- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.101
kızlar benimde dünden beri mide bulantım azaldı ve inanılmaz iştahım acıldı nasıl yiyorum anlatamam şok oldu eşim :)) uzun zamandr ac geziyodum ye askım ye canım yee yee diyo :))) dün bi baktım göğüslerm harita gibi benm tenim ince zaten damarlar görünüyor resmen örümcek agı gibi masmavi damar olmuş ayy korktum hemen kapattım korktum zaten büyüdüler siizinde öyle mi nolcak bunlar böyle yaa
Günaydın kızlar…
Dünden beri kendime stres yaptım midem bulanmıyor diye…Sabahtan bulanıyordu aslında,ama midem bulanmasın diye acıkmayı beklemeden tuzlu kraker, bisküvi, meyve filan yemiştim ama dün burada okuyunca arkadaşımızı moralim bozuldu bu kez de…
O andan itibaren kendimi dinlemeye başladım....
Dün akşam işten eve gider gitmez yattım,sabaha kadar uyumuşum….
Halsizlik devam…Şişkinlik devam…Aslında bulantım da var ama midem bozuk gibiydi önceden ağzımın içi zehir gibiydi, kötü bi koku vardı sanki midemden gelen afedersiniz o yok….
Kendi kendime stres yapıyorum
Bu arada ben dün ultrason görüntülerine baktım bebek sola doğru duruyor...İçime doğan da erkekti zaten.
Sağlıklı olsun da hiç farketmez, şu mübarek günlerin hatırına Rabbim herkesin bebeğini bağışlasın, benimkini de...
Günaydın kızlar…
Dünden beri kendime stres yaptım midem bulanmıyor diye…Sabahtan bulanıyordu aslında,ama midem bulanmasın diye acıkmayı beklemeden tuzlu kraker, bisküvi, meyve filan yemiştim ama dün burada okuyunca arkadaşımızı moralim bozuldu bu kez de…
Halsizlik devam…Şişkinlik devam…Aslında bulantım da var ama midem bozuk gibiydi önceden ağzımın içi zehir gibiydi, kötü bi koku vardı sanki midemden gelen afedersiniz o yok….
Bu arada ben dün ultrason görüntülerine baktım bebek sola doğru duruyor...İçime doğan da erkekti zaten.
Sağlıklı olsun da hiç farketmez, şu mübarek günlerin hatırına Rabbim herkesin bebeğini bağışlasın, benimkini de...
kızlar bende akfama takmak istemiyorum ama 5+3 oldum mide bulantım hala yok ...
sizce ters giden bişilermi var yaa...SAT bana yakın olan arkadaşlar sizde bulantı başladımı acaba?
kızlar bende akfama takmak istemiyorum ama 5+3 oldum mide bulantım hala yok ...
sizce ters giden bişilermi var yaa...SAT bana yakın olan arkadaşlar sizde bulantı başladımı acaba?
benimde snein gibiydi 5 haftadan basladı 6-7-8 berbattı öldüm 1.5 kilo verdm aynen öyle yiyemiyordum yesemde cıkıyordu bi kaç gündür ara ara olmaya baslamıştı eskiden aralıksız 24 saat bulanırdı şuan iyiyim sadece yumurtadan tiksindm o kadar iştahımda acıldı azalıyor galiba ben 9 oldum sayılır dert etmeyin şişkinlik bende de var folic plus içiyorum acaba o mu yapıyor diyorum bide cok halsizim 20 saat uyusam bile gecmiyor yaa keşke bugün cuma olsaydı yarın tatil olsaydı(
canim kan hacmi arttigi icin cildimize yakin toplardamarlarda koyulasmalar olacaktir bunlar bacaklarda ve memelerde belirgidir bulanti var kusmalar azalmaya basliyorkızlar benimde dünden beri mide bulantım azaldı ve inanılmaz iştahım acıldı nasıl yiyorum anlatamam şok oldu eşim :)) uzun zamandr ac geziyodum ye askım ye canım yee yee diyo :))) dün bi baktım göğüslerm harita gibi benm tenim ince zaten damarlar görünüyor resmen örümcek agı gibi masmavi damar olmuş ayy korktum hemen kapattım korktum zaten büyüdüler siizinde öyle mi nolcak bunlar böyle yaa
henuz erken 7. hafta baslarkızlar bende akfama takmak istemiyorum ama 5+3 oldum mide bulantım hala yok ...
