- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #39.861
mrb canm..dün tekrar geldim aranıza
pc de sorun vardı artık açasımız gelmiyodu sonra tamire gitti .sonra ailemin yanına gittim havalar
güzelken die
öyle zaman geçti işte...
geçen hafta vardı kontrolumuz..
790 gr 32 cm
herşey yolunda şükür şimdilik.
evet senn aynıydık ( sat.13 mayıs 17 şubat doğum gözüküyo )
senn nasıl bebiş?kilosu boyu ???
canım kan almıyorlar mı ne makinası anlamadım ben
canım tc kimlik nosunu bilmiyorum ki
adını soyadını adresini biliyorum sadece
ya ben ne zaman gitsem doktor bana 17 şubat civarı diyo satımda 11 mayıs ama geç döllenmemi yoksa yanlışmı hesapladı bilmiyorum...gerçi ultrason cihazından bebeğe bakıp ona göre hesap çıkarıyo ama sorcam bu sefer kafama takıldı...2 günle bişey olmaz ama neden öyle..:44:..internette 15 şubat gösteriyo oysa...çözemedim....haftaya gideceğim ben yeni, gitmedim ama en son 23 te gittim 650 gr 23 cm dedi..şimdi değişmiştir tabi......inş büyümüştür kuzum.....senin kızda uzun boylu olcak sanırım baba uzunmu? benim eşime de uzun boylu .....
kan alıp bi makineye yerleştiriyorlarya o makine bozuldu canım yaaaa....
maşallah oğluşuna büyümüştür tabi şimdi
şaşırcaksın gittiğinde =))
sor bakalım hem içindeki soru biter hemde yeni bişey öğreniriz :))
benim kız geçen ay 500 gr dı 24 cm di sanırım...1 ayda 250 gr almış maşallahımız var
baba da uzun evet...
Canım ya sen ne çok seviyorsun eşini..
Allah ayırmasın..
Merka etme canım öyle güzel gidiyor ki sen bile şaşıp kalıyorsun
oyelken 30 kg mı nasıl verdin..maaşallah yaaaaaa tebrik ederim seni....bende 12 kilo falan almıştırım şu ana kadar......ama karnımda irileşti....ya kızlar bu sabah karnım çok kşındı çatlar diye uykularım kaçtı yaa.....çok tırsıyorum çatlaktan nefret ediyorum ben.....sizler özel bişey yapıyormusunuz? bebe yağımda bitti işin kötü tarafı yaaa....yemek yağımı sürsem valla aklıma gelmedi değil..yeterki çatlamasın .......
iyiyim elefera çok şükür....patronlarla olan sorunum daha halledilmedi bakalım..şuan için kızlar ibranameyi imzalamıyorum..onlardanda ses çıkmadı ama herkes sizler gibi imzalama sakın dedi ogün eşimde araştırdı..şimdilik beklemedeyim...raporumu verene kadar inş bi sorun olmazz....
40 ım cıkana dek ortalama 14 kg.Canım ben tam 33 kg verdim bu son doğumdan sonra
Ve bunu tam 1 yılda verdim...
NAsıl verdiğimi gün gün 70-79 topiğinde yazdım..
Tam 1 yıldır orda yazdım günü gününe..:)))
Rahat ol..
Doğum sonunda 6-8 kg gidecek
40 in çıkana dekte 12-15 kg
diğerleri zamanla...
Sen bile şaşıyorsun...:)))
dur yanlış anlatmışım bu su o bildiğimiz su değil :)))
30 kg almıştım hiç veremedim sonra bi zayıflama ilacıyla 8 kg verdim
yine 10 kg falan kaldı yani bende
yok kız veremedim hepsini anlatamamışım :)))
kızlar bebeklere doğar doğmaz mevlüd yapcakmısınız? yapmak şart değil sanırım dimi....durumuna kalmış bişey..ben çok istiyorumda tek başıma altından nasıl kalkarım bişeyler dağıtmak lazım pişirmek lazım..zaten fazla akrabada yok bizde...kararsız kaldım....:44:gerçi erkek çocuğu 3 aylıkken felan sünnet ettirip yaptırsam diyorum ama bunları konuşmak içinde erken gerçi...ama kafama takılmıyo değil...eşimin müdürü geliriz demiş şelbet dağıtılır demiş ben ne anlarım şelbetten...
Galıba bu sehırde yalnız oldugumdan daha fazla baglandım ona.
O benım arkadasım, sevgılım, dert ortagım ve hatta acılarımı ıyılestıren tek kısı.
Ben bır yerım agrıdıgında ona sarılıyorum Bahar, o zaman gercekten agrım dınıyor.
Bu, psıkolojık bır durum galıba.
ınsallah gıder.
Zıra artık aynalara sıgmıyorum
40 ım cıkana dek ortalama 14 kg.
Valla kulaga hıc fena gelmıyor.
Moralım duzeldı kızlaaaarrrrr.
O zman ben yulaflı bıskuvımden yıyebılırım
Tuuuhhh be.
