2012 Şubat Anneleri

yok canım doğum haftası için şimdiden birşey demedi, artık kontroller 2 haftada bir.
Bundan sonra şekillenir hayırlısıyla.

oyüzden birbirimize fikir sormak en iyisi canımcım
hadi görüşürüz pazartesi artıkın

evet canım, bende araştıracağım ben 30 kasıma kadar işteyim yine. Kısmetse daha sonra daha fazla yazacağım.
Tek tek herkese yazamıyorum şu an kusuruma bakmayın olur mu. Akşama evden açarım süt için araştırma yapalım bakalım.

sen neden çalışıyorsun ki sgk ya göre bugün den itibaren raporlusun sen
1 hafta çalışmıyor gözükeceksin
1 hafta zararın olacak senin

selamlar:) geç gördüm yazdıklarınızı... Şımarık 34 sanırım doktorunu değiştirmek istiyorsun, bence memnun değilsen değiştir. ben 6. ayımda değiştirdim, hiç de pişman değilim. şu an cep telefonundan kolaylıkla ulaşabileceğim, benimle ilgilenen ve beni gereksiz yere endişelere sürüklemeyen bir doktora gidiyorum. doktorla anlaşabilmek, sorularına cevap alabilmek çok önemli.

selammmm

ben geldim kızlar..

hoşgeldin canım nasıl oldun

cok tesekkür ederim canım.. aklımda kalmasın dimi :)))

diğer dr a daha once gittim, arkadaşımda onunla dogurdu... cok ilgili ve bebegi tek tek tanıtıyor sıkılmadan.. eşim zor anlıyordu bebisin tipini o bile çozdu ona muayne olurken.. daha fazla vakit ayırıyorr.. eşim aslında etkili oldu bu kararı almama..

bende çarpıntı oluyoorr nabız 200 lere çıkıyorr...kusmalar yine başlayınca daha fazla sıklaştı bunları ona soyleyemedim bile :)) yogundu :))

eşimde yaşadıklarımı gördügünden fazla panik :)) gecen hafta dr a gittik bebek kımıldamıyor diye işte hakan bey vardı.. adam bir daha bu kadar bekleme dedi kımıldamazsa..gel gor dedii... bugün bizimki 24 saat bekle dedi :)) bu cumlesiyle eşim kadından iyice soguduu

selam anneler nasılsınız? ben daha yeni girebildim foruma:)

Hoşgeldin karmax..
Nasılsın canım keyfin nasıl bebeişin de ii inşallah bugün
haftasonu kızlar ben gayet mutluyum
az sonra özgür olacağımmm

Selam oyelken nasılsın?

içine nasıl siniyorsa öyle yap. son haftalarda sürekli doktora gideceksin ve soruların artacak, daha çok iletişimde olacaksın. bunları düşünerek en doğrusu nasılsa öyle karar al

değiştir canım ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…