- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.041
amanıınn erkek dolcak burası
amanıınn erkek dolcak burası
Evet, anlıyorum canım.
Zaten esıme de kızgınım, daha ılk gunlerımde basladı benı uzmeye.
Bugun hala, bebek erkek olursa adı babamın adı olacak dıyor.
O kadar ofkelıyım kı ona.
Ne onu goresım var, ne de anne babasını.
Bagnurcugum, hamıle oldugumu ogrendıklerı zaman aradılar.
'Yok ıste erıkler oldu, su oldu bu oldu gelın' dedı.
Dedım 'gelmeyı cok ısterım ama, cok yorucu olur, hem kasıklarım ve belım agrıyor'
Hıc sesını cıkarmadı, demedı kı, 'tamam kızım, sen ve bebegın ıyı olun, kendını ıyı hıssettıgın zaman gelırsın'
Hem Iznık e gıdecegım yol, oyle duz bır yol da degıl, dag tepe cıkacagız, vucudum sarsıldıkca sarsılacak.
Benı dusunmuyorlar anladım ama, barı bebegımı dusunseler
kızlar tıp merkezine gitim 20 tl ödedim bu arada.doktor karından baktı kalp atışlarını göremedi.alttan baktı kalp atışları bugün durmuş dedi.yani bebeğim ölü şuan.yarın kendi doktoruma gidicez eşimle.bakalım o da aynı şeyi söyleyecek büyük ihtimalle.yani kürtaj olucam.haftaya kadar olurum herhalde.annenin kanını zehirliyormuş yoksa.bende zaten şans olsa öbür bebeğim de düşmezdi.bana uğur getirmedi kk kızlar.bozulmuş gebelikle kürtaj olmakmış kısmetim.korkuyorum hem de çok.bi daha girmem buraya.allaha emanet olun...
kızlaarr benim içimde bir his var erkek olacak acaba bu hisler tutar mı. genelde benim çok kuvvetli hislerim tutuyor. bakalım görücez. böyle bir hissiyat içinde olan var mı??
bu arada bebegini kaybeden arkadasimiza cok uzuldum.onu cok iyi anliyorum 4ay once bende kalbi atmadigi nedeniyle bi bebek kaybettim kürtaj oldum.. allah yardimcisi olsun
ay bneimkini gorurdde solmez dr. belki 4 aydan asagi solemiyorrrrrrrrrrrrr:84:
ekledummmmmmmmmmmmmmmm
aynen yaa tam bir tatlı manyağıydım şimdi ise evde tonlarca çikolata var ama ben paketlerini görünce bile kötü oluyorum
Benim mide bulantılarım tatlı yediğimde yatışıyor...
Canım tatlı istiyor.
Sabah kahvaltısında reçeldir,baldır tatlı şeyleri hiç sevmem, doyurmaz beni tatlı ama bu sabah kekle kahvaltı ettim,içimi tatlı şeyler yatıştırıyo....
Bi de güzelleşmişim gibi geliyo bana,erkekte güzelleşiliyor dediler.Bilmiyorum artık....
valla ben hayatta gitmem, çok isterlerse gelsinler kendileri derim. zaten ilk 3 ay dikkat etmek lazım. yolculuk, aşırı yorgunluk, stres bunlar gereksiz şeyler.
zaten tavsiye edilmiyor uzun yolculuk. bırak gitme bence. ben işe gidip gelicne bile deli gibi yoruluyorum.
ad konusunda da bana öyle bir teklifle geleni zatenöyle bir öneri bile olamaz
Karnı çıkan var mı kızlar?
Benim göbeğim çıktı sanki, bi de sertleşti içime çekemiyorum göbeği sanki
Erken daha ama nedense öyle oldu....
çok geçmiş olsun:S
peki ben bişey sorucam kalbinin atmadığını nasıl anlıyorsunuz doktara gitmeden, nasıl belirtiler oluyor::S
evet aynen yaaaakşamları gazdan zaten 6-7 aylık hamile gibi oluyorum öok fazla kilo alcam gibime gelio, çok korkuyorum:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?