2012 Şubat Anneleri

merhaba kızlarr
benide listeye eklermisinizzzzz
sat 19 mayıs
dün tekrar doktora gittim kesemiz 12mm olmuş 5+3 günlük şu an bebişim
heyecanla kalp atışlarını duymayı bekliyoruzzzzzzzz

kizlar dra gittim.kese gorundu vajinal ultrasonla normalde 5+5de kalp atislarinida gorebilmesi lazimdi ama kese yeni olusmus 3-4 haftaya uygun. kanimi aldi yarin cikcak degerler.bide haftaya cuma bidaha bakalim dedi.cok moralim bozuk..

pikeeeeeeeeeeeeee nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canımm

evet erkek cocukta anne güzelleşir, kızda cirkinlesir derler, ayrıca benim de göbeğim olmaya basladı hele ki aksamları aman diyim..
Benim de çıktı, çişimi tutunca daha çok çıkıyor.
Bu arada ben çıkıyorum kızlar Allah beeklerimizi korusun iyi akşamlar

canım moralin bozulmasın ama üzme bebisini, sen bak cok güzel isimlere kuplar buluyordun süperdi bence hehe..
kizlar dra gittim.kese gorundu vajinal ultrasonla normalde 5+5de kalp atislarinida gorebilmesi lazimdi ama kese yeni olusmus 3-4 haftaya uygun. kanimi aldi yarin cikcak degerler.bide haftaya cuma bidaha bakalim dedi.cok moralim bozuk..

ama kızlar lütfen hemen moral bozmak yok artık .. (gerçi bende öyleyim ama önce kendime sonra size de söylüyorum)...
tatlım henuz erken sanki kalp atımı için.... kese yeni oluştuysa daha vakti var gibi... insallah haftaya cuma hayırlısıyla duyarsın pıtpıtlarınızı...

aslinda erken degil, doktorumun makinasi cok iyi ve vajinal bakti yani kendisininde dedigi gibi normal sartlarda suan gormesi laazimdi.ama kesew daha minicik siyah bi nokta haftasina uymuyor yani. ama karsilastirmak icin en az 10gun lazim dedi. onemli olan suanki durumu degil gelisimi dedi ama ben 3ay oncede bi bebek kaybettigim icin sinirim bosaldi basladim aglamaya..

kahverebgi lekeleri gece gece taktıgım için acile gittim progestan verdi dr kesesi çok iyi dedi. haftaya gel o zaman embriyo görülmesi lazım dedi ( neden görülmüyo yaa karından baktıkları için mi ?? çok korkuyorum

arkadaslar lutfen en ufacık seylerı bıle takmayı
ıcınızı hep ferah tutmaya calısın
dualarımız bızımle zaten
mıdenız mı bulanmıyor oh ne guzel keyfını cıkartın
hersey cok ıyı olucak Allahın ıznıyle bebeklerımızıde sagsalım kucagımıza alırız ınsallah

Bunu duymak iyi geldi dogrusu, demekki bir tek kalinlik olcumu yetmiyor, en korktugum sey su aralar, 13. haftada yapilacak benim ikili testlerim, neden olsun ki diyorum kendimce saglikliyiz risk grubunda degiliz ama 'neden olmasin ki' ler kafami kurcaliyor. Icimi ferah tutmam lazim, bebegim herseyi hissediyor . Seviyorum ben onu, fasulyemmm

Son düzenleme:

alinnnnnnnn neden kendini üzüyosun yaaaa(benimde 6+2 de falan üstten baktılar göremediler biliyosun sonra alttan bakınca gördük sende görüceksin inan buna lütfen

merhaba kizlar bende kac gundur giremiyorum bende daha doktora bile gitmedim rabbim hepimizin yavrusunu saglikli sihhatli bizlere bagislasin bendede afedersiniz ama kabizlik var doktora gidip ilac almak istiyorum ama gidemedim onceki hamileligimdede yasadim bu kabizligi sizce ne yapsam gecer bu karnim agriyo sanki agrisi kasiklarima vuruyo offffffff