Günaydın kızlar…
GÜNAYDINNNNNNNNNN
Canım stres yapma bendede hiç bir sıkıntı yok.
Sadece sık wc çıkma durumu ve göğüs dolgunluğu- hassasiyeti var, bulantı yok, aşerme yok.
Benim ablamda aynı şekildeydi.
İnşallah da böyle sıkıntısız devam ederiz.
GÜNAYDINNNNNNNNNN
Canım stres yapma bendede hiç bir sıkıntı yok.
Sadece sık wc çıkma durumu ve göğüs dolgunluğu- hassasiyeti var, bulantı yok, aşerme yok.
Benim ablamda aynı şekildeydi.
İnşallah da böyle sıkıntısız devam ederiz.
kızlar tıp merkezine gitim 20 tl ödedim bu arada.doktor karından baktı kalp atışlarını göremedi.alttan baktı kalp atışları bugün durmuş dedi.yani bebeğim ölü şuan.yarın kendi doktoruma gidicez eşimle.bakalım o da aynı şeyi söyleyecek büyük ihtimalle.yani kürtaj olucam.haftaya kadar olurum herhalde.annenin kanını zehirliyormuş yoksa.bende zaten şans olsa öbür bebeğim de düşmezdi.bana uğur getirmedi kk kızlar.bozulmuş gebelikle kürtaj olmakmış kısmetim.korkuyorum hem de çok.bi daha girmem buraya.allaha emanet olun...
Canım seninle yaklaşık aynı günlerdeyiz. Benim de bulantım biraz azaldı ve iştahım biraz yerine geldi.
Daha önce sadece belli şeyler yiyebiliyordum ve ağzımın hiç tadı yoktu hep bozuk birşeyler yemişim gibi bir tat vardı.
Dünden beri daha hafif bulantım var. Akşam yemek yiyemedim ama sabah biraz ekmek,peynir yiyebildim...
Sanırım azalma dönemlerine geçtik yavaştan...
Allah bebeklerimizi esirgesin Yarabbim.
Arkadaşlar ben geldimm:))ayy neler oldu neler...hafif kasıklarım ağrıyordu sanki regl olcakmışım gibi bide boyle hafif pembe bi leke gorunce işten nasıl çıkıp dr 'a gittiğimi bilemedim:))dr'a gittim karından ultrasona baktı ve kese de gormedi bebektedr. bu hamile olmadığın anlamına gelmez bi hafta içinde gorunur daha çok erken dedi.bende hamilemiyim değilmiyim anlamak için kan tahlili istedim..tahlil de yarın akşama belli olcakmış bi daha evde test yaptım gene çift çizgi çıktı...ayy yaaaa ayy yaaaaa
ne güzel yaaaa( valla benim özellikle 3 gündür berbat bulantım var, kussam rahatlıcam sanki ama daha 1 kes kustum:S midem ağzımda geziyorum, hele geceleri çok daha berbat oluo, ağlıyorum artık bulantıdan (
amin canım evet ben daha iyi oluyorum gün gün artık sürekli bulantım yok ara ara kokan şeylerden falan agzımın tadı da iyi yani içim ekşiyodu o gitti aman iyi olalım hep ya cok zor günlerdi verdiğim kiloları alcam galiba ben midem kazınıyo böyle artık canım bişeyler istemeye baslıyo ama halsizlk şişkinlik aynı seninde iyi olmana sevindim :)
evet tatlım, ultrason kagidina direkt olarak baktığında sağda mı, solda mı...
Topikte en basta öyle yazmıslar "begin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini
Bu yöntem bircok kişide dogru sonuc verdii.
bebegin7-8 haftalıkkenki usg resimine direkt baktıgınızda;
bebek kesenin soluna yakınsa bebek erkek,
sagına yakınsa kız."
kızlar mide bulantısıyla birlikte nefes daralması, sıcak basması, terleme gibi şikayetler yaşayan var mı özellikle gece.
Mide bulnatısı şiddetlendiğinde bu belirtiler de çıkıyor ben de son bir kaç gündür. özellikle çok şiddetli bulanıp kusma olmayınca daha fena oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?