- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #41.341
CANIM BUNLAR ÇOK ABARTILI GELDİ BANA
BUNLARI GÖTÜRMEK İÇİN TIR TUTMAK LAZIM :)
BENCE ÇOK GEREKSİZ SONUÇTA HASTANE ORASI BUNLARIN HEPSİ VAR ORDA
BEN NORMAL HAST ÇIKIŞI ALDIM PREMATÜRE ALMADIM BÜYÜK GELİR Mİ Kİ ACABA
bence gerekli olabilir.çünkü küvözde yatmaları gerekirse sürekli üsrtlerini değiştirebilirler üşürler miniklerimiz.
ayrıca burun aspiratörü benim aklıma yattı düşünsene bebeklerin burunları tıkalı olduğunda işimize çok yaricak.her zaman kullanıcaz.
bende normal hastane çıkış aldım ama birde prematüre mi alsam diyorum iyi olur aslında :):):) çok sevimli olurlar :)
Yap canım ya naz yapmayacağız da ne yapacağız:))
Buğlem Su....
İçinde su ve suyu anımsatan isimler için şunu duymuştum
Sakin olurlar su gbi
Adları gibi kendileri de rahatlatır insanları diye
Gerçekten güzel bir isim..
Allah kulağına ismini okuduğunuz günleri de göstersin inşallah
İnşallah bende bulurum güzel bir isim..
benimki de bebekli ve yarım aylı bişey
boşver canım ya süs ne ki
sen al süsle bunu tamam mı:))
aaaaaaa ben kapı süsü aldım
ama sizinkiler kadar süslü değil
kızlar ben yemeğe kaçıyore görüşürüz öğleden sonra öpüldünüz
bence gerekli olabilir.çünkü küvözde yatmaları gerekirse sürekli üsrtlerini değiştirebilirler üşürler miniklerimiz.
ayrıca burun aspiratörü benim aklıma yattı düşünsene bebeklerin burunları tıkalı olduğunda işimize çok yaricak.her zaman kullanıcaz.
bende normal hastane çıkış aldım ama birde prematüre mi alsam diyorum iyi olur aslında :):):) çok sevimli olurlar :)
canım küveze koyarlarsa orda çıplak yatıyor zaten birtek çıkarken hastaneden giydiriyorlar
bende normal hastane çıkışı aldım
canım küveze koyarlarsa orda çıplak yatıyor zaten birtek çıkarken hastaneden giydiriyorlar
bende normal hastane çıkışı aldım
çıplak olduklarını biliyorum sonuçta iki üç gün kallıcaz hastane de oyüzden dedim.çıktıktan sonra da ihtiyaç olabilir.o yüzden ekledim.sabit bi başlık var oradan ekledim.
inşallah canım dediğin gibi olur sakınlığı,huzuru :))
sizde en kısa zamanda gönlünüze göre bir isim bulursunuz..
erkek gerçekten çok zor bulunuyo bende
erkek olursa die çok araştırmıştım..
eymen ,poyraz,berat,egemen-ege gibi isimler arasında kalmıştım
bende minik nazar boncukları aldım dikince resmini koycam
Kızlar hemen yazıp cıkıcam.
Su sabahlık nasıl?
Fıayt uygun geldı.
Bırde benım pıjama yakımımın bırı krem, uyum saglar dıye dusundum.
Eki Görüntüle 295379
Sız yazarken ben yemege gıdeyım.
Sonra gecmıs yorumlara da bakarım.
kızlarr canım çok acayip bir şey istiyorr ve bunu yapabilmem için 90 km yol almam gerekkkk....
ufffffff((
çıplak olduklarını biliyorum sonuçta iki üç gün kallıcaz hastane de oyüzden dedim.çıktıktan sonra da ihtiyaç olabilir.o yüzden ekledim.sabit bi başlık var oradan ekledim.
valla sen bilirsin canım ne diyim
kızlarr canım çok acayip bir şey istiyorr ve bunu yapabilmem için 90 km yol almam gerekkkk....
ufffffff((
ooo avucunu yala canım bence
valla sen bilirsin canım ne diyim
Özgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Özgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
KIZLAR MERHABA DOKTORDAN GELDİK,
OYELKENCİM ARTIK RAPORLUYUM İKİZDE 30. HAFTA RAPORMUŞ.
EPİDURAL SEZERYANI SORDUM, KESİNLİKLE TAVSİYE EDİYORUM DEDİ SÜTÜN DAHA ÇABUK GELİR, DİĞER SERZERYANA GÖRE ÇOĞU SIKINTIN OLMAZ, DAHA ÇABUK KENDİNE GELİRSİN AYAKLANABİLİRSİN DEDİ.
SÜT İÇİN ŞİMDİDEN STELL TEA'YA BAŞLIYIMMI DEDİM, BAŞLAYABİLİRSİN ARTI OLARAK PROTEİN AĞIRLIKLI BESLENEBİLİRSİN SÜT YAPAR DEDİ.
