2012 Şubat Anneleri

benim_olan canım senin ilk bebişin mi? liste konusu kafama yattı akşam bende liste yapıcam bide eşim karışıınca dada çok aklım karışıyo onu devre dışı bırakayım bari:))

biz ilk alışverişine eşimle gittik..gitmez olaydım..ona saldırıyo getiriyo bana gösteriyo buna saldırıyo...anam dedim sen benden meraklısın sanırım dedim..baktım mesela ben şubatın ilk iki haftasında bekliyorum oğlumu martta 1 nisan 2 mayıs 3 haziran 4 temmuz 5 ağustos ta 6 aylık diye böyle hesaplıyorum...çoğumuzunda böyledir...ona göre kıyafet alıyorum...6 aylık şeyleri ince olcak mesela ince tulumlar tişörtler yaza denk geliyo çünkü....eşim gitmiş kocaman kalın tulumlar alıyo dedim napıyosun yaza bu kadar olcak giydiremem gerek yok.....onun için liste ve mantık çok önemli bebek alışverişinde.....seninkide böyleyse işin zor...dün tek gittim ondan ben.....evet ilk canım çok şükür..kaybım falanda yok hiç....

oyelken canım özel mesaj hakkım henüz yok ama akşama olucak sanırım:)) sana detaylı yazıcam merak etme aklımdasın:)) elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım sana ..

işte tam benim eşimi anlatıyosun sanki:)) bizimde ilk bebişimiz çok heycanlanıyo o yüzden hak vermeye çalışıyorum ama bi dahakine tek gidicem alışverişe:))

oğlumda 30 kg aldım ben
10 kg su falan kalmıştı ama 10 kg yu da çooook sonra verdim

aha bende finansbanktan biri lazım dur sana öm atayım

Bi saniye yanlıs mı anladım.
Dogumdan sonra 20 kılo mu verdın sen?
Ne kadar zamanda?
Su dedıgın, ödem mı?
Ben onun hemen gıttıgını bılıyordum, yanlıs mıyım yanı?

slm kızlar sabah şeker yüklemesi yapıldı yeni geldim işe öğleden sonra sonuç alcam inşallah kötü bişey çıkmaz
ınsallah temız cıkar canım.

çalışkan seni..elefera doğumdan sonrada çalışcakmısın cnm?nasılsın bu arada.....

Kuzum ben evde dursam bunalıma gırerım.
Butun gun bır basıma.
Zaten esım gec gelıyor, ona bıle tahammul edemıyorum.
Bırde 37, hatta gelebılırsem raporum olsa da 38 de bıle gelmeyı dusunuyorum kı dogum ıznımı bebegımle gecıreyım.
Evet, gorunuse gore calısacagım.
Gecenlerde nasıl olduysa kayınvalıdem bebege bakacagını soyledı.
ıyıyım ama, artık hem uyuku sorunu yasıyorum hemde cabuk yoruluyorum yururken.
Sen nasılsın? Hersey yolunda mı?

Canım ya sen ne çok seviyorsun eşini..
Allah ayırmasın..

Rıca ederım.

Kızlar, dogumdan sonra fazla kıloları nasıl vermeyı dusunuyorsunuz?

Merka etme canım öyle güzel gidiyor ki sen bile şaşıp kalıyorsun

dün oğlumu görmeye gittik. maşallah iyiymiş. 1300 gr. olmuş. bu arada kaçıncı haftada izne ayrılacaksınız? 32.? mi 37. mi?

Maşallah oğluna arkadşaım..
gelişimi çok ii

zıp zıp zıplayarak çalıştığım için keşke son zamana kadar çalışmama izin verseler ben işten doğuma gitsem:)) sen ne zaman ayrılacaksın?

