- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.081
canımmpikeeeeeeeeeeeeee nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
evet erkek cocukta anne güzelleşir,Benim mide bulantılarım tatlı yediğimde yatışıyor...
Canım tatlı istiyor.
Sabah kahvaltısında reçeldir,baldır tatlı şeyleri hiç sevmem, doyurmaz beni tatlı ama bu sabah kekle kahvaltı ettim,içimi tatlı şeyler yatıştırıyo....
Bi de güzelleşmişim gibi geliyo bana,erkekte güzelleşiliyor dediler.Bilmiyorum artık....
Benim de çıktı, çişimi tutunca daha çok çıkıyor.
Bu arada ben çıkıyorum kızlar Allah beeklerimizi korusun iyi akşamlar
kizlar dra gittim.kese gorundu vajinal ultrasonla normalde 5+5de kalp atislarinida gorebilmesi lazimdi ama kese yeni olusmus 3-4 haftaya uygun. kanimi aldi yarin cikcak degerler.bide haftaya cuma bidaha bakalim dedi.cok moralim bozuk..
kizlar dra gittim.kese gorundu vajinal ultrasonla normalde 5+5de kalp atislarinida gorebilmesi lazimdi ama kese yeni olusmus 3-4 haftaya uygun. kanimi aldi yarin cikcak degerler.bide haftaya cuma bidaha bakalim dedi.cok moralim bozuk..
Selam kızlar, bir süre işlerden dolayı giremedim nete epey yazmışsınız.
Okuyorum yavaştan.
Ense kalınlığı sanırım ikili tarama kapsamında...
Benim bir arkadaşımda risk 1/40 çıkmış, normalde 1/240tan yüksek değerler riskli kabul ediliyormuş.
Amniyosentezle, kromozom analizi yapmışlar orda temiz çıkmış.Şimdi çok tatlı kızı var, sapasağlam...
kahverebgi lekeleri gece gece taktıgım için acile gittim progestan verdi dr kesesi çok iyi dedi. haftaya gel o zaman embriyo görülmesi lazım dedi( neden görülmüyo yaa karından baktıkları için mi ?? çok korkuyorum
günaydın kızlar ben dün akşam ve bugun sabah erkenden test yaptım ama malesefffff tek çizgi haber verıyım dedım ama hala regl olmadım bugun 3.gun geçiyorinşallah canım evet bendede regl öncesi bıraz gergınlık ve bas agrısı olurdu sankı böyle hafif bir soguk algınlıgı gıbı kırgın olurdu vücudum felan şimdi o bıle yok ama sürekli esnıyorum ve wc nin önunden ayrılmıyorum dıyebılırım umarım bu belırtıler psıkolojık dııldır
günaydın kızlar ben dün akşam ve bugun sabah erkenden test yaptım ama malesefffff tek çizgi haber verıyım dedım ama hala regl olmadım bugun 3.gun geçiyor
merhaba arkadaşlar
ben geçen perşembe doktora gittim ne vajiinal ne de normal ultrasonla görünen bir şey yok dedi doktor kan testi istedi pozitif çıktı
dün için tekrar gel demişti ama ben gidemedim
bir kaç gün sonra gidersem kalp atışlarını da duyarım beklemek şu an daha mantıklı geliyor...
Benim sat 19 mayıstı
1-2 gün daha bekliycem eger yine regl olmazsam gidip kan testı yaptırıcam belkıde strese gırdıgım ıcın gecıkıyodur hıc olmazdı ama bılmıyorum bakıcaz canımkan testi yaptırmalısın bence
her sabah iki bardak ilik su ic canim bide kayisi ye ac karna duzenli hergun yersen sorun ortadan kalkar canimmerhaba kizlar bende kac gundur giremiyorum bende daha doktora bile gitmedim rabbim hepimizin yavrusunu saglikli sihhatli bizlere bagislasin bendede afedersiniz ama kabizlik var doktora gidip ilac almak istiyorum ama gidemedim onceki hamileligimdede yasadim bu kabizligi sizce ne yapsam gecer bu karnim agriyo sanki agrisi kasiklarima vuruyo offffffff
günaydın kızlar ben dün akşam ve bugun sabah erkenden test yaptım ama malesefffff tek çizgi haber verıyım dedım ama hala regl olmadım bugun 3.gun geçiyor
merhaba arkadaşlar
ben geçen perşembe doktora gittim ne vajiinal ne de normal ultrasonla görünen bir şey yok dedi doktor kan testi istedi pozitif çıktı
dün için tekrar gel demişti ama ben gidemedim
bir kaç gün sonra gidersem kalp atışlarını da duyarım beklemek şu an daha mantıklı geliyor...
benim sat 19 mayıstı
alinnnnnnnn neden kendini üzüyosun yaaaa(benimde 6+2 de falan üstten baktılar göremediler biliyosun sonra alttan bakınca gördük sende görüceksin inan buna lütfen
arada kesilir arada gelir kimi kadinin bulantilarinin bitmesine yaklastigi gunlerdeyiz kizlar takilmayin fazla birsey olacaksa basa gelcekse elden bir sey gelmiyor malesef yureginizi ferah tutunBi sorum daha var kızlar.Sizin bulantılarınız ara ara kesiliyor mu tüm gün mü sürüyor...
Benim genelde uzun sürüyor, özellikle de aç kaldığımda...Ara öğün yemiyordum pek bugüne kadar...Midem boş kalıyordu...
Ama bugün sabahtan beri bebe bisküvisi, meyve, kraker midemi boş bırakmadım şu an bulantım yok.
Ama şimdi de niye yok diye taktım
Sürekli mi oluyor bulantısı olanların, yoksa ara sıra kesiliyor mu?
ekledim........................merhaba kızlarr
benide listeye eklermisinizzzzz
sat 19 mayıs
dün tekrar doktora gittim kesemiz 12mm olmuş 5+3 günlük şu an bebişim
heyecanla kalp atışlarını duymayı bekliyoruzzzzzzzz
canim henuz erken kisiden kisiye degisiyor bunu unutma ben sabrettim 6. haftada gittim kontrele hem keseyi hem kalb atisini duydumkizlar dra gittim.kese gorundu vajinal ultrasonla normalde 5+5de kalp atislarinida gorebilmesi lazimdi ama kese yeni olusmus 3-4 haftaya uygun. kanimi aldi yarin cikcak degerler.bide haftaya cuma bidaha bakalim dedi.cok moralim bozuk..
canim ya bazi insanlarda karin tabakasi kalin oluyormus o yuzden gorunmeyebiliyormus benim önerim vajinal ultrason zararsiz ve kesin sonuc kendinizi yiyip bitirmeyin lutfen en guzel gunleri endise ile gecirmeyinkahverebgi lekeleri gece gece taktıgım için acile gittim progestan verdi dr kesesi çok iyi dedi. haftaya gel o zaman embriyo görülmesi lazım dedi( neden görülmüyo yaa karından baktıkları için mi ?? çok korkuyorum
buradan vazgelcilmezzzzzzzzzzzzzKızlar günaydın
bi süre yazmıcam dedim ama yine sabah sabah ilk yazan ben oldum
Off napıyım dayanamadım özledim sizi vallaa:)
herşey allahtan dediğiniz gibi , dua edip beklemek en güzeli hem burda sizlerle kafa dağıtıyorum:)))
ekledim...............Gurbet güzeli günaydın
neden ısrarla isteyenleri eklemiyosun yaa:)
bizide lütfen en baştaki çizelgeye eklermisin....
Sat:23.05.2011
ilk bebek
yaşım 26 kese göründü
muhtemel doğum tarihi : 27.02.2011
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?