GÖĞÜS UCLARIMA LANSİNOH KREM SÜRÜYORUM DEDİM, İYİ YAPIYORSUN DEDİ AMA SAKIN MASAJ YAPMA SADECE ELİNDE OVUŞTUR KREMİ SONRA GÖĞÜS UCUNA SÜR DEDİ. YOKSA ŞİMDİDEN SÜT KANALLARI HASSASLAŞTIRIR CANININ YANMASINA SEBEP OLURSUN DEDİ.
BİR KIZIM 1520GR, DİĞERİDE 1420GR OLMUŞ ÇOK MUTLUYUM
EPİDURAL SEZERYANI SORDUM, KESİNLİKLE TAVSİYE EDİYORUM DEDİ SÜTÜN DAHA ÇABUK GELİR, DİĞER SERZERYANA GÖRE ÇOĞU SIKINTIN OLMAZ, DAHA ÇABUK KENDİNE GELİRSİN AYAKLANABİLİRSİN DEDİ.
SÜT İÇİN ŞİMDİDEN STELL TEA'YA BAŞLIYIMMI DEDİM, BAŞLAYABİLİRSİN ARTI OLARAK PROTEİN AĞIRLIKLI BESLENEBİLİRSİN SÜT YAPAR DEDİ.
GÖĞÜS UCLARIMA LANSİNOH KREM SÜRÜYORUM DEDİM, İYİ YAPIYORSUN DEDİ AMA SAKIN MASAJ YAPMA SADECE ELİNDE OVUŞTUR KREMİ SONRA GÖĞÜS UCUNA SÜR DEDİ. YOKSA ŞİMDİDEN SÜT KANALLARI HASSASLAŞTIRIR CANININ YANMASINA SEBEP OLURSUN DEDİ.
selam anneler nasılsınız? ben daha yeni girebildim foruma:)
tatlım 90m degıl ki 90 km :))hem sıcak yemem lazımm :)))
bu gidişle oyle olacakkkk ... bi tarafım şişecek sahtesini yapıyorumm amaaaa bakalım belki keserrr
masallah canım :)) stell tea ye basla demis dr un aslında bende istiyorum son ay bu cayı içmek .. bu soruyu hep aradım google da hamileyken stell tea içilir mi diye bir turlu bulamamıştım .. allah razı olsun valla :))
he bu arada kızlar ben doktoru degıstırmek istiyorum..delta hastanesi pınar hanıma gidiyordum..ama hiç soru soramıyorum genelde yogun oluyorr boyle kasaba gider gibi dr a gidiyorum.. ilk zamanlar sıkıntı yoktu ama şimdi son aylar yaklaştıkça insanın sorusu fazla oluyor.. sordugumda oyle bır cevap veriyorkii hızlı hızlı ..sanki başka soru sorma der gibi..
hastane bana çok yakın bende ist da tekim .. o yüzden hastaneden ayrılamam amaa hakan beye giderim diyorum.. artı bir fiyatı varmış onun ama bananeee yani ne alırlarsa alsınlar koyun gibi dizilmekten iyidirrr... sizce degistirmek yanlış mı bu saatten sonraaaaaaaa ??????????????????????????
Güzel canım kısa olması bence daha iyi
UZun olunca bişeye yaramıyor
Ben zaten belden aşağısı foraaaa:)) yatıyorum:))
elefera bence dizlerde oluşu güzel
ama kollarının kısa oluşu hoşuma gitmedi fazla
yani uzun kollu pijamada güzel durmaz gibi geldi bana
sen bilirsin tabii yine de
Uf masallah, kıloları cok ıyı.KIZLAR MERHABA DOKTORDAN GELDİK,
Hosgeldın canım.selam anneler nasılsınız? ben daha yeni girebildim foruma:)
tatlım 90m degıl ki 90 km :))hem sıcak yemem lazımm :)))
bu gidişle oyle olacakkkk ... bi tarafım şişecek sahtesini yapıyorumm amaaaa bakalım belki keserrr
masallah canım :)) stell tea ye basla demis dr un aslında bende istiyorum son ay bu cayı içmek .. bu soruyu hep aradım google da hamileyken stell tea içilir mi diye bir turlu bulamamıştım .. allah razı olsun valla :))
he bu arada kızlar ben doktoru degıstırmek istiyorum..delta hastanesi pınar hanıma gidiyordum..ama hiç soru soramıyorum genelde yogun oluyorr boyle kasaba gider gibi dr a gidiyorum.. ilk zamanlar sıkıntı yoktu ama şimdi son aylar yaklaştıkça insanın sorusu fazla oluyor.. sordugumda oyle bır cevap veriyorkii hızlı hızlı ..sanki başka soru sorma der gibi..
hastane bana çok yakın bende ist da tekim .. o yüzden hastaneden ayrılamam amaa hakan beye giderim diyorum.. artı bir fiyatı varmış onun ama bananeee yani ne alırlarsa alsınlar koyun gibi dizilmekten iyidirrr... sizce degistirmek yanlış mı bu saatten sonraaaaaaaa ??????????????????????????
ben olsam değiştirmezdim bu saatten sonra ama sen bilirsin
benim dr da öyle çok soru soramıyorsun yani dr ların geneli böyle
bu arada humana still diyorsunuz çayı dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?