2012 Şubat Anneleri

bende nefes daralması oluyor, mesela arabada normalde çok rahattım şimdi 10 dakikalık mesafede daralıyorum, kapıyı açıp atasım geliyor kendimi:S

Ben 2. bebek nerde onu anlayamadım ultrasona bakarak :)
Ama biri kız sanki :) Sağa daha yakın...
Benim bebiş daha solda...Getirseydim yanımda tarardım aslında tüh :)

hayatım, benim ultrason biraz değişik oldu :)
dr.tek bebek sandığı için ilk olarak ultrasonda altta olan bebeği gördük, gelişimi gayet güzel vs derken,dikkat edersen yanındaki karartıdan
ikinci keseninde olduğunu farketti.

yani biri alttaki bebek sağ taraftaki diğeri de üstteki soldaki.

alttaki biraz zoomlu sadece :)

benimde öyle dünya haritası mübarek

[/B]

canim ya bazi insanlarda karin tabakasi kalin oluyormus o yuzden gorunmeyebiliyormus benim önerim vajinal ultrason zararsiz ve kesin sonuc kendinizi yiyip bitirmeyin lutfen en guzel gunleri endise ile gecirmeyin

[[/COLOR][/B]

yaa ben vajinal istiyorum zaten ama hangi dr a gittiysem gerek yok kese normal görünüyo işte dedi

menapozlu kaynanama benzedimm sıcak basıp duruyo her yeri açıyorum

valla canım ben daha adet olmadan ordan süphelendim hamile oldugumdan, gögüslerden yani yemyesil damarlar doluydu heryeri, uzaylı gibi olmustum, (bende ince ve acik tenliyim belki ondan mı acaba)... mide bulantım zaten hiç çok olmadı benim, anca dolabı acınca, ağır kokularda , sigara da vb. gibi dayanamıyorum... ama midem cok yanıyor ne hikmetse...

amin canım.. insallah sağlıkla hayırla doğurmak nasip olur cümlemize....

Eki Görüntüle 217282

benimkilere bu durumda ne diyebiliriz :)

Tatlım baktım baktım, pek anlayamadım... ortada gibi ama sanırım daha kücükken cekilmis, 7 -8-9 . haftalarda daha belli oluyor sanki... gönlünden geçen olsun seker (sağlıklı, hayırlı en basta)

Sağol canım bende o yüzden kararsız kaldım, ortadalar :) bu 7+2 deydi. Bir sonrakinde bakarız artık yine.

günaydınnnn
bi kaçgündür sizinle muhabbet edemiyorum slm verip bi daha konuşamadan çıkıyorum
ama geçmişi elimden geldiğince okuyorum

Son düzenleme:

Ne güzel ya Rabbim ne büyük işte
Sizin ailede ikiz var mı bildiğim kadarıyla anne tarafından geliyormuş ikizlik...

Ne güzel ya Rabbim ne büyük işte
Sizin ailede ikiz var mı bildiğim kadarıyla anne tarafından geliyormuş ikizlik...

Bende anne tarafından gerlir diye biliyorum ama bizim taraftan çok uzaktan var.
Kayınvalidem ikiz, yine eşimin kuzenleri ikiz, eşimin ailesinde yakın olarak 5 ikiz var.
Kısmet işte :) ama çok mutlu oldum, Allah kucağımıza da aldığımız günleri gösterir inşallah.

Sağol canım bende o yüzden kararsız kaldım, ortadalar :) bu 7+2 deydi. Bir sonrakinde bakarız artık yine.

evet bende ilk cektirdigimde ortada gibiydi 6 + 1 iken falan en son cektirdigim direkt sola yapısmıs ondan dedim belki buyudukce yerini buluyodur diye..

(buarada bluetooth la flan bilgisayara aktarayım dedim ama olmadı nedense, resmi koyucaktım olmadı malesef)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…