- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #41.141
sğ ol cnm....çok şükür benimde içim ferahladı..hep bir çelişkim vardı..keşke önceden patronu arayıp ben konuşsaydım...ama hep aradaki kişilerin yüzünden oldu...bi sorun oldumu alın patronu konuşun diğerleri fasa fiso...
inş cnm inş sezeryan olursam şayet narkozdan falan korkuyorum..çünkü 25 yaşıma kadar hiç narkoz almadım ve ameliyat geçirmedim inş bi sorun olmaz..bi narkozdan korkuyorum bide lavmandan ...iğrenç bişey bazılarına yapılıyo ama inş gerek kalmaz yaa.......hayırlısı hepimiz için inşşşşşşşşşşşşş
canım çok sağol sorduğun için geçti nihayet
evet amin
bizde geçen bir arkadaşa gitmiştik hastaneye ben hiç dikkat etmedim de çok dikkatli bir arkadaş çok dedikodu yaptı :)))
yeşilmiş pikesi falan sen mutlaka götür dedi bende kararsızım yük açısından
ay Allahım yarabbim millet nelere dikkat ediyor yaaonu al bunu al evi taşıycaz bu gidişle hastaneye
ben yokken başın mı ağrıdı senin kıyamam ben sana
bizde geçen bir arkadaşa gitmiştik hastaneye ben hiç dikkat etmedim de çok dikkatli bir arkadaş çok dedikodu yaptı :)))
yeşilmiş pikesi falan sen mutlaka götür dedi bende kararsızım yük açısından
ay Allahım yarabbim millet nelere dikkat ediyor yaaonu al bunu al evi taşıycaz bu gidişle hastaneye
evet ya ben çok dikkatli değilimdir
bana diyor ki keşke sizde benim kadar dikkatli olsaydınız
evden nevresim takımları getirdim
kendi pijamaları bebeğin pijamalarını hem marka giydirdim diyor
deli yaaa
araya canlı bir renk atarsan daha güzel olur.. ayyy ne güzel eşin mi yapıyor senin..
çok şanslısın valla
Canım halletmene çok sevindim.. bu saatten sonra kötülük yapacaklarını sanmıyorum ben.. hem eşinde aynı yerde çalışıyormuş ne güzel.
araya canlı bir renk atarsan daha güzel olur.. ayyy ne güzel eşin mi yapıyor senin..
çok şanslısın valla
Canım halletmene çok sevindim.. bu saatten sonra kötülük yapacaklarını sanmıyorum ben.. hem eşinde aynı yerde çalışıyormuş ne güzel.
sağol cnm bizde öyle düşündük.........kızlar ben birazdan kaçarım..cıbı cıbı yapcam ....söylemesi ayıp....bi kendime geleyim sonrada yemek yapmam lazım ne yapsam yaaa..:26:sarma var bulgur pilavı var tarhana çorbası var..yeter dimi...
sağol cnm bizde öyle düşündük.........kızlar ben birazdan kaçarım..cıbı cıbı yapcam ....söylemesi ayıp....bi kendime geleyim sonrada yemek yapmam lazım ne yapsam yaaa..:26:
evet ya ben çok dikkatli değilimdir
bana diyor ki keşke sizde benim kadar dikkatli olsaydınız
evden nevresim takımları getirdim
kendi pijamaları bebeğin pijamalarını hem marka giydirdim diyor
deli yaaa
en gıcık olduğum tipler bu tipler..marka takıntısı olnlar ve bununla hava atanlar....marka nedir kardeşim...önemli olan aldığın şeyin kullanışlı ve uygun olması..gerçekten işine yarar bişey olması...nevresim tamam koyulabilir ama eşimin arabası olsa benim bende götürürüm hastaneye olcak bagajda dursun herşey ama arabamız yok bizim..bide onumu taşıyalım hastaneye..köye gider gibi yük..hadi onuda geçtim bakmışta nolmuş nevresime yani..rengi yeşil olunca tipinimi bozmuş nolmuş...alla alla sinir oldum yaaaaa....
