2012 Şubat Anneleri

hiç heveslenme karnışım çıksın die:)) ben aynada kendimi tanıyamıyorum artık.. ne zaman çıkıcak diye hergün aynada bakarken bi baktım ki şişmişim(

dün gece eşim bana bakıp
bakıyorum göbeğin hafif çıkmış
diye bende dedim bu çıkmış hali değilki bi çıksın görürsün o zaman

hiç heveslenme karnışım çıksın die:)) ben aynada kendimi tanıyamıyorum artık.. ne zaman çıkıcak diye hergün aynada bakarken bi baktım ki şişmişim(

oda bizim gibi olcak bigün kaçış yok buklee....o değil ben karnım tokken kukumu hiç göremiyorum yaa :60.....8 ci ayda hiç göremem sanırım napıcam...tüy dökücümü alsam..kuafördende utanıyo insan...valla yandık....:18:.

tabi fazla çıkmasınıda istemem ama azıcıkta belli olsun
bi ara hastaneye gittiim maşallah ama
bi bayanın karnı bi görseniz gözlrimi
alamadım ondam baya biii çıkmıştııı

kızlarrr iyi okuyun
ben hamişş
kaynanam hamişş
ablam hamiş
yengem hamişş
arkadaşım hamişş
halamın kızı hamişş

düşünsene bide hepimiz aynı anda doğuruyozz

güzel haftasonları herkese...

Edancım gerçekten de hamile mi hepsi.... :))) Hepinizi yan yana düşündüm birden, ne hoş bir görüntü. Allah cümlemizin yardımcısı olsun.

benim_olan, kayınvaliden yün yorgan yapacakmış galiba, yanlış hatırlamıyorsam. bence çok iyi birşey. sağlık açısından bu hazır elyaf yorganlar hiç iyi değilmiş. ben de kısmet olursa pamuktan ya da yünden yaptıracağım kızıma ve oğluma inşaallah.

canım bende çok utanıyorum ama tüy dökücü krem ve epilasyon aletinin zaralı olduğunu söylüyolar ağda öyle veya böyle en mantıklısı.. bende göremiyorum bu arada:)

canım bende çok utanıyorum ama tüy dökücü krem ve epilasyon aletinin zaralı olduğunu söylüyolar ağda öyle veya böyle en mantıklısı.. bende göremiyorum bu arada:)

ahh ağda kim ben kim..yok o cesaretim hiç..bacaklarım uzamıyo benim yaaa anlamadım gitti nedense:26:....aralığın sonuna doğru inş baştan aşşığı temizlenmek lazım ağdayla..doğuma kadar çıkmaz..ama kukumu napcam bilmiyorum.......tüy dökücüden bişey olmaz yaa ben inanmıyorum .... eczaneye demek lazım hamileler için en uygunu neyse o olsun diye....epilasyon aleti zaten hiç kullanmadım ben...sevmem...

sağol canım ya allah razı olsun
ama kayın valide değil cnm annem yapacak
hangisi iyi sence canım

doğuma yakın ağdaya gidicem ben yumucam gözümü napıyım artık:)) bendede bacaklar fazla uzamıyo ama gebeliktenmiş galiba öyle duymuştum

cat lover..yün yorgan iyide temizliği zor onların yaa..aslında bende yapabilirim küçük ama 3 ay sonra yaz gelcek gerek kalmicak ki...anca seneye lazım olur...oooooo ozamana kadarrrr

cat lover..yün yorgan iyide temizliği zor onların yaa..aslında bende yapabilirim küçük ama 3 ay sonra yaz gelcek gerek kalmicak ki...anca seneye lazım olur...oooooo ozamana kadarrrr

:)) zaman su gibi akıp geçiyor canım. 7 ayımız nasıl geçti anlamadık. zaten yaptırırsan minnacık birşey yaptırmayacaksınki. yatağın içine sığacak kadar olsun. o da 2-3 sene gider herhalde. kızım yatağında 3 yaşına kadar yatmıştı.

ayneeen öyle cnm
ben eşimle evlendiğimde kaynanam yoktu
allah rahmet etsin vefat etmiş
benden bir 9 10 ay sonra kayınpederi evlendirdik
ve hatta o benden 3 haftalık önce gebe
yani eşine kardeşmi geliyo oooooo...üvey anneden..kaç yaşındaki kadın çocuk yapmış..yuhh artık yaa..eşin falan var sonuçta bu yaştan sonra napcakmış çocuğu...çokmu gençki....üvey annedende kardeş koyar insana yaaa..eşin ne diyo bu duruma işi zor....
doğuma yakın ağdaya gidicem ben yumucam gözümü napıyım artık:)) bendede bacaklar fazla uzamıyo ama gebeliktenmiş galiba öyle duymuştum

bende düşünüm ama tırsıyorum yaa...demek ondan uzamıyo....keşke normaldede böyle olsa 2 ay oldu nerdeyse minnacıklar daha yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…