- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #39.881
kızlar erkek bebeği olacaklar
dr lar uyarıyorlar genelde erken sünnet ettirin diye en güzeli biliyormusunuz banada söylediler
benim salak kafam dinlemedim
sinir uçları falan oluşmadığı için bebeklerde hiç acı olmuyormuş ve bebek hiç hissetmiyormuş
hiç bir zorlanmada yok
ben yaptırmadım şimdi nasıl gözümde büyüyor ve nasıl korkuyorum anlatamam sizi
bin pişmanım bebekken sünnet yaptırmadığım için
umarm bu uyarımın size faydası olur
günaydın canım bende bebe yagı sonrada kakao yagı kullandım ama yapış yapış oluyodu,bi arkadaşım nutricinanın nemlendiricisini önerdi şimdi onu kullanıyorum bol bol sürüyorum ve çok rahat. arkadaş gögüslerine sürmedigi için sadece gögüsleri çatlamış başka yerinde bişey yokmuş bakalım bende nolcak
günaydın canım bende bebe yagı sonrada kakao yagı kullandım ama yapış yapış oluyodu,bi arkadaşım nutricinanın nemlendiricisini önerdi şimdi onu kullanıyorum bol bol sürüyorum ve çok rahat. arkadaş gögüslerine sürmedigi için sadece gögüsleri çatlamış başka yerinde bişey yokmuş bakalım bende nolcak
bende duydum bunu ama doğar doğmazda sünnet ettirmek istemiyorum küçücük bebişimi(
evet bende 3 aylıkken mayıs haziran gibi yaptırıp öyle sünnet ettirip mevlüd yaparım bi aksilik olmaz ise inş....aradan çıkmış olur....hem yaz gelsinki milleti ısıtma derdimde olmasın bebekle birlikte..kızlar bu arada bebeğin 7 si 20 si 40 diye bişey yokmuş dinimizde..tamamen batıl inançmış..ne zaman istersen o zaman yaptırabiliyormuşun mevlüdü..ama eskiden beri bize 40 söylendiği için tabi hep 40 ında yaptırılır mevlüdler nedense.....ve 40 gün evden çıkılmaz diye bişeyde yok....haberiniz olsun...
bir zararı yokmuymuş bebeğe
kızlar ben yemeğe iniyorum
gerçi çatlamaya müsait cilt ne yaparsan yap çatlarmış ama inş bize bişey olmaz..şu zamana geldikten sonra çatlamakta bana koyar yani..deli olurum...allahım sen koru...
evet bende 3 aylıkken mayıs haziran gibi yaptırıp öyle sünnet ettirip mevlüd yaparım bi aksilik olmaz ise inş....aradan çıkmış olur....hem yaz gelsinki milleti ısıtma derdimde olmasın bebekle birlikte..kızlar bu arada bebeğin 7 si 20 si 40 diye bişey yokmuş dinimizde..tamamen batıl inançmış..ne zaman istersen o zaman yaptırabiliyormuşun mevlüdü..ama eskiden beri bize 40 söylendiği için tabi hep 40 ında yaptırılır mevlüdler nedense.....ve 40 gün evden çıkılmaz diye bişeyde yok....haberiniz olsun...
kızlar ben yemeğe iniyorum
afiyet olsun bende kaçar kızlarr...biraz uzanayım.......görüşürük....
benimde karnımda çatlak yok ama çok korkuyorum çatlarsa diye hafif biraz sanki banyodan çıktığımda gördüm göğüslerimde azıcıcık vardı başkada bi yerde yok dahada olmasın kremle badem yağına boğuyorum vücudumu:))
Kızlar hastanede soyle kurabıyeler ıkram edılse, abes mı olur?
Eki Görüntüle 289974 Eki Görüntüle 289975 Eki Görüntüle 289976
afiyet olsun bende kaçar kızlarr...biraz uzanayım.......görüşürük....
yok canım doktoruda demiş ona pahalı ürünler kullanıyosunuz ama sonuçta onlarda nemlendirici demiş, çok para vermeye gerek yok diyo
afiyet olsun cnm bende çıkıcam birazdan
Ben 40 gun evde duramam herhalde.
En azından yuruyus yaparım azıcık.
ınsallah bugun yanımda olmayanlar, o gun cıkıp akıl vermeye kalkmaz!
Afıyet olsun canım.
Gorusuruz canım.
benimde karnımda çatlak yok ama çok korkuyorum çatlarsa diye hafif biraz sanki banyodan çıktığımda gördüm göğüslerimde azıcıcık vardı başkada bi yerde yok dahada olmasın kremle badem yağına boğuyorum vücudumu:))
Kızlar hastanede soyle kurabıyeler ıkram edılse, abes mı olur?
Eki Görüntüle 289974 Eki Görüntüle 289975 Eki Görüntüle 289976
Cııkkk cıııkk
Bunu gorunce fıkrım degıstı.
canım bunlar da çok güzel ama tanesi 4 lira mı ne
Eki Görüntüle 289989
elefera bunlar çok güzelmiş hastaneye gidermi bilemedim ama hastaneye götürmeyip evde kendin yesen ben öyle yapardım heralde:))))
ama inince belli oluyor çatlaklar
bunlar çok güzeller keklerini almıştım ben bayılmıştım
benimde aklıma geldi ama çok para tutar
Evet, su an karnımız gergın oldugundan catlaklar bellı olmuyor.
Bende kendımı avutuyordum, catlagım yok dıye.
Ama bebek dogunca bellı olacakmıs.
Sepettekıler daha uygun canım.
70 - 80 TL ortalama.
Dıgerı evet, tanesı 4 TL.
Kucuk boylar 2,5 TL
100 tane uzerı 2 TL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?