- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.261
hiç heveslenme karnışım çıksın die:)) ben aynada kendimi tanıyamıyorum artık.. ne zaman çıkıcak diye hergün aynada bakarken bi baktım ki şişmişim(
hiç heveslenme karnışım çıksın die:)) ben aynada kendimi tanıyamıyorum artık.. ne zaman çıkıcak diye hergün aynada bakarken bi baktım ki şişmişim(
kızlarrr iyi okuyun
ben hamişş
kaynanam hamişş
ablam hamiş
yengem hamişş
arkadaşım hamişş
halamın kızı hamişş
düşünsene bide hepimiz aynı anda doğuruyozz
vücud yapınlada alakalı olabilir cnm..bazısının karnı sonradan çok çıkar..bazılarının karnı başından beri pek azdır..yani tamamen kimya meselesi....çok zayıf uzun bayanlarda genelde karın küçük oluyo....ama merak etme 5ci ayla birlikte gözle görülür bi şekilde belirgin olmaya bşlar....zaten önmli olan karnın büyük olması değil..bebeğin gelişiminin iyi olması..hiç takma kafaya..banada öyle diyorlardı ama birden çıktı....gerçi çok çok büyük değil karnım..bana normal geliyo...bu resimdeki gibi işte..
kızlarrr iyi okuyun
ben hamişş
kaynanam hamişş
ablam hamiş
yengem hamişş
arkadaşım hamişş
halamın kızı hamişş
kızlarrr iyi okuyun
ben hamişş
kaynanam hamişş
ablam hamiş
yengem hamişş
arkadaşım hamişş
halamın kızı hamişş
oda bizim gibi olcak bigün kaçış yok buklee....o değil ben karnım tokken kukumu hiç göremiyorum yaa :60.....8 ci ayda hiç göremem sanırım napıcam...tüy dökücümü alsam..kuafördende utanıyo insan...valla yandık....:18:.
oda bizim gibi olcak bigün kaçış yok buklee....o değil ben karnım tokken kukumu hiç göremiyorum yaa :60.....8 ci ayda hiç göremem sanırım napıcam...tüy dökücümü alsam..kuafördende utanıyo insan...valla yandık....:18:.
bu yazdıkların gerçek mi?
yoksa inanmadınmı
haklısın ama bu bi gerçeekk
canım bende çok utanıyorum ama tüy dökücü krem ve epilasyon aletinin zaralı olduğunu söylüyolar ağda öyle veya böyle en mantıklısı.. bende göremiyorum bu arada:)
güzel haftasonları herkese...
Edancım gerçekten de hamile mi hepsi.... :))) Hepinizi yan yana düşündüm birden, ne hoş bir görüntü. Allah cümlemizin yardımcısı olsun.
benim_olan, kayınvaliden yün yorgan yapacakmış galiba, yanlış hatırlamıyorsam. bence çok iyi birşey. sağlık açısından bu hazır elyaf yorganlar hiç iyi değilmiş. ben de kısmet olursa pamuktan ya da yünden yaptıracağım kızıma ve oğluma inşaallah.
yoksa inanmadınmı
haklısın ama bu bi gerçeekk
kaynananın hamiş olması büyük olay olur bunların içinde..diğerleri normal..olabilir...:60......
ahh ağda kim ben kim..yok o cesaretim hiç..bacaklarım uzamıyo benim yaaa anlamadım gitti nedense:26:....aralığın sonuna doğru inş baştan aşşığı temizlenmek lazım ağdayla..doğuma kadar çıkmaz..ama kukumu napcam bilmiyorum.......tüy dökücüden bişey olmaz yaa ben inanmıyorum .... eczaneye demek lazım hamileler için en uygunu neyse o olsun diye....epilasyon aleti zaten hiç kullanmadım ben...sevmem...
sağol canım ya allah razı olsun
ama kayın valide değil cnm annem yapacak
hangisi iyi sence canım
dalga geçme kız..kaynanan kaç yaşındada hamile..yuhh artık derimmmm...
cat lover..yün yorgan iyide temizliği zor onların yaa..aslında bende yapabilirim küçük ama 3 ay sonra yaz gelcek gerek kalmicak ki...anca seneye lazım olur...oooooo ozamana kadarrrr
yani eşine kardeşmi geliyo oooooo...üvey anneden..kaç yaşındaki kadın çocuk yapmış..yuhh artık yaa..eşin falan var sonuçta bu yaştan sonra napcakmış çocuğu...çokmu gençki....üvey annedende kardeş koyar insana yaaa..eşin ne diyo bu duruma işi zor....ayneeen öyle cnm
ben eşimle evlendiğimde kaynanam yoktu
allah rahmet etsin vefat etmiş
benden bir 9 10 ay sonra kayınpederi evlendirdik
ve hatta o benden 3 haftalık önce gebe
doğuma yakın ağdaya gidicem ben yumucam gözümü napıyım artık:)) bendede bacaklar fazla uzamıyo ama gebeliktenmiş galiba öyle duymuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?