Canım bende senin gibiyim..
zıp zıp zıp

Günaydın canım bugün erkencisin..
Allah aldıklarını güle güle kullanmak nasşip etsin

slm kızlar sabah şeker yüklemesi yapıldı yeni geldim işe öğleden sonra sonuç alcam inşallah kötü bişey çıkmaz

İnşallah canım
Sen rahat ol..
Miniğini gördün mü

oyelken 30 kg mı nasıl verdin..maaşallah yaaaaaa tebrik ederim seni.... bende 12 kilo falan almıştırım şu ana kadar......ama karnımda irileşti....ya kızlar bu sabah karnım çok kşındı çatlar diye uykularım kaçtı yaa.....çok tırsıyorum çatlaktan nefret ediyorum ben.....sizler özel bişey yapıyormusunuz? bebe yağımda bitti işin kötü tarafı yaaa....yemek yağımı sürsem valla aklıma gelmedi değil..yeterki çatlamasın.......

iyiyim elefera çok şükür....patronlarla olan sorunum daha halledilmedi bakalım..şuan için kızlar ibranameyi imzalamıyorum..onlardanda ses çıkmadı ama herkes sizler gibi imzalama sakın dedi ogün eşimde araştırdı..şimdilik beklemedeyim...raporumu verene kadar inş bi sorun olmazz....

Canım ben tam 33 kg verdim bu son doğumdan sonra
Ve bunu tam 1 yılda verdim...
NAsıl verdiğimi gün gün 70-79 topiğinde yazdım..
Tam 1 yıldır orda yazdım günü gününe..:)))
Rahat ol..
Doğum sonunda 6-8 kg gidecek
40 in çıkana dekte 12-15 kg
diğerleri zamanla...
Sen bile şaşıyorsun...:)))

canım çok güldürdün beni:)) yemek yağı sürme :)) ben badem yağı sürüyorum ama kıllanma yapmasın diyede özel bi çaylak kremide kullanıyorum karıştırıyorum yani..hepsi aynı işlevi görüyo gerçi ama bence badem yağı daha iyi onu tek kullanınca karnım daha çok yumuşuyo ve daha rahat hissediyorum. tavsiye ederim

yok sürmedim tabi kız şaka yaptım....ama aklıma gelmedi değil.........şimdi losyon sürdüm öyleeee....çok tırsıyorum badem yağı hiç kullanmadım ben yok kılları karartıyo yok kılları kuvvetlendiriyo dediler..benimde göbekte ayva tüylerim var..onlar siyah olur diye tırsttım...:18:....33 kg verdim diyolar yaaaa....bizde veririz inş fitt oluruz inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

oyelken canım özel mesaj hakkım henüz yok ama akşama olucak sanırım:)) sana detaylı yazıcam merak etme aklımdasın:)) elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım sana ..

tamam canım

midem çok fena kızlar şekerli sudan mı acaba

ben de dün izin alıp dr gittim şeker yüklemesi için saatlerce bekledim en sonunda tam bitecek derken makine bozuldu yarın sabah tekrar gelin yeniden yapacağız dediler.oturdum bi güzel ağladım.bugün de gitmedim.acaba yaptırmasam nolur ki...

oyelken
bakabilirim cnm ama isim yerine kimlik no atabilirsen özelden bakar akşam yazarım sana olur mu? araştırcam şimdi neler yapılabilir.

Eki Görüntüle 289943

çoook güzel bayıldım anlatımı
amaa çook küçük yaaaaa
birini bunu buyutsun :))

sen nerelerdesin bakim yaaaaa bi türlü denk gelemedik..kızın kaç kg baktırdınmı hiç:44:..bende senle aynıyım cnm doktorum 2 gün ilerde hesap ediyo yani doğum 17 şubat dedi...tıckerımı düzeltmedim ama aynıyız yani.....halbuki satım 11 mayıs ama neden öyle hesap ettiğini bu hafta gittiğimde sorcam sanırım başka hesap şekli var......nasılsın ...nerelerdesin.....?

mrb canm..dün tekrar geldim aranıza
pc de sorun vardı artık açasımız gelmiyodu sonra tamire gitti .sonra ailemin yanına gittim havalar
güzelken die
öyle zaman geçti işte...

geçen hafta vardı kontrolumuz..
790 gr 32 cm
herşey yolunda şükür şimdilik.
evet senn aynıydık ( sat.13 mayıs 17 şubat doğum gözüküyo )
senn nasıl bebiş?kilosu boyu ???

canım kan almıyorlar mı ne makinası anlamadım ben

oyelken
bakabilirim cnm ama isim yerine kimlik no atabilirsen özelden bakar akşam yazarım sana olur mu? araştırcam şimdi neler yapılabilir.

canım tc kimlik nosunu bilmiyorum ki
adını soyadını adresini biliyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…