Heveslendım bende o kadar.
Niyse canım, Bahar vermıs ya onun motıvesı yeter bıze.
bebek 2-3 aylık olunca mevlüd yapmak mantıklı oluyor.herkesi birden ağırlamış oluyosun,parça parça uğraşmıyorsun.pide yaptırırsın yanında tatlı ayran .bence daha kolay oluyor.
bebekler boylarının yüzde 70 ini babadan alıyormuş....bizimkiler babaya çekerse sorun yok gerçi ben orta boydayım 1 65 im ama olsun...boydan yana bi sıkıntım yokta inş 3, 3 buçuk kilo olarak doğarlar sağ sağlim..en önemliside organları tas tamam doğmaları inş....haberlerde öyle bebekleri görünce içim sızlıyo..veren Allahım ama anne baba için çok zor bişey bu...allahım göstermesin...inş büyümüştür teyzesi seninki kız benimki oğlan kadere bak ikiside aynı haftayı bekliyor.....ne büyüksün allahım...
tmm cnm yaz sen şubeyi biliyosan onuda yaz bulmaya çalışayım.
kan alıp bi makineye yerleştiriyorlarya o makine bozuldu canım yaaaa....
olsun kanın boşa gitmedi ya o da var :)
ya kilo durumlarına girmeyin benim acayip canım sıkılıyor.
aynen benimde yaa
kızlar bebeklere doğar doğmaz mevlüd yapcakmısınız? yapmak şart değil sanırım dimi....durumuna kalmış bişey..ben çok istiyorumda tek başıma altından nasıl kalkarım bişeyler dağıtmak lazım pişirmek lazım..zaten fazla akrabada yok bizde...kararsız kaldım....:44:gerçi erkek çocuğu 3 aylıkken felan sünnet ettirip yaptırsam diyorum ama bunları konuşmak içinde erken gerçi...ama kafama takılmıyo değil...eşimin müdürü geliriz demiş şelbet dağıtılır demiş ben ne anlarım şelbetten...
canım bende okutmak istiyorum hemen çünkü herkes tektek gelmesin bir kere de çıksın diye :))
o şerbetten kimse içmiyormuş haberin olsun
ben tavuklu pilav ayran baklava dağıtacağım inş.mevlütte allah kısmet ederse
benım_olan,
Ben mevlutu 20 sınde yapmayı dusunuyorum.
En gec 40'ında.
Mevlut te de, gecen arkadaslarla konustuk, tavulu pılav+ayran dagıtmayı dusunuyorum, plastık tabaklarda.
Tavuklu pılav ve ayranı esımın ortak oldugu lokantda var, oranın ascısına yaptırırım.
Ayranlar zaten hazır gelecek, cok zorlanmam.
Sende lokanta da yaptırabılırsın.
Canım Allah sizi birbirinizden bir ömür boyu ayırmasın..
Şimdi aşkınızın meyvesi de geliyor..
Kilo durumunu hiç takma kafana..
Dediklerim doğumdan sonra bir bir yaşayarak göreceksin..
Boş yere sıkılmışım diyeceksin..
Hamileliğinin tadını çıkar canım..
Ben öyle yapıyorum...
inşallah canım sağsalim sağlıklı doğarlar inşallah hepimizinkii
bende duydukca ,izledikce çook üzülüyorum
allah yardımcımız olsun güzel düşünelim güzel olsun
allahın işi işte bakarsınaynı gün doğururuz
kontrolün ne zaman ?
oyelken 30 kg mı nasıl verdin..maaşallah yaaaaaa tebrik ederim seni....bende 12 kilo falan almıştırım şu ana kadar......ama karnımda irileşti....ya kızlar bu sabah karnım çok kşındı çatlar diye uykularım kaçtı yaa.....çok tırsıyorum çatlaktan nefret ediyorum ben.....sizler özel bişey yapıyormusunuz? bebe yağımda bitti işin kötü tarafı yaaa....yemek yağımı sürsem valla aklıma gelmedi değil..yeterki çatlamasın .......
iyiyim elefera çok şükür....patronlarla olan sorunum daha halledilmedi bakalım..şuan için kızlar ibranameyi imzalamıyorum..onlardanda ses çıkmadı ama herkes sizler gibi imzalama sakın dedi ogün eşimde araştırdı..şimdilik beklemedeyim...raporumu verene kadar inş bi sorun olmazz....
kızlar erkek bebeği olacaklar
dr lar uyarıyorlar genelde erken sünnet ettirin diye en güzeli biliyormusunuz banada söylediler
benim salak kafam dinlemedim
sinir uçları falan oluşmadığı için bebeklerde hiç acı olmuyormuş ve bebek hiç hissetmiyormuş
hiç bir zorlanmada yok
ben yaptırmadım şimdi nasıl gözümde büyüyor ve nasıl korkuyorum anlatamam sizi
bin pişmanım bebekken sünnet yaptırmadığım için
umarm bu uyarımın size faydası olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?