2012 Şubat Anneleri

epey sendeledim ama merdivenlerden düşücektim yemekten sonrada ölçtürdüm düşmemişti daha
siz neler yaptınız ben yokken?

canım doktorunu arasa bi söyle bakalım ne dicek

Ancak gelebildim ya
bayağa kaynatmışsınız şöyle ışık hızıyla geçmişe bakıp geliyorum kızlarrr

hade çabuk gelll

kızlar face si olan var mı

ben varım

canım gözünaydın, maşallah bebeklerin kilosu gayet iyi gidiyor nazar değmesin

merhaba kızlar bebek çamasır deterjanı ne almayı düşünüyorsunuz? birde doğum için pijama mı gecelikmi ne alıcaksınız?

deterjan olarak ben makina için omo baby aldım, yumuşatıcı olarakta dalinin pembe olanını aldım ve bebişin kıyafetlerini yıkadım.

benim tercihim pijamadan yana oldu gecelik rahat olmaz diye

merhaba kızlar bebek çamasır deterjanı ne almayı düşünüyorsunuz? birde doğum için pijama mı gecelikmi ne alıcaksınız?

ben dalinin deterjanını alacağım. gratislerde satılıyor, ordan alacağım. açıkcası herkes farklı fikir veriyor. hem pijama hem de gecelik aldım. duruma göre hangisi olursa onu giyinirim. ikl başlarda gecelik daha rahat olur demişti doğum yapan kişiler. eve çıkınca da pijama giyinirim.

druda aradım akşam bi daha ölçtür yüksekse ilaca başlıycam dedi

çok moralim bozuldu ya heşey yolundaydı bu zamana kdr aksilik çıksın istemiyorum

canını sıkma hemen. belki de bugün yediğin birşey veya yaşadığın bir olaydan dolayı yükselmiştir tansiyonun. stres yapma kendine. önemli birşey yoktur inşalalh. nazar boncuğu olsun bu.

Merhaba kızlar
Bayramdan sonra hiç yazamadım. İşle ilgili sıkıntı ve yoğunluklar, gebelikle ilgili şikayetlerhiç keyfm olmadı. Geçmişi okuyamadım ama birçoğumuz bu sıkıntıları yaşamaya başlamıştır herhalde.
Oğluşum döndü, hissettim. Alttan mesanemden üstten kaburgama indiriyor. Bazen nefesimi kesiyor,babası da ben de uzun boyluyuz o da sığmıyor galiba. Sabahları midemi salııyor bulandırıyor, akşamları alev gibi yakıyor. Akşam yemeklerim giderek küçülüyor. Bir de o yorgunluk halsizlik var ki. Eşime diyorum ki sabaha kadar uykumda beni dövüyor musun diye. Oğlum da rahatının bozulmasına tahammül edemiyor. Elimi yanıma koysam çekene kadar vuruyor. Sağa sola dönsem sırt üstü yatana kadar dürtüyor. Geçen hemşirenin doppler başlığını bile tekmeledi. Yer değiştirdi kadın, bizimki oradan da tekmeye devam.

Geçen yakaladı beni nefes nefese ayakkabılarımı eşim bağlıyor artık. 3-3.5 arası kilo aldım ama 29. haftadan sonra çok zorlanmaya başladım. Allah kolaylık versin hepimize. Bu hafta doktor kontrolüm var, Allah başka sıkıntı vermesin de bunlara dayanmaya çalışıyorum. Eczanedede işler çok yoğun, kendi işim olsa da kaçamak yapamıyorum.

Bu arada eşime kararsız kaldığı için kızdım, isim kitabı aldım. Semih ismini çok beğendi. Anlamı cömertmiş. Oğlumuz cömert olmalıymış. Fikir değiştirir diye çok korkuyorum. İsme alışmaya çalışıyorum.

Bebeğimin park yatak işini de bugün hallettim. Maxima Swing Otomatik Sallanan Park Yatak gelecek 1-2 güne. Bebeğin sesini duyunca otomatik sallanıyor beşiği. Youtubeda videosunda gözümle görünce de almaya karar vermiştim.Bebek büyüyünce de altı gene park yatak 70x110. Umarım mavisi ekranda gördüğüm kadar güzeldir.
Neyse kusuruma bakmayın uzun süre uğramayınca tutamadım kocaman yazıverdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…