- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #39.841
benim_olan canım senin ilk bebişin mi? liste konusu kafama yattı akşam bende liste yapıcam bide eşim karışıınca dada çok aklım karışıyo onu devre dışı bırakayım bari:))
dün oğlumu görmeye gittik. maşallah iyiymiş. 1300 gr. olmuş. bu arada kaçıncı haftada izne ayrılacaksınız? 32.? mi 37. mi?
biz ilk alışverişine eşimle gittik..gitmez olaydım..ona saldırıyo getiriyo bana gösteriyo buna saldırıyo...anam dedim sen benden meraklısın sanırım dedim..baktım mesela ben şubatın ilk iki haftasında bekliyorum oğlumu martta 1 nisan 2 mayıs 3 haziran 4 temmuz 5 ağustos ta 6 aylık diye böyle hesaplıyorum...çoğumuzunda böyledir...ona göre kıyafet alıyorum...6 aylık şeyleri ince olcak mesela ince tulumlar tişörtler yaza denk geliyo çünkü....eşim gitmiş kocaman kalın tulumlar alıyo dedim napıyosun yaza bu kadar olcak giydiremem gerek yok... ..onun için liste ve mantık çok önemli bebek alışverişinde.....seninkide böyleyse işin zor...dün tek gittim ondan ben... ..evet ilk canım çok şükür..kaybım falanda yok hiç....
Tosuncuk olmus desene.
Masallah ogluna.
Ben 37. haftaya kadar calısmayı dusunuyorum.
oğlumda 30 kg aldım ben
10 kg su falan kalmıştı ama 10 kg yu da çooook sonra verdim
aha bende finansbanktan biri lazım dur sana öm atayım
ınsallah temız cıkar canım.slm kızlar sabah şeker yüklemesi yapıldı yeni geldim işe öğleden sonra sonuç alcam inşallah kötü bişey çıkmaz
çalışkan seni..elefera doğumdan sonrada çalışcakmısın cnm?nasılsın bu arada.....
Erken yatacak olsam, esımle hıc zaman gecıremem.
Zaten buna cok uzuluyorum.
Neredeyse her gun bu nedenle aglıyorum.
Benım korkum da ılk gunlerden yana.
Dogumdan sonra ılla yorgun dusecegız.
Henuz toparlanmadan, onunla ılgılenmek ıyıce tuketır bızı dıyorum.
Ama dogru, Rabbım cok guzel hesaplamıs herseyı.
Gecen pazar gıttık bızde, cıvıl e.
Dedıgın gıbı bi' gırdık, butun eksıklerını alıp oyle cıktık.
Hem alternatıf bol, hem fıyatlar uygun.
Ben markafonı, limango, trendyol, unnado bu 4 sıte arasında dolasıyorum.
Hemen her sabah dordune de bakıyorum.
Gercı artık alacak eksıgım kalmadı (gibi) ama yıne de bakıyorum hala.
Rıca ederım.
Kızlar, dogumdan sonra fazla kıloları nasıl vermeyı dusunuyorsunuz?
dün oğlumu görmeye gittik. maşallah iyiymiş. 1300 gr. olmuş. bu arada kaçıncı haftada izne ayrılacaksınız? 32.? mi 37. mi?
zıp zıp zıplayarak çalıştığım için keşke son zamana kadar çalışmama izin verseler ben işten doğuma gitsem:)) sen ne zaman ayrılacaksın?
günaydın güzel anneler selammmmmmmmmmm....bugün erken kalktım 9 30 da....eşime kahvaltı hazırladım yolladım....sağa dön sola dön artık uyuyamaz oldum yaa..... ..sanırım bu bebek büyüdükçe artacak..off offff....sofrayı kaldırır kaldırmaz geldim....sofra diyorum çünkü eşim masada yemek yemekten nefret ediyo..... ..köy çocuğu nede olsa .....
valla öyle herşeyi alasım geliyo ama gereksiz bişey almam ben .....ondan yırtıyorum allahtan.....evet bende onu düşündüm..havlu çok önemli çünkü....
günaydın şekerlerr....
aynen öyle...cevap vercektim ama dedim şimdi içinden sanane falan der...boşver dedim kendi kendime..çokta kızdım böyle bilgisi olmayan annelere....çocuk büyüteceksen biraz araştır dimi..bilgilen...çalışırken hiç unutmam ramazanda bi kadın annesimi kaynanasımı yanındaki bilmiyorum bebeği kışlık tuluma sokmuş öyle getirmişti iş yerime..restauranta..eşim bana diyo bak bak bebeğe ne giydirmişler yaz günü...hasta olmasın diye sarıp sarmalamanın daha çok hasta ettiğini bilmiyorlar...büyüklerimizin zamanından bu yana çok çağ atladık herşey değişti....bezmi? vardı eskiden...ben bez parçalarıyla bezlenmişim....benim doğduğum sene bu prima falan yeni çıkmış çokta pahalı tabi..... annem babam çalışıp annanneme yolladığı halde kadın ne bilsin kullanmasını kıyamazmışta kullanmazmış...onun için artık büyüklerimizin dönemi geçti..tabi onları dinleyeceğiz bilgi bilgidir ama mantıklı olanlarını kullanmak gerek bilginin....o kadını yolasım gelmişti yaz günü çocuğu pişik edecek..hey allahım dedim..ama bişey diyemiyorsun işte..tepki ne olur bilinmez....
canım en güzeli lazım şeyleri liste yapmak ben öyle yaptımve aldıkça üzerini çizdim..şimdi sadece biberonu ,bezi, yorganı ve yatağı kaldı benimde pijama takımım falan..onlarıda hallederim inş....ama liste yap..lüzumsuz bebek şeyi çok çünkü....bide araştır ne ne kadar lazım olur diye....kaç adet almam gerek diye...çabuk büyüyorlar çünkü...
slm kızlar sabah şeker yüklemesi yapıldı yeni geldim işe öğleden sonra sonuç alcam inşallah kötü bişey çıkmaz
Bi saniye yanlıs mı anladım.