Kızlar günaydın
bi süre yazmıcam dedim ama yine sabah sabah ilk yazan ben oldum
Off napıyım dayanamadım özledim sizi vallaa:)
herşey allahtan dediğiniz gibi , dua edip beklemek en güzeli hem burda sizlerle kafa dağıtıyorum:)))

günaydın kızlar ben dün akşam ve bugun sabah erkenden test yaptım ama malesefffff tek çizgi haber verıyım dedım ama hala regl olmadım bugun 3.gun geçiyor

merhaba arkadaşlar

ben geçen perşembe doktora gittim ne vajiinal ne de normal ultrasonla görünen bir şey yok dedi doktor kan testi istedi pozitif çıktı
dün için tekrar gel demişti ama ben gidemedim

bir kaç gün sonra gidersem kalp atışlarını da duyarım beklemek şu an daha mantıklı geliyor...

benim sat 19 mayıstı

evet bi kaç gün sonra gitsen kalp atışlarınıda duyabilirsin seninki şu anda tam 6 haftalık...

her sabah iki bardak ilik su ic canim bide kayisi ye ac karna duzenli hergun yersen sorun ortadan kalkar canim
suyunuzu 2 lt icin mutlaka gunde

Gurbet güzeli günaydın
neden ısrarla isteyenleri eklemiyosun yaa:)
bizide lütfen en baştaki çizelgeye eklermisin....
Sat:23.05.2011
ilk bebek
yaşım 26 kese göründü
muhtemel doğum tarihi : 27.02.2011

günaydın kızlar ben dün akşam ve bugun sabah erkenden test yaptım ama malesefffff tek çizgi haber verıyım dedım ama hala regl olmadım bugun 3.gun geçiyor

benimki adet gecikmesinden 7-8 gun sonra idrarda hafif silik çizgi olaraak çıkmaya başladı umarım öyledir.

keseyi de mi göremedi yoksa sadece bebeğimi?? gerçi ikiside normal daha

alinnnnnnnn neden kendini üzüyosun yaaaa(benimde 6+2 de falan üstten baktılar göremediler biliyosun sonra alttan bakınca gördük sende görüceksin inan buna lütfen

bugun sabah diğer bebişin dosyasına baktım onudageç görmüşüm aslında anca görülür ama ben illaa pimpirik yapıyorum işte

arada kesilir arada gelir kimi kadinin bulantilarinin bitmesine yaklastigi gunlerdeyiz kizlar takilmayin fazla birsey olacaksa basa gelcekse elden bir sey gelmiyor malesef yureginizi ferah tutun

merhaba kızlarr
benide listeye eklermisinizzzzz
sat 19 mayıs
dün tekrar doktora gittim kesemiz 12mm olmuş 5+3 günlük şu an bebişim
heyecanla kalp atışlarını duymayı bekliyoruzzzzzzzz
ekledim........................
yasini yazmamissin bilgiler eksik....

canim henuz erken kisiden kisiye degisiyor bunu unutma ben sabrettim 6. haftada gittim kontrele hem keseyi hem kalb atisini duydum

canim ya bazi insanlarda karin tabakasi kalin oluyormus o yuzden gorunmeyebiliyormus benim önerim vajinal ultrason zararsiz ve kesin sonuc kendinizi yiyip bitirmeyin lutfen en guzel gunleri endise ile gecirmeyin

buradan vazgelcilmezzzzzzzzzzzzzbagimlilik yapar

Gurbet güzeli günaydın
neden ısrarla isteyenleri eklemiyosun yaa:)
bizide lütfen en baştaki çizelgeye eklermisin....
Sat:23.05.2011
ilk bebek
yaşım 26 kese göründü
muhtemel doğum tarihi : 27.02.2011
ekledim...............
canim ne zaman dedin de ben eklemedim bir önceki msjda bildirdim gözden kacirabilirim özel msj atin dedim
bide isminizi görene kadar tabloda israrla bilgilerinizi yazin.... gordugum zaman ben zaten ekliyorum... eklediklerime de yaziyorum.... ekledim diye....

kızlar benimde dünden beri mide bulantım azaldı ve inanılmaz iştahım acıldı nasıl yiyorum anlatamam şok oldu eşim :)) uzun zamandr ac geziyodum ye askım ye canım yee yee diyo :))) dün bi baktım göğüslerm harita gibi benm tenim ince zaten damarlar görünüyor resmen örümcek agı gibi masmavi damar olmuş ayy korktum hemen kapattım korktum zaten büyüdüler siizinde öyle mi nolcak bunlar böyle yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…