bende yapsam cıbı cıbı sonra da vursam kafayı şöyle bir uyusam 1-2 saat ..
hayali bile güzel valla
benimde yemeğim yok sanırım hazır mantı yapıcim bu akşam hiç keyfim yok
]
en gıcık olduğum tipler bu tipler..marka takıntısı olnlar ve bununla hava atanlar....marka nedir kardeşim...önemli olan aldığın şeyin kullanışlı ve uygun olması..gerçekten işine yarar bişey olması...nevresim tamam koyulabilir ama eşimin arabası olsa benim bende götürürüm hastaneye olcak bagajda dursun herşey ama arabamız yok bizim..bide onumu taşıyalım hastaneye..köye gider gibi yük..hadi onuda geçtim bakmışta nolmuş nevresime yani..rengi yeşil olunca tipinimi bozmuş nolmuş...alla alla sinir oldum yaaaaa....
bende yapsam cıbı cıbı sonra da vursam kafayı şöyle bir uyusam 1-2 saat ..
hayali bile güzel valla
benimde yemeğim yok sanırım hazır mantı yapıcim bu akşam hiç keyfim yok
]
yarın akşamda mantı yaparım eşim çok sever iyi fikir verdin bana.......aynen öyle yapcam yıkanıp yatcam fatmagülü beklicem...eşim gelir zaten o zamana.... öptüm seni..inş o günlerde gelir yatrsın sende...
bende fatoyu çok merak ediyorum
sağ ol oyelkencim....
öyle konuşanların çoğu sonradan görmehiç umursamamak lazım takmıyorum bile ben ..
benim olan banada bulgur pilavı yapsana çok severim ben canım çekti kız..
ayy keşke demeseydim yaa hakkını helal et valla aklıma gelmedi..kimsenin canı çekmez sandım bilindik bişey diye....yaparım..
önce soğanı ve yeşil biberi küçük küçük doğruyoruz sıvı yağda biraz kavuruyoruz..sonra içine bi orta boy domateside küçük küçük küp gibi doğrayıp onuda öldürüyoruz.azcık şeker atıyoruz domatesin gazını alsın diye.. bulgurumuz 2 bardak olsun yıkıyoruz ayrı bi yerde ketılda sıcak su ısıtıyoruz bu arada..sonra tencereye salça koyuyoruz yarım kaşık yeter...tuz atıyoruz biraz pul biber ve karabiberde isteğe göre konur...öldürüyoruz hepsini yıkanmış bulgurlarıda dökünce çeviriyoruz 3 4 kere kaşıkla..sonra sıcak suyumuzu bulgurların üstünü geçecek kadar döküp kısık ateşte küçük gözde pişirmeye bırakıyoruz afiyet olsun...
.
bende eve gidip yıkanmak istiyorum
evet haklısın da o arkadaşın arkasından o kadar konuştu ki
benimde gözüm korktu arkamdan konuşursa diye :)))
saol cnm işten bi gidebilsem eve neler pişircemde eve gidence gözüm yatağa gidiyo hep
yemeklede uğraşmıyorum hiç hafta sonu yapayım bari bulgur pilavı senin tarifinle yapayım
yıkanın yıkanın bu akşam herkes suyaa..canım arabanız varsa dediğim gibi bagaja koy hastanede kullanırsın varsa takımın ama yoksa çokta dert etme yani..konuşsa nolurki...görgüsüzle aynı seviyeye düşme bence...hiç tkmam ben...tek kişilik takımım yok benim olsa koyarım en azından bi çarşafını bi yastığını..ama yok...hepsi büyük...napim...
çift kişilik daha iyi kız büyük büyük
tek kişilikler de çok küçük oluyor
anneme söylemiştim ben
dün bir tane pikeyi yıkamış katlamış belki götürürüz diye :)))
oda çift kişilik yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?