Dogumdan sonra 20 kılo mu verdın sen?
Ne kadar zamanda?
Su dedıgın, ödem mı?
Ben onun hemen gıttıgını bılıyordum, yanlıs mıyım yanı?
ınsallah temız cıkar canım.
Kuzum ben evde dursam bunalıma gırerım.
Butun gun bır basıma.
Zaten esım gec gelıyor, ona bıle tahammul edemıyorum.
Bırde 37, hatta gelebılırsem raporum olsa da 38 de bıle gelmeyı dusunuyorum kı dogum ıznımı bebegımle gecıreyım.
Evet, gorunuse gore calısacagım.
Gecenlerde nasıl olduysa kayınvalıdem bebege bakacagını soyledı.
ıyıyım ama, artık hem uyuku sorunu yasıyorum hemde cabuk yoruluyorum yururken.
Sen nasılsın? Hersey yolunda mı?
oyelken 30 kg mı nasıl verdin..maaşallah yaaaaaa tebrik ederim seni....bende 12 kilo falan almıştırım şu ana kadar......ama karnımda irileşti....ya kızlar bu sabah karnım çok kşındı çatlar diye uykularım kaçtı yaa.....çok tırsıyorum çatlaktan nefret ediyorum ben.....sizler özel bişey yapıyormusunuz? bebe yağımda bitti işin kötü tarafı yaaa....yemek yağımı sürsem valla aklıma gelmedi değil..yeterki çatlamasın .......
iyiyim elefera çok şükür....patronlarla olan sorunum daha halledilmedi bakalım..şuan için kızlar ibranameyi imzalamıyorum..onlardanda ses çıkmadı ama herkes sizler gibi imzalama sakın dedi ogün eşimde araştırdı..şimdilik beklemedeyim...raporumu verene kadar inş bi sorun olmazz....
canım çok güldürdün beni:)) yemek yağı sürme :)) ben badem yağı sürüyorum ama kıllanma yapmasın diyede özel bi çaylak kremide kullanıyorum karıştırıyorum yani..hepsi aynı işlevi görüyo gerçi ama bence badem yağı daha iyi onu tek kullanınca karnım daha çok yumuşuyo ve daha rahat hissediyorum. tavsiye ederim
midem çok fena kızlar şekerli sudan mı acaba
oyelken canım özel mesaj hakkım henüz yok ama akşama olucak sanırım:)) sana detaylı yazıcam merak etme aklımdasın:)) elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım sana ..
Bi saniye yanlıs mı anladım.
Dogumdan sonra 20 kılo mu verdın sen?
Ne kadar zamanda?
Su dedıgın, ödem mı?
Ben onun hemen gıttıgını bılıyordum, yanlıs mıyım yanı?
dur yanlış anlatmışım bu su o bildiğimiz su değil :)))
30 kg almıştım hiç veremedim sonra bi zayıflama ilacıyla 8 kg verdim
yine 10 kg falan kaldı yani bende
oyelken 30 kg mı nasıl verdin..maaşallah yaaaaaa tebrik ederim seni....bende 12 kilo falan almıştırım şu ana kadar......ama karnımda irileşti....ya kızlar bu sabah karnım çok kşındı çatlar diye uykularım kaçtı yaa.....çok tırsıyorum çatlaktan nefret ediyorum ben.....sizler özel bişey yapıyormusunuz? bebe yağımda bitti işin kötü tarafı yaaa....yemek yağımı sürsem valla aklıma gelmedi değil..yeterki çatlamasın .......
yok kız veremedim hepsini anlatamamışım :)))
midem çok fena kızlar şekerli sudan mı acaba
sen nerelerdesin bakim yaaaaa bi türlü denk gelemedik..kızın kaç kg baktırdınmı hiç:44:..bende senle aynıyım cnm doktorum 2 gün ilerde hesap ediyo yani doğum 17 şubat dedi...tıckerımı düzeltmedim ama aynıyız yani.....halbuki satım 11 mayıs ama neden öyle hesap ettiğini bu hafta gittiğimde sorcam sanırım başka hesap şekli var......nasılsın ...nerelerdesin.....?
ben de dün izin alıp dr gittim şeker yüklemesi için saatlerce bekledim en sonunda tam bitecek derken makine bozuldu yarın sabah tekrar gelin yeniden yapacağız dediler.oturdum bi güzel ağladım.bugün de gitmedim.acaba yaptırmasam nolur ki...
oyelken
bakabilirim cnm ama isim yerine kimlik no atabilirsen özelden bakar akşam yazarım sana olur mu? araştırcam şimdi neler yapılabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?