- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.121
merhaba kızlar bende şubat annesi olacağım hayırlısıyla 8 yıllık tüp bebek ve aşılama serüveninden sonra doğal yolla hamile kaldım allahın bize mucisesi diyorum.
kızlar mide bulantısıyla birlikte nefes daralması, sıcak basması, terleme gibi şikayetler yaşayan var mı özellikle gece.
Mide bulnatısı şiddetlendiğinde bu belirtiler de çıkıyor ben de son bir kaç gündür. özellikle çok şiddetli bulanıp kusma olmayınca daha fena oluyorum.
Ben 2. bebek nerde onu anlayamadım ultrasona bakarak :)
Ama biri kız sanki :) Sağa daha yakın...
Benim bebiş daha solda...Getirseydim yanımda tarardım aslında tüh :)
Ben 2. bebek nerde onu anlayamadım ultrasona bakarak :)
Ama biri kız sanki :) Sağa daha yakın...
Benim bebiş daha solda...Getirseydim yanımda tarardım aslında tüh :)
kızlar benimde dünden beri mide bulantım azaldı ve inanılmaz iştahım acıldı nasıl yiyorum anlatamam şok oldu eşim :)) uzun zamandr ac geziyodum ye askım ye canım yee yee diyo :))) dün bi baktım göğüslerm harita gibi benm tenim ince zaten damarlar görünüyor resmen örümcek agı gibi masmavi damar olmuş ayy korktum hemen kapattım korktum zaten büyüdüler siizinde öyle mi nolcak bunlar böyle yaa
[/B]
canim ya bazi insanlarda karin tabakasi kalin oluyormus o yuzden gorunmeyebiliyormus benim önerim vajinal ultrason zararsiz ve kesin sonuc kendinizi yiyip bitirmeyin lutfen en guzel gunleri endise ile gecirmeyin
[[/COLOR][/B]
kızlar mide bulantısıyla birlikte nefes daralması, sıcak basması, terleme gibi şikayetler yaşayan var mı özellikle gece.
Mide bulnatısı şiddetlendiğinde bu belirtiler de çıkıyor ben de son bir kaç gündür. özellikle çok şiddetli bulanıp kusma olmayınca daha fena oluyorum.
kızlar benimde dünden beri mide bulantım azaldı ve inanılmaz iştahım acıldı nasıl yiyorum anlatamam şok oldu eşim :)) uzun zamandr ac geziyodum ye askım ye canım yee yee diyo :))) dün bi baktım göğüslerm harita gibi benm tenim ince zaten damarlar görünüyor resmen örümcek agı gibi masmavi damar olmuş ayy korktum hemen kapattım korktum zaten büyüdüler siizinde öyle mi nolcak bunlar böyle yaa
GÜNAYDINNNNNNNNNN
Canım stres yapma bendede hiç bir sıkıntı yok.
Sadece sık wc çıkma durumu ve göğüs dolgunluğu- hassasiyeti var, bulantı yok, aşerme yok.
Benim ablamda aynı şekildeydi.
İnşallah da böyle sıkıntısız devam ederiz.
valla canım ben daha adet olmadan ordan süphelendim hamile oldugumdan, gögüslerden yani yemyesil damarlar doluydu heryeri, uzaylı gibi olmustum, (bende ince ve acik tenliyim belki ondan mı acaba)... mide bulantım zaten hiç çok olmadı benim, anca dolabı acınca, ağır kokularda , sigara da vb. gibi dayanamıyorum... ama midem cok yanıyor ne hikmetse...
amin canım.. insallah sağlıkla hayırla doğurmak nasip olur cümlemize....
Tatlım baktım baktım, pek anlayamadım... ortada gibi ama sanırım daha kücükken cekilmis, 7 -8-9 . haftalarda daha belli oluyor sanki... gönlünden geçen olsun seker (sağlıklı, hayırlı en basta)
benimki adet gecikmesinden 7-8 gun sonra idrarda hafif silik çizgi olaraak çıkmaya başladı umarım öyledir.
inşallah öyledir hala umutluyum normalde bir gün bile gecikmeyen reglimin olmaması benı umutlandırıyor acıkcası umarım öyledir çok geç diil 2 aylık bır çalışma ama ınsan yınede her seferınde bu zorlu bekleyısten sonra çift çizgiyi göremeyınce üzülüyor umarım bu ay görururum bu mucizeyi
hayatım, benim ultrason biraz değişik oldu :)
dr.tek bebek sandığı için ilk olarak ultrasonda altta olan bebeği gördük, gelişimi gayet güzel vs derken,dikkat edersen yanındaki karartıdan
ikinci keseninde olduğunu farketti.
yani biri alttaki bebek sağ taraftaki diğeri de üstteki soldaki.
alttaki biraz zoomlu sadece :)
benimki adet gecikmesinden 7-8 gun sonra idrarda hafif silik çizgi olaraak çıkmaya başladı umarım öyledir.
inşallah öyledir hala umutluyum normalde bir gün bile gecikmeyen reglimin olmaması benı umutlandırıyor acıkcası umarım öyledir çok geç diil 2 aylık bır çalışma ama ınsan yınede her seferınde bu zorlu bekleyısten sonra çift çizgiyi göremeyınce üzülüyor umarım bu ay görururum bu mucizeyi
Geç yumurtlama veya geç döllenme de olabilir canım…
İdrar kitlerinde durum değişiyor…Bhcg kanda belli bir doygunluk seviyesine ulaşmadan idrarla atılmıyor.
Kanda baktırırsan daha sağlıklı olur sanırım.
Ne güzel ya Rabbim ne büyük işte
Sizin ailede ikiz var mı bildiğim kadarıyla anne tarafından geliyormuş ikizlik...
Geç yumurtlama veya geç döllenme de olabilir canım…
İdrar kitlerinde durum değişiyor…Bhcg kanda belli bir doygunluk seviyesine ulaşmadan idrarla atılmıyor.
Kanda baktırırsan daha sağlıklı olur sanırım.
Şimdi birkaç gün daha beklemeyi düşünüyorum canım eğer hala regl olmazsam o zaman kan testine gitmeyi düşünüyorum inşallah hayırlısı
Şimdi birkaç gün daha beklemeyi düşünüyorum canım eğer hala regl olmazsam o zaman kan testine gitmeyi düşünüyorum inşallah hayırlısı
canım idrar testi yaptın mı peki, dün akşam alıcaktın?
canım idrar testi yaptın mı peki, dün akşam alıcaktın?
evet hayatım 2 tane aldım birini akşam eve gider gitmez yaptım diğerinide sabah erkenden hiçbişi yemeden içmeden yaptım ama ne yazık ki tek çizgi negatifti
Sağol canım bende o yüzden kararsız kaldım, ortadalar :) bu 7+2 deydi. Bir sonrakinde bakarız artık yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?