyorumda tek başıma altından nasıl kalkarım bişeyler dağıtmak lazım pişirmek lazım..zaten fazla akrabada yok bizde...kararsız kaldım....:44:gerçi erkek çocuğu 3 aylıkken felan sünnet ettirip yaptırsam diyorum ama bunları konuşmak içinde erken gerçi...ama kafama takılmıyo değil...eşimin müdürü geliriz demiş şelbet dağıtılır demiş ben ne anlarım şelbetten...

bebek 2-3 aylık olunca mevlüd yapmak mantıklı oluyor.herkesi birden ağırlamış oluyosun,parça parça uğraşmıyorsun.pide yaptırırsın yanında tatlı ayran .bence daha kolay oluyor.

Canım Allah sizi birbirinizden bir ömür boyu ayırmasın..
Şimdi aşkınızın meyvesi de geliyor..
Kilo durumunu hiç takma kafana..
Dediklerim doğumdan sonra bir bir yaşayarak göreceksin..
Boş yere sıkılmışım diyeceksin..
Hamileliğinin tadını çıkar canım..
Ben öyle yapıyorum...

bebek 2-3 aylık olunca mevlüd yapmak mantıklı oluyor.herkesi birden ağırlamış oluyosun,parça parça uğraşmıyorsun.pide yaptırırsın yanında tatlı ayran .bence daha kolay oluyor.

lohusa şelbeti falan veriliyo sanırım hiç sevmem..kırmızı kırmızı hadi onu geçtim tavuk pilav yada pide falan bişey vermek lazım...tek başıma altından kalkarmıyım bilemiyorum...gerçi daha çok zaman var ama ne bilim taktım kafaya işte...yapmak çok iyi aslında....evin besi bereketi içinde.....bilemedimm...:26:

benım_olan,

Ben mevlutu 20 sınde yapmayı dusunuyorum.
En gec 40'ında.

Mevlut te de, gecen arkadaslarla konustuk, tavuklu pılav+ayran dagıtmayı dusunuyorum, plastık tabaklarda.
Tavuklu pılav ve ayranı esımın ortak oldugu lokanta var, oranın ascısına yaptırırım.
Ayranlar zaten hazır gelecek, cok zorlanmam.
Sende lokanta da yaptırabılırsın.

Son düzenleme:

inşallah canım sağsalim sağlıklı doğarlar inşallah hepimizinkii
bende duydukca ,izledikce çook üzülüyorum
allah yardımcımız olsun güzel düşünelim güzel olsun
allahın işi işte bakarsınaynı gün doğururuz
kontrolün ne zaman ?

tmm cnm yaz sen şubeyi biliyosan onuda yaz bulmaya çalışayım.

tamam canım

bu iyi fikir olabilir bak yoksa ben evde yapamam...eşimin şuan çalıştığı iş yeri o zamana kadar kapanmazsa inş ordaki aşçı abimiz yapar bana...bakalım zaman neler gösterir...ya aslında ben mevlüdü çok seviyorumda insanlar burda duadan çok dedikoduya geliyorya ona çok sinir oluyorum asıl sıkıntım o....bişeyler söyleyip duadan sonra çekiştiriyorlarya deli oluyo insan....ondan yani..yoksa dua çok güzel bişey..bakalım kısmet..fikirleriniz kulağımda kalsında.....

Amın canım, Rabbım hıc bırımızı eslerınden ayırmasın ınsallah.
Bılıyor musun, hamıle kalmadan once oyle cok dılıyordum kı esımden bır parca tasımayı.
Hamdolsun, Rabbım nasıp ettı.
Zaten benı gorsen, nasıl yedıgıme sasarsın.
ıkı kısılık yıyorum resmen

kızlar erkek bebeği olacaklar

dr lar uyarıyorlar genelde erken sünnet ettirin diye en güzeli biliyormusunuz banada söylediler
benim salak kafam dinlemedim
sinir uçları falan oluşmadığı için bebeklerde hiç acı olmuyormuş ve bebek hiç hissetmiyormuş
hiç bir zorlanmada yok
ben yaptırmadım şimdi nasıl gözümde büyüyor ve nasıl korkuyorum anlatamam sizi
bin pişmanım bebekken sünnet yaptırmadığım için
umarm bu uyarımın size faydası olur

bi sorun çıkmaz eşim izin yaparsa salı günü inş...

günaydın canım bende bebe yagı sonrada kakao yagı kullandım ama yapış yapış oluyodu,bi arkadaşım nutricinanın nemlendiricisini önerdi şimdi onu kullanıyorum bol bol sürüyorum ve çok rahat. arkadaş gögüslerine sürmedigi için sadece gögüsleri çatlamış başka yerinde bişey yokmuş bakalım bende nolcak

bende duydum bunu ama doğar doğmazda sünnet ettirmek istemiyorum küçücük bebişimi(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…